Νέα

Red flags: Ποιά σημάδια μας κάνουν να μένουμε μακρυά από μια κοπέλα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Readytogo22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 359
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Για να κλείσω το θέμα που ανοίξαμε, υπάρχουν πουτάνες που τον παίρνουν εύκολα ακάποτα. Όσοι ξέρουν γνωρίζουν. Χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Είτε έχουν τερματίσει και τις έχουν βγάλει φυλλάδιο :2funny: αλλά αυτές τι να τις κάνεις αφού κατά πάσα πιθανότητα θα έχουν πάνω τους τα πάντα όλα. Υπάρχουν κι οι άλλες που καλύπτονται στο ακάποτο ή τις καλύπτουν επειδή πολύ απλά έχει γίνει καλύτερη διαχείριση στην όλη μαλακία. Έχουν στάξει κάποιοι τον μισό μισθό τους και έχουν καλύτερη "μεταχείριση". Πάνε μετά οι υπόλοιποι με μια φορά μόνο, παίρνουν τ αρχίδια τους και λένε τι έγινε ρε παιδιά; :2funny:Φυσικά πέφτει και λίγη φιγούρα να τα λέμε όλα.
Οπότε τραβατε σε όσες σας περιέγραψα και καλή τύχη.
Το θέμα δεν είναι δηλαδη το ακάποτο με τις πουτανες αλλά η συνολική παροχή να πιάνει καλύτερη ποιότητα.

:rockon:

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.024
Πόντοι
506
Όλες οι ελλεινιδες πιστευουν στα ζώδια..έβλεπα μια ελλεινιδα στο ινστα..είχε και βιβλία αστρολογίας..εντελώς ζώα..επίσης να ξέρετε ότι τις φίλες τους τις ακούνε τυφλά και κάνουν ότι τους λένε αυτές!
αρα ειναι ενα αβουλο παθητικο ον και καλα κανουμε και τις βλεπουμε σαν ενα κομματι κρεας!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τη ζήλια γιατί την αφήσαμε έξω παίδες; Στην αρχή σε κολακεύει και μετά γίνεται η ζω΄ή σου κόλαση (...άσε που αυτές που ζηλεύουν πολύ είναι συνήθως αυτές που τα κάνουν κι όλας.)
Οι γυναίκες εκ φύσεως φθονούν τον άνδρα και θέλουν να του κάνουν σκόνη την αρρενωπότητά ώστε να βγουν από πάνω.
Το ότι ζηλεύουν είναι επίσης γεγονός.
:2funny:

naleg51035

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2020
Like
105
Πόντοι
0
Οι γυναίκες εκ φύσεως φθονούν τον άνδρα και θέλουν να του κάνουν σκόνη την αρρενωπότητά ώστε να βγουν από πάνω.
Το ότι ζηλεύουν είναι επίσης γεγονός.
Για τη παθολογικ΄ή ζήλια μιλάμε, αυτή που έρχεται απο το πουθενά να το πω απλά ;)

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Κάπου είδα καλόγερε
κι ανεφερες το συναίσθημα.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει συναίσθημα στην ζωή
αλλά αααααν εμφανιστεί, είναι πολύ αργότερα. Το γνωρίζεις βέβαια. Ο Χ άνδρας μπορεί άνετα και άνευ συναισθήματος να γαμήσει την Ψ γυναίκα αν τον καυλώσει και μάλιστα αν υπάρχει έλξη ως φυσικό Ω μεταξύ τους, το γαμήσι αποκτά μεγιστη ποιότητα μέσω "αμοιβαίας παροχής" κτλ. :rockon:
Παράδειγμα: πάω εγώ σε μια πουτάνα, σε όποια κλίμακα. Δεν υπάρχει περίπτωση να παράγει "έργο" ίσο η ανώτερο της γκομενας παρά μόνο σε απίστευτα εξαιρετικές περιπτώσεις που είναι αμελητέες ακόμα κι ως απλή αναφορά. Θα καλλιεργήσει προσδοκίες. :confused: Αξίωμα και μάλιστα αν μπορεί να το κάνει κι αυτό. Αν θελήσω να την χύσω στην μούρη για παράδειγμα, θα το παζαρέψει η θα αρνηθεί η θα τσινίσει κτλ. Σε οτιδήποτε κάνει θα υπάρχει προετοιμασία της και φρένο μαζί με προσποίηση. Δεν θέλει να το κάνει άρα θα της βγει σκατά. Όποιος ξέρει τι λέω, καταλαβαίνει. Άρα στέκει ότι οι πουτάνες είναι για τα χοντρά. Τουλάχιστον για πολλούς που στέκουν στα καλά τους ως ακέραιοι.

Το γαμήσι με γκόμενα σημαίνει οτι γουστάρει ο ένας τον άλλον, κι αυτό είναι ένα αίσθημα. Και από μόνο του βάζει τη γκόμενα πάνω από την πουτάνα. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το ταυτίσουμε και με τον έρωτα. Έρωτας μπορεί να υπάρξει, μπορεί και όχι. Σε κάθε περίπτωση η γκόμενα, γενικά μιλώντας, υπερέχει. Δεν διαφώνησα ποτέ μαζί σου σε αυτό.

OP
OP
R

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.150
Πόντοι
456
Τήν γυναίκα γιά νά τή αξιολογήσεις, βγάζοντας 100% σωστά καί ασφαλή συμπεράσματα,
δέν θά τήν "Κρίνει" άνδρας στά ίσια. Αλλά μέσω πλαγίας οδού, θά τήν δείς πώς κινείται καί τί επαφές έχει μέ άλλες γυναίκες!!
Σέ γυναικοπαρέα δηλαδή...εκεί θά τήν δείς τί είναι!!
-Οι γυναίκες είναι full ανταγωνιστικές μεταξύ τους -Τά λένε όλα- οι περισσότεροι άνδρες, ούτε κάν φτάνει τό "Μυαλό" τους μέχρι εκεί- :jade:
Έχω ένα γνωστό πουστράκι που κάνει παρέα μόνο με γυναίκες.
Έχουμε ένα " γεια " με το παιδί και μου έχει πει πως μεταξύ τους οι γυναίκες λένε κυριολεκτικά μόνο για σεξ και ποιος τη ξέσκισε και απο ποια τρύπα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Το γαμήσι με γκόμενα σημαίνει οτι γουστάρει ο ένας τον άλλον, κι αυτό είναι ένα αίσθημα. Και από μόνο του βάζει τη γκόμενα πάνω από την πουτάνα. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το ταυτίσουμε και με τον έρωτα. Έρωτας μπορεί να υπάρξει, μπορεί και όχι. Σε κάθε περίπτωση η γκόμενα, γενικά μιλώντας, υπερέχει. Δεν διαφώνησα ποτέ μαζί σου σε αυτό.
Το ανέφερα ως αληθές
ποστ σου για να γράψω
τα υπόλοιπα με νόημα.
Για να γίνει αντιληπτό (επιτέλους)
ότι τα συναισθήματα έρχονται αργότερα και δεν ισχύει ότι γαμάμε με αγάπη κατευθείαν και τέτοιες μαλακίες. Δηλαδή ποιος ερωτεύτηκε η αγάπησε στο επί τόπου;:2funny: απλά ενθουσιάστηκε, τονώθηκε κτλ κι αν αγάπησε-αγαπήθηκε, ήταν πολύ μετά. Το ξέρω ότι δεν διαφωνείς με αυτό. Και να διαφωνούσες δηλαδή, είναι δικαίωμα σου αλλά είναι από αυτά τα θέματα που δεν θεωρούνται ρευστά προς διαφωνία.
Υπάρχουν τα απόλυτα και τα σχετικά στην ζωή.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Έχω ένα γνωστό πουστράκι που κάνει παρέα μόνο με γυναίκες.
Έχουμε ένα " γεια " με το παιδί και μου έχει πει πως μεταξύ τους οι γυναίκες λένε κυριολεκτικά μόνο για σεξ και ποιος τη ξέσκισε και απο ποια τρύπα.
Τό πουστράκι μαλακίες σού λέει, μάλλον νά σέ... "Κολατσίσει" θέλει!!
Λένε καί αυτά, αλλά λένε καί...πολλά άλλα. Εκεί τούς βγαίνει η ζήλια καί τίς καταλαβαίνεις καλύτερα!!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Για τη παθολογικ΄ή ζήλια μιλάμε, αυτή που έρχεται απο το πουθενά να το πω απλά ;)
Έχουν ντοκτορά (και)
σε αυτό. Τέλοςέχουν απίστευτη ματαιοδοξία. Τεράστιο πρόβλημα αυτό.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.267
Πόντοι
3.656
35αρα 40αρα+ χωρισμένη με παιδί ,στην Ρωσία άμα μπλέξεις με τέτοια σε κοροϊδεύουν
Ποιος ειδικά ελεύθερος θα μπλέξει στη Ρωσία ή και άλλη σλάβικη χώρα, με τέτοια περίπτωση ;
Στην ελλάδα ... άπειροι ... ελεύθεροι ... κάνουν γάμους ....

