Νέα

Ρόδα...ΤΣΟΝΤΑ...και κοπάνα,δεκαετία 80.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 338
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
και ενα θρυλικο arcade

πολλά δεκάρικα  :uglystupid:

URL]]

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Τα ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ λεφτα μας  ( που μας τα φάγανε τα ευρώ :headbang: )

set-50-100-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%87%CE%BC%CE%AD%CF%82-1978-unc.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.antinews.gr/wp-content/uploads/2011/01/500-draxmes.jpg[/img[/URL]]

[img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/7f/1000_drachma.png/270px-1000_drachma.png

5000_1984_f.jpg

Τα 10χιλιάρα δε τα βάζω στα 80ς  :uglystupid:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Καλά το πιο σουξεδιάρικο ζευγάρι των ΄80 το ξεχάσατε? :grin: :grin: :grin:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
μιλαμε τα απιστευτα δεκαρικα σε αυτο!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ναι αλλά τον βασιλιά των ηλεκτρονικών τον ξεχάσατε κι αυτόν! :grin: :grin: :grin:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
αυτο το τερματιζα!
το παίζω ακόμα και τώρα στο mame32  :grin: :grin: :grin:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
το green beret το επαιζα στο spectrum...θυμασαι που το παιχνιδι το φορτωνε απο κασσετα? και φιαχναμε βυσματα για να το ενωσουμε στο στερεο για να ακουει καλυτερα ο σπεκτρουμ  :2funny:

εγω εχω ακομη στα αυτια μου τους ηχους και τις μουσικες απο εκεινα τα παιχνιδια.....τελειες εποχες τοτε..

και οπως λενε..... if it's ain't 8 bit, it's ain't music  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
το green beret το επαιζα στο spectrum...θυμασαι που το παιχνιδι το φορτωνε απο κασσετα? και φιαχναμε βυσματα για να το ενωσουμε στο στερεο για να ακουει καλυτερα ο σπεκτρουμ  :2funny:

εγω εχω ακομη στα αυτια μου τους ηχους και τις μουσικες απο εκεινα τα παιχνιδια.....τελειες εποχες τοτε..

και οπως λενε..... if it's ain't 8 bit, it's ain't music  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Μεμοσαν, εχω την εντυπωση ότι ούτε οι εποχες ήταν τελειες, ουτε τα παιχνιδια ηταν τελεια..
Τα νιατα μας ηταν τελεια.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
αυτο δε, εκπληκτικό!
αλλά κολλάει από ένα σημείο και μετά στο mame32  >:( >:(

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Μεμοσαν, εχω την εντυπωση ότι ούτε οι εποχες ήταν τελειες, ουτε τα παιχνιδια ηταν τελεια..
ηταν και οι εποχες φιλε μου που μας επετρεψαν να εχουμε τετοια ωραια νειατα...

ουτε αγχος,ουτε σκοτουρες, ουτε να δουλευουν οι γονεις απο δυο δουλειες ο καθενας, δεμενες οικογενειες, χαμογελα στα προσωπα, ματωμενα γονατα, παιχνιδι στις γειτονιες, παρτυ σε σπιτια, τραγουδια μπλουζ για να καμακωσεις, δεμενες παρεες, θερινα σινεμα, ηρεμοι και χαρουμενοι ανθρωποι παντου.....  δουλευες και ζουσες οικογενεια, ανοιγες μαγαζι και εχτιζες πολυκατοικια ουτε δανεια, ουτε καρτες, ουτε δοσεις ουτε τιποτε! Απλα, αληθινα πραγματα φιλε μου! γιαυτο τα χορτασαμε τα νειατα μας εμεις εκεινης της εποχης...

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16

Όχι Άλεξ, τότε ήταν ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Τα σημερινά τώρα δεν είναι ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ  :uglystupid:

και δεν έχουν την ίδια αξία ούτε ποιότητα κώδικα

Μην σε ξεγελάνε τα γραφικά  :uglystupid:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Επισης φιλε Αλεξ, εκεινες τις εποχες  καθε νεα τεχνολογιαηταν πραγματικα πρωτοποριακη και σου αλλαζε τελειως τη ζωη!

θυμασαι τις πρωτες εγχρωμες τηλεορασεις?΄τα πρωτα βιντεο? το να πας απο την ασπρομαυρη στην εγχρωμη τηλεοραση ηταν κατι εκπληκτικα διαφορετικο σαν εμπειρια απο το οτι να πας απο την lcd στην plasma ας πουμε.... η τεχνολογια τοτε ετρεχε με μανιωδεις ρυθμους και καθε χρονο εβγαιναν προίοντα εκπληκτικα που γινονταν μοδα! Θυμασαι τα walkman??? ποσο αλλαξε τη ζωη μας αυτη η εφευρεση!! τωρα εχω την αισθηση οτι η τεχνολογια εχει πια κορεστει.... η τουλαχιστον οι νεες τεχνολογιες δεν εχουν τοσο εντυπωσιακες διαφορες απο τις προηγουμενες...

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ηταν και οι εποχες φιλε μου που μας επετρεψαν να εχουμε τετοια ωραια νειατα...

ουτε αγχος,ουτε σκοτουρες, ουτε να δουλευουν οι γονεις απο δυο δουλειες ο καθενας, δεμενες οικογενειες, χαμογελα στα προσωπα, ματωμενα γονατα, παιχνιδι στις γειτονιες, παρτυ σε σπιτια, τραγουδια μπλουζ για να καμακωσεις, δεμενες παρεες, θερινα σινεμα, ηρεμοι και χαρουμενοι ανθρωποι παντου.....  δουλευες και ζουσες οικογενεια, ανοιγες μαγαζι και εχτιζες πολυκατοικια ουτε δανεια, ουτε καρτες, ουτε δοσεις ουτε τιποτε! Απλα, αληθινα πραγματα φιλε μου! γιαυτο τα χορτασαμε τα νειατα μας εμεις εκεινης της εποχης...

Ακριβώς, φίλε

αληθινά πράγματα

και οι χώρα, και η Αθήνα πολύ διαφορετική από ότι σήμερα  :headbang:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ακριβώς, φίλε

αληθινά πράγματα

και οι χώρα, και η Αθήνα πολύ διαφορετική από ότι σήμερα  :headbang:
καμια σχεση φιλε!!

ολη μερα παιζαμε στις πλατειες και στη γειτονια και οι γονεις μας δεν ειχαν αγχος μη παθουμε τιποτε, τα καλοκαιρια κοιμομαστε στις βεραντες με ανοιχτα παραθυρα , ακομηκαι να φας πιτσα ή σουβλακια ηταν τοτε μια ξεχωριστη διαδικασια, ντυνοταν η οικογενεια και ηταν σαν εξοδος στην πλατεια της γειτονιας.... αυτα φανταζουν σαχλαμαρες στους νεοτερους που εχουν μαθει να μη χρειαζεται να σηκωθουν απο τον καναπε τους για το παραμικρο, αλλα για μας τοτε ηταν μικρες λεπτομερειες που γεμιζαν την ζωη μας! Και την γεμιζαν με ευτυχια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom