Νέα

Ρόδος: «Τη σκότωσαν και την πέταξαν στη θάλασσα» -Ποιος δολοφόνησε την 21χρονη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιος πιστεύετε ότι σκότωσε την κοπέλα;

• ο Ροδίτης

Ψήφοι: 30 12,4%
  • ο Αλβανός

Ψήφοι: 31 12,8%
  • και οι δυο μαζί

Ψήφοι: 181 74,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    242

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
για ποιον λογο βριζεται τον τυπο που ειπε οτι η κοπελα εκανε λαθος επιλογες;
δεν αθωωσε τους δραστες ειπε την αληθεια η κοπελα ειχε κανει λαθος επιλογη τραβιοταν με τον εναν ψευτομαγκα
υπαρχουν απειρα παραδειγματα που δειχνουν οτι οταν κανεις λαθος επιλογες κινδυνευεις
να βρεθεις νεκρος

εχουμε τον σεργιανοπουλο αν ο σεργιανοπουλος δεν ψαρευε γαμιαδες απο κακοφημες περιοχες
τωρα θα ζουσε αυτη η πραξη του σεργιανοπουλου δεν αθωωνει τον δολοφονο του αλλα πρεπει να υποθει

ο βλακας που ερωτευεται την ψ πουτανα και την παιρνει απο το μπουρδελο για να την σωσει και τον κανουν μπαουλο στο ξυλο(στην καλυτερη περιπτωση)οι νταβαδες
φερνει μεριδιο ευθυνης χωρις να αθωωνει τους νταβαδες η ηλιθια πραξη του

οταν βγαινει το χ ατομο απο την τραπεζα και μετρα το πακετο τα 50αρια στην μεση του δρομου φερει ευθυνη, χωρις αυτο να αθωωνει τους κλεφτες που του την πεφτουν

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Τύπε μου τα σεξουαλικά εγκλήματα δεν έχουν να κάνουν με το σεξ, όσο οξύμωρο κι αν αυτό ακούγεται. Πολλοί από αυτούς που βιάζουν δεν μπορούν να γαμησουν, δεν τους σηκώνεται καλά καλά.

Επίσης, έχουν γίνει έρευνες που έχουν αποδείξει πως υπάρχει συνάρτηση χαμηλού IQ και εγκληματικότητας, ιδιαίτερα βίαιων εγκλημάτων. Η πραγματικότητα δεν ειναι CSI, οι περισσότεροι εγκληματίες, επειδή ακριβώς είναι χαζοί, δε σκέφτονται, κάνουν τραγικά λαθη, και γι'αυτό πιάνονται κιολας σχετικά εύκολα.
τα δυο καθικια που σκοτωσαν την κοπελα ειναι οι κλασικοι θρασυδειλοι καγκουρομαλακες που ψαχνουν να βρουν ευκολα θυματα
η κοπελα καλα εκανε και γουσταρε να κανει παρτουζες κλπ κλπ το λαθος της ηταν που εμπλεξε με τους ψευτομαγκες
γενικα υπαρχει πολλη βρωμια στον κοσμο εγω που εχω εργαστει αρκετα χρονια νυχτα εχω δει παρα πολλα σεσχεση με τον καθε εναν που απλα βγαινει για ποτο και ας κυκλοφορει σε περιεργες περιοχες αλλα και παλι εχω δει ελαχιστα απο οσα γινονται

χρειαζεται μεγαλη προσοχη ειδικα οι γυναικες αν ειναι λιγο αγαθες κινδυνευουν να παθουν τα ιδια και χειροτερα

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
για ποιον λογο βριζεται τον τυπο που ειπε οτι η κοπελα εκανε λαθος επιλογες;
δεν αθωωσε τους δραστες ειπε την αληθεια η κοπελα ειχε κανει λαθος επιλογη τραβιοταν με τον εναν ψευτομαγκα

Αυτα ειπε?Οικογενεια μπουρδελο ειπε,τι εκανε βραδυατικα εξω ειπε,κ αυτη δεν ηταν αθωα περιστερα ειπε,και τι δεν ειπε.Θα μας τρελανεις και συ μωρε νυχτιατικα?

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Αυτα ειπε?Οικογενεια μπουρδελο ειπε,τι εκανε βραδυατικα εξω ειπε,κ αυτη δεν ηταν αθωα περιστερα ειπε,και τι δεν ειπε.Θα μας τρελανεις και συ μωρε νυχτιατικα?

αυτο ειδα εγω ως απαντηση και απο κατω να τον βριζουν δεν βλεπω να λεει για οικογενεια μπουρδελο 
ουτε οτι αυτη ηθελε και τα επαθε

Όλοι λέτε για τους 2 μαλάκες. Για την νεκρή δεν έχετε να προσάψετε τίποτα; Δεν νομίζω να την απήγαγαν, με τη θέλησή της πήγε με δαύτους και προφανώς είχε πάει πολλές φορές. Ο ένας κωλόπαιδο αλβανός και ο άλλος ακόμα χειρότερος. Ε δεν την λες και καλό κοριτσάκι την μακαρίτισσα. Αν πάλι όπως λένε οι δικοί της ήταν αθώα και παρασύρθηκε, αυτά εγώ τα ακούω βερεσέ, αν δεν έχεις δώσει αρχές στο κορίτσι σου μάγκα μου να ξέρει τι να αποφεύγει τότε ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΣΑΝ ΓΟΝΙΟΣ.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Σύμφωνα με το ευρωβαρόμετρο σχεδόν ο ένας στους τρείς Ευρωπαίους δικαιολογεί το βιασμό. Στην Ελλάδα λίγο παραπάνω. Kαι εσείς απορείτε και εκνευρίζεστε με 2-3 σκουπίδια που αλληλοϋποστηρίζονται και δικαιολογούν τις αηδίες που γράφουν. Άντε και ψόφησε ο σιχαμένος. Τίποτα δε θα αλλάξει ούτε θα ξεβρωμίσει ο τόπος. Υπάρχουν ένα σωρό ακόμα που θα πάρουν τη θέση του.

PLM

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2019
Like
46
Πόντοι
1
Επαναφορά της Θανατικής Ποινής το συντομότερο

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
αυτο ειδα εγω ως απαντηση και απο κατω να τον βριζουν δεν βλεπω να λεει για οικογενεια μπουρδελο  
ουτε οτι αυτη ηθελε και τα επαθε

Διαβασε πιο πισω ρε mitsos κ συ, 6 μηνες μας ζαλισε τα αρχιδια ο βλακας

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Έχεις πάρει ISO στην αγαμία εσύ, αδερφούλα του κερατά! Όπως βρίζεις εμένα να έτσι να βρίσεις την ίδια σου τη μανούλα, αλλά είπαμε δεν φταίει ο πατέρας σου που σε έκανε, Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΕ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ.

Ελα να μου τα πεις απο κοντα αυτα,κανε μου τουλαχιστον αυτη τη χαρη.

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Έχεις πάρει ISO στην αγαμία εσύ, αδερφούλα του κερατά! Όπως βρίζεις εμένα να έτσι να βρίσεις την ίδια σου τη μανούλα, αλλά είπαμε δεν φταίει ο πατέρας σου που σε έκανε, Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΕ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ.

Ωραια τα γραφεις απο μακρια.Στειλε ενα p.m που να ερθω να μου τα δειξεις απο κοντα.

ErotasPeiratis

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
683
Πόντοι
81
Ελα να μου τα πεις απο κοντα αυτα,κανε μου τουλαχιστον αυτη τη χαρη.
Μόλις τελειώσει η καραντίνα έρχομαι, στο κάτω κάτω ΗΛΙΘΙΕ ΕΣΥ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ. Εγώ δεν έβρισα κανέναν, είμαι ο πρώτος εδώ μέσα που λέει να ψοφίσουν τα τομάρια που έκαναν το έγκλημα. Αλλά έχοντας δει το βίντεο με τη κοπέλα που έφευγε βραδιάτικα μόνη με τα τομάρια και διαβάζοντας και όλα τα άρθρα που έγραψαν εκείνη την εποχή τότε όπως ξαναείπα, ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΣΕ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΚΟΤΕΣ. Εσύ λοιπόν έπεσες να μου βρίζεις την οικογένεια και εμένα προσωπικά. Βγάλε συμπέρασμα.

