milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
και ενα θρυλικο arcade
πολλά δεκάρικα
http://[URL unfurl="true"]www.coinsmania.gr/cm/modern/dimocratia_b/1992-10drx.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Φίλε που μπορω να βρω παλια παιχνιδια? Υπαρχει καποιο σάιτ?
βαλε mame32 στο γοογλη τυπε ;)Φίλε που μπορω να βρω παλια παιχνιδια? Υπαρχει καποιο σάιτ?
μιλαμε τα απιστευτα δεκαρικα σε αυτο!!!
το green beret το επαιζα στο spectrum...θυμασαι που το παιχνιδι το φορτωνε απο κασσετα? και φιαχναμε βυσματα για να το ενωσουμε στο στερεο για να ακουει καλυτερα ο σπεκτρουμ
εγω εχω ακομη στα αυτια μου τους ηχους και τις μουσικες απο εκεινα τα παιχνιδια.....τελειες εποχες τοτε..
και οπως λενε..... if it's ain't 8 bit, it's ain't music
ηταν και οι εποχες φιλε μου που μας επετρεψαν να εχουμε τετοια ωραια νειατα...Μεμοσαν, εχω την εντυπωση ότι ούτε οι εποχες ήταν τελειες, ουτε τα παιχνιδια ηταν τελεια..
Τα νιατα μας ηταν τελεια.
Μεμοσαν, εχω την εντυπωση ότι ούτε οι εποχες ήταν τελειες, ουτε τα παιχνιδια ηταν τελεια..
Τα νιατα μας ηταν τελεια.
ηταν και οι εποχες φιλε μου που μας επετρεψαν να εχουμε τετοια ωραια νειατα...
ουτε αγχος,ουτε σκοτουρες, ουτε να δουλευουν οι γονεις απο δυο δουλειες ο καθενας, δεμενες οικογενειες, χαμογελα στα προσωπα, ματωμενα γονατα, παιχνιδι στις γειτονιες, παρτυ σε σπιτια, τραγουδια μπλουζ για να καμακωσεις, δεμενες παρεες, θερινα σινεμα, ηρεμοι και χαρουμενοι ανθρωποι παντου..... δουλευες και ζουσες οικογενεια, ανοιγες μαγαζι και εχτιζες πολυκατοικια ουτε δανεια, ουτε καρτες, ουτε δοσεις ουτε τιποτε! Απλα, αληθινα πραγματα φιλε μου! γιαυτο τα χορτασαμε τα νειατα μας εμεις εκεινης της εποχης...
καμια σχεση φιλε!!Ακριβώς, φίλε
αληθινά πράγματα
και οι χώρα, και η Αθήνα πολύ διαφορετική από ότι σήμερα