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τό πουστράκι μαλακίες σού λέει, μάλλον νά σέ... "Κολατσίσει" θέλει!!
Λένε καί αυτά, αλλά λένε καί...πολλά άλλα. Εκεί τούς βγαίνει η ζήλια καί τίς καταλαβαίνεις καλύτερα!!
Όπως έχω γράψει κι εγώ, μόνο τις ξαδέρφες μου με τις φίλες τους να βάλω πόσες συζητήσεις έχουν κάνει για γαμήσια, έχω φοβερό δείγμα γραφής.:2funny: Και πρόσεξε ε;
οι φίλες τους δεν σπικάρουν. Πρέπει να νιώσουν οκ από τις ξαδέρφες μου για να ξεράσουν. Εμένα ούτε καν
με υπολογίζουν αν δεν πάρουν οκ. Ακόμα και το δικό μας στόμα που το βρισίδι δεν ηχεί άσχημα όσο σε αυτές, υστερεί πολυ μπροστά
στο δικό τους.

OP
OP
R

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.150
Πόντοι
456
35αρα 40αρα+ χωρισμένη με παιδί ,στην Ρωσία άμα μπλέξεις με τέτοια σε κοροϊδεύουν
Πολλού έφεραν τέτοιες. Μόλις εξασφάλισαν τη περιουσία , κατέληξαν με λίγο υδροκυάνιο στο φαΐ και κακαμπούμκα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.408
Πόντοι
2.356
μπαλαρίνες τα ίδια, έχουν όμως απίστευτους κώλους, βυζί 0...κάτι κερδίζεις, κάτι χάνεις.
Εμένα πχ σε μια γυναίκα ποτέ δεν με ενδιέφερε να έχει βυζιά. Ας είναι πλάκα το στήθος. Με ενδιέφερε να είναι γυμνασμενη με ωραία πόδια και ωραίο κορμό κ κώλο. Όχι τεράστιες καμπύλες. Το ιδανικό να να είναι τέρμα slim fit. Βέβαια περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.408
Πόντοι
2.356
Aπο ηττοπάθεια διακατέχεται τύπος που τρωει όλη του την μέρα σε προσπάθειες διαδικτυακών γνωριμιών γιατί δεν τολμά να κάνει κάτι μόνος του...
Μόνο γυναίκες δεν βάζουν χέρι στην τσέπη για σεξ.
Και οι άντρες γκέι συνήθως δεν βάζουν το χέρι στη τσέπη για σεξ εκτός αν είναι μπάζα ή ηλικιωμένοι. Ενώ οι str8 όλοι σχεδόν πληρώνουν αδρά για να πηδήξουν. Ισχύει σε όλο τον πλανήτη - στην δε Ελλάδα είναι το κάτι άλλο όμως...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.408
Πόντοι
2.356
οταν πιστευει στα ζωδια
οταν δεν εχει δικη της αποψη και συζητα τα μηνυματα που της εστειλες και επηρεαζεται/μεταφραζει/επεξηγει συμφωνα με τις φιλες της και οχι συμφωνα με τη δικη της αποψη λες και ειναι προβατο και οι φιλες της τσομπανης...
Στα ζώδια πιστεύει όλη η Ελλάδα... Ακόμα και οι ντεμεκ θρήσκοι. Άστα να πάνε... Τραγωδία.

Εγγρ.
1 Νοε 2023
Like
672
Πόντοι
81
Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom