You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρεμος, σαμπανιες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 266
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
πακιστανε εραστη γιατι ειχε ο χιτλερ προβληματα τετοια? οχι βεβαια.
Και δεν καταλαβα δηλαδη ποιους εχει γαμησει ο σοιμπλε αυτους που πληρωνουν 180 ευρω εισοδο για την εξοδο τους? ρε ειστε σοβαροι?
συνελθετε θα μας κοροιδευουνε οι γερμανοι και με το δικιο τους.
Και δεν καταλαβα δηλαδη ποιους εχει γαμησει ο σοιμπλε αυτους που πληρωνουν 180 ευρω εισοδο για την εξοδο τους? ρε ειστε σοβαροι?
συνελθετε θα μας κοροιδευουνε οι γερμανοι και με το δικιο τους.
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
καλέ πλάκα κάνουμε; γι'αυτό εδώ έγινε όλος ο ντόρος;
Ο καθενας παιρνει οτι του αξιζει αγαπητε μου και στη συγκεκριμενη περιπτωση ο Σοιμπλε πηρε μια σφαιρα και μια αναπηρικη καρεκλα αγκαλια.Εκει φαινεται ο σκατοψυχος,απο αυτα που του δινει ο "θεος" η οποια αλλη δυναμη υπαρχει εκει πανω.Εμενα δεν με επηρεασε κανενας δημοσιογραφος... δεν το εμαθα απο την τηλεοραση το εμαθα απο το φβ το εβαλε καποιος και μπηκα και το ειδα και εφριξα. Για μενα οποιος κανει τετοια αστεια ειναι σκατοψυχος και κακος ανθρωπος. Δεν μπορω να δεχτω οτι υπάρχουν άνθρωποι που δεν σεβονται κάποια πραγματα ακομη και στον εχθρο τους.
Γι αυτο εσυ κ γω ειμαστε μια χαρουλα...
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
ψυχολογικά ?
βεβαίως είχε...
Ελα μου ντε...εδω μας εχουν γαμησει και αυτοι πιαστηκαν απο το αστειο ενος πουστη...καλά πλάκα κάνουμε; γι'αυτό εδώ έγινε όλος ο ντόρος;
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Ρε εγω δεν σου λεω οτι ο Σοιμπλε ειναι αγιο παιδι αλλα οταν ερχεται ο αλλος και πεταει τετοιες ατακες για την αναπηρια του απο την στιγμη που μια χαρα εχει δουλεια και ολοι οσοι πηγανε εκει πληρωσανε 180 ευρω εισοδο + οτι πηγανε διακοπες στην μυκονο + οτι θα σκασανε με τις αμαξαρες
αυτοι τωρα τι λογο εχουν να βρισουν τον Σοιμπλε για πες μου μηπως πεινανε? ειναι προκλητικος οταν σου λεει οτι ειναι σαν τον μεσο ελληνα δεν το καταλαβαινεις? ο μεσος ελληνας δεν κυκλοφορει με αμαξαρες ουτε καθετα στην μυκονο 1μηνα διακοπες
αυτοι τωρα τι λογο εχουν να βρισουν τον Σοιμπλε για πες μου μηπως πεινανε? ειναι προκλητικος οταν σου λεει οτι ειναι σαν τον μεσο ελληνα δεν το καταλαβαινεις? ο μεσος ελληνας δεν κυκλοφορει με αμαξαρες ουτε καθετα στην μυκονο 1μηνα διακοπες
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
αν ο χίτλερ ήταν ανάπηρος θα σε πείραζε αν τον αποκαλούσαμε σκατοανάπηρο; δεν είναι άνθρωποι αυτοί ρε ούτε καν ζώα για να τους λυπάσαι
Επισκέπτης
Γι αυτο εσυ κ γω ειμαστε μια χαρουλα...
King Of East
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2012
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
Εγω θεωρω οτι ο Σοιμπλε ειναι ενα σιχαμερο γερμανικο σκουπιδι και τρομερος ανθελληνας.
Επισης διεφθαρμενος καργα και αυτο ειναι γνωστο.
Την αναπηρικη καρεκλα την "κονομησε" οταν καποιος τον πυροβολησε,να αγιασει το χερι του.
Εγω προσωπικα τον καταριεμαι να μεινει αναπηρος απο τον λαιμο και κατω και στεναχωριεμαι που αυτος που τον πυροβολησε αστοχησε και δεν τον σκοτωσε,ετσι εμεινε ενα σκουπιδι στην κοινωνια να παιδευει εμας με τις ευλογιες των δικων μας μουνοπανων πολιτικων.
Tόσο ο Soible όσο και η Merkel είναι υπάλληλοι οι οποίοι παίρνουν εντολές.. Στην ουσία τη δουλειά τους κάνουν..
Αν δεν ήταν ο Soible θα ήταν κάποιος άλλος στη θέση του.
Η Πολιτική που εφαρμόζεται εδώ στην Ελλάδα είναι made in Israel..
(Όσο και γραφικό αν ακούγεται αυτό σε κάποιους.)
Δεν εχετε καταλαβει οτι οι γερμανοι ειναι μια φαρα που δεν αλλαζει!
Η ιστορια το εχει δειξει,2 παγκοσμιοι πολεμοι και τωρα ενας 3ος οικονομικος πολεμος.
Θελουν παση θυσια να κυβερνουν με τον εναν τροπο η με τον αλλον.
Και εσεις μου λετε να λυπηθω τον Σοιμπλε?
Που να παθει καρκινο στα δοντια και να αυτοκτονησει με κωλοδαχτυλο ο βρωμιαρης ο αναπηρος!
Η ιστορια το εχει δειξει,2 παγκοσμιοι πολεμοι και τωρα ενας 3ος οικονομικος πολεμος.
Που να παθει καρκινο στα δοντια και να αυτοκτονησει με κωλοδαχτυλο ο βρωμιαρης ο αναπηρος!
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.197
- Πόντοι
- 6.515
μαν ο σόιμπλε με ξεκωλιάζει ήδη και βοήθεια δεν του ζήτησα εγώ ή ο ρέμος αλλά οι οσφυοκάμπτες πολιτικοί μας (έτσι δεν τους λέμε; )
αφου μας ξεκωλιαζουν τυπε να τους διωξουμε. Δεν τους διωχνουμε ομως γιατι δεν θελουμε να χασουμε τα I-PAD, τους ρεμους και να παμε στα χωραφια σαν τους μπαγκλαντες.
Επειδη λοιπον δεν εχουμε τ'αρχιδακια να το κανουμε αυτο, χειροκροταμε τους Ρεμους και τους λαζοπουλους που βριζουν την αναπηρια του ανθρωπου.
ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΙΑ
Ετσι ακριβως!ολοι αυτοι ειναι μια μορφη χιτλερ στην πιο εξευγενισμενη του μορφη!αν ο χίτλερ ήταν ανάπηρος θα σε πείραζε αν τον αποκαλούσαμε σκατοανάπηρο; δεν είναι άνθρωποι αυτοί ρε ούτε καν ζώα για να τους λυπάσαι
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Δεν εχετε καταλαβει οτι οι γερμανοι ειναι μια φαρα που δεν αλλαζει!
Ρε αγορι μου ασε τον Σοιμπλε... ο διπλανος σου που το επαιζε τυφλος και επαιρνε τα επιδοματα
δεν σε ενδιαφερει? ο Σοιμπλε σε πειραξε και η Μερκελ?
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
αφου μας ξεκωλιαζουν τυπε να τους διωξουμε. Δεν τους διωχνουμε ομως γιατι δεν θελουμε να χασουμε τα I-PAD, τους ρεμους και να παμε στα χωραφια σαν τους μπαγκλαντες.
Επειδη λοιπον δεν εχουμε τ'αρχιδακια να το κανουμε αυτο, χειροκροταμε τους Ρεμους και τους λαζοπουλους που βριζουν την αναπηρια του ανθρωπου.
ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΙΑ
Το πιστευεις οτι ποτε δεν ειχα ακριβο κινητο στην ζωη μου? I-PAD? ουτε που τα ξερω αυτα
ενα παλιο κινητο εχω που εχει και προβλημα σβηνει αμα μιλησεις πανω απο 15 λεπτα και μου λεει αυτος ή αυτη με το I-PAD οτι εχει κριση και γαμιεται η Μερκελ
και βεβαια με πειραζει!!!ολοι οσοι μας κλεβανε με πειραζουν!Ρε αγορι μου ασε τον Σοιμπλε... ο διπλανος σου που το επαιζε τυφλος και επαιρνε τα επιδοματα
δεν σε ενδιαφερει? ο Σοιμπλε σε πειραξε και η Μερκελ?
ομως δεν μιλαμε γι αυτους τωρα...
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
και βεβαια με πειραζει!!!ολοι οσοι μας κλεβανε με πειραζουν!
ομως δεν μιλαμε γι αυτους τωρα...
Κακως. Γιατι για μενα ολοι αυτοι σε οδηγησαν στον Σοιμπλε και την Μερκελ.
Αν δεν υπηρχε τετοια καταστροφη και σπαταλη χρηματων δεν θα χρεοκοπουσες ετσι.
Ενας Γερμανος μου ειχε πει κοψε την κλαψα και αμα εισαι μαγκας φυγε απο την ευρωζωνη και τυπωσε δικο σου νομισμα να μην πληρωνω εγω με την φορολογια μου τα δικα σου δανεια... για αυτο τι εχεις να πεις? Το μουνοπανο ο Γερμανος ε?