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Μόλις τελειώσει η καραντίνα έρχομαι, στο κάτω κάτω ΗΛΙΘΙΕ ΕΣΥ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ. Εγώ δεν έβρισα κανέναν, είμαι ο πρώτος εδώ μέσα που λέει να ψοφίσουν τα τομάρια που έκαναν το έγκλημα. Αλλά έχοντας δει το βίντεο με τη κοπέλα που έφευγε βραδιάτικα μόνη με τα τομάρια και διαβάζοντας και όλα τα άρθρα που έγραψαν εκείνη την εποχή τότε όπως ξαναείπα, ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΣΕ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΚΟΤΕΣ. Εσύ λοιπόν έπεσες να μου βρίζεις την οικογένεια και εμένα προσωπικά. Βγάλε συμπέρασμα.

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΩ.

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
Τυποι καλο ειναι να μην βριζομαστε μεταξυ μας. Οι 2 μαλακες ειναι δολοφονοι, τελος. Απο εκει και περα ας ειμαστε και λιγο αντικειμενικοι. Εαν η υποθεση δεν ειχε μεσα το αποτελεσμα του θανατου αλλα οτι προηγηθηκε πριν συμβει το μοιραιο, το πιθανοτερο ειναι να μην υπηρχε αυτο το νημα αλλα η ειδηση να ανηκε σε μια απο τις πολλες σελιδες στο νημα με τις ελλεηνιδες. Μην γινομαστε υποκριτες τωρα. Ολοι το εχουμε διαβασει ολοι εχουμε παρει καποια θεση με καποιο σχολιο, ολοι τις εχουμε κραξει εκει. Μην το παιζουμε ηθικοι ξαφνικα.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Και μόλις είδες τα βίντεο και τις ειδήσεις ένιωσες την ανάγκη να μπεις στο μπου να γράψεις ότι κάτι θα φταίει και η κοπέλα που τη βίασαν και τη σκότωσαν ε?

Λογικά θα αισθάνεσαι πολύ δικαιωμένος εσύ...αναρωτιέμαι εαν θα είχες την ίδια αίσθηση δικαιοσύνης εαν ήταν το δικό σου παιδί.

ErotasPeiratis

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
683
Πόντοι
81
Τυποι καλο ειναι να μην βριζομαστε μεταξυ μας. Οι 2 μαλακες ειναι δολοφονοι, τελος. Απο εκει και περα ας ειμαστε και λιγο αντικειμενικοι. Εαν η υποθεση δεν ειχε μεσα το αποτελεσμα του θανατου αλλα οτι προηγηθηκε πριν συμβει το μοιραιο, το πιθανοτερο ειναι να μην υπηρχε αυτο το νημα αλλα η ειδηση να ανηκε σε μια απο τις πολλες σελιδες στο νημα με τις ελλεηνιδες. Μην γινομαστε υποκριτες τωρα. Ολοι το εχουμε διαβασει ολοι εχουμε παρει καποια θεση με καποιο σχολιο, ολοι τις εχουμε κραξει εκει. Μην το παιζουμε ηθικοι ξαφνικα.
Έτσι φίλε μου, σωστός.

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
σωστος
αν ειχε απλα γινει ενα μινι γκανκ μπανγκ και ειχε διαρρευσει κανενα βιντεο οι περισσοτεροι θα ελεγαν για την παρτολα την ελλεηνιδα που μολις 30ρισει θα ψαχνει για θυμα γαμπρο
τωρα η κοπελα λογο λαθος εκτιμησης επεσε σε κομπλεξικους φονιαδες και ξαφνικα ολοι αυτοι που θα την ελεγαν χυσοδοχειο της εκαναν παρθενορραφη  και την εβγαλαν αγια

καλο ειναι καποια στιγμη να βλεπουμε την αληθεια αυτοι ειναι σκατοψυχα παρταλια που το μονο που τους αξιζει ειναι βασανιστηρια για 200 χρονια
και η κοπελα δυστυχως αποδειχτηκε οτι εκανε λαθος επιλογες οχι οσο αφορα το τι θα κανει στο κρεβατι της αλλα με ποιους θα τα κανει

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Όλοι λέτε για τους 2 μαλάκες. Για την νεκρή δεν έχετε να προσάψετε τίποτα; Δεν νομίζω να την απήγαγαν, με τη θέλησή της πήγε με δαύτους και προφανώς είχε πάει πολλές φορές. Ο ένας κωλόπαιδο αλβανός και ο άλλος ακόμα χειρότερος. Ε δεν την λες και καλό κοριτσάκι την μακαρίτισσα. Αν πάλι όπως λένε οι δικοί της ήταν αθώα και παρασύρθηκε, αυτά εγώ τα ακούω βερεσέ, αν δεν έχεις δώσει αρχές στο κορίτσι σου μάγκα μου να ξέρει τι να αποφεύγει τότε ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΣΑΝ ΓΟΝΙΟΣ.

Ο ΜΑΛΑΚΑΣ

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Διαβασε πιο πισω ρε mitsos κ συ, 6 μηνες μας ζαλισε τα αρχιδια ο βλακας
ποσο πισω να παω; σου ειπα και πριν τοποθετηθηκα με βαση το συγκεκριμενο μυνημα και τις αντιδρασεις σε αυτο

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Φίλε Νίκο σε ευχαριστώ για τα σχόλια και την υποστήριξη. Εσύ που είσαι σωστός και σοβαρός κατάλαβες τι έγραψα. Τα υπόλοιπα αγράμματα βόδια και ζώα που μου έσυραν τα εξ' αμάξης τα έχω γραμμένα εκεί που δεν φέγγει ο ήλιος. Όταν έγινε η δολοφονία τα κανάλια είχαν δείξει βίντεο που η νεκρή έφυγε μια χαρά βραδιάτικα με τους 2 κατηγορούμενους. Αν είχε σωστές αρχές δεν πρόκειται να έβγαινε με τέτοια τομάρια βραδιάτικα. Αν πάλι ήταν τόσο χαζή που δεν ήξερε που πήγαινε και με ποιους, τότε πάλι από το σπίτι δεν της έχουν δοθεί σωστές οδηγίες αντιμετώπισης κινδύνων. Γιατί ΟΛΑ όσα πρέπει να μάθουμε να κάνουμε σωστά τα μαθαίνουμε από τους γονείς μας. Αν οι γονείς είναι ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ όπως οι γονείς όλων όσων με έβρισαν εδώ μέσα τότε έχουμε τέτοια αποτελέσματα. Και κάτι τελευταίο, μπορεί κάποιος νοήμων να συγκρίνει αυτή τη δολοφονία με εκείνη της άτυχης Μυρτούς από τον πακιστανό στη Πάρο; Όχι βέβαια γιατί εδώ είναι προφανές ότι μάλλον υπήρξε υπόθεση παρτούζας που στράβωσε και ίσως οι δράστες να ήταν και μαστουρωμένοι, ποιος ξέρει; Άντε πανίβλακες λοιπόν που πιάνετε το πουλί σας και τα πληκτρολόγια και γράφετε παπαριές.

Ο ΔΙΣ ΜΑΛΑΚΑΣ

ErotasPeiratis

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
683
Πόντοι
81
σωστος
αν ειχε απλα γινει ενα μινι γκανκ μπανγκ και ειχε διαρρευσει κανενα βιντεο οι περισσοτεροι θα ελεγαν για την παρτολα την ελλεηνιδα που μολις 30ρισει θα ψαχνει για θυμα γαμπρο
τωρα η κοπελα λογο λαθος εκτιμησης επεσε σε κομπλεξικους φονιαδες και ξαφνικα ολοι αυτοι που θα την ελεγαν χυσοδοχειο της εκαναν παρθενορραφη  και την εβγαλαν αγια

καλο εινα ικαποια στιγμη να βλεπουμε την αληθεια αυτο ιεινα ισκατοψυχα παρταλαι που το μονο που τους αξιζει ειναι βασανιστηρια για 200 χρονια
κα ι η κοπελα δυστυχως σποδηχτικε οτι εκανε λαθος επιλογες οχι οσο αφορα το τι θα κανει σοτ κρεβατι της αλλα με ποιους θα τα κανει

Ωραίος

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Δηλαδή τύπε μου αν δεν την είχαν δολοφονήσει, θα ήταν είδηση ο βιασμός της και θα την κράζαμε στο νήμα με τις ελλεεινίδες ότι εντάξει οι βιαστές της εγκληματίες αλλά αυτή τα 'θελε και τα 'παθε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom