asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
σκατα στο λακο σου γαμιολα απλυτη
σκατα στο λακο σου γαμιολα απλυτη
ο Κασιδιάρης δεν έπρεπε να ρίξει νεράκι... στη Δούρου bukkake χρειάζομαι εγω για να μου κοπεί το υφάκι!!!
πανε ιταλια γαλλια γερμανια αγγλια και ισπανια να δεις εκει τι ρατσισμος υπαρχειΤις προάλλες ήταν ένας φοιτητής που δεν συμφωνούσε με τα παιδιά που φόραγαν μαύρες μπλούζες και πίστευαν στον Φύρερ. Προχτές ήταν ένας μετανάστης που έπεφτε νεκρός στον ηλεκτρικό, μόνο και μόνο επειδή τον πρόδωσε το χρώμα του δέρματός του. Χτες ήταν μία βουλευτής που γρονθοκοπήθηκε. Σήμερα, μήπως είναι η σειρά σου;
Όχι! Ο Έλληνας δεν είναι ρατσιστής. Ό,τι βλέπετε και ακούτε είναι προϊόν της κρίσης. Είναι η «δίκαιη αγανάκτηση» ενός αγανακτισμένου πλήθους. Αγανακτισμένοι, σαν κι εκείνοι που κατέβαιναν στις παρελάσεις και προπηλάκιζαν τους πολιτικούς τους αντιπάλους. Σαν κι εκείνοι που πήγαιναν στις συναυλίες του Νταλάρα και πέταγαν γιαούρτια.
Χτες ήταν γιαούρτια. Σήμερα είναι οι γροθιές και τα αιματοβαμμένα στιλέτα. Αύριο; Όχι! Να μην το ξαναπείτε, σας παρακαλώ. Ο Έλληνας δεν είναι ρατσιστής. Τον κάνουν ρατσιστή. Ούτε και ο Γερμανός του μεσοπολέμου, όμως, ήταν ρατσιστής. Κι εκείνον τον έκαναν...
Πηγή:
πανε ιταλια γαλλια γερμανια αγγλια και ισπανια να δεις εκει τι ρατσισμος υπαρχει
Αγαπήτε daniel72, αν φτάσουμε στο σημείο ρίχνει ο ένας στον άλλο ότι "γουστάρει" τότε η γνώμη μου είναι την , πραγματικά,
περισσότερο από ότι με οποιαδήποτε κρίση οικονομική , ηθική ή δεν ξέρω ποιά άλλη.
Είμαστε άνθρωποι και όχι κτήνη που "σκοτώνει" το ένα το άλλο για οποιοδήποτε λόγο.
αν ο θειος σου και ο καθε θειος του καθενα εκλεβε βιαζε σκοτωνε εκει που πηγε τοτεΣτην χώρα μου φίλε Alex Giannopoulos, δεν θα ήθελα ούτε το ρατσισμό, ούτε το ναζισμό,
θεωρώ ότι είναι δημοκρατική και ελεύθερη πατρίδα ανοιχτή σε κάθε νόμιμο ξένο.
Όπως η Αμερική που πήγε ο θείος μου πριν το 40 ή η Γερμανία και η Αυστρία που πήγαν οι θείοι μου μετά τον πόλεμο.
Τέτοια χώρα θέλω να είναι η χώρα μας και σε αυτό πιστεύω να συμφωνίσουμε Alex Giannopoulos
Στην χώρα μου φίλε Alex Giannopoulos, δεν θα ήθελα ούτε το ρατσισμό, ούτε το ναζισμό,
θεωρώ ότι είναι δημοκρατική και ελεύθερη πατρίδα ανοιχτή σε κάθε νόμιμο ξένο.
Όπως η Αμερική που πήγε ο θείος μου πριν το 40 ή η Γερμανία και η Αυστρία που πήγαν οι θείοι μου μετά τον πόλεμο.
Τέτοια χώρα θέλω να είναι η χώρα μας και σε αυτό πιστεύω να συμφωνίσουμε Alex Giannopoulos
δεν διαφωνώ φίλε μου, απλά η Δούρου έχει φάτσα για bukkake τι να κάνουμε?
αν ο θειος σου και ο καθε θειος του καθενα εκλεβε βιαζε σκοτωνε εκει που πηγε τοτε
θα επρεπε να του κανουν πολλα, πατριδα ανοιχτη αλλα πανω απο ολα ο ΕΛΛΗΝΑΣ! και μετα οι υπολοιποι
και με blog παρακαλώ η κυρία
Η Ρένα Δούρου γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στο Αιγάλεω. Είναι 34 ετών. Αποφοίτησε από το Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1997. Συνέχισε τις σπουδές της στη Γαλλία, την Τουρκία και την Αγγλία. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στις Πολιτικές Επιστήμες. Μιλάει τέσσερις ξένες γλώσσες και έχει αρκετές δημοσιεύσεις στον ελληνικό και ξένο τύπο. Είναι συγγραφέας του βιβλίου "Η Απόλαυση του Εθνικισμού", Μεταμεσονύκτιες Εκδόσεις, 2007, ενώ έχει συμπράξει και σε διάφορα συλλογικά έργα σχετικά με την πολιτική και τα διεθνή. Ως φοιτήτρια συμμετείχε ενεργά στο φοιτητικό κίνημα και εκλέχθηκε και τα τέσσερα έτη της φοίτησής της στο Διοικητικό συμβούλιο της σχολής. Οργανωμένη στην Νεολαία του Συνασπισμού από το 1995, υπήρξε μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της νεολαίας. Σήμερα είναι μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και υπεύθυνη Διεθνών Σχέσεων του Συνασπισμού. Δραστηριοποιείται στο κίνημα κατά της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης από τις γραμμές του Ελληνικού Κοινωνικού Φόρουμ. Εργάζεται ως σύμβουλος εκδόσεων. Υποψήφια Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ Αθήνας το 2007.
Χαχαχαχα, εαν είμουν εγώ καθηγητής σου, ακόμη θα διάβαζες για τον βασικό τίτλο σπουδών! Αλλά εδώ είναι Ελλάδα, οπότε δεν μου κάνει εντύπωση να πληροφορούμαι οτι η συγκεκριμένη προαλείφεται για το ΥΠΕΞ, αν ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει κυβέρνηση (Θεος φυλάξοι). Δεν είναι δυνατόν να αποθεώνεται το οποιοδήποτε αγράμματο σουργελο με πολιτικό/κομματικό βιογραφικό. Παρεπιμπτόντως, η διανοουμενίστρια υπέβαλε μήνυση για το χθεσινό συμβάν, το οποίο ούτως ή άλλως η ίδια προκάλεσε. Μήπως θα έπρεπε να κάνει μήνυση και στον εαυτό της?
Aυτή η κοπέλα πάντως δεν , ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Aυτή η κοπέλα πάντως δεν , ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.