Νέα

Rexona girl....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 166
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
Εγώ πάντως 2 από τις κοπέλες μου με μυρωδάτο μουνί, η μια 48 χρονών μύριζε ζαμπόν, ενώ η άλλη 29 ετών μύριζε μπακαλιάρο.
ειναι γενικα παραδεκτο οτι το μουνι αναδυει μια μυρωδια μπακαλιαρου :cheesy:

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
παντως οι γαλλοι ειναι τρομερα βρωμιαρηδες!! γι αυτο σκιζουν στα αρωματα! :rockon: :rockon:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ειναι ομως και μερικες φυσικες μυρωδιες απο σωματα που σκιζουν. Αφροδισιακες.

ε ναι αυτες οσο και να πλενεσαι δεν φευγουν αλλα δεν δημιουργουν προβλημα
ειναι η φυσικη μουνιλα και πουτσιλα και η ιδιαιτερη μυρωδια του δερματος του καθενος

Επισκέπτης
δεν ειναι πολυ συνηθισμενο ,τουλαχιστο για ομορφα κοριτσια να βρωμανε.αλλα,αν βρωμαει ,ειναι τεραστειο ρεζιλι.εχει τυχει ομως κοριτσι,να μη βρωμαει,αλλα να σκαλιζει τη μυτη της με το δακτυλο ολο μεσα.και την εχω δει 3-4 φορες να το κανει(διχως να τη βλεπω συχνα).πιστευω οτι αυτο ειναι το ιδιο και χειροτετο με το να βρωμαει η γκομενα.γιατι ειναι πολυ αντιαισθητικο για γκομενα να κανει τετοια.

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
γιατι οταν ροχαλιζει?? να εχεις περασει βραδια τελειου σεξ και μετα ....ατελειωτο ροχαλητο!! :rockon: :rockon: :2funny: :2funny:

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Απο τοτε που θυμαμαι, η τελευταια ερωτηση πριν "αρχισει η μαχη" ηταν "θα κανεις πρωτα εσυ μπανιο η' εγω ?"..

Και στην πορεια των ετων ποτε δεν μου εχει τυχει Rexona girl..Εμμμ προσεχει ο nokia..Aσε δε που η μυρωδια του σαπουνιου καπως με φτιαχνει..

Επισκέπτης
εδω στη θεσσαλονικη ,οι γυναικες ειναι περιποιημενες.μονο καμια γιαγια στο λεωφορειο να βρωμαει.

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
εδω στη θεσσαλονικη ,οι γυναικες ειναι περιποιημενες.μονο καμια γιαγια στο λεωφορειο να βρωμαει.
Θα συμφωνήσω ...πάντα στην τσίτα και χωρίς να είναι ποτέ σουργιελα...τα προσέχουν όλα...!!! :rockon: :rockon:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
δεν ειναι πολυ συνηθισμενο ,τουλαχιστο για ομορφα κοριτσια να βρωμανε.αλλα,αν βρωμαει ,ειναι τεραστειο ρεζιλι.εχει τυχει ομως κοριτσι,να μη βρωμαει,αλλα να σκαλιζει τη μυτη της με το δακτυλο ολο μεσα.και την εχω δει 3-4 φορες να το κανει(διχως να τη βλεπω συχνα).πιστευω οτι αυτο ειναι το ιδιο και χειροτετο με το να βρωμαει η γκομενα.γιατι ειναι πολυ αντιαισθητικο για γκομενα να κανει τετοια.
Να σου πω,μετα εκανε τις μυξουλες σφαιριδια και σου τις πεταγε?

Επισκέπτης
δεν τις εκανε μπιλακια.στη Θεσσαλονικη,οι γυναικες βαφονται πολυ και ειναι περιποιημενες.ολες κοκεταριες.ακομη και οι φοιτητριες απο αλλες πολεις οταν πρωτοερχονται ξεχωριζουν απο τις θεσσαλονικιες.μαθαινουν ομως και αυτες.υπαρχουν ομως και κατι σουργελα τρελο 50-65 αρες που βαφονται σα καρναβαλια.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
να ρωτησω κατι περι ασχημης αναπνοης; το πρωι που ξυπνατε διπλα στην γκομενα και το δικο σας στομα βρωμαει και το δικο της. τοτε τι κανετε; αφελης ερωτηση αλλα πειτε μου  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Επισκέπτης
να ρωτησω κατι περι ασχημης αναπνοης; το πρωι που ξυπνατε διπλα στην γκομενα και το δικο σας στομα βρωμαει και το δικο της. τοτε τι κανετε; αφελης ερωτηση αλλα πειτε μου  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
και ποιος σου ειπε οτι ξυπναμε διπλα στη γκομενα

Επισκέπτης

Φιλιομαστε και εγω φευγω για δουλεια και αυτη συνεχιζει να κοιματε.

Επισκέπτης

5' πριν ξυπνήσει της βάζω στο στόμα της μια τσίχλα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: 

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ζαλιστηκα,μεινε σε ενα θρεντ

μπα σε καλο σου δεν μπορω να κανω ασχετες ερωτησεις στα θρεντ εδω ειναι που μιλαμε για βρωμια  :grin: :grin: :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Αυτο ειναι μια ωραιοτατη δικαιολογια ωστε να κανεις μια γυναικα να μη μιλαει..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom