Μιας και βρεθηκα στη Ροδο κανω μια ενημερωση για κωλομπαρα και στριπτιτζαδικα:
Φαλιρακι: Υπαρχουν 2 το Tiger και ακριβως απεναντι απο αυτο το ενα αλλο ( ξεχασα το ονομα ). Και στα 2 υπαρχουν ωραιες κοπελες . Στο Tiger εχει εισοδο 5 ευρω με ποτο , το ποτο της κοπελας 20 ευρω και 30 το prive. Στο αλλο 5 ευρω εισοδος με ποτο , 15 ευρω το ποτο της κοπελας και 30 το prive. Και στα 2 παιζει πολυ μπαλαμουτιασμα μονο με ποτο και στο prive καποιες κοπελες κανουν και
. Για τηλεφωνα φορτωτικη μαλλον χρειαζονται καμποσα χρηματα.Αυτα λειτουργουν απο Μαρτη και ολη την καλοκαιρινη περιοδο. Ανα καιρους ειναι ανοιχτα και στις γιορτες Χριστουγεννα κτλ.
Στο Φαλιρακι υπηρχε και το xxl δεν ξερω ομως αν λειτουργει ακομα .
Ρόδος (πόλη) :
Καραμελα. Πολλες κοπελες και εδω οι περισσοτερες ειναι μουναρες. Ποτο της κοπελας 20 ευρω prive 30.Πολυ μπαλαμουτιασμα και εδω δεν γνωριζω αν γινεται φορτωτικη.
Οασις : Εχει κλεισει οριστικα
Καφε αμαν : Και αυτο εχει κλεισει (μαλλον οριστικα)
Βιργκο μπαρ : Κλειστο οταν ειχα περασει αλλα ηταν περιποιημενο απo εξω , παιζει να λειτουργει ακομα.
Καφε γκουαρανα : Ανοιχτο 4-5 κοπελες μετριες εμφανισιακα .Μεσα στο μαγαζι δεν παιζει τιποτα , αλλα παιρνεις ευκολα τηλεφωνο για παιχνιδι εκτος.
Αλφα μπαρ : 6-7 ωραιες κοπελες 20 ευρω το ποτο τους και 50 το prive. Μπαλαμουτιασμα γινεται . Στο prive καποιες κοπελες κανουν οπως ειπαν και happy ending
. Για εκτος μαγαζιου δεν ξερω αν παιζει κατι.
Le boudoir με νεο ονομα Λωτος ( διευθυνση Καποδιστριου 34): Ειχα παει πιο παλια δεν ξερω τι παιζει τωρα απο κοπελες τιμες κτλ
Στον ιδιο δρομο λιγο πιο πανω το Studio 31 : Δεν εχω παει
Alcatraz βρισκεται στην ερυθρου σταυρου : Δεν εχω παει αλλα εμαθα εχει ωραιες κοπελες μεσα.
Maxim (διευθυνση Αυστραλιας 60) : Δεν εχω παει
Επισης το καλοκαιρι λειτουργει και το Kinky στην Ορφανιδου.
Σε οσα δεν εγραψα διευθυνση ισχυουν αυτες που εγραψε ο GKOSMONET