Νέα

Ρεάλ Μαδρίτης,η βασίλισσα της Ευρώπης!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 165K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Cristiano Ronaldo VS Ronaldo Luís Nazário de Lima

• Cr7

Ψήφοι: 45 34,6%
  • R9

Ψήφοι: 85 65,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    130

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
(1)δε θα μπω σε διαδικασια να δειξω ποιος ειναι ο μεσσι..δες τους αριθμους σε συνδιασμο με την ηλικια του..
ο τσαβι που αναφερεις μεχρι τα 26 ηταν απλα ενας καλος παιχτης..ο μεσσι στα 25 ειναι θρυλος..
οπως λες για το μεσσι τις μερες που ο τσαβι ειναι χωμα,ετσι μπορω να σου πω πως δεν υπαρχει ουτε μια μεγαλη στιγμη της μπαρτσα την τελευταια 5ετια που ο μεσσι να μην ειναι ο απολυτος πρωταγωνιστης..

η ιστορια με την αργεντινη κ το μουντιαλ εχει κουρασει..
μιλας για εθνικη που κατεβηκε στο τουρνουα με προπονητη το μαραντονα..στο προηγουμενο μουντιαλ ηταν 19 ετων..

(2)μην επικεντρωνεσαι στον τσαβι..το "τικι τακα" δε βασιζεται σε εναν παιχτη..ειναι ενας τροπος παιχνιδιου που απαιτει απιστευτη μαεστρια και ομαδικοτητα για να αποδοσει σε ψηλο επιπεδο..αυτη η αναζητηση του πολιτιμοτερου γραναζιου της μπαρτσα ειναι ανοφελη..ολα εχουν τη δουλεια τους..απο τα στοπερ μεχρι τα εξτρεμ..ο τσαβι πριν να ρθει ο αλβεζ,πριν ανεβει ο πικε,ο ινιεστα κ ο μπουσκετσ και φυσικα πριν ηγηθει ο μεσσι ηταν απλα ενας καλος παικτης..δεν τους ανεβασε ο τσαβι,αλλα μαζι με αυτους βοηθησε στο να ανεβει το συνολο..
(3)με διαιτησια δεν ασχολουμαι οταν μιλω για ποδοσφαιρο,ναι εχει καθορισει αποτελεσματα,αλλα δε με ενδιαφερει αυτο..
το ποδοσφαιρο ειναι διασκεδαση για οσους το ζουμε απ εξω,ικανοποιουμαι απο τη μαχη οχι απο το αποτελεσμα..

κατα τ αλλα ισως ειμαι κρυφομπαρτσα,οπως και ο κρυφογαυρος που χαιρετησα!  ;)

Μαν,

(1) Είμαστε στα δύο άκρα όσον αφορά την εκτίμηση στον Μέσσι..οπότε δύσκολα θα βρούμε κοινό τόπο...δεν αμφισβητώ τους αριθμούς, αλλά πάντα πίσω από τους αριθμούς υπάρχει ένα narrative που τους εξηγεί...

(2)Θεωρώ ότι ο Τσάβι είναι τεράστιας αξίας παίχτης κ νομίζω ότι θα φανεί η αξία του όσο παίζει λιγότερο σιγά-σιγά...έχεις δίκιο ότι το tiki-taka ball στηρίζεται σε πολλούς παίχτες κ κάθε μηχανή έχει πολλά γρανάζια, αλλά κάποια γρανάζια είναι σημαντικότερα από άλλα..ίσως ένα από αυτά ήταν κ ο Γκουαρντιόλα..

(3) Γενικά για την διαιτησία συμφωνώ, απλά εδώ κάπoια πράγματα είναι πολύ εξόφθαλμα..σαν γενική αρχή δεν διαφωνούμε πάντως...

δεν ξέρω ποιος είναι ο "περσονάκος" κ αν είναι κρυφογαύρος, εγώ πάντως είμαι Πανιώνιος...cheers..  :)

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Εκανα ένα αστείο  και αμέσως μου λες χέστηκες για τα πρωταθλήματά μας.τη γνώμη μου εξέφρασα γιατί το βρίσκεις αστείο...Δηλαδή μου λες ότι η Barcelona παίζει το ποδόσφαιρο σε θέαμα και ποιότητα που έπαιζε πριν 2 χρόνια πχ?? άσε το αν θα προχωρήσει σε Champions League φέτος...Μια ομάδα πρέπει να προσαρμόζεται στους στόχους που θέτει..Πέρσι το πήραμε φέτος το χάσαμε έτσι είναι αυτά...την πορεία της μια ομάδα τη γράφει στο χρόνο

Τυπε εγω αυτο που ξερω ειναι ποτε μου δεν εχω ξαναδει τετοιο μενος εναντια σε μια ομαδα απλα και μονο επειδη ειναι ομαδαρα  :grin:
Η μπαρτσα δεν ειναι απλα η καλυτερη ομαδα της 5ετιας αλλα και η καλυτερη απο αποψη μπαλας, ομαδα ολων των εποχων.
Το οτι ολοι παρακαλανε να χασει για να βγουν μετα να κραξουν και να χωσουν, ειναι αποδειξη αυτου του πραγματος.
Φετος η μπαρτσα εχει 2 θεματακια.(το 3ο που ειναι ο τερμας ειναι μονιμο αρα δεν το υπολογιζουμε στα φετινα).
1. ο πουγιολ δεν ειναι πλεον αυτο που ητανε(πολυ λογικα)
2. κανει μαλακια που δεν παιζει με φουνταριστο για να χωρεσει μαζι φαμπρεγκας, ινιεστα και τσαβι,μπουσκετς.

Αυτο διορθωνεται πολυ ευκολα ομως με μια καλη μεταγραφη στοπερ το καλοκαιρι και ενα επιθετικο μη ευπαθη στους τραυματισμους...και φυσικα με εναν εκ των τσαβι,ινιεστα,φαμπρεγκας εκτος 11αδας.
Κατα τα λοιπα μεσι,αλμπα,μπουσκετς,πικε,τιαγκο,φαμπρεγκας,τεγιο,πεδρο εχουν πολλα χρονια μπαλας μπροστα τους.
Και τσαβι,ινιεστα,αλβες εχουν ευκολα 3 χρονακια ακομα σε πολυ υψηλο επιπεδο.
Κοινως θα βαρεθεις να την βλεπεις αυτην την ομαδα.
Και την ωρα που η ρεαλ θα αγοραζει παικτες η μπαρτσα θα συνεχιζει να τους βγαζει τζαμπα.
Στο ιδιο στυλ, στο ιδιο καλουπι.
Τελειοποιημενο το μοντελο πλεον. Η μπαρτσα θα πεσει, οταν πεσει ο μεσι.
Και επειδη ειναι ο κορυφαιος παικτης στον κοσμο και επειδη ειναι ακομα νεος, κρατα μικρο καλαθι.

Σιγα μην εχει προβλημα στο μελλον η μπαρτσα. Αλλοιμονο σε μας που τον καθετορες, αγκουερο και φαλκαο που κανουμε αστερι τον πουλαμε κατευθειαν γιατι αδυνατουμε να τον κρατησουμε...
ασε την μπαρτσα φιλε. Ειναι σε αλλη ταχυτητα....

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Τυπε εγω αυτο που ξερω ειναι ποτε μου δεν εχω ξαναδει τετοιο μενος εναντια σε μια ομαδα απλα και μονο επειδη ειναι ομαδαρα  :grin:
Η μπαρτσα δεν ειναι απλα η καλυτερη ομαδα της 5ετιας αλλα και η καλυτερη απο αποψη μπαλας, ομαδα ολων των εποχων.
Το οτι ολοι παρακαλανε να χασει για να βγουν μετα να κραξουν και να χωσουν, ειναι αποδειξη αυτου του πραγματος.
Φετος η μπαρτσα εχει 2 θεματακια.(το 3ο που ειναι ο τερμας ειναι μονιμο αρα δεν το υπολογιζουμε στα φετινα).
1. ο πουγιολ δεν ειναι πλεον αυτο που ητανε(πολυ λογικα)
2. κανει μαλακια που δεν παιζει με φουνταριστο για να χωρεσει μαζι φαμπρεγκας, ινιεστα και τσαβι,μπουσκετς.

Αυτο διορθωνεται πολυ ευκολα ομως με μια καλη μεταγραφη στοπερ το καλοκαιρι και ενα επιθετικο μη ευπαθη στους τραυματισμους...και φυσικα με εναν εκ των τσαβι,ινιεστα,φαμπρεγκας εκτος 11αδας.
Κατα τα λοιπα μεσι,αλμπα,μπουσκετς,πικε,τιαγκο,φαμπρεγκας,τεγιο,πεδρο εχουν πολλα χρονια μπαλας μπροστα τους.
Και τσαβι,ινιεστα,αλβες εχουν ευκολα 3 χρονακια ακομα σε πολυ υψηλο επιπεδο.
Κοινως θα βαρεθεις να την βλεπεις αυτην την ομαδα.
Και την ωρα που η ρεαλ θα αγοραζει παικτες η μπαρτσα θα συνεχιζει να τους βγαζει τζαμπα.
Στο ιδιο στυλ, στο ιδιο καλουπι.
Τελειοποιημενο το μοντελο πλεον. Η μπαρτσα θα πεσει, οταν πεσει ο μεσι.
Και επειδη ειναι ο κορυφαιος παικτης στον κοσμο και επειδη ειναι ακομα νεος, κρατα μικρο καλαθι.

Σιγα μην εχει προβλημα στο μελλον η μπαρτσα. Αλλοιμονο σε μας που τον καθετορες, αγκουερο και φαλκαο που κανουμε αστερι τον πουλαμε κατευθειαν γιατι αδυνατουμε να τον κρατησουμε...
ασε την μπαρτσα φιλε. Ειναι σε αλλη ταχυτητα....
Συμφωνώ σε όλα κ ειδικά στην πρώτη παράγραφο...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Μαν,

(1) Είμαστε στα δύο άκρα όσον αφορά την εκτίμηση στον Μέσσι..οπότε δύσκολα θα βρούμε κοινό τόπο...δεν αμφισβητώ τους αριθμούς, αλλά πάντα πίσω από τους αριθμούς υπάρχει ένα narrative που τους εξηγεί...

(2)Θεωρώ ότι ο Τσάβι είναι τεράστιας αξίας παίχτης κ νομίζω ότι θα φανεί η αξία του όσο παίζει λιγότερο σιγά-σιγά...έχεις δίκιο ότι το tiki-taka ball στηρίζεται σε πολλούς παίχτες κ κάθε μηχανή έχει πολλά γρανάζια, αλλά κάποια γρανάζια είναι σημαντικότερα από άλλα..ίσως ένα από αυτά ήταν κ ο Γκουαρντιόλα..

(3) Γενικά για την διαιτησία συμφωνώ, απλά εδώ κάπoια πράγματα είναι πολύ εξόφθαλμα..σαν γενική αρχή δεν διαφωνούμε πάντως...

δεν ξέρω ποιος είναι ο "περσονάκος" κ αν είναι κρυφογαύρος, εγώ πάντως είμαι Πανιώνιος...cheers..  :)
Τώρα μιλάς σωστά...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
(1)δε θα μπω σε διαδικασια να δειξω ποιος ειναι ο μεσσι..δες τους αριθμους σε συνδιασμο με την ηλικια του..
ο τσαβι που αναφερεις μεχρι τα 26 ηταν απλα ενας καλος παιχτης..ο μεσσι στα 25 ειναι θρυλος..
οπως λες για το μεσσι τις μερες που ο τσαβι ειναι χωμα,ετσι μπορω να σου πω πως δεν υπαρχει ουτε μια μεγαλη στιγμη της μπαρτσα την τελευταια 5ετια που ο μεσσι να μην ειναι ο απολυτος πρωταγωνιστης..

