Νέα

Ρεμος, σαμπανιες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 266
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Α ετσι? οκ

μετα μην τσινισεις αμα ο σοιμπλε σε ξεκωλιασει ομως
εσυ ζητησες βοηθεια απο αυτον οχι αυτος απο εσενα... ο Ρεμος ειναι ηλιθιος καθεται και λεει οτι τραβαει ζορια και βαζει εισιτηριο 180 ευρω εισοδο σε κοροιδευει μπροστα στρη μουρη σου

ο μεσος ελληνας τραγουδαει μηπως καπου και εχει εισοδο ή μεροκαματο 180 ευρω ? ελα τωρα με τον μαλακα... ελα τωρα το παιζει και οτι ειναι του λαου ποσα εχουν φαει ολοι αυτοι αφορολογητα την βραδια ποσα περνανε

μαν ο σόιμπλε με ξεκωλιάζει ήδη και βοήθεια δεν του ζήτησα εγώ ή ο ρέμος αλλά οι οσφυοκάμπτες πολιτικοί μας (έτσι δεν τους λέμε; )

ας τον οικτίρουν εκείνοι λοιπόν

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ουτε οταν σου λεει η διευθύντρια οτι θα μοιραστούν εδω  τον αλλο μήνα ?

Οκ έχεις δίκιο τυπε ..... Συνέχισε .....

άλλαξαν απόφαση μαν και τα πήγαν σε άλλο ίδρυμα, είσαι σίγουρος ότι δεν έγινε έτσι;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μαν ο σόιμπλε με ξεκωλιάζει ήδη και βοήθεια δεν του ζήτησα εγώ ή ο ρέμος αλλά οι οσφυοκάμπτες πολιτικοί μας (έτσι δεν τους λέμε; )

ας του οικτίρουν εκείνοι λοιπόν

Οχι φιλε δεν σε ξεκωλιαζει ο σοιμπλε. Σε ξεκωλιαζουν τοσοι που φοροδιεφευγαν τοσα χρονια... ενα ολοκληρο δημοσιο που εμπαινε ο καθε τυχαιος με ενα απλο απολυτηριο λυκειου και επαιρνε 4000 ευρω το μηνα στην ΕΡΤ ειδες τι γινοτανε... ενβω τωρα πρεπει να δωσεις ασεπ και να σκιστεις για να μπεις.

Λαθος στα εχουνε πει εχεις πεσει θυμα προπαγανδας οτι φταινε οι ξενοι

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Οχι φιλε δεν σε ξεκωλιαζει ο σοιμπλε. Σε ξεκωλιαζουν τοσοι που φοροδιεφευγαν τοσα χρονια... ενα ολοκληρο δημοσιο που εμπαινε ο καθε τυχαιος με ενα απλο απολυτηριο ενβω τωρα πρεπει να δωσεις ασεπ και να σκιστεις για να μπεις.

Λαθος στα εχουνε πει εχεις πεσει θυμα προπαγανδας οτι φταινε οι ξενοι

προπαγάνδα είναι το δημοσίευμα της bild, νομίζω αυτό είναι ηλίου φαεινώτερο

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Εγω θεωρω οτι ο Σοιμπλε ειναι ενα σιχαμερο γερμανικο σκουπιδι και τρομερος ανθελληνας.
Επισης διεφθαρμενος καργα και αυτο ειναι γνωστο.
Την αναπηρικη καρεκλα την "κονομησε" οταν καποιος τον πυροβολησε,να αγιασει το χερι του.
Εγω προσωπικα τον καταριεμαι να μεινει αναπηρος απο τον λαιμο και κατω και στεναχωριεμαι που αυτος που τον πυροβολησε αστοχησε και δεν τον σκοτωσε,ετσι εμεινε ενα σκουπιδι στην κοινωνια να παιδευει εμας με τις ευλογιες των δικων μας μουνοπανων πολιτικων.
Εν κατακλειδι,χαιρομαι με αυτο που ειπε ο Ρεμος,ηταν ακρως ευστοχο και χιουμοριστικο,διαφωνω ομως με αυτο το παρτυ της χλιδης που εγινε.
Επρεπε να μπει το σδοε μεσα να τους παρει ολους αλα μπρατσετα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ουτε το μισο σαν βαρυτητα δεν ειχε αυτο που ειχε γραψει η αθλητρια περυσι στο τουιτερ απο αυτο που ειπε αυτος ο μπουχεσας και αποκλειστηκε απο τους ολυμπιακους... συνεχιστε να επιχειρηματολογειτε υπερ ρεμου και μολις βρεθει κανας ηλιθιος και σου κανει σχολιο για καποιο προβλημα υγειας σου πες του ενταξει φιλε επειδη εισαι ελληνας κανεις μπλακ χιουμορ σε συγχωρω δεν βαριεσαι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγω θεωρω οτι ο Σοιμπλε ειναι ενα σιχαμερο γερμανικο σκουπιδι και τρομερος ανθελληνας.
Επισης διεφθαρμενος καργα και αυτο ειναι γνωστο.
Την αναπηρικη καρεκλα την "κονομησε" οταν καποιος τον πυροβολησε,να αγιασει το χερι του.
Εγω προσωπικα τον καταριεμαι να μεινει αναπηρος απο τον λαιμο και κατω και στεναχωριεμαι που αυτος που τον πυροβολησε αστοχησε και δεν τον σκοτωσε,ετσι εμεινε ενα σκουπιδι στην κοινωνια να παιδευει εμας με τις ευλογιες των δικων μας μουνοπανων πολιτικων.
Εν κατακλειδι,χαιρομαι με αυτο που ειπε ο Ρεμος,ηταν ακρως ευστοχο και χιουμοριστικο,διαφωνω ομως με αυτο το παρτυ της χλιδης που εγινε.
Επρεπε να μπει το σδοε μεσα να τους παρει ολους αλα μπρατσετα.

Νομιζεις δηλαδη οτι δεν θα εκανε το ιδιο αστειακι αμα δεν ηταν αλλος λιγοτερο βρωμερος απο τον σοιμπλε και σκουπιδιαρης ... εγω δεν υποστηριζω τον σοιμπλε ... αλλα για να λες οτι εχεις χιουμορ πρεπει να εχεις και ευφυια οχι να πετας χοντραδες.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Νομιζεις δηλαδη οτι δεν θα εκανε το ιδιο αστειακι αμα δεν ηταν αλλος λιγοτερο βρωμερος απο τον σοιμπλε και σκουπιδιαρης ... εγω δεν υποστηριζω τον σοιμπλε ... αλλα για να λες οτι εχεις χιουμορ πρεπει να εχεις και ευφυια οχι να πετας χοντραδες.

ας γιουζουαλ  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
δλδ δεν κατάλαβες ότι δεν απαξίωσε την ιδιότητα του ανάπηρου αλλά την ιδιότητα του πολιτικού ...  :rolleyes: :rolleyes:

ναι αλλά τον λοιδώρησε για την αναπηρία του και όχι για την εν γένει πολιτική του στάση.. οπότε μέγα φάουλ ο Τόνι...

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Ρε συ και γω δεν τον γουσταρω τον ρεμο γιατι ειναι οτι λες και συν τοις αλλοις ειναι και πουστης αλλα θεωρω οτι το αστειο του ειχε χιουμορ.
Και δεν νομιζω οτι δυσαρεστηθηκε κανενας ελληνας απο το αστειο,ολοι τον βριζουν τον αναπηρο,μονο οι καθωσπρεπιστες δημοσιοφραφοι γλυφτες της τροικας το κανανε θεμα και αυτο λογω του παρτυ...
Αν ηταν στο νυχτερινο κεντρο δε θα παιρνε κανεις πρεφα.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Ρε συ και γω δεν τον γουσταρω τον ρεμο γιατι ειναι οτι λες και συν τοις αλλοις ειναι και πουστης αλλα θεωρω οτι το αστειο του ειχε χιουμορ.
Και δεν νομιζω οτι δυσαρεστηθηκε κανενας ελληνας απο το αστειο,ολοι τον βριζουν τον αναπηρο,μονο οι καθωσπρεπιστες δημοσιοφραφοι γλυφτες της τροικας το κανανε θεμα και αυτο λογω του παρτυ...
Αν ηταν στο νυχτερινο κεντρο δε θα παιρνε κανεις πρεφα.

και το τρομαχτικότερο όλων είναι ότι αυτός ο καθωσπρεπισμός των γλυφτών δημοσιογράφων επηρεάζει τον κόσμο....

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
ναι αλλά τον λοιδώρησε για την αναπηρία του και όχι για την εν γένει πολιτική του στάση.. οπότε μέγα φάουλ ο Τόνι...
Ακου να καταλαβεις κατι...
Ειναι στο dna του ελληνα οταν κατι τον πειραζει σε καποιον,να του τονιζει το μειονεκτημα του και οχι την ιδιοτητα του.
Ολοι το κανουμε και θα πεις ψεμματα αν πεις οτι δεν το κανεις κ συ...
Οποτε,κατ εμε,το αστειο ειναι ακρως ευστοχο...

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
και το τρομαχτικότερο όλων είναι ότι αυτός ο καθωσπρεπισμός των γλυφτών δημοσιογράφων επηρεάζει τον κόσμο....
αει γεια σου φιλε μου...
αν δεν επηρεαζαν αυτοι τωρα δεν θα συζηταγαμε το θεμα με αλλους καθωσπρεπιστες...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Εμενα δεν με επηρεασε κανενας δημοσιογραφος... δεν το εμαθα απο την τηλεοραση το εμαθα απο το φβ το εβαλε καποιος και μπηκα και το ειδα και εφριξα. Για μενα οποιος κανει τετοια αστεια ειναι σκατοψυχος και κακος ανθρωπος. Δεν μπορω να δεχτω οτι υπάρχουν άνθρωποι που δεν σεβονται κάποια πραγματα ακομη και στον εχθρο τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom