Επισκέπτης
ή σουβλακια
Το σουβλάκι με την πίτα....ήταν εντελώς βρώμικο παλιότερα......
ή σουβλακια
Επισης φιλε Αλεξ, εκεινες τις εποχες καθε νεα τεχνολογιαηταν πραγματικα πρωτοποριακη και σου αλλαζε τελειως τη ζωη!
θυμασαι τις πρωτες εγχρωμες τηλεορασεις?΄τα πρωτα βιντεο? το να πας απο την ασπρομαυρη στην εγχρωμη τηλεοραση ηταν κατι εκπληκτικα διαφορετικο σαν εμπειρια απο το οτι να πας απο την lcd στην plasma ας πουμε.... η τεχνολογια τοτε ετρεχε με μανιωδεις ρυθμους και καθε χρονο εβγαιναν προίοντα εκπληκτικα που γινονταν μοδα! Θυμασαι τα walkman??? ποσο αλλαξε τη ζωη μας αυτη η εφευρεση!! τωρα εχω την αισθηση οτι η τεχνολογια εχει πια κορεστει.... η τουλαχιστον οι νεες τεχνολογιες δεν εχουν τοσο εντυπωσιακες διαφορες απο τις προηγουμενες...
τι λες τωωωωωωωωωωωωωωρα!!!!!!!!!!!!!!adidas top ten...
Αυτον τον εχω ακομα στη ντουλαπα!!!AMSTRAD 6128...Τι μου θυμησατε τωρα με ολα αυτα...να βαλω τα κλαμματα ειμαι...Ωραιες εποχες,αθωες...Τοτε για να δουμε μουνι παιρναμε το PRIVE,το OPEN.....Tετοιο ηταν το πρωτο
Ξέρεις γιατί;;;; Γιατί πολύ απλά τώρα πλέον,βγαίνουν συνεχώς καινούρια πράγματα και δεν τα προλαβαίνεις,και δε μπορείς να καταλάβεις τις διαφορές.........ενώ τότε έβγαιναν λίγα,και τις καταλάβαινες
ξέρεις, και ο κανόνας είναι ότι : κάθε "ευκολία" έχει και το αντίστοιχο τίμημα.
Οι ευκολίες ποτέ δεν είναι καλές...άμα τα έχεις όλα στο χέρι,τότε καταντάει βαρετό
Άσχετο με το θέμα,αλλά τι έκανες και είσαι warned;;;;
κακό παιδίΕίμαι εδώ και μερικές μέρες Warned
Βασικά δεν έκανα τίποτα το ιδιαίτερο, καμιά φορά παραφέρομαι (και δεν είμαι καθωσπρέπει)
Θρυλικο το μερσιερ... Δεν καταλαβαινουν οι αλλοι οτι η δεκαετια του 80 δεν ηταν all about console games..Εμένα στα παπάρια μου τα Amstrad, οι Amiges, τα pacman και τα σχετικα...
Εγω γουσταρα το mercier μου, το σακιδιάκι μου, τη σκηνή μου και όπου με έβγαζε το τραίνο και το πλοίο!!!
Θρυλικο το μερσιερ... Δεν καταλαβαινουν οι αλλοι οτι η δεκαετια του 80 δεν ηταν all about console games..
Μαρκα ποδηλατων γαλλικης κατασκευης σαν το παραπανω....Τι ειναι το μερσιερ τυπε μου?