aegeanorg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2018
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 456
Δεν έχω καμια σχέση με Αλμπάνια!Δεν θέλω να τους ξέρω..τον Αλβανό τον ήξερες τσαμπίκο;
Δεν έχω καμια σχέση με Αλμπάνια!Δεν θέλω να τους ξέρω..τον Αλβανό τον ήξερες τσαμπίκο;
Έχει μαζευτεί πολύς κόσμος έξω απο το λιμεναρχείο που κρατούνται οι κατηγορούμενοι...
Αλλο ενα θυμα της πολιτισμικοτητας και αυτη. RipΑπό το προφίλ της αδικοχαμένης Ελένης
:-
Τροφή για σκέψη μόνο
Ο βλακας που φωναζει.. λεει οτι ειναι πακι; το ξερει οτι τα πακι πετανε οξυ στη μουρη για πλακα; :S :S
Ο βλακας που φωναζει.. λεει οτι ειναι πακι; το ξερει οτι τα πακι πετανε οξυ στη μουρη για πλακα; :S :S
Αν εχουν τα ψυχολογικα τους εξαιτιας του χοτζα, ας τα λυσουν με ψυχοθεραπεια στα τιρανα.το 91 όταν άνοιξαν τα σύνορα και έμπαιναν μιλιούνια, εκεί έμπαινε η σάρα και η μάρα και οι περισσότεροι γυάλιζε το μάτι τους απ την πείνα του χοτζα όχι τόσο από κακία.
ο κατιμάς κατέβαινε πιο κάτω και έφτανε και Αθήνα όπου εγληματούσε. για κάθε Αλβανό εγκληματία, υπάρχουν και άλλοι 10.000 νοικοκυραίοι
Αν εχουν τα ψυχολογικα τους εξαιτιας του χοτζα, ας τα λυσουν με ψυχοθεραπεια στα τιρανα.
Και αν ειναι νοικοκυραιοι, ας στρωσουν το νοικοκυριο τους στην πατριδα τους. Εμεις τι φταιμε..
Ε, ναι.. το παραδοξο ειναι οτι κατι τετοια γελοια τυπακια υποστηριζουν οτι ειναι αντιφα.. ή οπωςΔεν τον ενδιαφερει αυτο ρε φιλε. Αυτος τη δουλεια του κανει εκ του ασφαλους φυσικα. Σιγα μην παει να δει τι κανουν στο Πακισταν. :S :S
Αυτοι που πηγαιναν και πριν..αιωνες τωρα, με το καταλληλο αντιτιμο φυσικα, και οχι με ψιχουλα.Και ποιος θα πήγαινε στα χωράφια, στα πρόβατα και στις οικοδομές όλα αυτά τα χρόνια;
τα πακια κολλανε στο προηγουμενο βιδεοΡε μαγκες το φυλετικο ή ρατσιστικο στοιχειο που ακριβως βρισκεται σε αυτην την υποθεση και εχετε γεμισει τοσες σελιδες με πακια???
Αν δεν κανω λαθος 2 τυποι (ο ενας ελληνας) σκοτωσαν μια τυπισσα επειδη δεν τους καθισε..και την προηγουμενη βδομαδα ξεκινησε η δικη του ελληνα τυπου που εκβιαζε την γκομενα με πορνο βιντεο και τελικα επεσε απο τον 7ο οροφο στις φοιτητικες εστιες της θεσσαλονικης...
Τα πακια που κολλανε?
Ρε μαγκες το φυλετικο ή ρατσιστικο στοιχειο που ακριβως βρισκεται σε αυτην την υποθεση και εχετε γεμισει τοσες σελιδες με πακια???
Αν δεν κανω λαθος 2 τυποι (ο ενας ελληνας) σκοτωσαν μια τυπισσα επειδη δεν τους καθισε..και την προηγουμενη βδομαδα ξεκινησε η δικη του ελληνα τυπου που εκβιαζε την γκομενα με πορνο βιντεο και τελικα επεσε απο τον 7ο οροφο στις φοιτητικες εστιες της θεσσαλονικης...
Τα πακια που κολλανε?
Αυτοι ηθελαν κρεμασμα απο το πουλι τους,και μετα να τους αφησουν για να τους τρωνε τα ορνια.Όπως και οι Κρητικοι που φάγαν τον συμπατριώτη τους Γιακουμάκη στη γαλακτοκομικη σχολή.
Νατα αυτα που λεγαμε.Και ποιος θα πήγαινε στα χωράφια, στα πρόβατα και στις οικοδομές όλα αυτά τα χρόνια;
Νατα αυτα που λεγαμε.
=
Και ποιος θα πήγαινε στα χωράφια, στα πρόβατα και στις οικοδομές όλα αυτά τα χρόνια;
τι δεν μου αρέσε?Τι δεν σου αρεσε φιλε μου απο αυτα που εχουν γραφτει ? Οτι τα αλβανα και γενικα οι λαθρομεταναστες ειναι απο τη φυση τους εγκληματιες ? Τετοια σχολια ειναι "ρατσιστικα" και "σκυλευουν" τη μνημη της κοπελας κατ΄εσενα?
Αυτα να τα πεις στους γονεις της κοπελας, στους γονεις της Μυρτως, της αλλης που βιασε στην Κερκυρα και μετα σκοτωσε την γερμανιδα, στο παιδι αυτουνου που σκοτωσαν για μια καμερα, στη μανα του παιδιου που σκοτωσαν για να ληστεψουν στο Φιλοπαπου, στους γονεις του Λαζανα στην Πατρα που εσφαξαν για πλακα, στα θυματα των Γεωργιανων που τα εκαιγαν με σιδερο και σε οσους εχουν τραβηξει τα πανδεινα απο την εισβολη των ξενων.