η ιστορια με την αργεντινη κ το μουντιαλ εχει κουρασει..
μιλας για εθνικη που κατεβηκε στο τουρνουα με προπονητη το μαραντονα..στο προηγουμενο μουντιαλ ηταν 19 ετων..

(2)μην επικεντρωνεσαι στον τσαβι..το "τικι τακα" δε βασιζεται σε εναν παιχτη..ειναι ενας τροπος παιχνιδιου που απαιτει απιστευτη μαεστρια και ομαδικοτητα για να αποδοσει σε ψηλο επιπεδο..αυτη η αναζητηση του πολιτιμοτερου γραναζιου της μπαρτσα ειναι ανοφελη..ολα εχουν τη δουλεια τους..απο τα στοπερ μεχρι τα εξτρεμ..ο τσαβι πριν να ρθει ο αλβεζ,πριν ανεβει ο πικε,ο ινιεστα κ ο μπουσκετσ και φυσικα πριν ηγηθει ο μεσσι ηταν απλα ενας καλος παικτης..δεν τους ανεβασε ο τσαβι,αλλα μαζι με αυτους βοηθησε στο να ανεβει το συνολο..
(3)με διαιτησια δεν ασχολουμαι οταν μιλω για ποδοσφαιρο,ναι εχει καθορισει αποτελεσματα,αλλα δε με ενδιαφερει αυτο..
το ποδοσφαιρο ειναι διασκεδαση για οσους το ζουμε απ εξω,ικανοποιουμαι απο τη μαχη οχι απο το αποτελεσμα..

κατα τ αλλα ισως ειμαι κρυφομπαρτσα,οπως και ο κρυφογαυρος που χαιρετησα!  ;)
Κ πάλι σωστός...

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
madrid-vs-barca.jpg

[size=50pt]2[/size]                                                        [size=50pt] 1[/size]

τελικο

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
Με αναπληρωματική εντεκάδα και 2 1 νίκη το λες καλό αποτέλεσμα! :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αγγαρεια για την Μπαρτσα και τα 2 ματς...

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
Αυτόν τον τσίχλα φοβάμαι λίγο αλλά πιστεύω θα τα καταφέρουμε...

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Με αναπληρωματική εντεκάδα και 2 1 νίκη το λες καλό αποτέλεσμα! :grin:
Απλά νίκη γοήτρου και ψυχολογίας.Αν δεν περάσει η Ρεάλ την Τρίτη, δε θα έχει καμια σημασία..
Επίσης νομίζω ότι έπρεπε να δοθεί ένα πέναλτι υπέρ της Μπαρτσελόνα, αλλά για να τα λέμε όλα και οι δύο ομάδες δεν ΄εχουν δικαίωμα να μιλάνε για διαιτησία.
Επιπλέον με πρωτάθλημα τελειωμένο,με τη Ρεάλ να παίζει με πολλές αλλαγές ,δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο έπρεπε η Μπάρτσα να παίξει με σύνθεση λες και θα υπερασπιζόταν κάποιο τίτλο..Εκτός και αν υπάρχουν ειδικές συμφωνίες με τα τηλεοπτικά δίκτυα/σπόνσορες για το ποιοι θα παίζουν κάθε φορά..

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Αγγαρεια για την Μπαρτσα και τα 2 ματς...
ακριβώς..ειδικά το σημερινό..για αυτό είμαι καχύποπτος για το ποιός καθορίζει την ενδεκάδα..κανονικά η Μπαρτσελόνα έπρεπε σήμερα να παίζει με 2-3 βασικούς μόνο..

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
Απλά νίκη γοήτρου και ψυχολογίας.Αν δεν περάσει η Ρεάλ την Τρίτη, δε θα έχει καμια σημασία..
Επίσης νομίζω ότι έπρεπε να δοθεί ένα πέναλτι υπέρ της Μπαρτσελόνα, αλλά για να τα λέμε όλα και οι δύο ομάδες δεν ΄εχουν δικαίωμα να μιλάνε για διαιτησία.
Επιπλέον με πρωτάθλημα τελειωμένο,με τη Ρεάλ να παίζει με πολλές αλλαγές ,δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο έπρεπε η Μπάρτσα να παίξει με σύνθεση λες και θα υπερασπιζόταν κάποιο τίτλο..Εκτός και αν υπάρχουν ειδικές συμφωνίες με τα τηλεοπτικά δίκτυα/σπόνσορες για το ποιοι θα παίζουν κάθε φορά..
[/quote
.Συμφωνώ σε όλα εκτός από το εξής...καμία νίκη γοήτρου  και ψυχολογίας! νίκη που φανερώνει ότι είμαστε σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Η Barca έχει 3 διαδοχικές ήττες σε 10 μέρες

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
επίσης αν δεν πρέπει να μιλάμε για διαιτησία δεν έπρεπε καν να αναφέρεις το πέναλτι που ήταν οριακό :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
η ομαδα της ντοπας και την μοδας τελειωσε!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon::rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon::rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon::rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon::rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon::rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon::rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon::rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon::rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon::rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon::rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon::rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
επίσης αν δεν πρέπει να μιλάμε για διαιτησία δεν έπρεπε καν να αναφέρεις το πέναλτι που ήταν οριακό :grin:
το έβλεπα στο bwin..και εγώ οριακό το θεώρησα..φίλος μου που το έβλεπε κανονικά, λέει ό,τι είναι καθαρό πέναλτι..και πάλι δεν έχει σημασία..
η Μπαρτσελόνα ,όπως όλες οι ομάδες κάνει κοιλιά..απλά έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα..η Ρεάλ αν αποκλειστεί την Τρίτη ,χάνει όλη τη χρονιά! δε νομίζω να θεωρηθεί επιτυχία η νίκη επί της Μπάρτσα ή μια πιθανή κατάκτηση κυπέλλου.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
και για να μην παρεξηγούμαστε..μου είναι και οι δύο αδιάφορες..αν πρέπει να υποστηρίξω μια ,αυτή είναι η Μπαγερν!!

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
το έβλεπα στο bwin..και εγώ οριακό το θεώρησα..φίλος μου που το έβλεπε κανονικά, λέει ό,τι είναι καθαρό πέναλτι..και πάλι δεν έχει σημασία..
η Μπαρτσελόνα ,όπως όλες οι ομάδες κάνει κοιλιά..απλά έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα..η Ρεάλ αν αποκλειστεί την Τρίτη ,χάνει όλη τη χρονιά! δε νομίζω να θεωρηθεί επιτυχία η νίκη επί της Μπάρτσα ή μια πιθανή κατάκτηση κυπέλλου.
Ακριβώς...Πιστεύω όμως με νύχια και δόντια θα περάσουμε :)

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Ακριβώς...Πιστεύω όμως με νύχια και δόντια θα περάσουμε :)
Ξεκούραστοι θα είναι,με την ψυχολογία στα ύψη (η αναπληρωματική Ρεάλ νίκησε τη Μπάρτσα) ,και εγώ αυτό πιστεύω.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ο Μέσσι έδειξε την κλάση του σήμερα. Μία ευκαιρία του παρουσιάστηκε και το παστέλωσε με απίστευτη ευκολία! Έδωσε και μία πάσα που αν ήταν κάποιος σκόρερ στην ομάδα και όχι ο ντεφορμέ λόγω μόνιμου πάγκου Βίγια θα το είχε παστελώσει. Το πρόβλημα της ομάδας είναι ότι δεν έχει κάνα 2 καλά στόπερ και καθαρό σκόρερ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom