Επισκέπτης
ελα ρε πλενεις τα δοντια και τη φιλας μετα.η τη φιλας στο μαγουλο ξερω γω
αν ειστε καιρο μαζι,την φιλας κ ας βρωμαει το στομα..σιγα,τοσα θα εχετε περασει,εκει θα κολλησει?
αν ειναι πρωτες ημερες κανεις οτι ειπε ο φιλος ο ντραμερ
ειναι σαν το καπνισμα,εννοω οταν εχεις γκομενα καπνιστρια,ε καπου συνηθιζεις...
ναι μιλαω ομως για οταν ο ενας δεν καπνιζει.αχ αχ που το χεις το μυαλο σουεκτος κι αν καπνιζεις κι εσυ
ναι μιλαω ομως για οταν ο ενας δεν καπνιζει.αχ αχ που το χεις το μυαλο σου
τα τσιγαρα ειναι το λιγοτερο σκεψου αλλες πιο ευωδιαστες μυρωδιες...το μυαλο μου το εχω αυτη τη στιγμη πανω απο τους ωμους μου μεσα στο κρανιο μου προβλημα κι αυτο παντως με τα τσιγαρα κι οχι μονο...
τα τσιγαρα ειναι το λιγοτερο σκεψου αλλες πιο ευωδιαστες μυρωδιες...
και η μπυριλα,χεχεΕπισης πολυ άσχημη μυρωδιά ειναι μετά την υπερ-κατανάλωση κρασιού...Κοινώς η κρασίλα.. Μπλιααααχχχ :S
και η μπυριλα,χεχε
μεγαλη εφευρεση...αναλογως τι πινεις να σου δειξω εγω κατι καλες με δυο ποτηρια πεφτεις κατω αλλα κωλογουσταρω
μεγαλη εφευρεση...
ε καθαριζει και ο προστατης...ουτε καν προλαβενεις να μυρισεις.... το τραγικο ειναι ομως να εχεις πιει τοσες πολλες που στο τελος να κατουριεσαι πανω σου δεν μου εχει συμβει ποτε αλλα γενικως ειναι συχνο φαινομενο εδω που ζω
ε καθαριζει και ο προστατης...
ναι του βαζεις και λαδι μηχανης μετα...δεν ξερω παντως το εργαλιο ξεμπουκωνει σιγουρα
ναι του βαζεις και λαδι μηχανης μετα...
αμαν αυτα τα σεξουαλικα σου υποννοουμενα αφου σου ειπα δε σου καθομαιαναλογως πως το αντιλαβανεσαι το λαδι μηχανης ;) ;) ;)