Solid_Snake
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2012
- Like
- 112
- Πόντοι
- 6
οχι lion o Pepe ήταν καθαρόαιμο stopperΠοια καινοτομία, αμυντικό χαφ νομίζω είχε ξεκινήσει ο Πέπε.
οχι lion o Pepe ήταν καθαρόαιμο stopperΠοια καινοτομία, αμυντικό χαφ νομίζω είχε ξεκινήσει ο Πέπε.
Kritike εσύ που προπονείς την Εθνική Ισπανίας συγχωρεσέ με που εξέφρασα τη γνώμη μου...τα σέβη μου στο μουντιάλ που κατέκτησεςΠροπονητή του καναπέ,ο Πέπε δεν θεωρούσε τον Ίμπρα κακό σκόρερ (αλλοίμονο),απλώς ήταν τόσο προσηλωμένος στο παιχνίδι που ήθελε να παίξει που ακόμα κ ένας παίκτης της κλάσης του Ιμπραίμοβιτς εφόσον δεν του ταίριαζε έπρεπε να φύγει...
Για ποιο λόγο επιμένεις τόσο πολύ ότι ο Μέσσι στηρίζεται πάρα πολύ στον Τσάβι;
οχι lion o Pepe ήταν καθαρόαιμο stopper
(2) Στην εθνική Αργεντινής που δεν έχει Τσάβι να του μοιράζει παιχνίδι είναι ανύπαρκτος.
Στα τελευταία παιχνίδια της αργεντινής τον έχεις δει το μέσι; Ή βασίζεις τις απόψεις σου με βάση του μουντιάλ του... 2010;
Ο τσάβι αυτή την χρονιά απλά.. δεν υπάρχει. Και δε μιλάω για τώρα που η μπάρτσα είναι ντεφορμέ τελείως, αλλά από την αρχή της χρονιάς, που ο μέσι έσπασε όλα τα ρεκόρ.
πολύ εύκολα εκνεύριζεσαι και συ, ρε και λάθος να κάνω μπορείς απλώς να μου το πεις ότι κάνεις λάθοςΡε μη με εκνευρίζεις, έχει ξαναπαίξει αμυντικό χαφ. Εκεί να επιμείνει στο λάθος!
Ο Μέσι παίζει πολύ καλά και με την Αργεντινή και σχεδόν σε όλα τα ματσάκια την παίρνει από το χέρι.
Ποτέ δεν πρόκειται ναι γινει ηγετική προσωπικότητα, σαν παίκτης είναι τεράστιος όμωςΚαι αποτελεσμα μηδεν.
Για αυτο δεν προκειται ποτε να γινει ζιζου.
σαν παίκτης είναι τεράστιος όμως
Στα τελευταία παιχνίδια της αργεντινής τον έχεις δει το μέσι; Ή βασίζεις τις απόψεις σου με βάση του μουντιάλ του... 2010;
Ο τσάβι αυτή την χρονιά απλά.. δεν υπάρχει. Και δε μιλάω για τώρα που η μπάρτσα είναι ντεφορμέ τελείως, αλλά από την αρχή της χρονιάς, που ο μέσι έσπασε όλα τα ρεκόρ.
Βασικά φίλε αυτοί που δεν κατέχουν πολύ το τόπι λένε ότι ο Μέσι είναι ανύπαρκτος με Αργεντινή.. Η Αργεντινή ήταν ομάδα της πλάκας με προπονητή της πλάκας στο μουντιάλ.. Φυσικά ομάδα της πλάκας γιατί ήταν μισή ομάδα(τραγικότατη άμυνα).. Επίσης αγνοούν οι περισσότεροι τον παράγοντα ψυχολογία.. όταν η ομάδα σου δέχεται 4 γκολ χωρίς να έχει σκοράρει όπως έγινε το 2010 για την Αργεντινή, ε δεν μπορείς να απαιτείς από κάποιον παίκτη να πάει να την πάρει στις πλάτες του..
Ο Μέσι παίζει πολύ καλά και με την Αργεντινή και σχεδόν σε όλα τα ματσάκια την παίρνει από το χέρι.
Ωραιο το σημερινο πρωτοσελιδο της Μαρκα. Μεγαλο ματσ...
Ποτέ δεν πρόκειται ναι γινει ηγετική προσωπικότητα, σαν παίκτης είναι τεράστιος όμως
Νομίζεις ότι στην Μπάρτσα ηγέτης είναι ο Μέσι? Ο Puyol είναι που είναι και captain...τα χαρακτηριστικά της ηγετικής συμπεριφοράς τα ξέρεις ή να τα ποστάρω εδώ με link? Ηγέτης δεν είναι ο καλύτερος παίκτης πάντα ή ο πιο γκολτζής!Στην Μπαρτσελόνα δεν είναι ηγέτης? Πάντα αυτός την ξελασπώνει στις δύσκολες στιγμές!
Νομίζεις ότι στην Μπάρτσα ηγέτης είναι ο Μέσι? Ο Puyol είναι που είναι και captain...τα χαρακτηριστικά της ηγετικής συμπεριφοράς τα ξέρεις ή να τα ποστάρω εδώ με link? Ηγέτης δεν είναι ο καλύτερος παίκτης πάντα ή ο πιο γκολτζής!
Σωστός. Για σήμερα τι προβλέπεις τύπε.. Θα περάσετε την Γιουνάιτεντ?Συγγνώμη αλλά να θυμήσω σε κάποιους ότι εδώ είναι το νήμα για την Ρεάλ Μαδρίτης καί όχι για την Μπαρτσελόνα !
Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος στην Ρεάλ όπως και στην εθνική Ισπανίας ηγέτης είναι ο Casillas που είναι η Real η ίδια και όλοι τον σέβονται επειδή είναι στην ομάδα 14 χρόνια, τους παρακινεί και τους ενθαρρύνει να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό! Μορφώσου...Για μένα ηγέτης είναι αυτός που θα πάρει την μπάλα όταν καίει ρε φίλε και θα ξελασπώσει την ομάδα..Αυτό το κάνει μόνο ο Μέσι στην Μπάρτσα και γι αυτό τον θεωρώ αδιαμφησβήτητο ηγέτη τους, όπως θεωρώ και τον Ρονάλντο ηγέτη της Ρεάλ..