Temaxistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Η Δούρου είναι ο ανεκπλήρωτος έρωτας του Πορνόπαππου.
η τζειν ειναι πολυ μπροστα τυπεκακομουτσουνιλα και και κακογαμια (μην πω αγαμια) αποπνει απο την φατσα της...
καταντια...
υπηρξαν πιο ενδοξες εποχες για το κινημα παντως....
Καμία σχέση δεν έχει η Jane Fonda με το ξυνόγαλο τη Δούρου.
αυτο μας ελειπε τυπεΚαμία σχέση δεν έχει η Jane Fonda με το ξυνόγαλο τη Δούρου.
πως το λεγανε το ασμα οι goingthrought? "ποσο μαλακς εισαι",παει γαντι με την περιπτωση σουΑν και γερμανόφιλος και "μνημονιακός", η γυναίκα που για χάρη της θα ψήφιζα Συνασπισμό.
καλα το ηταν,,το ειναι τι τοθελες?γεροντοφιλος εισαι/?αυτο μας ελειπε τυπε
η τζειν ηταν και ειναι μουναρα
τελικά η Ρένα έχει απήχηση σαν γυναίκα.. για πάρτη της λίγο ακόμα και θα ξεκίναγε ένας νέος Τρωικός Πόλεμος.. ποιά Ελένη, ποιός Πάρης τώρα λέμε..
εφοσον σε καβλωνει αυτο το πραγμα η δουρου,σωμενος εισαι,,τετοια χαλια μπορεις να γαμς οσα θες ,οσο χαλια κ νασαι κι εσυ!!!Εγώ ξεκίνησα το thread, αν και δεν είμαι πεπεισμένος από τον Συνασπισμό, είπα χαριτολογώντας, οτι θα ψήφιζα για χάρη της τον Συνασπισμό. Μου αρέσει οπτικώς αλλά και σαν ομιλήτρια σε εκπομπές καλή είναι, ευφυής.
Πιστεύεις οτι πρέπει να ενοχοποιούμε την σεξουαλική έλξη, πόσο μάλλον σε ένα σάιτ σαν αυτό;
Δηλαδή το να "γαμήσεις" (sic) - όχι βέβαια την συγκεκριμένη την οποία δεν γνωρίζω προσωπικώς και μάλλον δεν θα γνωρίσω ποτέ - δεν είναι μία εξίσου αξιόλογη δραστηριότητα όσο το να ψηφίσεις;
σωστος,να κανουμε και ματιμαλακια εκανε ο κασιδιαρης
επρεπε να τον βγαλει εξω και να την πιτσιλισει
και εσυ ματακιας τυπε?σωστος,να κανουμε και ματι
Ωραία γκόμενα και με δυναμικό χαρακτήρα. Επιπλέον όταν μιλάει δεν λέει μαλακίες αλλά αντίθετα ξέρει να στηρίζει με επιχειρήματα τις θέσεις της.
Πέρασε κι εμένα απο το μυαλό μου (σαν φαντασίωση ας πούμε) πως μπορεί να ψήφιζα συνασπιζμό για χάρη της, ομως δεν θα το κάνω. Κρατάω χαρακτήρα.