Νέα

Rexona girl....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 166
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
τι κουκλουρι και τι τυροπιτα κοντευα να ξερασω στο ανσανσερ κατεβηκα και φορουσα την μπλουζα αναποδα με τις ραφες προς τα εξω
:2funny: :2funny:

Ενταξει ρε φιλε,υπαρχουν και χειροτερα,αμα εβλεπες κανα τσουτσουνι να πετιεται πως θα εκανες?

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
δεν λες που δεν πεσαμε κατω να μας λενε μετα σκατοφατσες;  :rockon: :rockon: αν εβλεπα τσουτσουνι θα λεγα βαστα ρε σειρα ελα να βαλουμε ΝΕΤ πιτσα μπυρα να δουμε κανα αγωνα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γενικως οταν υπαρχει μποχα ειναι ελεινο.....υπαρχουν ομως και ανθρωποι που πλενονται και εξακολουθουν να μυριζουν ακομα και με πεντε κιλα αποσμητικο στον πρωτο ιδρωτα.......

η πλακα ειναι οτι εχω ενα ζευγαρι φιλους μου ακριβως τετοια περιπτωση...καθαρα παιδια και οι δυο μολις ιδρωσουν ομως......απαπαπαπαπα......και η πλακα ειναι οτι ο ενας δεν μυριζει στον αλλο.......χαχαχα

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
μηπως το πνιγουνε και οι 2 γιατι δεν τους περνει;

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
μπα οχι καλε.......στην καρακοσμαρα τους ειναι.......εμεις κοντευουμε να πεσουμε τανασκελο και αυτοι μια χαρουλα λεμε.......και δωστου να συνεχιζουν να χορευουν και να συνεχιζουν να ιδρωνουν και λιποθυμαμε εμεις.....

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Δεν πάνε σε κανένα γιατρό βρε Μ΄νίτσα??
Συνήθως η μπόχα, όταν ο άλλος κάνει και κανένα μπανάκι, όλο και κάτι κρύβει...

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
τουλαχιστον φευγουν τα κουνουπια......

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
καλα καλα
Παω να βαλω γκομενα στα 4 και με παιρνει μια κωλιλα στη μυτη αστα να πανε... Εκει που μου ταν σαν κονταρι μου γινε  λαστεξ..  'τι εχεις μωρακι μου' μου λεει.. Τι να της πω? την ηξερα καιρο μεσα απο παρεα..
γαματα  σκετη αηδια.. Αφου πας να γαμηθεις , τον κωλο σου γιατι δεν τον πλενεις ΜΩΡΗΗΗΗ

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
καλα καλα
Παω να βαλω γκομενα στα 4 και με παιρνει μια κωλιλα στη μυτη αστα να πανε... Εκει που μου ταν σαν κονταρι μου γινε  λαστεξ..  'τι εχεις μωρακι μου' μου λεει.. Τι να της πω? την ηξερα καιρο μεσα απο παρεα..
γαματα  σκετη αηδια.. Αφου πας να γαμηθεις , τον κωλο σου γιατι δεν τον πλενεις ΜΩΡΗΗΗΗ

Καλα να παθεις γιατι τροφοδοτεις υποστηριζεις και πολλαπλασιαζεις το "φαινομενο παρεα"
(βλ. αναλογο θρεντ)

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
τι να κλασε ρε φιλαρακι...
το σκεφτομαι και μου ρχεται αηδια
Μια χαρα κοπελ και ειχε γλητσιασει ο κωλος της

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
πως τα λες ετσι θα φτυσουμε το προφιτερολ.....
εχει τυχει να κανω πως κοιμαμαι και η μανταμ πατησε 3 ποντιακα κλανιδια 7 ριχτερ

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ρε παιδια........cut the details λιγο.........σε λιγο θα μας περιγραψετε και το μηκος-ποιοτητα-πυκνοτητα των βρυων και των λειχηνων που μαζευουν σε κωλους πουνανια και πατουσες.... :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
πως τα λες ετσι θα φτυσουμε το προφιτερολ.....
εχει τυχει να κανω πως κοιμαμαι και η μανταμ πατησε 3 ποντιακα κλανιδια 7 ριχτερ

Μα οι γυναικες δεν κλανουν δεν το ξερες αυτο?? :P
μαλλον δεν θα ηταν γυναικα αυτη......χαχαχαχαχ

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
δεν κλανετε δεν ρευεστε δεν πατε τουαλετα ουτε για ψιλο ουτε για χοντρο δεν τρωτε σωστα; βρυων και λειχηνων τι ειναι; τεχνικο εβγαλα δεν ημουν για γενικο λυκειο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom