Επισκέπτης
πες το ψεματα...τωρα θα σου στειλουν καμια 400 πμ οπως το 'τσουλι στην βαθης' που ηταν εδω μεσα..
πες το ψεματα...τωρα θα σου στειλουν καμια 400 πμ οπως το 'τσουλι στην βαθης' που ηταν εδω μεσα..
ηταν μια ΄'κοπελα' εδω μεσα κ βομβαρδιζοταν απο πμ'ς γιατι ειχε εικονα της στο avatar..
βεβαια ηταν στημενο
ετσι,σκληρη και αδιαμφισβητητη χεχεε γι αυτο κι εγω δεν βαζω εικονα γτ οπως και να ημουνα με τοσους αντρες εδω μεσα ολο και καποιος θα μου την επεφτε. μονο που δεν εχω ερθει για γνοωριμιες εδω
αψογη..ε γι αυτο κι εγω δεν βαζω εικονα γτ οπως και να ημουνα με τοσους αντρες εδω μεσα ολο και καποιος θα μου την επεφτε. μονο που δεν εχω ερθει για γνοωριμιες εδω
τελεσιδικη ε???αψογη..
ετσι δειχνει..τελεσιδικη ε???
πολυ σιγουρη ειναι ομως και μου το χαλαει λιγο...
σωστος.παρεξηγουν ευκολα μερικες φορες αλλα δεν πειραζειειναι ωραιο φιλε να ειναι σιγουρη κ σνομπ μια γυναικα με τους αλλους κ να τα δινει ολα στον δικο της..
ετσι πρεπει..
εγω δεν μπορω οσες αφηνουν ανοιχτες πορτες σε ολους,για λογους ανασφαλειας κ αναζητησης θαυμαστων..
γενικοτερα,το διαφορετικο,μετραει αλλιως..
αλλα ας μην το συνεχισουμε γιατι θα μας βαλουν στην κατηγορια αυτων που κατηγορουσαμε στο θρεντ με τις ελλεεινιδες κ χωρις να φταιμε
ειναι ωραιο φιλε να ειναι σιγουρη κ σνομπ μια γυναικα με τους αλλους κ να τα δινει ολα στον δικο της..
ετσι πρεπει..
εγω δεν μπορω οσες αφηνουν ανοιχτες πορτες σε ολους,για λογους ανασφαλειας κ αναζητησης θαυμαστων..
γενικοτερα,το διαφορετικο,μετραει αλλιως..
αλλα ας μην το συνεχισουμε γιατι θα μας βαλουν στην κατηγορια αυτων που κατηγορουσαμε στο θρεντ με τις ελλεεινιδες κ χωρις να φταιμε
αμα ηθελα να το παιξω πουτανακι θα μπορουσα να το κανω, απλα η ολη φαση ειναι πολυ κουραστικη και βαρετη και δεν βγαινει κατι απο αυτη, να μιλαω θελω με ανθρωπους
δεν διαφωνω σε κατι απο αυτα που λες,πολυ καλα κανεις..
να εχουμε κ εμεις εναν αντιλογο σε οσα λεμε για τις γυναικες
οχι φετιχ,αλλα τα χρησιμοποιουσα/ω πολυ στην δουλεια μου κ δεν ειχα κ κατι να βαλω κ μουρθε πρωτο αυτοασχετο γτ σε λενε laplace? εχεις φετιχ με τα μαθηματικα;;
οχι φετιχ,αλλα τα χρησιμοποιουσα/ω πολυ στην δουλεια μου κ δεν ειχα κ κατι να βαλω κ μουρθε πρωτο αυτο
χαχα μεσα σε ολα εισαι ετσι?ναι μηχανικοςτι δουλεια κανεις δολιε για να ηχει η λεξη λαπλασ καθημερινα στα αυτια σου μηχανικος εισαι;
χαχα μεσα σε ολα εισαι ετσι?ναι μηχανικος