LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
Eδω ειναι αλλες που δεν τις ξηριζουν..οχι απλά μου έχει τύχει απορώ ειδικά οι πιτσιρίκες γιατί δεν βάζουν αποσμητικό στη μασχάλη.
Eδω ειναι αλλες που δεν τις ξηριζουν..οχι απλά μου έχει τύχει απορώ ειδικά οι πιτσιρίκες γιατί δεν βάζουν αποσμητικό στη μασχάλη.
οχι αυτό δεν μου έχει τύχει δόξα το θεόEδω ειναι αλλες που δεν τις ξηριζουν..
Δε συναναστρεφεσαι με κνιτισες γι αυτο..οχι αυτό δεν μου έχει τύχει δόξα το θεό
ε δεν ειναι κι ολες ετσι,αλλαξανε λιγο τα πραγματα...Δε συναναστρεφεσαι με κνιτισες γι αυτο..
Μιλας για την ΠΚΣ του οικονομικου,σωστα?ε δεν ειναι κι ολες ετσι,αλλαξανε λιγο τα πραγματα...
καλα εκει ασε,σηκωνεσαι φευγεις και ζητας και τα λεφτα σου πισωτο χειρότερο είναι σε πουτάνα...που την πληρώνεις κιόλας για τη βρώμα της...ιδίως άμα μυρίζει στα τέσσερα από πίσω είναι αηδία!!!
και του ΔΕΣ...καλα δεν ξερω για ολα τα τμηματα ολων των πανεπιστημιων αλλα κρινοντας απ το δικο μου ειναι αρκετες καλες και καθαρεςΜιλας για την ΠΚΣ του οικονομικου,σωστα?
Ειπες την λεξη κλειδι.. ;)και του ΔΕΣ...καλα δεν ξερω για ολα τα τμηματα ολων των πανεπιστημιων αλλα κρινοντας απ το δικο μου ειναι αρκετες καλες και καθαρες
Και έχω μια τέτοια πελάτη.Eδω ειναι αλλες που δεν τις ξηριζουν..
δεν της εβαζες καλτσες της κοπελας?δυο ζευγαρια για μονωση!!!Το χειρότερο από όλα είναι η γκόμενα να μυρίζει ποδαρίλα Μιλάμε για μεγάλη ξενέρα, την άφησα να μου πάρει μια πίπα μόνο και μετά της είπα κάτι μυρίζει σαν αμπούλα Διακριτικός και εγώ Το παράξενο είναι ότι συμφώνησε και μου είπε ότι καλύτερα να ολοκληρώσουμε άλλη φόρα... Ότι πεις μωρό μου της είπα και
πολλοι μαζευτηκαμε η μου φαινεται???Ειπες την λεξη κλειδι.. ;)
δεν της εβαζες καλτσες της κοπελας?δυο ζευγαρια για μονωση!!!
ε οσο να ναι θα ηταν παρακινδυνευμενο κρινοντας απ την περιγραφη σου!!φοβόμουν να αγγίξω τα πόδια της
Κουλούρι ζήτησες????παντως το πιο αηδια που πετυχα ηταν χεσμενο βρακι!!!!! γεια σας
βασιλικο ειχαν αναμεσα τα δαχτυλα της;
ε οσο να ναι θα ηταν παρακινδυνευμενο κρινοντας απ την περιγραφη σου!!