Νέα

Rexona girl....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 166
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ηταν μια ΄'κοπελα' εδω μεσα κ βομβαρδιζοταν απο πμ'ς γιατι ειχε εικονα της στο avatar..
βεβαια ηταν στημενο :P

ε γι αυτο κι εγω δεν βαζω εικονα γτ οπως και να ημουνα με τοσους αντρες εδω μεσα ολο και καποιος θα μου την επεφτε. μονο που δεν εχω ερθει για γνοωριμιες εδω

Επισκέπτης
ε γι αυτο κι εγω δεν βαζω εικονα γτ οπως και να ημουνα με τοσους αντρες εδω μεσα ολο και καποιος θα μου την επεφτε. μονο που δεν εχω ερθει για γνοωριμιες εδω
ετσι,σκληρη και αδιαμφισβητητη χεχε

Επισκέπτης
πολυ σιγουρη ειναι ομως και μου το χαλαει λιγο...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ειναι ωραιο φιλε να ειναι σιγουρη κ σνομπ μια γυναικα με τους αλλους κ να τα δινει ολα στον δικο της..
ετσι πρεπει..
εγω δεν μπορω οσες αφηνουν ανοιχτες πορτες σε ολους,για λογους ανασφαλειας κ αναζητησης θαυμαστων..
γενικοτερα,το διαφορετικο,μετραει αλλιως..

αλλα ας μην το συνεχισουμε γιατι θα μας βαλουν στην κατηγορια αυτων που κατηγορουσαμε στο θρεντ με τις ελλεεινιδες :P :P :P κ χωρις να φταιμε

Επισκέπτης
ειναι ωραιο φιλε να ειναι σιγουρη κ σνομπ μια γυναικα με τους αλλους κ να τα δινει ολα στον δικο της..
ετσι πρεπει..
εγω δεν μπορω οσες αφηνουν ανοιχτες πορτες σε ολους,για λογους ανασφαλειας κ αναζητησης θαυμαστων..

αλλα ας μην το συνεχισουμε γιατι θα μας βαλουν στην κατηγορια αυτων που κατηγορουσαμε στο θρεντ με τις ελλεεινιδες :P :P :P κ χωρις να φταιμε
σωστος.παρεξηγουν ευκολα μερικες φορες αλλα δεν πειραζει

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ετσι πρεπει..

αμα ηθελα να το παιξω πουτανακι θα μπορουσα να το κανω, απλα η ολη φαση ειναι πολυ κουραστικη και βαρετη και δεν βγαινει κατι απο αυτη, να μιλαω θελω με ανθρωπους

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
αμα ηθελα να το παιξω πουτανακι θα μπορουσα να το κανω, απλα η ολη φαση ειναι πολυ κουραστικη και βαρετη και δεν βγαινει κατι απο αυτη, να μιλαω θελω με ανθρωπους

δεν διαφωνω σε κατι απο αυτα που λες,πολυ καλα κανεις..
να εχουμε κ εμεις εναν αντιλογο σε οσα λεμε για τις γυναικες :)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
οχι φετιχ,αλλα τα χρησιμοποιουσα/ω πολυ στην δουλεια μου κ δεν ειχα κ κατι να βαλω κ μουρθε πρωτο αυτο :P

τι δουλεια κανεις δολιε για να ηχει η λεξη λαπλασ καθημερινα στα αυτια σου  :helpplea: :helpplea: :helpplea: μηχανικος εισαι;

Επισκέπτης
μηχανικος εεε...πω πω ρε παιδια ποτε δεν τα πηγαινα καλα με τα μαθηματικα,μονο να μη με κλεβουν στα ταμεια ξερω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom