Νέα

Ρόδος: «Τη σκότωσαν και την πέταξαν στη θάλασσα» -Ποιος δολοφόνησε την 21χρονη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος πιστεύετε ότι σκότωσε την κοπέλα;

• ο Ροδίτης

Ψήφοι: 30 12,4%
  • ο Αλβανός

Ψήφοι: 31 12,8%
  • και οι δυο μαζί

Ψήφοι: 181 74,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    242

nikos77778

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2019
Like
4
Πόντοι
1
Εντάξει το άτομο είναι ψυχολογικά άρρωστο! Δεν γίνεται να λες ότι δεν έχεις τύψεις! Δηλαδή είναι τόσο ηλίθιος που αντί να το βουλώσει επιβαρύνει και αλλο την θέση του;; Οκ δεν έχεις τύψεις τι το λες ρε;; Σίγουρα έχει πρόβλημα στο μυαλό.
αυτα τα ψυχολογικα αρρωστος μας εχουν φαει τυπε δικιολογιες του κωλου που οδηγουν στην ατιμωρισια

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Τιμωρία στην ελλάδα είναι ανέκδοτο.
Ο άλλος ο παιδόφιλος έφαγε 400 χρόνια και σε μια δεκαετία είναι έξω

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445

προσωπικα πιστευω τον Αλβανο αλλα ειναι το ιδιο ενοχος με τον λεχριτη γιατι βοηθησε να την πεταξουν .Το σιγουρο ειναι τα ισοβια με τον Ροδιτη να βγαινει πρωτος λογω φραγκατου πατερα ....

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
και οι δύο πρέπει να καταδικαστούν με το ίδιο μερίδιο ευθύνης

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.262
Πόντοι
2.306

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.057
Πόντοι
6.256
ποιος πληρωνει τα εξοδα των γονεων τοσο καιρο

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Για τετοιες περιπτωσεις που ειναι αδιαμφισβητη η ενοχη και εχουμε να κανουμε με τετοια στυγερα εγκληματα, η θανατικη ποινη επρεπε να ισχυε με συνοπτικες διαδικασιες μαλιστα.

Αλλιως ισοβια, πραγματικα ομως και σε κελι χωρις φως και χωρις προαυλιση, πραγματικα να σαπιζουν.

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Τιμωρία στην ελλάδα είναι ανέκδοτο.
Ο άλλος ο παιδόφιλος έφαγε 400 χρόνια και σε μια δεκαετία είναι έξω
Ευτυχως για τα παιδακια εσπασε τους περιοριστικους ορους 3 μερα που βγηκε εξω και τον μαζεψανε. 3 μερα σκεψου τι θα εκανε παλι εξω. Πρεπει επιτελους να καταλαβουνε σε τετοιες περιπτωσεις δεν υπαρχει αναμορφωση. Αυτοι οι εγκληματιες δεν μπορουνε εκ φυσεως να διορθωθουν. Οπως ειπε εδω ενας συναγωνιστης η σαπιζουνε σε πραγματικα ισοβια η οτι ειπαμε ολοι οι αλλοι θανατικη ποινη. Μπαμ λακος τελειωσε.

gravatakias

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Like
814
Πόντοι
96
Τύποι παρόλο που τους σιχαίνομαι και αηδιάζω, δεν συμφωνώ με την αφαίρεση ζωής ως τιμωρία.
Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να αφαιρέσει μια ζωή. Παρά μόνο η ίδια η φύση και η τύχη.
Ως τιμωρία σκέφτηκα τον χημικό ευνουχισμό αλλά διαφωνώ και με την οποιασδήποτε μορφής "ακρωτηριασμό".
Οπότε μας μένουν μόνο τα πραγματικά ισόβια σε ένα μπουντρούμι μέχρι να σαπίσει.
Τώρα βέβαια αν ήμουν ο πατέρας του κοριτσιού θα τον σoυβλιζα ή θα τον σάπιζα μέχρι τέλους με τα ίδια μου τα χέρια. Δεν θα είχα δίκιο για τους άλλους, θα είχα μόνο για εμένα.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.057
Πόντοι
6.256
Στη φυλακη θα πεθαινουν κάθε μέρα,
Ενω με το θανατο μια φορα,
Η φυλακη ειναι η πιο σκληρη τιμωρια.

nikos77778

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2019
Like
4
Πόντοι
1
Για τετοιες περιπτωσεις που ειναι αδιαμφισβητη η ενοχη και εχουμε να κανουμε με τετοια στυγερα εγκληματα, η θανατικη ποινη επρεπε να ισχυε με συνοπτικες διαδικασιες μαλιστα.

Αλλιως ισοβια, πραγματικα ομως και σε κελι χωρις φως και χωρις προαυλιση, πραγματικα να σαπιζουν.
συμφωνω με τη πρωτη προταση
τα ισοβια εχουν το ελαττωμα οτι πχ σε 10 χρονια μπορει να βγει η ανταρσια κυβερνηση και να τα καταργησει

nikos77778

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2019
Like
4
Πόντοι
1
Τύποι παρόλο που τους σιχαίνομαι και αηδιάζω, δεν συμφωνώ με την αφαίρεση ζωής ως τιμωρία.
Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να αφαιρέσει μια ζωή. Παρά μόνο η ίδια η φύση και η τύχη.
Ως τιμωρία σκέφτηκα τον χημικό ευνουχισμό αλλά διαφωνώ και με την οποιασδήποτε μορφής "ακρωτηριασμό".
Οπότε μας μένουν μόνο τα πραγματικά ισόβια σε ένα μπουντρούμι μέχρι να σαπίσει.
Τώρα βέβαια αν ήμουν ο πατέρας του κοριτσιού θα τον σoυβλιζα ή θα τον σάπιζα μέχρι τέλους με τα ίδια μου τα χέρια. Δεν θα είχα δίκιο για τους άλλους, θα είχα μόνο για εμένα.
δηλαδη 1 λυκος η λιονταρι δεν εχει δικαιωμα να κυνησει και να αφαιρεσει τη ζωη ενος ζωου?

ErotasPeiratis

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
683
Πόντοι
81
Όλοι λέτε για τους 2 μαλάκες. Για την νεκρή δεν έχετε να προσάψετε τίποτα; Δεν νομίζω να την απήγαγαν, με τη θέλησή της πήγε με δαύτους και προφανώς είχε πάει πολλές φορές. Ο ένας κωλόπαιδο αλβανός και ο άλλος ακόμα χειρότερος. Ε δεν την λες και καλό κοριτσάκι την μακαρίτισσα. Αν πάλι όπως λένε οι δικοί της ήταν αθώα και παρασύρθηκε, αυτά εγώ τα ακούω βερεσέ, αν δεν έχεις δώσει αρχές στο κορίτσι σου μάγκα μου να ξέρει τι να αποφεύγει τότε ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΣΑΝ ΓΟΝΙΟΣ.

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.262
Πόντοι
2.306
Όλοι λέτε για τους 2 μαλάκες. Για την νεκρή δεν έχετε να προσάψετε τίποτα; Δεν νομίζω να την απήγαγαν, με τη θέλησή της πήγε με δαύτους και προφανώς είχε πάει πολλές φορές. Ο ένας κωλόπαιδο αλβανός και ο άλλος ακόμα χειρότερος. Ε δεν την λες και καλό κοριτσάκι την μακαρίτισσα. Αν πάλι όπως λένε οι δικοί της ήταν αθώα και παρασύρθηκε, αυτά εγώ τα ακούω βερεσέ, αν δεν έχεις δώσει αρχές στο κορίτσι σου μάγκα μου να ξέρει τι να αποφεύγει τότε ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΣΑΝ ΓΟΝΙΟΣ.
Τυπε πας καλά? Τι λες?
Δηλαδη της είπαν Έλα μια βόλτα να σε σκίσουμε και να σε πετάξουμε στη θάλασσα και πήγε με τη θέληση της?? Ήμαρτον..
Προφανώς δεν είχε καταλάβει τι κωλοπαιδια είναι και παρασύρθηκε.. Από ένα ποτό να βγεις έστω με μαλακες μέχρι αυτό που συνεβει , απέχει χιλιόμετρα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom