Και πουστρακος και μαλακας πολυ δεν ειναι?το πουστακος δεν σε πειραξε ε???
την αβελεις την γδουπα???
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρία trans
- Μέλος που άνοιξε το νήμα davmast
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 240
- Εμφανίσεις 63K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
οχι..Και πουστρακος και μαλακας πολυ δεν ειναι?
δεν απαντησες..
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Στάσου μύγδαλααααααααααααμωρακο εσυ ξεκινησες δεν ειμαι κανα πρεζακι να μηλασ για μενα χωρισ εστω να με ξερεισ,εισαι πολυ λαθοσ και λυπαμαι αν ξεφυγα συγνωμη ειλικρηνα αντιο
Συγνωμη και απο εμενα.μωρακο εσυ ξεκινησες δεν ειμαι κανα πρεζακι να μηλασ για μενα χωρισ εστω να με ξερεισ,εισαι πολυ λαθοσ και λυπαμαι αν ξεφυγα συγνωμη ειλικρηνα αντιο
Ειμαι λιγο αλλα να μεινει μεταξυ μας.οχι..
δεν απαντησες..
Δεν το εννοω συγνωμη αλλα ειμαι λιγο πουστρακος.σιγουρα το εννοεισ?εγς ναι
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
σιγουρα το εννοεισ?εγς ναι
είστε καλά παιδακια
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Oρκίσουσιγουρα το εννοεισ?εγς ναι
Στον ανδρισμο της.Oρκίσου
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
Ρία είσαι πραγματικά πάρα πολύ όμορφη. Δεν είσαι μέσα στις σεξοπυαλικές μου προτιμήσεις, χωρίς να προσπαθώ να πω πως οι δικές μου είναι οι σωστές και οι άλλες όχι, δεν μου αρέσει να κρίνω την διαφορετικότητα από τις προτιμήσεις μου.
Αλλά πάψε αυτό το μάγκικο στυλάκι στο οποίο έχεις αυτοεγκλωβιστεί εδώ μέσα. Στην τελική σου αφαιρεί "πόντους" από τη θηλυκότητα, που τόσο δύσκολα (φαντάζομαι) απέκτησες.
Φιλικά!
Αλλά πάψε αυτό το μάγκικο στυλάκι στο οποίο έχεις αυτοεγκλωβιστεί εδώ μέσα. Στην τελική σου αφαιρεί "πόντους" από τη θηλυκότητα, που τόσο δύσκολα (φαντάζομαι) απέκτησες.
Φιλικά!
Maximilianos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 102
- Πόντοι
- 6
Ρία είσαι πραγματικά πάρα πολύ όμορφη. Δεν είσαι μέσα στις σεξοπυαλικές μου προτιμήσεις, χωρίς να προσπαθώ να πω πως οι δικές μου είναι οι σωστές και οι άλλες όχι, δεν μου αρέσει να κρίνω την διαφορετικότητα από τις προτιμήσεις μου.
Φιλικά!
Ώπα ρε μεγάλε! Γιατί τέτοια ειρωνία και υφάκι...
Χαλάρωσε λίγο. Από την μια της λες ότι είναι πάρα πολύ όμορφη και από την άλλη της λες "πάψε" και πουλάς ειρωνία για τον τρόπο με τον οποίο απέκτησε την θηλυκότητά της..Γιατί ρε συ τέτοια κακία...
Και αφού δεν είναι μέσα στις σεξουαλικές σου προτιμήσεις γιατί μπαίνεις εδώ μέσα, δεν έχεις με κάτι καλύτερο να ασχοληθείς?
Σε κάθε όμορφη τρανς πέφτετε 10-15 άτομα να την κατασπαράξετε....
Βγάλτε αλλού τα κόμπλεξ και τις ανασφάλειές σας.
Επιθετική είναι με όποιον της την λέει. Για διάβασε λίγο καλύτερα τι της γράφουνε από την αρχή....
Γ
Επισκέπτης
λαθος εισαι..Ώπα ρε μεγάλε! Γιατί τέτοια ειρωνία και υφάκι...
Χαλάρωσε λίγο. Από την μια της λες ότι είναι πάρα πολύ όμορφη και από την άλλη της λες "πάψε" και πουλάς ειρωνία για τον τρόπο με τον οποίο απέκτησε την θηλυκότητά της..Γιατί ρε συ τέτοια κακία...
Και αφού δεν είναι μέσα στις σεξουαλικές σου προτιμήσεις γιατί μπαίνεις εδώ μέσα, δεν έχεις με κάτι καλύτερο να ασχοληθείς?
Βγάλτε αλλού τα κόμπλεξ και τις ανασφάλειές σας.
Επιθετική είναι με όποιον της την λέει. Για διάβασε λίγο καλύτερα τι της γράφουνε από την αρχή....
Γ
δεν κανει τετοια ο παιχτης..
Maximilianos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 102
- Πόντοι
- 6
Λάθος ξελάθος φίλε ότι διαβάζω σου λέω.
Ειλικρινά σταρχίδια μου και η Ρία και η κάθε Ρία και Αγάπη και Αθηνά και Μαρίκα κ.λ.π. κ.λ.π.
Ας υπερασπισθούν μόνες τους τους εαυτούς τους, αλλά όταν ένα θρεντ ξαφνικά από εκεί που "νοσεί" έχει 21 μέλη και επισκέπτες να το διαβάζουν είναι το λιγότερο μαλακία να αναλωνόμαστε σε συζητήσεις του στυλ μην κάνεις αυτό ρε τρανς.... μην κάνεις εκείνο ρε τρανς....κάνε αυτό ρε τραςνς κόψε αυτό ρε τρανς....κόψε το άλλο...
Χαλαρώστε ρε παιδιά μην βγάζετε κακία...
Ειλικρινά σταρχίδια μου και η Ρία και η κάθε Ρία και Αγάπη και Αθηνά και Μαρίκα κ.λ.π. κ.λ.π.
Ας υπερασπισθούν μόνες τους τους εαυτούς τους, αλλά όταν ένα θρεντ ξαφνικά από εκεί που "νοσεί" έχει 21 μέλη και επισκέπτες να το διαβάζουν είναι το λιγότερο μαλακία να αναλωνόμαστε σε συζητήσεις του στυλ μην κάνεις αυτό ρε τρανς.... μην κάνεις εκείνο ρε τρανς....κάνε αυτό ρε τραςνς κόψε αυτό ρε τρανς....κόψε το άλλο...
Επισκέπτης
μαζι σου..Λάθος ξελάθος φίλε ότι διαβάζω σου λέω.
Παλιες καλες εποχες.έχεις με κάτι καλύτερο να ασχοληθείς?
Γ
Maximilianos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 102
- Πόντοι
- 6
Κι εγώ μαζί με τη Ρία είμαι στη δεδομένη φάση φίλος.
Και με κάθε Ρία που είναι διαφορετική (εμφανισιακά τουλάχιστον) από το 90% των απαράδεκτων περουκοαβυζοκακομούτσουνων τρανς "λέγε με Βαγγέλη μου πάει καλύτερα...",
που κυκλοφορούν εδώ μέσα και το παίζουν ωραίες, δείχνοντας την πλάτη και τον αστράγαλό τους, όταν οι άλλες δείχνουν πρόσωπο και μάλιστα όμορφο και θηλυκό.
Χαλαρώστε λίγο και εσύ Ρία Θεά είσαι, δεν χρειάζεται να τα ακούς και από μένα.
Προσωπικά γουστάρω πολύ να σε βλέπω εδώ μέσα, γιατί είσαι κούκλα.
Προχώρα και γράψτους εκεί που ξέρεις όλους όσους σε πληγώνουν και σε θίγουν.
Οι μισοί από αυτούς που σε βρίζουν και στην λένε θα πλήρωναν πολλά για να σου στηθούν στα τέσσερα...
Και με κάθε Ρία που είναι διαφορετική (εμφανισιακά τουλάχιστον) από το 90% των απαράδεκτων περουκοαβυζοκακομούτσουνων τρανς "λέγε με Βαγγέλη μου πάει καλύτερα...",
που κυκλοφορούν εδώ μέσα και το παίζουν ωραίες, δείχνοντας την πλάτη και τον αστράγαλό τους, όταν οι άλλες δείχνουν πρόσωπο και μάλιστα όμορφο και θηλυκό.
Οι μισοί από αυτούς που σε βρίζουν και στην λένε θα πλήρωναν πολλά για να σου στηθούν στα τέσσερα...
Επισκέπτης
αυτη ειναι η διαφορα μας..Κι εγώ μαζί με τη Ρία είμαι στη δεδομένη φάση φίλος.
εγω ειμαι & με τους αλλους τους ασχημους που λες..
δεν γουσταρω να γαμησω ουτε τους μεν,ουτε τους δε..
απλα δεν θεωρω σωστο το κακοβουλο κραξιμο εκτος αν κανουμε πλακιτσα οπως με τον λιλα που ειναι ειδικη περιπτωση δροσερου αγοριου..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 341
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 56
- Εμφανίσεις