Νέα

Ρένα Δούρου, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ‎

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 335
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.485
Πόντοι
1.720
απο πρωτη σεπτεβριου ξεκιναει η απολυτη λουδοβικη παρανοια στην υπερνομαρχια  :vomit:

πιο άχρηστος από την Δούρου ............ ΔΥΣΚΟΛΟ  !  το κορίτσι είχε κάνει επιστήμη την τεμπελιά και την ανικανότητα. Να ξεκινήσω να γράφω για το κνώδαλο που το μόνο που έκανε ήταν να διορίσει τον γκόμενό της στην ΕΥΔΑΠ με μισθουλάρα που την πληρώνουν οι φορολογούμενοι ??????

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.485
Πόντοι
1.720
Δεν ξέρω αν οι ερωτήσεις μου είναι "στημένες" η "βγάζουν γέλιο", αλλά είναι άλλο το είμαι δίκαιος κι άλλο μισώ την συγκεκριμένη κυβέρνηση. Κι επειδή ουτε εγώ τους συμπαθώ, δεν έχω καμία διάθεση να γίνω συνήγορος τους.
Πες μου όμως αν αυτό που είπα δεν έχει λογική. Τι σχεδιασμός υπήρξε ως σήμερα; από ποιον κερατά; όταν χτίζεις κάτι σε σαθρά θεμέλια αργά ή γρήγορα θα πέσει. Και υπεύθυνος δεν θα είναι ο τελευταίος ένοικος μόνο. Κυρίως θα φταίει ο αρχικός.
Τι δεν καταλαβαίνεις;

για πες μας ΕΝΑ ( 1 ) έργο της Δούρου να δω κάτι ! σωστά ......  ΔΕΝ υπάρχει, κι άρα ας αφήσουμε την έμμεση δικαιολόγηση

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Καταρχάς δεν είμαι το πολιτικό γραφείο της. Δεύτερον δεν ζω Ελλάδα εδώ και αρκετό καιρό για να ξέρω και μάλιστα Αττική. Σχολιάζω γιατί έχω βαρεθεί να βλέπω δικαστήρια του κωλου και του καναπέως. Θεωρώ άδικη την εξολοκλήρου επιρριψη ευθυνών στο συγκεκριμένο πρόσωπο, όποιο κι αν ήταν αυτό.
Και με την νοοτροπία που βλέπω αμφιβάλλω αν γυρίσει οποιοδήποτε από εμάς πίσω.

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.485
Πόντοι
1.720
Καταρχάς δεν είμαι το πολιτικό γραφείο της. Δεύτερον δεν ζω Ελλάδα εδώ και αρκετό καιρό για να ξέρω και μάλιστα Αττική. Σχολιάζω γιατί έχω βαρεθεί να βλέπω δικαστήρια του κωλου και του καναπέως. Θεωρώ άδικη την εξολοκλήρου επιρριψη ευθυνών στο συγκεκριμένο πρόσωπο, όποιο κι αν ήταν αυτό.
Και με την νοοτροπία που βλέπω αμφιβάλλω αν γυρίσει οποιοδήποτε από εμάς πίσω.

μάλιστα ! δεν ζεις στην Ελλάδα, αλλά έχεις άποψη και μάλιστα συγκεκριμένη υπέρ της. Σου έχω μια συμβουλή εκτός του καναπέως : άσε τα φιλοΔουρικά ποσταρίσματα και δες τον πόνο που προξένησε από την αβελτηρία και την ανυπαρξία της. Πήγαινε καλύτερα να κάνεις μια δωρεά για τα θύματα στο Μάτι και στην Μάνδρα κι άσε κατά μέρους τις εκ .......... Παρισίων <<γνώσεις>> σου.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Δεν ξέρω αν οι ερωτήσεις μου είναι "στημένες" η "βγάζουν γέλιο", αλλά είναι άλλο το είμαι δίκαιος κι άλλο μισώ την συγκεκριμένη κυβέρνηση. Κι επειδή ουτε εγώ τους συμπαθώ, δεν έχω καμία διάθεση να γίνω συνήγορος τους.
Πες μου όμως αν αυτό που είπα δεν έχει λογική. Τι σχεδιασμός υπήρξε ως σήμερα; από ποιον κερατά; όταν χτίζεις κάτι σε σαθρά θεμέλια αργά ή γρήγορα θα πέσει. Και υπεύθυνος δεν θα είναι ο τελευταίος ένοικος μόνο. Κυρίως θα φταίει ο αρχικός.
Τι δεν καταλαβαίνεις;

Όταν αναλαμβάνεις μια θέση, αναλαμβάνεις και τα προνόμια και τις ευθύνες της θέσης.
Σίγουρα δεν υπάρχει παρθενογένεση. Κληρονομείς έργο των προηγούμενων και βάζεις και εσύ το λιθαράκι σου.
Εκεί κρίθηκε η Δούρου και βρέθηκε ελλιπής.
Διότι ΠΡΙΝ εκλεγεί, γνώριζε τις ευθύνες και έψεγε τους αντιπάλους της λέγοντας οτι αν δεν κάνει αντιπλημμυρικά έργα θα πάει στο σπίτι της.
Ε, στην θητεία της δύο φορές έγιναν πλημμύρες και μία πυρκαϊά. Και πέθανε κόσμος.
Άτυχη; Ναι, γιατί έτυχε "στη βάρδια της". Σίγουρα όμως και ανίκανη γιατί δεν απέτρεψε κανέναν θάνατο.
Θα είχαμε λιγότερους νεκρούς αν ήταν κάποιος άλλος; Ισως ναι, ίσως όχι.
Το χειρότερο όμως είναι το ΜΕΤΑ.
Το φτύσιμο που έφαγαν τα θύματα δεν έχει ξαναγίνει.
Λίγο-πολύ αυτοί έφταιγαν που κάηκαν.
Αντι να συζητάμε για το μπάχαλο και την έλλειψη συντονισμού μιλάμε για την πολεοδομία.
Η εντολή εκκένωσης, που είναι ευθύνη περιφερειάρχη σε διαδημοτικές φωτιές, έγινε μπαλάκι στην πυροσβεστική.
Οι ευθύνες για αυξημένη επιφυλακή λόγω καιρού αγνοήθηκαν.
Αν'αυτών είχαμε επικοινωνιακά συμβούλια σε live μετάδοση με συμμετοχή ανθρώπων που η δουλειά τους εκείνη την ώρα ήταν να δίνουν μάχη και όχι να ενημερώνουν τους παπατζήδες πολιτικούς.
Και γραφήματα στην τηλεόραση με πολλαπλές εστίες φωτιάς και υπόνοιες εμπρησμών, ενώ η φωτιά ξεκίνησε από έναν και μόνο μαλάκα.
Και φτάνουμε στο σήμερα όπου αντί να σκύψει το κεφάλι και να πάει σπίτι της ελπίζοντας ότι θα ξεχαστεί η ανεπάρκειά της, βγαίνει με θράσος χιλίων πιθήκων και διεκδικεί με χαριτωμενιές παρουσία στην πολιτική ζωή.
Πρέπει να έχει τρομερά στεγνή ψυχή.

rigasan

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Like
95
Πόντοι
1
Τι δεν καταλαβαίνεις;

Τύπε υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν πάρει καρέκλα γιατί ακριβώς τα θεμέλια ήταν σαθρά . Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κωλους. Μόνη της έβαλε υποψηφιότητα, δεν την πιέσαμε .

Επισκέπτης
Όσο υπάρχουν Έλληνες που όχι μόνο ανέχονται αλλά και στηρίζουν με διάφορους τρόπους υποκείμενα και ρουφιάνες σαν την ΓαϊΔούρου, αυτή η χώρα θα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο!

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Η μονη σωστη απαντηση που ελαβα και καλυπτει τα σχολια μου 100% ειναι του συναγωνιστη politis.
Οι υπολοιπες ειναι λογια του αερα χωρις κανενα ουσιαστικο επιχειρημα επι του θεματος.
Συμφωνουμε politi.
Κι αυτο περιμενα να διαβασω εδω μεσα, οχι μαλακιες του στυλ Λεβεντη "να βγαλετε καρκινο κλπ"
Επειδη στο bou ειμαστε ειναι λογικο το επανω κεφαλι να μην λειτουργει οσο θα επρεπε και για αυτο δεν παρεξηγω.

Επισκέπτης
Η επιθεση στο προσωπο μονο της Δουρου ειναι για μενα αδικη και ανανδρη γιατι οι ευθυνες για αυτο το χαλι βαραινουν πολλους περισσοτερους και με μεγαλυτερο ποσοστο ευθυνης ξεκαθαρα.
Κι ολα αυτα να μην ληφθουν ως επιχειρηματα υπερ της, αλλα αυτη πιστευω οτι ειναι η αληθεια προσπαθωντας να κρινω αντικειμενικα.

Μιλάς σαν δικηγόρος της ΓαϊΔούρου!

Με τη λογική τη δική σου, όταν συλλαμβάνεται επ'αυτοφόρω ένα μέλος συμμορίας ληστών θα πρέπει να δικάζεται και να καταδικάζεται μόνον αφού έχουν συλληφθεί όλα τα μέλη της συμμορίας ακόμα κι αν αυτό είναι αδύνατον επειδή κάποιοι από αυτούς έχουν ήδη διαφύγει στο εξωτερικό ή έχουν πάει στον άλλο κόσμο!

Επισκέπτης
Σιγά μην πήγαινε μαζί της κάνας άντρας που σεβόταν τον εαυτό του. Ειδικά από τη στιγμή που ήταν διαθέσιμα τρυφερούδια τύπου Αχτσιόγλου και Νοτοπούλου.

Οι ζιγκολό δεν σέβονται τον εαυτό τους αλλά το χρήμα και ό,τι αντιπροσωπεύει αυτό!

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Είσαι πολύ κουραστικός, όχι γιατι δεν καταλαβαίνεις, αλλά γιατί δεν θες να προσπαθήσεις να καταλάβεις.
Καληνύχτα.

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.169
Πόντοι
7.195
Είσαι πολύ κουραστικός, όχι γιατι δεν καταλαβαίνεις, αλλά γιατί δεν θες να προσπαθήσεις να καταλάβεις.
Καληνύχτα.
δεν ξερω γιατι λες στον ανθρωπο οτι ειναι κουραστικος !!!
σου απηντησα με στοιχεια τα οποια ως ασχετος και κακοθελητης εγραψες στα παλαιοτερα των υποδηματων σου !!!
και γενικως παρατηρω ενα ετσιθελησμο και μια αναγκη εκ του εξωτερικου βοηθειας στην ΟΛΙΓΗ ΔΟΥΡΟΥ η οποια βαρυνεται μαζι με τα αλλα ανθρωπαρια της αλητηριας κυβερνησης ΣΥΡΙΖΑ τα οποια σου κατανομασα ακριβως με την δολοφονια 100 και πλεον ατομων σε Μανδρα και Ματι Αττικης.
μηπως πρεπει να αρχισεις να διαβαζεις με προσχη επικοινωνοντας ταυτοχρονα με τον εγκεφαλο σου για να κατανοεις την πληροφορια που σου δινουμε ???
επι πλεον για να σε βοηθησω και επι των πεπραγμενων ΔΟΥΡΟΥ μολις χθες σημερινος εν ενεργεια ΓΓ Υπουργειου μας ελεγε οτι ειναι ανεπαρκεστατη δεν μπορει να συννενοηθει με κανενα διοτι δεν συγκεντρωνεται στο προς λυσιν προβλημα και "χαριτολογοντας" μας ειπε οτι αντιδρα οπως και ο Παππας που μας εχει ετοιμους για την Σεληνη !!!!
ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΥ ΕΚ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕΩΣ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ?????
η στεκεσαι στην καραμελα οτι εργαλειοποιησαν την συμφορα οι αντιπαλοι της ....
εφοσον θελεις να συνεχισεις μπορουμε ανετα να σχολιασουμε και το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ υδροδοτησης της ΑΙΓΙΝΑΣ .....
αν και σου συνιστω να μην το κανεις γιατι βρωμαει και ζεχνει ...

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Ξεκινά το έργο Πατούλη
Στην Αττική
61637233_2079113225551060_7213093605911560192_n.jpg

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
θα ξεκινήσουν οι μίζες και ο λαός θα πεινάει

Νικόλα, βαριά και μεγάλη η ψωλιά που αρπάξατε, κηφήνες. Τώρα η Περιστέρα θα κλαίει και κάθε 7 Ιουλίου ενώ εσύ θα ψάχνεις σάλιο για να γλύφεις εκεί που έφτυνες λαμόγιο...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Το κλαμα της περιστερας θα ειναι καθημερινο

Το κομμουνι απο τους σοφαδες θα γυρισει στα ταγαρια και στα αμπεχωνα

Το λαμογιο ο νικολιος στη λινατσα και στο καρπουζι στην παραλια

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
530
Πόντοι
96
...
Διότι ΠΡΙΝ εκλεγεί, γνώριζε τις ευθύνες και έψεγε τους αντιπάλους της λέγοντας οτι αν δεν κάνει αντιπλημμυρικά έργα θα πάει στο σπίτι της.
...

και οχι μονο εψεγε ... ζηταγε και την παρεμβαση της δικαιοσυνης ...

και τωρα πως το αποκαλουν οι ζεοι ? εργαλειοποιηση της τραγωδιας και ξαναζεσταμενο φαγητο  :headbang:

61532014_2161716193948160_6552630264030298112_n.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom