Νέα

Ρόδος: «Τη σκότωσαν και την πέταξαν στη θάλασσα» -Ποιος δολοφόνησε την 21χρονη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 126K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιος πιστεύετε ότι σκότωσε την κοπέλα;

• ο Ροδίτης

Ψήφοι: 30 12,4%
  • ο Αλβανός

Ψήφοι: 31 12,8%
  • και οι δυο μαζί

Ψήφοι: 181 74,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    242

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Αφου εσυ ο ιδιος ρε φιλε προ μερικων posts ανεφερες με περισση σιγουρια ( καθως απ'οτι φαινεται εισαι και συ κατοικος του νησιου και γνωριζεις καποια παραπανω πραγματα ) οτι ενας φιλος σου παλιοτερα την πηγε σπιτι και του προτεινε 'μασαζακι' .......

μασαζακι ...... σπιτακι ......ροπη προς καθε λαθροτουριστακι ..... δοσοληψιες με αριστερρους και φιλοαλβανακι ....... alternative(και καλα) στυλακι

ε ηλιου φαεινοτερον  .... καποια πραγματα δεν θελουν και τρελη γνωση για να τα ψυχανεμιστεις.....

εδω εγω στα φοιτητικα μου χρονια θυμαμαι μια που ειχε βουιξει ολο το Πανεπιστημιο ( και οι διπλανες σχολες και οχι μονο οι ταχα φιλες της που την θαβανε ασυστολα) οτι στανταρ πηδιοτανε που και που και εβγαζε κανενα χαρτζιλικακι ( μια στο τοσο στην ζουλα , μην φανταστεις, ισα ισα να συμπληρωσει καποια εξοδακια πχ. να αγορασει σκυλακι για κατοικιδιο κτλ.).... και μαλιστα αυτη τοτε δεν επιτελουσε αυτο το alternativo κουμουνο στυλακι που εχουν ολοι τα ταχα νεοφιλελε κουραδο κνητο φοιτητονια , που ακουνε Τζον λενον και φαντασιωνονται ( κυριως οι γυναικες ) πως θα ητανε αμα γινοταν οντως αληθεια τα λογια του τραγουδιου imagine all the people κτλ. ... εκεινη ητανε μουναρα μπαργουμαν και ποθος αρκετων δηλαδη επιτελουσε ολα τα χαρακτηριστικα μια καθαρα πραγματιστριας και καπιταλιτζους ..... βεβαια κανεις ποτε δεν εμαθε επιβεβαιωμενο τιποτα ( οπως σχεδον παντα γινεται σε τετοιες περιπτωσεις )........ αλλα εμενα παντως ποτε δεν ξεχασω την αμηχανια της οταν μεσα σε μια καθαρα παρειστικη ατμοσφαιρα και συζητηση την ρωτησα εντελως αυθορμητα ποτε προλαβε και πηρε το καινουργιο της σκυλακι ...αιφνιδιαστηκε τοσο που πανιασε για δευτερολεπτα και επειτα πεταξε ηρεμη ταχα και χαλαρη ενα, απο το μπαρ πληρωθηκα προ λιγου.......ελα ομως που εγω την ειχα ηδη καταλαβει ...... οποτε λοιπον για να επιστεψω και στο αρχικο θεμα και καμια επιδρομη ξαλαφρωματος να την κανανε τα πακια η τα αλβανακια φιλαρακια της απο το νησι και που και που να εκανε και καμια ανεπισημη βιζιτουλα δεν ειναι κακο , το κοριτσι ηθελε να συμπληρωσει το εισοδημα..... το τραγικο ειναι που αυτα τα γαμιδια ,οποιοι και να 'τανε , την καθαρισανε μονο και μονο για ενα ξαλαφρωμα ορχεων ή τελοσπαντων πανω σε καμια τετοια συμπλοκη και συρραξη....
Για αποφυγή παρεξηγήσεων διότι πολλοί στο site θέλουν να ξετρυπώνουν ...ερασιτεχνικές υπηρεσίες επί πληρωμή..
Έγινε αυτό ακριβώς που είπα αλλά η τυπισα του έκανε ένα τυπικό μασάζ στη πλάτη σαν μασερ φορόντας τη μπλούζα του! Δεν του ζήτησε καμιά αμοιβή η οτιδήποτε που παραπέμπει στη θεματολογία του site !
Είπα Επίσης ότι το σπίτι της είναι γεμάτο κόσμο γύρω γύρω και όχι ηχομονομένο!Αν γινόταν καβγάς ή έστω έβγαινε μια κραυγή θα πετάγονταν 15 άτομα να δουν τι γίνεται!  
Επίσης είπα πως πιθανώς το σπίτι να ήταν σταμπαρισμένο από άτομα τα οποία ζητούσε να την γυρίσουν πίσω! Αυτό φάνηκε και όταν χτύπησε η πόρτα χωρίς να το περιμένει όταν μιλούσε με τη φίλη της στο FB και της είπε "σε αφήνω γιατί χτυπάει ή πορτα"

Αυτούς τους δύο δεν πιστεύω να τους ήξερε πάνω από 10 μέρες και ίσως τους είδε δεύτερη φορά! Και για αυτούς , αυτή ήταν μια ξεκολιαρα φοιτήτρια που γούσταρε να ξεσκιστεί μακριά από το σπίτι της και τη κλειστή Κοινωνία!  Και δεν είχαν και τόσο άδικο όταν και η ίδια τους ακολούθησε τέτοιους μαλάκες στην όψη  οικειοθελώς..

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
757
Πόντοι
96
δεν ειναι τυχαιο που πλουσιοι γονοι συνεργαζονται με παραβατικους αλλοδαπους

ο συγχρονος εχθρος του ελληνα εργατη ειναι η ψευτοαστικη νεοπλουτιστικη ταξη με τους γονεις της που συνεργαζονται με τους παραβατικους αλλοδαπους

οποιος ελ εργατης τολμησει να αμφισβητησει τη ισχυ τους ή να ερθει σε κοντρα με αυτους ή βρισκεται μαχαιρωμενος απο αλλοδαπους μαφιοζους ή του στηνουν ενεδρα απειλοντας τον

ταυτοχρονα το παιζουν και σωστοι νοικοκυραιοι σηκωνοντας σημαιουλες στις εθνικες γιορτες,ευποληπτοι νοικοκυραιοι πηγαινοντας συχνα στην εκκλησια και σπαζοντας απειρα πιατα στα μπουζουκια με τα αφορολογητα μαυρα που βγαζουν

ο ελ νοικοκυραιος ειναι το βγελυγμα που τσακιζει την χωρα

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Έχει τεράστιο ενδιαφέρον αν ξέρει κάποιος από Διδυμότειχο αν ο ΝΔκρατης αντιδήμαρχος πατέρας που κοπτόταν για τις συνθήκες στα hot spot είχε περίεργες δοσοληψίες με ΜΚΟ για μίζες στις προμήθειες..
Κάπως έτσι βγαίνουν οι 21χρονες κόρες με αντιρατσιστικά μυνήματα..

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.259
Πόντοι
6.515
32 σελιδες τυποι. Να συνταξει καποιος ενα πορισμα και να το κλεισουμε γιατι σε λιγο μπαινουν οι μπαχαλακηδες  :headbaning1:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
σε καποιους κ σε λυσαρι να τους τα δωσουμε δεν θα καταλαβουν τιποτα...
Άδικα σκορπάς το σάλιο σου. Ο άλλος ήταν 100% σίγουρος ότι ΔΕΝ είναι Ροδίτης αυτός που την έφαγε την κοπελίτσα και έχυνε χολή αβέρτα και τώρα αμολάει αετό.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Άδικα σκορπάς το σάλιο σου. Ο άλλος ήταν 100% σίγουρος ότι ΔΕΝ είναι Ροδίτης αυτός που την έφαγε την κοπελίτσα και έχυνε χολή αβέρτα και τώρα αμολάει αετό.
εγω αν προσεξες δεν μιλησα μονο γιαυτον... αλλα για την σταση ολων εδω... κ μετα τους φταιει η κοινωνια...

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
εγω αν προσεξες δεν μιλησα μονο γιαυτον... αλλα για την σταση ολων εδω... κ μετα τους φταιει η κοινωνια...
Μαζί σου. Γιατί κι εγώ έχω σηκώσει πολλές φορές αδιάφορα τους ώμους. Εχω κι εγώ μερίδιο ευθύνης.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.073
Πόντοι
1.706
ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
Τα κατακάθια, περνιούνται για μάγκες ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ .
Και οι άξιοι , γίνονται θύματα ... bullying !!!!!!
Τα είπες όλα!  :thumbsup:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.259
Πόντοι
6.515
Amper alert

Η  :vomit: ακριτα αφησε ησυχο για λιγο το σεφερλη και ασχοληθηκε με το θεμα με κεντρικη ιδεα τη βια κατα των γυναικων  :S

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Ρε κακορίζικε μην πιστεύεις πάντα αυτά που σου μαθαίνουν στη συμμορία. Το "όταν δεν έχεις τι να πεις ξεκίνα να φωνάζεις μπας και ψαρώσει κανείς" το κανανε σχολή οι κνίτες χρόνια πριν από σας και κάποια στιγμή τους είχανε πάρει χαμπάρι όλοι και δε μάσαγε κανείς.
Και σε ανατολικοευρωπαίους έχουνε γίνει πεσίματα και σε γυναίκες. Η γειτόνισσά μου πρώτη απ'όλες. Πολωνίδα, παντρεμένη με Έλληνα και δεκαετίες εδω. Εξαιρετική και εργατική γυναίκα. Αλλά είχε πωλονόφατσα και τα ρημαδια τα ελληνικά τα σκότωνε. Έφαγε κανα δύο και γύριζε σπίτι πριν νυχτώσει αν κυκλοφορούσε μόνη της.'Ασε εμάς που ζούμε στην Ελλάδα να ξέρουμε καλύτερα τι γίνεται. Εσύ συνέχισε το κολπάκι, φωνές, μπινελίκια μπας και αποπροσανατολίσεις αλλά δύσκολα τα πράγματα πλέον....

A,εσύ έχεις και γειτόνισσα Σλάβα που έφαγε πέσιμο  :2funny:

Ρε τσιπρα,πόσα ψέμματα ακόμη θα σκαρφιστείς;

Ότι τρώνε πέσιμο και οι Σλάβοι στην Ελλάδα ρε μλκ.. :2funny:

Μιλάμε για Μυνχάζουεν λοβοτομημένο φυτό, όχι αστεία...

Μήπως η Πολωνέζα γειτόνισσά σου ήταν ξαδέρφη της Ιλένιας; :2funny:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Ρε ξεφτιλισμένε από πότε ο Αλβανός έγινε Ροδίτης?

Εγώ πρώτος είπα ότι αλβανός το έκανε και έπεσα 100% μέσα!
Όσο για τον μαλάκα τον άλλο που έκανε παρέα με Αλβανό και τον έβαζε στο σπίτι του, έχω να πω πως όταν σε διακατέχει αριστερή χολέρα παύεις να έχεις τοπική καταγωγή και χώρα και περιέρχεσαι σε μια κατάσταση σαν ζόμπι με ότι πιο εκφυλισμένο και διεστραμένο υπάρχει να είναι μέσα σου!
Άντε και στα δικά σου Τύπε αρκεί να είναι μεταξί σας... και μην κάψεις καμιά έγκυο όπως κάτι όμοιοί σου  στη Μαρφίν...

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
A,εσύ έχεις και γειτόνισσα Σλάβα που έφαγε πέσιμο  :2funny:

Ρε τσιπρα,πόσα ψέμματα ακόμη θα σκαρφιστείς;

Ότι τρώνε πέσιμο και οι Σλάβοι στην Ελλάδα ρε μλκ.. :2funny:

Μιλάμε για Μυνχάζουεν λοβοτομημένο φυτό, όχι αστεία...

Μήπως η Πολωνέζα γειτόνισσά σου ήταν ξαδέρφη της Ιλένιας; :2funny:
Του προτείνω να πάει να κάνει μύνηση στον εαυτό του και να καταγγείλει και τη ληξιαρχική πράξη γεννήσεώς του...
Συγνώμη λάθος.. τι να κάνουμε :dunno: :dunno: :dunno:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Του προτείνω να πάει να κάνει μύνηση στον εαυτό του και να καταγγείλει και τη ληξιαρχική πράξη γεννήσεώς του...
Συγνώμη λάθος.. τι να κάνουμε :dunno: :dunno: :dunno:

Θέλω να μου δώσεις κατά προσέγγιση το ποσοστό των Ελλήνων που είναι λοβοτομημένοι στο βαθμό που είναι αυτό το φυτό,
να δω μία κάτι.. :grin:

Και μιας που στη Ρόδο έχει πολλές Σλάβες τουρίστριες γράψε και για τα μηχανοκίνητα τάγματα της ΧΑ Ρόδου που χαράζουν αγκυλωτούς σταυρούς σε Πολωνέζες  :2funny:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
και μην κάψεις καμιά έγκυο όπως κάτι όμοιοί σου  στη Μαρφίν...

Οι οποίοι απαλλάχθηκαν με βούλευμα από την κυβέρνηση Σαμαρά. Να τα λέμε όλα.
Υπό την ίδια κυβέρνηση , οι δολοφόνοι στο ν.ηράκλειο , πήγαν με τα όπλα, κουμπούριασαν άνετα όσους βρήκαν μπροστά τους, έριχναν χαριστικές βολές στη μέση του δρόμου ... και οι αστυνομικοί ούτε πήγαν εκεί , ούτε τους καταδίωξαν ... ούτε τους συνάντησαν πουθενά ... ούτε έκαναν κάποια σύλληψη .

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Θέλω να μου δώσεις κατά προσέγγιση το ποσοστό των Ελλήνων που είναι λοβοτομημένοι στο βαθμό που είναι αυτό το φυτό,
Δεν θα το έλεγα λοβοτομή αλλά ιός μετάλαξης...
Ένα 20-25 % έχει ολοκληρώσει τη μετάλαξη πλήρως και είναι πραγματικοί ζωντανοί νεκροί βγαλμένοι από ταινία τρόμου...
Άλλο ένα τέτοιο ποσοστό έχει τσιμπήσει το μικρόβιο και αλλάζει!
Ένα άλλο περίπου 40% ζει στο κόσμο του χωρίς να ξέρει πως υποβόσκει ιός και δεν μπορούν να ανιχνεύσουν τα ζόμπι με αποτέλεσμα να είναι έκθετοι στον ιό
Υπάρχει και ένα 10 % σαν εμάς που έχουμε ανοσία και αν επιτρέψουν οι διεθνείς συνθήκες θα κληθούμε να απομωνόσουμε τα ζόμπι και να ιάσουμε τον πληθυσμό...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Και μιας που στη Ρόδο έχει πολλές Σλάβες τουρίστριες γράψε και για τα μηχανοκίνητα τάγματα της ΧΑ Ρόδου που χαράζουν αγκυλωτούς σταυρούς σε Πολωνέζες  :2funny:

Θυμάμαι είχα μια Πολωνέζα γκόμενα που ανησυχούσε μετά τα πεσίματα σε πάκια κτλ το 2011 μετά τον Κάνταρη.Μου λέει φοβάμαι,είμαστε και εμείς μετανάστες.Λέω μη φοβάσαι καθόλου,εσύ είσαι κάτασπρη.
Τελικά τη λήστεψε ένας Αφγανοπάκης,την πέταξε κάτω και της πήρε την τσάντα.Αλλά αυτές είναι καλόκαρδες και τα δικαιολογούνε,άμα δεν έχει να φάει τι να κάνει.
Και την άλλη Πολωνέζα που έχω την έχουν κατακλέψει.Συνέχεια κρατάει σφιχτά ένα μικρό πορτοφολάκι,είναι να την λυπάσαι όταν παίρνει το λεωφορείο.
Εννοείται Πολωνία αν τόλμαγαν τέτοια τα πάκια και οι αράπηδες,θα τους είχαν θάψει.Εκεί οι τριτοκοσμικοί είναι Παναγίες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom