Νέα

Ρόδος: «Τη σκότωσαν και την πέταξαν στη θάλασσα» -Ποιος δολοφόνησε την 21χρονη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος πιστεύετε ότι σκότωσε την κοπέλα;

• ο Ροδίτης

Ψήφοι: 30 12,4%
  • ο Αλβανός

Ψήφοι: 31 12,8%
  • και οι δυο μαζί

Ψήφοι: 181 74,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    242

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Όλοι λέτε για τους 2 μαλάκες. Για την νεκρή δεν έχετε να προσάψετε τίποτα; Δεν νομίζω να την απήγαγαν, με τη θέλησή της πήγε με δαύτους και προφανώς είχε πάει πολλές φορές. Ο ένας κωλόπαιδο αλβανός και ο άλλος ακόμα χειρότερος. Ε δεν την λες και καλό κοριτσάκι την μακαρίτισσα. Αν πάλι όπως λένε οι δικοί της ήταν αθώα και παρασύρθηκε, αυτά εγώ τα ακούω βερεσέ, αν δεν έχεις δώσει αρχές στο κορίτσι σου μάγκα μου να ξέρει τι να αποφεύγει τότε ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΣΑΝ ΓΟΝΙΟΣ.
ψοφα γαμημενο ζωο

quattro

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
169
Πόντοι
0
Όλοι λέτε για τους 2 μαλάκες. Για την νεκρή δεν έχετε να προσάψετε τίποτα; Δεν νομίζω να την απήγαγαν, με τη θέλησή της πήγε με δαύτους και προφανώς είχε πάει πολλές φορές. Ο ένας κωλόπαιδο αλβανός και ο άλλος ακόμα χειρότερος. Ε δεν την λες και καλό κοριτσάκι την μακαρίτισσα. Αν πάλι όπως λένε οι δικοί της ήταν αθώα και παρασύρθηκε, αυτά εγώ τα ακούω βερεσέ, αν δεν έχεις δώσει αρχές στο κορίτσι σου μάγκα μου να ξέρει τι να αποφεύγει τότε ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΣΑΝ ΓΟΝΙΟΣ.
Προφανώς έχεις παιδιά και δη κορίτσια και μιλάς εκ πείρας, έτσι δεν είναι;

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445
Στη φυλακη θα πεθαινουν κάθε μέρα,
Ενω με το θανατο μια φορα,
Η φυλακη ειναι η πιο σκληρη τιμωρια.

οσοι εχουν λεφτα να λαδωνουν μια χαρα περνανε και εδικα οι ρεμπελοι σαν τον Ροδιτη ποιο φτηνα θα του βγει του πατερα του απο το να τον εχει εξω ...

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Αφου οπως αφησε να εννοηθει η εισαγγελεας εχει πεσει βοηθεια απο τις οικογενειες τους γιατι δεν τους μαζευουν κ αυτους?

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Άρα φίλε η λογική κατάληξη και δίκαιη τιμωρία για μια κοπέλα που πάει εν γνώση της για παρτούζα με 2 τυπάδες είναι να την βιάσουν, να την σκοτώσουν στο ξύλο να την πετάξουν από το γκρεμό στη θάλασσα ζωντανή να πνιγεί. Και φταίνε οι γονείς της επειδή δεν την μεγάλωσαν σωστά.

Ε ρε κάτι άρρωστοι που είστε μερικοί ρε φίλε...

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206

To μόνο που δεν έγραψες,είναι ότι έφταιγε η κοπελίτσα περισσότερο από τα 2 καθάρματα.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Εκτός του ότι ηλίθιε βλάκα, η κοπέλα απ ότι προκύπτει απο τη δίκη,  δεν πήγαινε για παρτούζα αλλα την εξαπάτησαν, ακόμα και γι αυτό να πήγαινε, για παρτούζα είτε με δυο είτε με εκατόν δυο δεν αξίζει ούτε κατά διάνοια τέτοια μεταχείριση. Αν ήθελε παρτούζα με γειά της με χαρά της.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Εκτός του ότι ηλίθιε βλάκα, η κοπέλα απ ότι προκύπτει απο τη δίκη,  δεν πήγαινε για παρτούζα αλλα την εξαπάτησαν, ακόμα και γι αυτό να πήγαινε, για παρτούζα είτε με δυο είτε με εκατόν δυο δεν αξίζει ούτε κατά διάνοια τέτοια μεταχείριση. Αν ήθελε παρτούζα με γειά της με χαρά της.

