Νέα

Ρεμος, σαμπανιες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 266
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
αφου μας ξεκωλιαζουν τυπε να τους διωξουμε. Δεν τους διωχνουμε ομως γιατι δεν θελουμε να χασουμε τα I-PAD, τους ρεμους και να παμε στα χωραφια σαν τους μπαγκλαντες.
Επειδη λοιπον δεν εχουμε τ'αρχιδακια να το κανουμε αυτο, χειροκροταμε τους Ρεμους και τους λαζοπουλους που βριζουν την αναπηρια του ανθρωπου.
ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΙΑ  :jerking:

το θέμα για μένα δεν είναι το καλό, κακό ή ατυχές αστείο του ρέμου, το θέμα είναι η διχόνοια, ότι μας βάζουν οι ξένοι και τρωγόμαστε για την μαλακία ενός τραγουδιστή, πόσο εύκολα πια χειραγωγείται αυτός ο λαός;;

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ρε αγορι μου ασε τον Σοιμπλε... ο διπλανος σου που το επαιζε τυφλος και επαιρνε τα επιδοματα
δεν σε ενδιαφερει? ο Σοιμπλε σε πειραξε και η Μερκελ?
ειδικα στα νησια τυπε,καλυμνο ειδικα

νησιωτες κουτοπόνηροι..

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
χαχαχχαα ναι ελα ντε δεν καταλαβαινουν καποιοι οτι οι κυβερνωντες ειναι απλα μαριονετες των τραπεζιτων. Ετσι και με τον Τσιπρα που ελπιζουν καποιοι χαχαχα χειροτερος σαμαρας θα γινει αμα βγει

Ο Τσίπρας αν καταφέρει και βγεί στην εξουσία δύο πράγματα θα γίνουν: H θα κάνει τον μάγκα εντός Ελλάδος άλλα θα βαράει προσοχές στη Merkel (κάτι σαν τον Παπανδρέου δηλαδή) ή θα μας βγάλει έξω απ'το euro και εκεί απλά θα ανοίξουν οι πύλες της κολάσεως..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
το θέμα για μένα δεν είναι το καλό, κακό ή ατυχές αστείο του ρέμου, το θέμα είναι η διχόνοια, ότι μας βάζουν οι ξένοι και τρωγόμαστε για την μαλακία ενός τραγουδιστή, πόσο εύκολα πια χειραγωγείται αυτός ο λαός;;

Εσενα χειραγωγει ο Ρεμος οταν σου λεει οτι ολοι μας εχουμε το ιδιο χιουμορ και ξαναλεω αμα τον εβλεπα μπροστα μου θα του ελεγα οχι ρε βλαχο εγω δεν εχω το ιδιο χιουμορ με σενα αν και ελληνας και θεωρω οτι ντροπιαζεις την χωρα με τις μαλακιες που λες. Εμενα θα με βγαζεις εξω οταν θα κανεις μαλακιες δεν θα δειχνεις οτι ειμαστε ολοι ετσι πονηρο αρχιδι 

Δευτερον χειραγωγεισαι επειδη ο Ρεμος σου λεει εγω ειμαι σαν ολους σας παιδια ο καημενος και εγω τι τραβαω ενω εχει βγαλει τοσα λεφτα τοσα χρονια και συναυλια χρεωνει εισοδο 180 ευρω αρα ιδιος με σενα ΔΕΝ ειναι ουτε με τον μεσο Ελληνα. Και ερχεσαι εσυ και μου λες οτι χειραγωγει εμενα ο Ρεμος ε νταξει ελεος  :2funny: :2funny:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Εισαι πολυ σωστος

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
Ενας Γερμανος μου ειχε πει κοψε την κλαψα και αμα εισαι μαγκας φυγε απο την ευρωζωνη και τυπωσε δικο σου νομισμα να μην πληρωνω εγω με την φορολογια μου τα δικα σου δανεια... για αυτο τι εχεις να πεις? Το μουνοπανο ο Γερμανος ε?  :2funny: :2funny:

Τελικά Boldemort, στις 40 μαλακίες που πετάς λές και πέντε σωστά πράγματα.. :grin:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Εσενα χειραγωγει ο Ρεμος οταν σου λεει οτι ολοι μας εχουμε το ιδιο χιουμορ και ξαναλεω αμα τον εβλεπα μπροστα μου θα του ελεγα οχι ρε βλαχο εγω δεν εχω το ιδιο χιουμορ με σενα αν και ελληνας και θεωρω οτι ντροπιαζεις την χωρα με τις μαλακιες που λες.

Δευτερον χειραγωγεισαι επειδη ο Ρεμος σου λεει εγω ειμαι σαν ολους σας παιδια ο καημενος και εγω τι τραβαω ενω εχει βγαλει τοσα λεφτα τοσα χρονια και συναυλια χρεωνει εισοδο 180 ευρω αρα ιδιος με σενα ΔΕΝ ειναι ουτε με τον μεσο Ελληνα. Και ερχεσαι εσυ και μου λες οτι χειραγωγει εμενα ο Ρεμος ε νταξει ελεος  :2funny: :2funny:

όλοι χειραγωγούμαστε όχι από τον ρέμο αλλά από μια εγκάθετη γερμανική κωλοφυλλάδα που θέλει να περάσει προς τα έξω ότι οι έλληνες κάνουν πάρτυ ξοδεύοντας δεκάδες χιλιάδες ευρώ και βρίζοντας τους καλούς δανειστές τους, συμπέρασμα: καλά να πάθουν και λίγο γαμήσι τρώνε

δες σε ποιό συμπέρασμα κατέληξες και ο ίδιος, ξαφνικά το τέρας δεν είναι πια ο μπάσταρδος γερμανός πολιτικός αλλά ένας μαλάκας έλληνας τραγουδιστής  

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.428
Πόντοι
12.756
όλοι χειραγωγούμαστε όχι από τον ρέμο αλλά από μια εγκάθετη γερμανική κωλοφυλλάδα που θέλει να περάσει προς τα έξω ότι οι έλληνες κάνουν πάρτυ ξοδεύοντας δεκάδες χιλιάδες ευρώ και βρίζοντας τους καλούς δανειστές τους, συμπέρασμα: καλά να πάθουν και λίγο γαμήσι τρώνε

δες σε ποιό συμπέρασμα κατέληξες και ο ίδιος, ξαφνικά το τέρας δεν είναι πια ο μπάσταρδος γερμανός πολιτικός αλλά ένας μαλάκας έλληνας τραγουδιστής  

Δεν μπορεις να πεις ομως , η τακτικη τους ειναι πολυ καλη , τυφλα να εχουν οι δικες σου

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Κακως. Γιατι για μενα ολοι αυτοι σε οδηγησαν στον Σοιμπλε και την Μερκελ.
Αν δεν υπηρχε τετοια καταστροφη και σπαταλη χρηματων δεν θα χρεοκοπουσες ετσι.

Ενας Γερμανος μου ειχε πει κοψε την κλαψα και αμα εισαι μαγκας φυγε απο την ευρωζωνη και τυπωσε δικο σου νομισμα να μην πληρωνω εγω με την φορολογια μου τα δικα σου δανεια... για αυτο τι εχεις να πεις? Το μουνοπανο ο Γερμανος ε?  :2funny: :2funny:
τυπε το νε επιστρεψει η ελλαδα στο δικο της νομισμα την συγκεκριμένη στιγμη θα ειναι καταστροφη..

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Δεν μπορεις να πεις ομως , η τακτικη τους ειναι πολυ καλη , τυφλα να εχουν οι δικες σου

πάντως το θέμα "Ρεμος, σαμπανιες" αλλού παραπέμπει έναν ανυποψίαστο αναγνώστη συμφωνείς ή καθείς με τις παραστάσεις του :tooth:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Αυτοι που πηγαν στον Ρεμο δεν εχουν καμια αναγκη. Αστους αυτους. Οι δανειστες δεν ειναι καλοι ειναι απλα δανειστες η δουλεια ειναι δουλεια και η φιλια φιλια μην τα μπλεκεις. Αν τα μπλεκεις δεν εισαι καλος συνεργατης. Σου δανεισαν καποια χρηματα με τοκο πρεπει να τα επιστρεψεις... αυτα τα χρηματα προερχονται απο γερμανους φορολογουμενους. Εγω δεν ειπα οτι πρεπει να φας περισσοτερο γαμησι προσεξε... εγω ειπα οτι αμα με αυτα που βλεπουν στην Ελλαδα μουλαροσουν και αρχισει ο πολεμος νευρων δεν θα σε συμφερει. Αντι λοιπον να ριξουμε ολοι τον Ρεμο στο καναβατσο ωστε

Να καταλαβει το λαθος του και να γινει σωστοτερος ανθρωπος γιατι σημερα ειναι ο Σοιμπλε αυριο θα ειναι καποιος αλλος λιγοτερο μουνοπανος απο τον Σοιμπλε και θα του ξεφυγει η χοντραδα και ταυτοχρονα να μην δειξεις κακο προσωπο προς τα εξω ερτχεσαι και μου υποστηριζεις τον Ρεμο μαλακας ειναι πως το λενε... πεταξε μαλακια σου χαλαει την φημη.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Κακως. Γιατι για μενα ολοι αυτοι σε οδηγησαν στον Σοιμπλε και την Μερκελ.
Αν δεν υπηρχε τετοια καταστροφη και σπαταλη χρηματων δεν θα χρεοκοπουσες ετσι.

εγω θα του λεγα οτι οποιος εμπλεξε με τοκογλυφους ποτε δεν τον πειραξαν αυτοι.....μονος του κρεμιεται στο τελος....

και οτι κανενας τοκογλυφος εν εχασε εν τελει ποτε....το πολυ πολυ να μην εβγαλε οσα περιμενε.....χαμενος παντως δεν ειναι

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Η συμφωνια ειναι συμφωνια δεν μπορεις να την καταργησεις γιατι ετσι χαλας το ονομα σου. Οπως εσυ σαν ελληνας δεν θες να σου χαλανε τις συμφωνιες και θα σκυλοβρισεις αυτον που στην χαλασε ετσι και οι ξενοι εξοργιζονται.

Αλλα ενταξει αυτα ειναι ψιλα γραμματα καποιες φορες εδω πας σουπερ μαρκετ και βλεπεις τον μαλακα να εχει πιασει 2 θεσεις παρκινγκ επειδη βαριοτανε να παρκαρει σωστα και αμα του πεις και τιποτα? θα σου πει αι γαμισου ρε μαλακα κομπλεξικε οτι γουσταρω θα κανω.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.428
Πόντοι
12.756
πάντως το θέμα "Ρεμος, σαμπανιες" αλλού παραπέμπει έναν ανυποψίαστο αναγνώστη συμφωνείς ή καθείς με τις παραστάσεις του :tooth:

Αυτοι οι ανυποψίαστοι κανουν τις ζημιες στο σιτε

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Η συμφωνια ειναι συμφωνια δεν μπορεις να την καταργησεις γιατι ετσι χαλας το ονομα σου. Οπως εσυ σαν ελληνας δεν θες να σου χαλανε τις συμφωνιες και θα σκυλοβρισεις αυτον που στην χαλασε ετσι και οι ξενοι εξοργιζονται.

Αλλα ενταξει αυτα ειναι ψιλα γραμματα καποιες φορες εδω πας σουπερ μαρκετ και βλεπεις τον μαλακα να εχει πιασει 2 θεσεις παρκινγκ επειδη βαριοτανε να παρκαρει σωστα και αμα του πεις και τιποτα? θα σου πει αι γαμισου ρε μαλακα κομπλεξικε οτι γουσταρω θα κανω.

γιατί έγινε κανένα δημοψήφισμα και αυτό που έγινε το λες συμφωνία ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εγω θα του λεγα οτι οποιος εμπλεξε με τοκογλυφους ποτε δεν τον πειραξαν αυτοι.....μονος του κρεμιεται στο τελος....

και οτι κανενας τοκογλυφος εν εχασε εν τελει ποτε....το πολυ πολυ να μην εβγαλε οσα περιμενε.....χαμενος παντως δεν ειναι

Ναι αλλα αυτος σου λεει δεν με ενδιαφερει εγω ειμαι φορολογουμενος και πληρωνω το δικο σου δανειο. Ελα στη θεση του να δεις ποσο εξοργιστικο ειναι να σου αυθαδιαζουν και απο πανω

φιλε δεν ειμαστε σωστοι για αυτο και φτασαμε σε αυτο το σημειο αλλες χωρες που φερονται πιο σωστα τετοια προβληματα δεν εχουν και μπορει ορισμενοι να κοροιδευουν αλλα αμα μουλαρωσει ο ισχυροτερος τρεχατε να κρυφτουμε φάση δυστυχως ετσι οπως εχουμε γινει

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ναι αλλα αυτος σου λεει δεν με ενδιαφερει εγω ειμαι φορολογουμενος και πληρωνω το δικο σου δανειο. Ελα στη θεση του να δεις ποσο εξοργιστικο ειναι να σου αυθαδιαζουν και απο πανω
το δανειο για να παιρνω λεοπαρντ και υποβρυχια που γερνουν ή σπασμενα τηλεφωνα και αχρηστα λογισμικα;

αυτος ρε μαν πες του ως φορολογουμενος και γερμανος δανειζει με 4,5 % χρημα την στιγμη που δανειζεται με 0 ή και αρνητικο.....νταξει δεν εξαντλειται σε αυτα το θεμα ουτε ειναι τοσο απλα.....προφανως και σε εμας κυριαρχουσαν τα λαμογια και η αλιμουρα αλλα μην κλαψω και τους γερμανους οτι χασαν απο την κριση τουλαχιστον βραχυπροθεσμα.....

αυτοι ως κρατος στην τελικη δεν χρωσταν;δεν δανειζονται απο το παγκοσμιο τραπεζικο κωλοσυστημα;ξερεις κανενα κρατος να μην χρωστα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom