Τι σοι παθητικη εισαι που αντι να καθεσαι να τα ακους αρχισες αμεσως να με βριζεις?ισςσ ενοχλει τον κυριο που δε γαμαω πουσταρεσ,,,ειμαι παθητικη μωρακια μου
Που ειναι αυτοι οι μοντ να με προστατεψουν?
Τι σοι παθητικη εισαι που αντι να καθεσαι να τα ακους αρχισες αμεσως να με βριζεις?ισςσ ενοχλει τον κυριο που δε γαμαω πουσταρεσ,,,ειμαι παθητικη μωρακια μου
Ναι γιατι δεν σου γεμιζω το ματι?Εσένα είπε πουστράκο?
Εμένα μου το γεμίζεις. Σε αυτήν- αυτον δεν γεμίζεις το μάτι.Ναι γιατι δεν σου γεμιζω το ματι?
Ευγε στους μοντ να κρατησουμε και ενα επιπεδο.αφου μονο στο να κρινει ιιχνει τον αντρισμο του δε ξεκινησα εγω
Και εγω που νομιζα οτι ησουν ΕΚΑΜιτης πως επεσα τοσο εξω?oso για το επαγγελμα μοθ ειμαι πατισερυ σεφ
Εμένα μου το γεμίζεις. Σε αυτήν- αυτον δεν γεμίζεις το μάτι.
Ναι με εχει για κρυφη, αφου φωναζει το πραγμα καλε.εγω ξερω να πω πωσ ο σωστος στρ8 δεν ασχολειτε μονο οι κρυφεσ
Κυριοι μοντ με ειπε μαλακα. :'(χιχιχιχι οκ τι να σου πς/φεναισε τι μαλακασ εισαι ουτισ η αλλοσ
Ευγε στους μοντ να κρατησουμε και ενα επιπεδο.
Λες να την βάλουν τιμωρία όρθια στον τοίχο και να την κοροϊδεύουν τα άλλα παιδάκια?Κυριοι μοντ με ειπε μαλακα. :'(
Δεν δερνουμε γυναικες.ελατε να με κανετε ντα χιχιχι
το πουστακος δεν σε πειραξε ε???Κυριοι μοντ με ειπε μαλακα. :'(
Τα αλλα πουστρακια θες να πεις.Λες να την βάλουν τιμωρία όρθια στον τοίχο και να την κοροϊδεύουν τα άλλα παιδάκια?
Κατα βάθος σε γουστάρει.χχαχαχαχαχ σαν πεδακι δε κανει ρε μωρο?εχω αδικο?