Μισογύνης/μισάνθρωπος alert.
Δεν νομίζω ότι αξίζει να δωσουμε μεγάλη σημασία.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Tα βασανιστήρια που έκανε αυτός εδω είναι λίγα μπροστα σε ότι αξίζει σε αυτά τα 2 μουνόπανα

URL]]

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Δηλ. οσοι εχουμε παει, αν εχουμε παει, με δυο κοπελες, μας αξιζε να μας σκοτωσουν και να μας πεταξουν στα σκυλια; Αυτο λεει ο φιλος;

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.842
Πόντοι
9.931

Έτσι τύπε αν σου βιάσουν την κόρη, την σπάσουν στο ξύλο και μετά την πετάξουν απο ενα γκρεμο στην θάλασσα ζωντανή θα φταις εσύ, η γυναίκα σου και η κόρη σου και όχι η δυο ψυχανωμαλοι βιαστές.
Τυπε πες μας τι ναρκωτικά πίνεις...να μην πάρουμε και εμείς!

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
topaloudi-arthro.jpg

Φαίνονται πολύ ταλαιπωρημένοι απ'τη φυλακή  :jerking:

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Συγνώμη, αλλά έχω 2 παιδιά, αγόρι και κορίτσι, πάντοτε ξέρω που βρίσκονται και με ποιους παρέα. Όταν σαν γονέας δεν αντιδράς στις κακές παρέες των παιδιών, τότε δεν αργεί να συμβεί το κακό, ήμουν σαφέστατος νομίζω....

ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΣΟΥ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456

Θα σου ευχομουν ρε μουλε να σου τυχει αλλα δεν μου φταινε τα παιδια σου οποτε...

Συνημμένα

• κατάλογος.jpg
    κατάλογος.jpg
    5,3 KB · Εμφανίσεις: 19

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
Συγνώμη, αλλά έχω 2 παιδιά, αγόρι και κορίτσι, πάντοτε ξέρω που βρίσκονται και με ποιους παρέα. Όταν σαν γονέας δεν αντιδράς στις κακές παρέες των παιδιών, τότε δεν αργεί να συμβεί το κακό, ήμουν σαφέστατος νομίζω....
Τα παιδια σου ξερεις με ποιους κανουν παρεα και μπραβο σου..

Τα παιδια σου ομως ξερουν οτι κανεις παρεα στο ΜΠΟΥ σε αλλους μαντραχαλους και
βλεπεις διαβαζεις για πουτανες?

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Τα παιδια σου ξερεις με ποιους κανουν παρεα και μπραβο σου..

Τα παιδια σου ομως ξερουν οτι κανεις παρεα στο ΜΠΟΥ σε αλλους μαντραχαλους και
βλεπεις διαβαζεις για πουτανες?

Σιγα μην ξερει που γαμιεται η κορη του ρε και συ,ποιος ειναι ο sport billy?Ενας μαλακας και μισος ειναι

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Δηλ. οσοι εχουμε παει, αν εχουμε παει, με δυο κοπελες, μας αξιζε να μας σκοτωσουν και να μας πεταξουν στα σκυλια; Αυτο λεει ο φιλος;
:thumbsup:

Μισογύνης/μισάνθρωπος alert.
Δεν νομίζω ότι αξίζει να δωσουμε μεγάλη σημασία.
Ναι, αλλά απο κάτι τέτοια παράσιτα γεννούνται κάτι σκατά σαν αυτούς που σκότωσαν το κοριτσάκι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom