Νέα

Ρεμος, σαμπανιες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 266
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kopernikos34

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
2
Πόντοι
0
ΕΜΕΝΑ ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΦΤΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ...ΟΙ ΞΕΝΟΙ. Η ΜΕΡΚΕΛ,Ο ΣΟΙΜΠΛΕ,Ο ΟΜΠΑΜΑ,ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ,Η ΣΙΑ, ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ,ΟΙ ΜΑΡΟΚΙΝΟΙ,ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ. ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ...

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.185
Πόντοι
2.456
ΕΜΕΝΑ ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΦΤΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ...ΟΙ ΞΕΝΟΙ. Η ΜΕΡΚΕΛ,Ο ΣΟΙΜΠΛΕ,Ο ΟΜΠΑΜΑ,ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ,Η ΣΙΑ, ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ,ΟΙ ΜΑΡΟΚΙΝΟΙ,ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ. ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ...
Ε αφού ειναι μαλακας ο Σομπλε  :2funny:

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.185
Πόντοι
2.456

Μάγκες είστε πολυ  :jerking: :jerking: όλοι
Κάντε επανάσταση απο τον καναπέ..
Ο Τονι εχει ξεκινήσει εδω και 2 χρόνια..
Κομμένα πια τα δανεικά

:grin:

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
και υπάρχει κόσμος που τον ακούει φανατικά και τον έχει και είδωλο. :headbang:

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
209
Πόντοι
3.983
Ο συγκεκριμενος τυπος που εχει την εν λογο επιχειρηση σιγουρα εχει και πολυ μεγαλες πλατες και συμφεροντα που τον στηριζουν
δεν γινεται μονος του να κανει οτι κανει χωρις τη βοηθεια διαφορων διαπλεκομενων απο την εφορια την αστυνομια και γενικα απο ολη την κρατικη μηχανη και τους παραγοντες που την αποτελουν ειδαλως δεν θα εκανε οτι εκανε ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ δεν προκειτε να αλλαξει τιποτα στο μελλον αυτοι
θα φοροδιαφευγουν και θα κανουν τη ζωη τους και οι υπολοιποι θα δουλευουμε σαν τα σκυλια υπο συνθηκες μεσαιωνικης γαλερας

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Με δυο λογια.
Οι εκπροσωποι των κυριως υπευθυνων για την καταστροφη, φοροδιαφευγοντες βολεμενοι, μαζευονται προκαλωντας με πλουτο και χλιδη, και στο τσακιρ κεφι γινονται "παιδια του λαου" βριζοντας πεζοδρομιακα αυτους που ηρθαν να δανεισουν οσα εκλεψαν οι ιδιοι.
Ο Ρεμος εξαλλου ειναι γνωστος σιχαμενίδης.

Μεγαλος μαλακας ο Ρεμος θα το πληρωσει αυτο που εκανε τουλαχιστον απο μενα.
Δεν λες τετοιες χοντραδες για κανεναν.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Και παει να το προσαψει σε ολους λεει ειναι το χιουμορ του μεσου ελληνα

οχι ρε αλητη θα του ελεγα εγω αμα τον εβλεπα εξω δεν ειναι δικο μου χιουμορ αυτο για αναπηρους ανθρωπους δικο σου ειναι τι μπουχεσας ειναι αυτος ρε?

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Αντικατοπριζει και τον βαθυ ρατσισμο που υπαρχει εμφυτος σε ολους !!!!

Θα επρεπε να βρεθει καποιο σωματειο να του κοψει τα αρχιδια του ΡΕΜΟΥ που ξεστομησε τετοια λογια ......
Αλλα βλεπετε εδω στην ελλαδα τα σωματεια αν δεν παρουν το κατιτις τους δεν λειτουργουν
Αληθεια διερωτηθηκε κανεις ποτε τι παραδειγμα δινει ενα προτυπο (μην χεσω) στην νεολαια οταν μιλα κατα αυτον τον τροπο απο το βημα προς αλλους τραγελαφικους μπαμπουινους ?

Διαβαστε μια ιστορια απο τις παιδικες αναμνησεις και θα καταλαβετε τι εστι σωματειο ιδρυμα κτλ κτλ κτλ υπερ διαφορων αναξιοπαθουντων

Καποτε πολυ παλια ημουν δεν ημουν 8 ετων παιδακι ειχαν δωθει καποια παιχνιδια στην ελεπααπ για να δωθουν υποτιθεται στα παιδια εκει.....
Σαν διαολακι που ημουν τοτε ειχα μπει κατα λαθος στην αιθουσα που τα ειχαν και ηταν σαν αποθηκη παιχνιδιων .....
Οταν τα ειδα ολα αυτα τα παιχνιδια καταλαβαινει κανεις πως ενιωσα και αρχισα να ξεφωνιζω ουρλιαζοντας παιζοντας με αυτα
Με πηρε χαμπαρι λοιπον μια καθαριστρια και πιανοντας με απο το αυτι με εβγαλε εξω απο εκει και την κλειδωσε λεγοντας μου να μην διανοηθω να ξαναμπω εκει
Εγω αρχισα να φωναζω παιχνιδια εχει παιχνιδια και κατεβαινει η προισταμενη με την διευθυντρια του σχολειου και με πιανουν να το σταματησω ολο αυτο μην ξεσηκωθουν τα υπολοιπα παιδακια
Μου εδωσαν 3 παιχνιδια φοβεριζοντας με να μου τα παρουν πισω αν μαθευτει κατι

Τα παιχνιδια αυτα ουδεποτε δωθηκαν στα παιδια και εξαφανιστηκαν ως δια μαγειας !!!!!!!

:jerking:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Και παει να το προσαψει σε ολους λεει ειναι το χιουμορ του μεσου ελληνα

οχι ρε αλητη θα του ελεγα εγω αμα τον εβλεπα εξω δεν ειναι δικο μου χιουμορ αυτο για αναπηρους ανθρωπους δικο σου ειναι τι μπουχεσας ειναι αυτος ρε?

εγώ νομίζω ότι το μπλακ χιούμορ το έχουμε πολύ σαν λαός, αυτό που είπε ο ρέμος στάνταρ θα έχει ακουστεί και σε κάποια απο τις επιθεωρήσεις που έχουν ανέβει τα τελευταία χρόνια και το κοινό θα γέλαγε από κάτω

σκατά στον σόιμπλε, έπρεπε να τον είχε αφήσει στον τόπο η σφαίρα :rockon:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
εγώ νομίζω ότι το μπλακ χιούμορ το έχουμε πολύ σαν λαός, αυτό που είπε ο ρέμος στάνταρ θα έχει ακουστεί και σε κάποια απο τις επιθεωρήσεις που έχουν ανέβει τα τελευταία χρόνια και το κοινό θα γέλαγε από κάτω

σκατά στον σόιμπλε, έπρεπε να τον είχε αφήσει στον τόπο η σφαίρα :rockon:

Μετα μην παραπονιεσαι ομως αμα οι ευρωπαιοι σε θεωρουν απολιτιστο και αξεστο
τετοια αστεια δεν κανεις. Για μενα ο Ρεμος ειναι σκουπιδι και ντροπιαζει την χώρα. 

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ναι 8 χρονών και μάλιστα αχαχούχας 8 χρονών κατάλαβε ότι παίχτηκε μπινιά και θα τον πιστέψουμε κιόλας :P
Που ειπα εγω οτι κατάλαβα την  μπινια τοτε ?

Κοιτά αν θες να με παρουσιάσεις ως παιδί θαύμα αλά Ηρακλής Πουαρω πάω πάσο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom