You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Relax Spa Μιχαλακοπούλου 99
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stamatisp
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 254K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.168
- Πόντοι
- 42.697
έχει 2 πολύ καλά μικρά κοντοπούτανα με ωραία βυζάκια και καλή περιποιηση.εχει παει κανενας τελευταια να μας διαφωτισει? παιζει κανα καλο?
Ξανθά και τα 2. Η Σονια και την άλλη δεν θυμάμαι το όνομα.
Βεβαια μην περιμένεις πολλά πράγματα απο μασάζ...
Μπορείς να τις πάρεις και τις 2 αν θές.
Και το μιλφ που ανοιγει την πόρτα στο δωμάτιο είναι πολυ φιλότιμο ,αν και δεν είναι του γούστου μου εμφανισιακά...
dimosthenis
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αν λες την ολγα, προ ημερων εβγαζε το παξιμαδι της στη στουρναρη..
Μάλλον αποδήμησε προς άλλη φωλιά η μις Ολγα-Μύδια. Δεν ήτο Στουρναρ 63 και δεν ήξεραν/ δεν έλγαν αν θα ξαναείναι.
Την αναζητώ...
Ξέρεις κανείς συνθεραπευόμενος;
man27forsex
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 18
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Παίζει ανάκριση την πρώτη φορά στο εν λόγω μαγαζί παιδια?
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
μπαααα.. τελευταια εχει γινει χυμα..Παίζει ανάκριση την πρώτη φορά στο εν λόγω μαγαζί παιδια?
Επισκέπτης
παιδες σε ποιο οροφο ειναι?το κουδουνι τι λεει?γνωριζετe ωρες λειτουργιας κ κανα τηλ
thanks
thanks
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
αλεξανδρα εισαι τρελαααααααααα , ( φιλος απο το περαμα )
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.168
- Πόντοι
- 42.697
τελικα ολοι στο ιδιο ''πηγαδι'' πινουμε νερο ( χαχαχαχαχαχαχα )
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.168
- Πόντοι
- 42.697
τελικα ολοι στο ιδιο ''πηγαδι'' πινουμε νερο ( χαχαχαχαχαχαχα )
το θέμα είναι ποιοι θα πιάσουν "πάτο", χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!
Επισκέφθηκα το εν λόγω ίδρυμα χθες το μεσημέρι καθώς είχα διαβάσει πολλά. Η αλήθεια είναι ότι έχει αξιοπρεπέστατα τεμάχια. Πήρα Σόνια, ένα κοντοπούτανο καστανόξανθο με ένα σωματάκι κάβλα. Δυστυχώς για μένα δεν έφαγα μπριζόλα, ούτε καλαμάκι, ούτε φραπέ --> σκέτο μασαζάκι... Ίσως να φταίω και γω καθώς μέχρι τώρα όπου έχω πάει έχω φάει full με την πρώτη και γιαυτό ίσως να ήμουν υπέρ το δέον σίγουρος και να είχα ένα υφάκι θα τα γαμήσω όλα..!
Δεν πειράζει όμως... 60 € μείον προς γνώση και συμμόρφωση. Πάντως θα το σκεφτώ πολύ για να ξαναπάω στο συγκεκριμένο καθώς με την οικονομική κρίση οι δουλειές τους έχουν πέσει πάρα πολύ και στην τελική τα 80άρια μου θα τα δίνω εκεί που τα εκτιμούν καλύτερα...
Δεν πειράζει όμως... 60 € μείον προς γνώση και συμμόρφωση. Πάντως θα το σκεφτώ πολύ για να ξαναπάω στο συγκεκριμένο καθώς με την οικονομική κρίση οι δουλειές τους έχουν πέσει πάρα πολύ και στην τελική τα 80άρια μου θα τα δίνω εκεί που τα εκτιμούν καλύτερα...
Επισκέπτης
εγω ειχα φαει απο την πρωτη.Τι παιζει τελικα?μηπως φοβοντουσαν τους μπατσους λογο στουρναρη?Μηπως πρεπει κ να σε γουσταρει η γκομενα για να μπριζολιαστει?(φιλε brblust μην το παρεις προσωπικα απλα για συζγτησει το αναφερω) για να δουμε τι θα που κ οι παλιοτεροι
εγω ειχα φαει απο την πρωτη.Τι παιζει τελικα?μηπως φοβοντουσαν τους μπατσους λογο στουρναρη?Μηπως πρεπει κ να σε γουσταρει η γκομενα για να μπριζολιαστει?(φιλε brblust μην το παρεις προσωπικα απλα για συζγτησει το αναφερω) για να δουμε τι θα που κ οι παλιοτεροι
Δεν ξέρω γιατί δεν έφαγε ο συναγωνιστής brdlust, ο οποίος έχω την εντύπωση ότι είναι αρκέτα έμπειρος παίχτης, αλλά το να σε γουστάρει η γκόμενα θα το έβαζα τελευταίο στη λίστα... Αν ήταν να δίνανε μόνο σε όσους γουστάρουν, θα υπήρχε πρόβλημα ανεπαρκούς προσφοράς κρέατος.
...... αλλά το να σε γουστάρει η γκόμενα θα το έβαζα τελευταίο στη λίστα... Αν ήταν να δίνανε μόνο σε όσους γουστάρουν, θα υπήρχε πρόβλημα ανεπαρκούς προσφοράς κρέατος.
Ακριβώς έτσι είναι... Στην προκειμένη περίπτωση πιστεύω ότι δεν έκανε καλή εντύπωση η σιγουριά που έδειχνα σε σχέση με τον χώρο...
asaitos kavalaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
Επισκέφθηκα το εν λόγω ίδρυμα χθες το μεσημέρι καθώς είχα διαβάσει πολλά. Η αλήθεια είναι ότι έχει αξιοπρεπέστατα τεμάχια. Πήρα Σόνια, ένα κοντοπούτανο καστανόξανθο με ένα σωματάκι κάβλα. Δυστυχώς για μένα δεν έφαγα μπριζόλα, ούτε καλαμάκι, ούτε φραπέ --> σκέτο μασαζάκι... Ίσως να φταίω και γω καθώς μέχρι τώρα όπου έχω πάει έχω φάει full με την πρώτη και γιαυτό ίσως να ήμουν υπέρ το δέον σίγουρος και να είχα ένα υφάκι θα τα γαμήσω όλα..!
φιλε κατι λαθος εκανες αποκλειεται σε αυτο το μαγαζι να πας και να μεινεις αμπριζολος...ακομα και στην στουρναρη ποιο αυστηρη ειναι η κυρια καιτη απο την κυρια αννα..να ξαναπας για τον τεμαχισμο παραυτα..
man27forsex
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 18
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Καμια προταση για το πως να σιγουρέψουμς την μπριζόλα στο εν λόγω μαγαζί και να μην την πατήσουμε και εμείς???
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
δεν ισχυει κατι ιδιαιτερο στο συγκεκριμενο μαγαζι. ισχυει ο,τι σε ολα τα μασατζιδικα.Καμια προταση για το πως να σιγουρέψουμς την μπριζόλα στο εν λόγω μαγαζί και να μην την πατήσουμε και εμείς???
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 41K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις