Νέα

Ρολόγια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 196K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Λουράκι ή μπρασελέ;

• Λουράκι

Ψήφοι: 111 37,1%
  • Μπρασελέ

Ψήφοι: 188 62,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    299

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ρε σύ... άλλος είναι ο Paul Newman...
με άλλο ρολόι...
αλλά καταλαβαίνω... ασπρομάλληδες κι οι δύο... με αγωνιστική φόρμα...
για κάποιον που δεν τα παίρνει εύκολα... δεν είναι δύσκολο να τους μπερδέψει...

Συνημμένα

• PNportait20.jpg~original.jpg
    PNportait20.jpg~original.jpg
    362,4 KB · Εμφανίσεις: 69

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
αλλά ας ξανα επιστρέψουμε στα Rolex...

Καποιο λαθος θα κανετε. Το Ρολεξ GMT Master II βγηκε το 2006-2007  :grin:

η σιγουριά του γνώστη....  :jerking:  :jerking:  :jerking:

και έφαγες την καραμούζα που ακολούθησε...

Production Period: 1989-2007... για το Ref. 16710

τελικά με τα Rolex έχεις μεγάλη...
[size=20pt]RED[/size]α...

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
Αν ενδιαφέρετε κάποιος για ένα seiko sportura ολοκαίνουργιο με τα χαρτιά του στο κουτί του ας στείλει π.μ

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    13,3 KB · Εμφανίσεις: 25
  • images.jpg
    images.jpg
    13,3 KB · Εμφανίσεις: 22

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Έχεις απόλυτο δίκιο. Μόνο που το δικό μου δεν τρώει μπανάνες αλλά μάνγκο, πειράζει;

Μήπως θα μπορούσες να με διαφωτίσεις για το πως θα μπορώ να καταλαβαίνω κατά το πόσο το συγκεκριμένο ρολόι είναι αυθεντικό ή όχι;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αδερφε καταρχην συγγνωμη αν σε προσεβαλα, αστειευομουν

Το rolex daytona ειναι το ρολοι που παντα ηθελα, αλλα ποτε δεν μου περισευαν 8 χιλ (για το ατσαλινο) για να το αγορασω :grin:. Η βερσιον με λευκοχρυσο ειναι γυρω στο 20ρικο :o

Αναλογα με την μαιμου μπορεις να βρεις απο πολλες λεπτομερειες που δεν ειναι ιδιες με το οριτζιναλ, ως και να ειναι απολυτως ιδιο, εκτος απο το φινιρισμα καθως καιτην πολυτελεια των υλικων που σιγουρα δεν μπορει να ειναι ιδια σε ενα ρολοι του 200ρικου με ενα που κανει κοντα 10χιλ

Ο δικος μου κανονας οσον αφορα τα ακριβα ρολογια γενικως ειναι οτι αν αναρωτιεσαι για την αυθεντικοτητα, 9 στις 10 ειναι μαιμου

Το μονο αληθινο ατσαλινο νταυτονα που εχω δει λαιβ εβγαζε ματι. Το αναγνωρισα κι ας ηταν ο αλλος στα 10 μετρα. Εχω παει και στην ρολεξ να το δοκιμασω, ειχαν το μισο-μισοσ (ατσαλι-χρυσος) το εβαλα στο χερι και το εβγαλα κατευθειαν γιατι καταλαβα οτι χρειαζομουν κουστουμι και μια πορσε για να το κυκλοφορησω. Πιστεψε με αν παρεις στα χερια τετοιας αξιας ρολοι, η αντιδραση ειναι "ωωωωωωωωω τι ν' τουτο" και οχι "χμμμμμμμμ μηπως ειναι μαιμου;"

Ετσι για τη ιστορια να πω οτι το ατσαλινο που ειδα λαιβ το φοραγε δημοσιος υπαλληλος :headbang: :headbang: :headbang:

Για το δικο σου δεν μπορουσα να ειμναι σιγουρος κρινοντας μονο απο την φωτο, εκανα ενα guess κρινοντας απο την λαμψη στο μεταλλο (που δεν υπηρχε).

Ακτσουαλυ ειχα αγορασει και εγω ενα τετοιο πριν καμμια 10ρια χρονια :rolleyes: Σε μια βδομαδα χαλασε :dunno:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
χρονογράφοι μαιμούδες είναι δύσκολοι... λογω ασυμβατότητας μηχανισμών... συνήθως κάποια λειτουργία είναι fixed
γι αυτό ο Λουσεντ δεν παίρνει χρονογράφους γιατί είναι εύκολο να τους καταλάβει κάποιος και να τον κράξει τον φτωχομπινέ...

πάντως με 150 $ ένα τέτοιο το βρίσκεις...

Συνημμένα

• IMG_7874_zpseb94c1a3.jpg
    IMG_7874_zpseb94c1a3.jpg
    106,2 KB · Εμφανίσεις: 51

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
και υπάρχει και σε διάφορες εκδόσεις το Vintage... [size=20pt]PAUL NEWMAN[/size]
ρε σεις... βλέπετε πουθενά να λέει TAG...????

Συνημμένα

• 03ADC0B9-73AF-42B1-9DCC-80A4AE3D917B_zpscbmpipkk.jpg
    03ADC0B9-73AF-42B1-9DCC-80A4AE3D917B_zpscbmpipkk.jpg
    220,7 KB · Εμφανίσεις: 61

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16

Τυπε πριν αγορασω το PO, ειχα παρει ενα ιδιο σε μαιμου λογω εντονης σφιχτοχεριασης

Οταν εφτασε ο πιθηκας και τον εβγαλα απο το κουτι σκεφτηκα "μμμ σιγα", μετα απο μια βδομαδα ομως ειχε αρχισει να με τρωει και αγορασα ενα αυθεντικο

Εκανα αυτα τα "ωωωωωω" "ααααααα" που ειπα πιο πανω, ενω για μηνες μετα οι φιλοι μου με ρωταγαν γιατι βιαζομαι και κοιταω το ρολοι συνεχεια... Βασικα δεν βιαζομουν, το κοιταγα καθε τρεις και λιγο και σκεφτομουν "πςςςς ειναι πολυ ομορφο" :2funny:

foreigner

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
6
Πόντοι
0
Ένα καλό σημείο αναφοράς είναι η χάραξη που αναφέρει τη λέξη ROLEX συνεχόμενα και βρίσκεται στο κάθετο μέρος μεταξύ του καντράν και της στεφάνης.

Το θέμα της "γυαλάδας" δυστυχώς έχει να κάνει με το κατά πόσο πολύ ασχολείσαι μαζί του (να το πλένεις, αν το σκουπίζεις και να το αφήσεις να στεγνώσει έτσι ώστε να μην μείνουν σημάδια από τις σταγόνες του νερού).

Όσον αφορά το λευκόχρυσο με το λουράκι, συμφωνώ ότι καλύτερα θα είναι να το συνδυάζει κάποιος με κάπως πιο επίσημο ντύσιμο. Αν πρόκειται όμως για ρολόι με μεταλλικό μπρασελέ, κατά την προσωπική μου εκτίμηση, ταιριάζει περισσότερο με καθημερινό ντύσιμο έως και αθλητικό.

Όσον αφορά το αυτοκίνητο, δε νομίζω ότι είναι κάτι το οποίο είναι απαραίτητο για να έχεις το συγκεκριμένο ρολόι, μιας και το αυτοκίνητο εκτός αν είναι αντίκα, δεν αποτελεί επένδηση, σε αντίθεση με το ρολόι το οποίο χάνει πολύ λιγότερο την αξία του, ή ακόμα και πωλείται περισσότερο από την αρχική του τιμή μετά από μια 15ετία. Παράδειγμα το GMT I Pepsi Bezel το οποίο σταμάτησε να παράγει η Rolex πριν κάποια χρόνια και η αξία του εκτοξεύτηκε από τα €3000 στα €4500+. Αν πάρεις μια καινούργια 911 σήμερα και προσπαθήσεις να την πουλήσεις σε 15 χρόνια, πολύ αμφιβάλω αν θα καταφέρει να πουληθεί στο 50% της αρχικής της αξίας. Το GMT I το 1999 είναι 1,050,000 δραχμές ή €3081.

Τέλος, είναι πάντα προτιμότερο να απαντάς ότι είναι μαϊμού το ρολόι, γιατί στο κάτω κάτω το πήρες για την πάρτη σου και όχι για τον οποιοδήποτε θέλει να δει το κατά πόσο "τα έχεις" και τα επιδεικνύεις.

Ελπίζω να μη σε/σας κούρασα.

Συνημμένα

• IMG_7112.JPG
    IMG_7112.JPG
    86,7 KB · Εμφανίσεις: 45

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
υπάρχουν και καλές απομιμήσεις...
ρώτα τον Λούσεντ... βγάζουν και σε Παστέλ Φυστίκ...
έχει υποσχεθεί να μας δείξει ένα...
τον άλλο μήνα... όταν φτάσει από Κίνα...

Συνημμένα

• imagesak.jpg
    imagesak.jpg
    86,7 KB · Εμφανίσεις: 21

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
foreigner γιατί έσβησες το πόστ σου...?

''Ένα καλό σημείο αναφοράς είναι η χάραξη που αναφέρει τη λέξη ROLEX συνεχόμενα και βρίσκεται στο κάθετο μέρος μεταξύ του καντράν και της στεφάνης.''

Σωστόν... άλλα τώρα και αυτά ακόμα τα φτιάχνουν αρκετά καλά...

''Τέλος, είναι πάντα προτιμότερο να απαντάς ότι είναι μαϊμού το ρολόι, γιατί στο κάτω κάτω το πήρες για την πάρτη σου και όχι για τον οποιοδήποτε θέλει να δει το κατά πόσο "τα έχεις" και τα επιδεικνύεις.''

Πές το και στον βλάκα...

foreigner

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
6
Πόντοι
0
το μήνυμά μου περιμένει έγκριση... ή έτσι μου γράφει...

foreigner γιατί έσβησες το πόστ σου...?

''Ένα καλό σημείο αναφοράς είναι η χάραξη που αναφέρει τη λέξη ROLEX συνεχόμενα και βρίσκεται στο κάθετο μέρος μεταξύ του καντράν και της στεφάνης.''

Σωστόν... άλλα τώρα και αυτά ακόμα τα φτιάχνουν αρκετά καλά...

''Τέλος, είναι πάντα προτιμότερο να απαντάς ότι είναι μαϊμού το ρολόι, γιατί στο κάτω κάτω το πήρες για την πάρτη σου και όχι για τον οποιοδήποτε θέλει να δει το κατά πόσο "τα έχεις" και τα επιδεικνύεις.''

Πές το και στον βλάκα...

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
το μήνυμά μου περιμένει έγκριση... ή έτσι μου γράφει...

ρε συ τι κόλπα είναι αυτά...
ξέρω ποιός φταίει...
αυτός ο Συριζαίος ο [size=16pt]Κόκκινος[/size]... ο [size=16pt]ΣαμπΜαρίνερ[/size] !!!!

Συνημμένα

• 3112928.jpg
    3112928.jpg
    205,8 KB · Εμφανίσεις: 19

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
κάτσε σε λίγο θα μας πεί ποιό συλλεκτικό φορούσε ο Ζέμης Βώνδ...
αυτό που είχε προσπαθήσει να αγοράσει...
ή κανα άλλο...???

Συνημμένα

• red.jpg
    red.jpg
    20 KB · Εμφανίσεις: 18

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
μόνο μη μπλέξει τους στάρ και τα ρολόγια τους και βγούμε με καμιά
Νικόλ Κιντμαν να διαφημίζει τα Σέικο...

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
μόνο μη μπλέξει τους στάρ και τα ρολόγια τους και βγούμε με καμιά
Νικόλ Κιντμαν να διαφημίζει τα Σέικο...

H κιντμαν ειναι πρεσβειρα της omega

O ρεντφορντ ομως δεν μασησε
AllIsLostSeiko.jpg

images

Προσωπικα γουσταρω seiko, μην γινομαστε και ελιτιστες :sunglasses:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ρε συ πως γέρασε έτσι η Νικόλ...
και το κούρεμα... άθλιο...

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
κάτσε να ρίξω κι ενα Steve McQueen με το TAG του...

Συνημμένα

• newman-rolex-daytona1.jpg
    newman-rolex-daytona1.jpg
    46,3 KB · Εμφανίσεις: 20

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Τύποι ωραίο θέμα αλλά έχω μια ερώτηση:

Έχω ένα αυτόματο ρολόι το οποίο φοράω κάθε μέρα για να κουρδίζεται - το θέμα είναι ότι θέλω να πάρω και ένα δεύτερο αυτόματο (πιο σπορ). Τι θα κάνω μετά σχετικά με το κούρδισμα; Πχ αν φορέσω το ένα 2 μέρες συνεχόμενες το άλλο θα χάσει ώρα/ημερομηνία και θα θέλει ξανά ρύθμισμα. Θα πρέπει να κάθομαι κάθε μέρα να τα κουρδίζω με το χέρι (και αν πάρω και 3ο θα κάθομαι να τα κουρδίζω και τα 3  :headbang:);

Εσείς τι κάνετε; Ξέρω ότι υπάρχουν αυτόματα κουρδιστίρια αλλά για 2 ρολόγια δεν αξίζει τον κόπο νομίζω  :S

Αν αφήσω το ένα ένα αρκετές μέρες σταματημένο υπάρχει κίνδυνος να χαλάσει;  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom