Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Κάτι πιο έξυπνο υπάρχει στο ρεπερτόριο σου?
Μπά...
Πολύ με έχεις απογοητεύσει...
Στησε σβερκο...............
Κάτι πιο έξυπνο υπάρχει στο ρεπερτόριο σου?
Μπά...
Πολύ με έχεις απογοητεύσει...
Είσαι τόσο βαρετός που δεν έχω τίποτα να σου αντιτάξω...
Νίκησες αποχωρώ από το νήμα! Η βλακεία σου και η αδυναμία σου να βρείς κάτι ενδιαφέρον να πείς, απλά δεν αντέχεται....
Γαρδένα watch με χρονογράφο, ΔΕΗ watch και παπάρια μάντολες..
Πάρτε ένα elegant.. αυτόματο... Κρύσταλλο ζαφείρι με ελαφρά θόλωση για να μην τυφλώνει, καλίμπρα στη μηχανή, τιρμπουλόν, με ευδιάκριτο χρονόμετρο, με κάσα ροζ χρυσού.. Συλλεκτικό
Μετά από λαική απαίτηση... Έχω δεχτεί τόνους αλληλογραφίας με κυρίαρχο αίτημα "Μη μας αφήνεις μόνους με τον σάχλα"Ελα βρε Χορχε,.....................σε χρειαζομαστε!
Ειμαι σίγουρος οτι η επόμενη μαχη θα δοθεί κάτω απο το φως ενός τουρμπιλονε
ή τιρμπουσόνε..
Μετά από λαική απαίτηση... Έχω δεχτεί τόνους αλληλογραφίας με κυρίαρχο αίτημα "Μη μας αφήνεις μόνους με τον σάχλα"
Θα επιστρέψω με δύο guest εμφανίσεις, σε ανύποπτο χρόνο, όπου και θα (κάτσε να χρησιμοποιήσω δόκιμους επιστημονικούς όρους)...
Θα καραμουζιάσω και θα τραμπουκίσω την ανύπαρκτη προσωπικότητα γνωστού βλάκα, την ταυτότητα του οποίου δεν μπορώ να αποκαλύψω, διότι θα αποτελέσει απάντηση στο καυτό ερώτημα του διαγωνισμού με τίτλο "ποίος είναι ο Αρχι @£&/,;! ης του bourdela.com Ο νικητής του διαγωνισμού θα λάβει ένα αυθεντικό Παστελ Φυστίκ ευγενική χορηγία γνωστού ταξιδιωτικού πράκτορος... Ζήτησε να διατηρήσει την ανωνυμία του και την ασημαντότητα του, και θα του κάνουμε την χάρη....
Ασε τα ακριβά ρολόγια έρχονται δύσκολα χρόνιαΤί λέτε γι'αυτό??? Τ'αξίζει τα λεφτά του?
Longines Legend Diver
Ασε τα ακριβά ρολόγια έρχονται δύσκολα χρόνια
Παρε Seiko Divers σε αυτοματο..... ;)
Θα κοιτάξω και στα Seiko αλλά το Longines μ'αρέσει πολύ
Απλά θέλω να μάθω αν είναι καλό ρολόι ή είναι υπερτιμημένο
Ρολεξ σαμπμαρινερ (Ντζαιμς Μοντ) του 1963 με κοκκινη ημερομηνια σε αριστη κατασταση πουληθηκε προσφατα για $63.000 ;)
Καλα τα ΙWC αλλα αν προκειτε να πας σε παλαιοτερα ρολογια, αυτα που τωρα ξητανε εξωφρενικες τιμες ειναι τα παλια 59-63 Ρολεξ σαμπμαρινερ με την κοκκινη ημερομηνια (007)