teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.760
- Πόντοι
- 2.306
Παρε εναν καλο επικοινωνιολογο…θα στον κανει 25 ποντους τυπε…20 πόντους;;;; ???όχι ρε πούστη μου ? για μισό πόντο κόβομαι ?
Παρε εναν καλο επικοινωνιολογο…θα στον κανει 25 ποντους τυπε…20 πόντους;;;; ???όχι ρε πούστη μου ? για μισό πόντο κόβομαι ?
Αν μετρήσω από κωλοτρυπίδα (όπως κάνουν μερικοί) πάμε για 28 ????Παρε εναν καλο επικοινωνιολογο…θα στον κανει 25 ποντους τυπε…
Το μισό πάει υπέρ του μαθητή20 πόντους;;;; ???όχι ρε πούστη μου ? για μισό πόντο κόβομαι ?
Δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα τυπε θα υπάρχει ηλεκτρονική μεζούρα για μέτρηση αν είσαι κάτω από είκοσι πόντους ντύνεσαι και φεύγειςΛες και οι ελλεεινίδες ξέρουν να νετραβε, ρε αυτές είναι ζωάκια μπορεί εσύ να το έχεις 13 αν πας με μαγκιά και της πεις ότι το έχεις 23, η ελλεινιδα όχι μόνο θα σε πιστέψει, αλλά θα το λέει κια περιφανη στις φιλενάδες της.. Είναι τέρμα χαζές. ????
20 ψάχνει;Επίσης και όσοι την έχουν πάνω από 20 που ψάχνεις δεν πάει να πει ότι όλοι ξέρουν να γαμανε όπως θες εσύ η μάλλον όπως περιμένεις. Αλλά εσύ θες γαϊδούρι Όχι γαμια
Εγώ κόβομαι για 11.520 πόντους;;;; ???όχι ρε πούστη μου ? για μισό πόντο κόβομαι ?
Deep δεν θέλεις; Ε το κάνει ο άντρας. Δηλαδή αυτή...Νηματοθετρια deep κανεις;
Deep για deep όμως!!!
Ούτε Πανελλήνιες να δίναμε.....20 πόντους;;;; ???όχι ρε πούστη μου ? για μισό πόντο κόβομαι ?
Ο σύζυγος θα ενεργοποιήσει την κλειτορίδα...και την κληρωτίδα!θα περάσουμε και από συνέντευξη ή θα γίνει κλήρωση;
Και να σας πω μαντάμ,εάν ο δικός σας λέει τίποτα από εμφάνιση και προσόντα, είμαι πρόθυμη να του κάνω παρέα όσο διασκεδάζετε.τελικα μετα απο τοσα χρονια ,ψαχνοντας την ηδονη ,ειδαμε με τον αντρα μου οτι οσοι το φωναζουν οχι μονο δεν το εχουν αλλα χανουν και αυτο το λιγο που εχουν.
θελουμε να ετοιμασουμε μια παρτουζα ,αποκλειστικα για εμενα (straight),αν υπαρχουν ατομα σοβαρα ,με ικανοποιητικα προσοντα ,περιμενουμε τα μηνυματα σας.
Άμα γίνει σε σπίτι πριν τις 12 και χωρίς μουσική, όλα κομπλέ!!!Τελικά η παρτούζα ακυρώθηκε λόγω μέτρων ?
με βιντεο η χωρις?Άμα γίνει σε σπίτι πριν τις 12 και χωρίς μουσική, όλα κομπλέ!!!
Η γυναίκα του μπαρμπαΣτάθη είναι που κανονίζει την παρτούζα ?με βιντεο η χωρις?
μπορει και ο ιδιος.Η γυναίκα του μπαρμπαΣτάθη είναι που κανονίζει την παρτούζα ?
Επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά πως δεν γαμάει ο ωραίος αλλά ο θαρραλέοςμπορει και ο ιδιος.