Νέα

Ρεμος, σαμπανιες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 266
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kopernikos34

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
2
Πόντοι
0
ναι 8 χρονών και μάλιστα αχαχούχας 8 χρονών κατάλαβε ότι παίχτηκε μπινιά και θα τον πιστέψουμε κιόλας :P
ΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝΕ ΑΥΤΑ. ΜΑΛΙΣΤΑ. ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ Ο ΑΧΑΧΟΥΧΑ...  :rockon:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Μετα μην παραπονιεσαι ομως αμα οι ευρωπαιοι σε θεωρουν απολιτιστο και αξεστο
τετοια αστεια δεν κανεις.

αν βγάλουν συμπέρασμα για έναν ολόκληρο λαό από μια μαλακία που πέταξε ένας τραγουδιστής πάνω στην διασκέδαση και το πιώμα τότε είναι ηλίθιοι, ας πούνε ό,τι θέλουν

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Προκαλείται η ελληνική κοινωνία στην ανάγνωση των λεπτομερειών για το ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟ πάρτι που στήθηκε για ακόμη μια χρονιά στο “αμαρτωλό” Νammos της Μυκόνου.

Εκεί όπου η είσοδος ήταν μόλις… 180 ευρώ (!) και οι Moet των 25.000 ευρώ έρρεαν… ποτάμι, αποδεικνύοντας περίτρανα πως ΛΕΦΤΑ ΥΠΆΡΧΟΥΝ τελικά, αλλά ΜΟΝΟ στις τσέπες των γνωστών αεριτζήδων-θαμώνων του συγκεκριμένου μαγαζιού.

Μάλιστα αυτός ο γίγαντας λαϊκός αοιδός έδωσε και τα… αντιμνημονιακά του διαπιστευτήρια, όταν στο τσακίρ κέφι βλέποντας τα κιβώτια από τις πανάκριβες σαμπάνιες να καταναλώνονται μπροστά του είπε:
«Αυτό θα δει ο Σόιμπλε και θα περπατήσει ο π@ύστ$ς. Θαύμα παιδιά σηκώθηκε ο Σόιμπλε και περπάτησε οπ@ύστ$ς!».

δεν κατάλαβα οι τύποι με τα λεφτά χρωστάνε κάτι σε κάποιον και θα έπρεπε να ρωτήσουν που θα χαλάσουν τα λεφτά τους  ?
άκου εκεί προκαλείτε η ελληνική κοινωνία....
η ελληνική καινωνία παίρνει ότι της αξίζει  :rockon:

Το βίντεο δείχνει ακριβώς το κλίμα μέσα στο ειπώθηκε η απαράδεκτη φράση:

μακάρι να απαξιώνε και η ελληνική κοινωνία έτσι τους όλους πολιτικούς, και με λόγια και με πράξεις....
ίσως τώρα να μην ήταν στην κατάσταση που είναι  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
κοσνικ δεν ειναι ηλιθιοι φιλε γιατι ο αγαπημενος σου ο Ρεμος ειπε οτι ο μεσος ελληνας εχει τετοιο χιουμορ ακριβως... μπλακ χιουμορ ειναι να εχω εναν φιλο αναπηρο και να ερθεις να κανεις σχολια για την αναπηρια του?

Μεγαλος μαλακας ο ρεμος φιλε σορρυ αντι να το βουλωσει βγηκε να βγαλει και γλωσσα κιολας και να πει δεν απολογουμε ο παλιομπουχεσας  :jerking: :jerking: :jerking:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Που ειπα εγω οτι κατάλαβα την  μπινια τοτε ?

Κοιτά αν θες να με παρουσιάσεις ως παιδί θαύμα αλά Ηρακλής Πουαρω πάω πάσο

μήτσο την επεξεργάστηκες ως ενήλικας αλλά με τα δεδομένα και τις παραστάσεις που είχες λάβει ως παιδάκι, μπορεί να τα πήγαν τα παιχνίδια σε άλλο ίδρυμα μην βλέπεις παντού δολοπλοκίες ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εδω η αθλητρια εκανε ενα σχολιο για εναν αραπη την αλλη φορα και την αποκλεισανε απο τους ολυμπιακους αγωνες που θα μας εφερνε και διακρισεις και στον ρεμο δεν λεει κανεις τιποτα?

ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΙΟΥΜΟΡ? για πες μου? αλλα να σου πω εγω ειναι αλητες και τον καλυπτουνε

τι μαλακιες ειναι αυτες που διαβαζω ρε φιλε? σε ειχα για εξυπνο παιδι

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Μεγαλος μαλακας ο Ρεμος θα το πληρωσει αυτο που εκανε τουλαχιστον απο μενα.
Δεν λες τετοιες χοντραδες για κανεναν.

τι θα του κάνεις ρε μπόλντη ??? δεν θα κατεβάζεις τα τραγούδια του από τα τορεντάδικα ???

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τι θα του κάνεις ρε μπόλντη ??? δεν θα κατεβάζεις τα τραγούδια του από τα τορεντάδικα ???

δεν ξαναπαταω σε μαγαζι που εμφανιζεται. Και θα πεισω και την παρεα να μην παει. Ποσα θα χασει 30 ευρω? δεν πειραζει θα τα χασει. Και αμα δεν πανε και αλλοι 4 θα χασει 120

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
κοσνικ δεν ειναι ηλιθιοι φιλε γιατι ο αγαπημενος σου ο Ρεμος ειπε οτι ο μεσος ελληνας εχει τετοιο χιουμορ ακριβως... μπλακ χιουμορ ειναι να εχω εναν φιλο αναπηρο και να ερθεις να κανεις σχολια για την αναπηρια του?

Μεγαλος μαλακας ο ρεμος φιλε σορρυ αντι να το βουλωσει βγηκε να βγαλει και γλωσσα κιολας και να πει δεν απολογουμε ο παλιομπουχεσας  :jerking: :jerking: :jerking:

δλδ δεν κατάλαβες ότι δεν απαξίωσε την ιδιότητα του ανάπηρου αλλά την ιδιότητα του πολιτικού ...  :rolleyes: :rolleyes:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

ούτε μου αρέσει ο ρέμος ούτε τον δικαιολογώ, απλά πιστεύω ότι δεν έχει και πολύ άδικο

τα καθημερινά πρόσωπα με αναπηρία θεωρώ ότι τα σεβόμαστε, τα δημόσια πρόσωπα με αναπηρία θεωρώ ότι όταν έχουμε ευκαιρία τα ξεσκίζουμε στην σάτιρα στις κατ'ιδίαν συζητήσεις

το μόνο λάθος του ότι το είπε δημοσίως, αλλά και πάλι το είπε μεταξύ τύρου και αχλάδου

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.132
Πόντοι
25.467
εδω η αθλητρια εκανε ενα σχολιο για εναν αραπη την αλλη φορα και την αποκλεισανε απο τους ολυμπιακους αγωνες που θα μας εφερνε και διακρισεις και στον ρεμο δεν λεει κανεις τιποτα?

ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΙΟΥΜΟΡ? για πες μου? αλλα να σου πω εγω ειναι αλητες και τον καλυπτουνε

Αφού ο κ. Σόϊμπλας σχολίασε τους έλληνες και οι έλληνες θα σχολιάσουν τον κ. Σόϊμπλα.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
δεν ξαναπαταω σε μαγαζι που εμφανιζεται. Και θα πεισω και την παρεα να μην παει. Ποσα θα χασει 30 ευρω? δεν πειραζει θα τα χασει. Και αμα δεν πανε και αλλοι 4 θα χασει 120

τον γαμησες

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ούτε μου αρέσει ο ρέμος ούτε τον δικαιολογώ, απλά πιστεύω ότι δεν έχει και πολύ άδικο

τα καθημερινά πρόσωπα με αναπηρία θεωρώ ότι τα σεβόμαστε, τα δημόσια πρόσωπα με αναπηρία θεωρώ ότι όταν έχουμε ευκαιρία τα ξεσκίζουμε στην σάτιρα στις κατ'ιδίαν συζητήσεις

το μόνο λάθος του ότι το είπε δημοσίως, αλλά και πάλι το είπε μεταξύ τύρου και αχλάδου

Α ετσι? οκ

μετα μην τσινισεις αμα ο σοιμπλε σε ξεκωλιασει ομως
εσυ ζητησες βοηθεια απο αυτον οχι αυτος απο εσενα... ο Ρεμος ειναι ηλιθιος καθεται και λεει οτι τραβαει ζορια και βαζει εισιτηριο 180 ευρω εισοδο σε κοροιδευει μπροστα στρη μουρη σου

ο μεσος ελληνας τραγουδαει μηπως καπου και εχει εισοδο ή μεροκαματο 180 ευρω ? ελα τωρα με τον μαλακα... ελα τωρα το παιζει και οτι ειναι του λαου ποσα εχουν φαει ολοι αυτοι αφορολογητα την βραδια ποσα περνανε

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.974
Πόντοι
11.585
δεν κατάλαβα οι τύποι με τα λεφτά χρωστάνε κάτι σε κάποιον και θα έπρεπε να ρωτήσουν που θα χαλάσουν τα λεφτά τους  ?
άκου εκεί προκαλείτε η ελληνική κοινωνία....
η ελληνική καινωνία παίρνει ότι της αξίζει  :rockon:

μακάρι να απαξιώνε και η ελληνική κοινωνία έτσι τους όλους πολιτικούς, και με λόγια και με πράξεις....
ίσως τώρα να μην ήταν στην κατάσταση που είναι  ;)
+1

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

σε κάποια άτομα δεν χρειάζεται να δείχνουμε οίκτο, ο σόιμπλε πάντως σίγουρα δεν φαίνεται για άτομο που δείχνει οίκτο

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
μήτσο την επεξεργάστηκες ως ενήλικας αλλά με τα δεδομένα και τις παραστάσεις που είχες λάβει ως παιδάκι, μπορεί να τα πήγαν τα παιχνίδια σε άλλο ίδρυμα μην βλέπεις παντού δολοπλοκίες ;)
Ουτε οταν σου λεει η διευθύντρια οτι θα μοιραστούν εδω  τον αλλο μήνα ?

Οκ έχεις δίκιο τυπε ..... Συνέχισε .....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
με αυτή τη λογική μπορείς να κάνεις και το άσπρο μαύρο  :headbang:

Δηλαδη εσυ οταν θες να κρινεις καποιον για την πολιτικη λες για την αναπηρια?
να μην ελεγε καθολου για την αναπηρια να ελεγε ο σοιμπλε ο μαλακας τεσπα παιδια διαφωνουμε εγω πιστευω οτι ειναι σκουπιδι και σκατοψυχος και το εδειξε τωρα τοσα χρονια κρυβοτανε.

Απο μενα εχει φαει ηδη μαυρο ελπιζω να φαει και απο ολους σας οσοι πατε που και που γιατι αυτα τα γουρουνια μονο ετσι καταλαβαινουν ... απο μενα ειναι τελειως αδικαιολογητος. Αμα το ελεγε αυτο η αθλητρια θα ειχε αποκλειστει ΧΡΟΝΙΑ απο τους ολυμπιακους αγωνες και η αθλητρια φερνει και διακρισεις ο ρεμος τι φερνει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom