Επισκέπτης
Το 1999 ήταν και ιδιαιτέρα γραμματέας του Άκη, του φυλακόβιου σοσιαληστή, η ΓαϊΔούρου!
Τι 39?Πολύ σπασμένη για μόλις 39.
Τέσπα, εγώ δεν καταλαβαίνω το μίσος και τον αλληλοσπαραγμό προς το άτομο της και δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτή φταίει που είχαν βάλει περίφραξη σε κάθε έξοδο προς τη θάλασσα στο Μάτι η' που είχαν αυθαίρετα στη Μάνδρα;
Αυτή ήταν αγέννητη όταν έγιναν αυτά
Τι 39?
45 ειναι, συνομηλικη του Τσιπρα (γεννημενη το 1974)
Εγώ πάντως εμπ1 στη δούρου..κατι πολύ άρρωστο μου βγάζει.
Η ΓαϊΔούρου ασκεί έλξη στους κτηνοβάτες!
Στα 4 μωρέ για ένα γρήγορο τέλειωμα...Η νουΔου και ενίοτε το καυλο-πασοκ είχε πάντα τρομερές παρουσίες ομολογώ
Η ΓαϊΔούρου όσους την πηδούν τους πληρώνει όχι με μετρητά αλλά με διορισμούς στο Ελληνικό Δημόσιο!
Τα γαμησιάτικα της ΓαϊΔούρου εμείς οι Έλληνες φορολογούμενοι τα έχουμε πληρώσει και εξακολουθούμε να τα πληρώνουμε!
Τα πτωματα αδερφε ευτυχως η δυστυχως τα κουβαλανε κι αλλοι στις πλατες τους κι ομως εμφανιζονται ως σωτηρες, δεν τρεχει καστανο και φωναζουμε απο κατω ολοι ζητω. Η επιθεση στο προσωπο μονο της Δουρου ειναι για μενα αδικη και ανανδρη γιατι οι ευθυνες για αυτο το χαλι βαραινουν πολλους περισσοτερους και με μεγαλυτερο ποσοστο ευθυνης ξεκαθαρα.
Κι ολα αυτα να μην ληφθουν ως επιχειρηματα υπερ της, αλλα αυτη πιστευω οτι ειναι η αληθεια προσπαθωντας να κρινω αντικειμενικα.
Τα σχέδια υπήρχαν πιο παλιά θες να μας πεις;
παρατηρω οτι δεν εισαι σχετικος με το "σπορ" και οι στημενες δηθεν ειρωνικες ερωτησεις βγαζουν γελιο !!!Τα σχέδια υπήρχαν πιο παλιά θες να μας πεις;
Της γύρισε ο αέρας ρε φίλε, τι να κάνει το κορίτσι.Για τους θανάτους στο Μάτι την κύρια ευθύνη έχει η ΓαϊΔούρου διότι δεν φρόντισε να υπάρχει σχέδιο απομάκρυνσης των κατοίκων σε περίπτωση πυρκαϊάς στην περιοχή. Αυτό το γνωρίζει και η ίδια αλλά δεν έχει καμμία τύψη διότι είναι σκύλα χωρίς συνείδηση!
Της γύρισε ο αέρας ρε φίλε, τι να κάνει το κορίτσι.