Νέα

redheadnymho 38 gangbang

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redheadnympho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

redheadnympho

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2015
Like
669
Πόντοι
81
τελικα μετα απο τοσα χρονια ,ψαχνοντας την ηδονη ,ειδαμε με τον αντρα μου οτι οσοι το φωναζουν οχι μονο δεν το εχουν αλλα χανουν και αυτο το λιγο που εχουν.
θελουμε να ετοιμασουμε μια παρτουζα ,αποκλειστικα για εμενα (straight),αν υπαρχουν ατομα σοβαρα ,με ικανοποιητικα προσοντα ,περιμενουμε τα μηνυματα σας.

scola

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2021
Like
153
Πόντοι
1
τελικα μετα απο τοσα χρονια ,ψαχνοντας την ηδονη ,ειδαμε με τον αντρα μου οτι οσοι το φωναζουν οχι μονο δεν το εχουν αλλα χανουν και αυτο το λιγο που εχουν.
θελουμε να ετοιμασουμε μια παρτουζα ,αποκλειστικα για εμενα (straight),αν υπαρχουν ατομα σοβαρα ,με ικανοποιητικα προσοντα ,περιμενουμε τα μηνυματα σας.
εσενα και τον αντρα σου , η μονο εσενα?

Giwrg01

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2021
Like
79
Πόντοι
0
Aφου το είπαν τα παιδιά μόνο straight

Giwrg01

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2021
Like
79
Πόντοι
0
Έχω δει κι άλλα μνμ σ εδώ και επισκέψεις σ σε θέατρα και cinema δυστυχώς δεν σ έχω δει ποτέ,....είναι μεγάλος ο πόθος μ για τέτοια σκηνικά....και γράφτηκα σμρ για πάρτυ σ όταν είδα την ανακοίνωση...

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
Ικανοποιητικά δηλ >= ? :think:

scola

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2021
Like
153
Πόντοι
1
απο οτι ειδες γραφω straight ,τι να σημαινει αραγε αυτο?
αν ηταν με τον ανδρα σου δηλαδη δεν θα ηταν Straight ? τι θα ηταν ? lesbo ? τελος παντων , δεν θελω να κανω τον εξυπνο , καταλαβα , θα ειναι χωρις... ενταξει οκκκ

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.727
Πόντοι
25.467

Κώλο, δίνεις; :)

Giwrg01

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2021
Like
79
Πόντοι
0
Αν είναι τσακάλι η κυρία θα μας ζεστάνει

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.320
Πόντοι
2.036
Είναι μια μέρα ένα παιδάκι στο μπάνιο, με τον πατέρα του. Μόλις γδύθηκε ο πατέρας και βλέπει το παπάρι ο πιτσιρικάς, γυρνάει και του λέει:
- (Γιος): Ρε μπαμπά, τι μεγάλο πουλάκι που έχεις
- (Πατέρας): Που να δεις της μάνας σου...

priestx

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
0
Επίσης και όσοι την έχουν πάνω από 20 που ψάχνεις δεν πάει να πει ότι όλοι ξέρουν να γαμανε όπως θες εσύ η μάλλον όπως περιμένεις. Αλλά εσύ θες γαϊδούρι Όχι γαμια

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.307
Πόντοι
3.556
Τι γίνεται εδώ ; Το προσέχεις εσύ αυτό το νήμα ;
Χρειάζεται προσοχή ρε man ... ώρες είναι να γίνουμε τσελέμπριτι και να μην μπορούμε να το διαχειριστούμε :confused: Είδες τι έπαθε η Ναόμι Οσάκα

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Επίσης και όσοι την έχουν πάνω από 20 που ψάχνεις δεν πάει να πει ότι όλοι ξέρουν να γαμανε όπως θες εσύ η μάλλον όπως περιμένεις. Αλλά εσύ θες γαϊδούρι Όχι γαμια
20 πόντους;;;; ???όχι ρε πούστη μου ? για μισό πόντο κόβομαι ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom