You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρία trans
- Μέλος που άνοιξε το νήμα davmast
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 240
- Εμφανίσεις 63K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
μεγα RISPEKT γιαυτο που εγραψες 1OOO+++++++++++++++++++απλα σας ευχομαι να μη τυχει σε κανενα ατομο που αγαπατε αυτη ι ιδιαιδεροτητα πυ με εκφραζει,,,δεν ξερετε πωσ ειναι να σε κρινουν απο παιδι δεν ειμαι αξια να σας πω κατι παραπανπ
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
Χαλαρώστε λίγο και εσύ Ρία Θεά είσαι, δεν χρειάζεται να τα ακούς και από μένα.
Προσωπικά γουστάρω πολύ να σε βλέπω εδώ μέσα, γιατί είσαι κούκλα.
Προχώρα και γράψτους εκεί που ξέρεις όλους όσους σε πληγώνουν και σε θίγουν.
Οι μισοί από αυτούς που σε βρίζουν και στην λένε θα πλήρωναν πολλά για να σου στηθούν στα τέσσερα...
Εγώ ρε μάστορα, εκτός από το ότι το στήσιμο στα 4 δεν το γουστάρω τί διαφορετικό είπα;
Είπα (το ξαναλέω) πως η Ρία είναι πολύ όμορφη και θηλυκιά και ΓΙ ΑΥΤΟ δεν κάνει να μιλάει σαν λιμενεργάτης. Ας μην αντιπαρατίθεται με όσους κακόπιστα την κριτικάρουν. Πού είδες τη δική μου κακή πίστη;
Αν είσαι όντως φίλος της, όπως λες, δεν φτάνει μόνο να την εξυμνείς. Πρέπει και να της επισημαίνεις τα λάθη της, όπως έκανα εγώ που δεν είμαι φίλος της και όπως έχω κάνει και σε αρκετές άλλες φορές με άλλα μέλη του σάιτ στους οποίους, δημόσια αλλά κόσμια, επεσήμανα κάποια λάθη τους. Με τους περισσότερους είμαι πλέον φιλος. Και με τη Ρία φίλος θα ήθελα να είμαι και το γεγονός πως δεν συμπεριλαμβάνεται στις σεξουαλικές μου προτιμήσεις, αποδεικνύει πως η θέλησή μου αυτή δεν κρύβει υστεροβουλία...
Και αν τελικά ένοιωσε θιγόμενη από την παράθεσή μου θα προτιμούσα να το πει η ίδια. Ικανότητα να εκφράζεται έχει, απ' όσο πρόσεξα...
Maximilianos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 102
- Πόντοι
- 6
Εγώ ρε μάστορα, εκτός από το ότι το στήσιμο στα 4 δεν το γουστάρω τί διαφορετικό είπα;
Είπα (το ξαναλέω) πως η Ρία είναι πολύ όμορφη και θηλυκιά και ΓΙ ΑΥΤΟ δεν κάνει να μιλάει σαν λιμενεργάτης. Ας μην αντιπαρατίθεται με όσους κακόπιστα την κριτικάρουν. Πού είδες τη δική μου κακή πίστη;
Αν είσαι όντως φίλος της, όπως λες, δεν φτάνει μόνο να την εξυμνείς. Πρέπει και να της επισημαίνεις τα λάθη της, όπως έκανα εγώ που δεν είμαι φίλος της και όπως έχω κάνει και σε αρκετές άλλες φορές με άλλα μέλη του σάιτ στους οποίους, δημόσια αλλά κόσμια, επεσήμανα κάποια λάθη τους. Με τους περισσότερους είμαι πλέον φιλος. Και με τη Ρία φίλος θα ήθελα να είμαι και το γεγονός πως δεν συμπεριλαμβάνεται στις σεξουαλικές μου προτιμήσεις, αποδεικνύει πως η θέλησή μου αυτή δεν κρύβει υστεροβουλία...
Και αν τελικά ένοιωσε θιγόμενη από την παράθεσή μου θα προτιμούσα να το πει η ίδια. Ικανότητα να εκφράζεται έχει, απ' όσο πρόσεξα...
Δεν είμαι φίλος της, δεν την γνωρίζω την κοπέλα.Που το είδες γραμμένο να λέω ότι είμαι φίλος της??Πες το μου ρε αγόρι να το δω κι εγώ γραμμένο κάπου. Ίσα ίσα είπα αυτολεξεί "Ειλικρινά σταρχίδια μου και η Ρία και η κάθε Ρία και Αγάπη και Αθηνά και Μαρίκα κ.λ.π. κ.λ.π.
Ας υπερασπισθούν μόνες τους τους εαυτούς τους, αλλά όταν ένα θρεντ ξαφνικά από εκεί που "νοσεί" έχει 21 μέλη και επισκέπτες να το διαβάζουν είναι το λιγότερο μαλακία να αναλωνόμαστε σε συζητήσεις του στυλ μην κάνεις αυτό ρε τρανς.... μην κάνεις εκείνο ρε τρανς....κάνε αυτό ρε τραςνς κόψε αυτό ρε τρανς....κόψε το άλλο...
Χαλαρώστε ρε παιδιά μην βγάζετε κακία..."
Άλλο να κάνουμε παρατηρήσεις σε κάποια και άλλο να την ειρωνευόμαστε και να βγάζουμε κακία.
Δικά σου λόγια είναι τα παρακάτω και όχι δικά μου
" Στην τελική σου αφαιρεί "πόντους" από τη θηλυκότητα, που τόσο δύσκολα (φαντάζομαι) απέκτησες. Φιλικά!"
Δεν έχω τίποτα μαζί σου, ούτε να μαλώσω γουστάρω, ούτε έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Απλά σου είπα να χαλαρώσεις,γιατί παραήσουν ειρωνικός.
Maximilianos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 102
- Πόντοι
- 6
Τέλοσπάντων, μαλακίες. Ό,τι έγινε έγινε.
Εμένα δεν με νοιάζει, αλλά και η πλάκα και η καλόπιστη παρατήρηση έχει όρια ρε παιδιά.
Τα λέμε..
Εμένα δεν με νοιάζει, αλλά και η πλάκα και η καλόπιστη παρατήρηση έχει όρια ρε παιδιά.
Τα λέμε..
Κοριτσάρα μου μην ακούς κανέναν ας ήταν η ζήλια ψώρα να πέθαινε όλη η χώρα!!! απλά να θυμάσαι ότι δεν έχει σημασία το τι είσαι αλλά να ξέρεις τι είσαι εκεί είναι η μαγκιά ….σε αυτόν τον κόσμο κανένας δεν γεννήθηκε τέλειος και δεν έγινε το θέμα είναι να είσαι πάνω από όλα άνθρωπος και αυτός που κρίνει είναι πολύ λίγος για να το κάνει αυτό… και είσαι θεά!!!!!
Δ
Διαγραμμένο μέλος 86473
Επισκέπτης
RIA THELW NA BRETHOYME APO KONTA....STEILE MOY TO THL SOY NA SE PARW...NA TA POYME KALYTERA!!!
transexuala
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
poutanaki
1,70-62k .
χμ....
Παρόμοια θέματα