Νέα

Rexona girl....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 166
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
φιλος ετυχε να βρει κομματακι χαρτι υγειας στο μουνι της αλλης οταν πηγε για μυδοπιλαφο, μου χει τυχει και μενα μασχαλιλα σαν κλουβιο αυγο

Επισκέπτης
Το χειρότερο από όλα είναι η γκόμενα να μυρίζει ποδαρίλα :helpplea: :badair: Μιλάμε για μεγάλη ξενέρα, την άφησα να μου πάρει μια πίπα μόνο και μετά της είπα κάτι μυρίζει σαν αμπούλα  :P Διακριτικός και εγώ  :sunglasses: Το παράξενο είναι ότι συμφώνησε και μου είπε ότι καλύτερα να ολοκληρώσουμε άλλη φόρα... Ότι πεις μωρό μου της είπα και  :badair:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Eδω ειναι αλλες που δεν τις ξηριζουν.. :idiot: :idiot:
Και έχω μια τέτοια πελάτη.
Και θα την δώ αύριο το πρωί  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Και είναι το μαλακισμένο σαν τα κρύα τα νερά, με τα  :boobies: :boobies: :boobies: και την  :booty: :booty: του, αλλαααααααααααααααααααά η μασχάλη αξήριστη.
Βρε ούρτ

Επισκέπτης
Το χειρότερο από όλα είναι η γκόμενα να μυρίζει ποδαρίλα :helpplea: :badair: Μιλάμε για μεγάλη ξενέρα, την άφησα να μου πάρει μια πίπα μόνο και μετά της είπα κάτι μυρίζει σαν αμπούλα  :P Διακριτικός και εγώ  :sunglasses: Το παράξενο είναι ότι συμφώνησε και μου είπε ότι καλύτερα να ολοκληρώσουμε άλλη φόρα... Ότι πεις μωρό μου της είπα και  :badair:
δεν της εβαζες καλτσες της κοπελας?δυο ζευγαρια για μονωση!!!

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
βασιλικο ειχαν αναμεσα τα δαχτυλα της;

Valentino_Rossi