Νέα

Ρεάλ Μαδρίτης,η βασίλισσα της Ευρώπης!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 167K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Cristiano Ronaldo VS Ronaldo Luís Nazário de Lima

• Cr7

Ψήφοι: 45 34,6%
  • R9

Ψήφοι: 85 65,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    130

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
114
Πόντοι
6
Τι έχετε να πείτε επίσης για την καινοτομία του Μουρινιο να βάζει τον Pepe μετά τον τραυματισμό του αμυντικό χαφ?

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
114
Πόντοι
6
Ο Μέσσι έδειξε την κλάση του σήμερα. Μία ευκαιρία του παρουσιάστηκε και το παστέλωσε με απίστευτη ευκολία! Έδωσε και μία πάσα που αν ήταν κάποιος σκόρερ στην ομάδα και όχι ο ντεφορμέ λόγω μόνιμου πάγκου Βίγια θα το είχε παστελώσει. Το πρόβλημα της ομάδας είναι ότι δεν έχει κάνα 2 καλά στόπερ και καθαρό σκόρερ..
Τον Ιbra τον θεωρείς καλό σκόρερ? εγώ ναι Ο Guardiola πάλι όχι

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Χαρακτηριστικά τα σχόλια 2 απο τις μεγαλύτερες αθλητικές ισπανικές εφημερίδες : MARCA ( Μαδρίτη ) " 'Η Μαδρίτη ( Ρεάλ αδηλαδή ) ξύνει την πληγή  της Barcelona " ενώ ή Mundo Deportivo ( Βαρκελώνη ) " Perez ( ό διαιτητής της συνάντησης ) επιβάρυνε την κρίση της Barca "  :o :o :o !!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Τι έχετε να πείτε επίσης για την καινοτομία του Μουρινιο να βάζει τον Pepe μετά τον τραυματισμό του αμυντικό χαφ?

Ποια καινοτομία, αμυντικό χαφ νομίζω είχε ξεκινήσει ο Πέπε.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Ο Μέσσι έδειξε την κλάση του σήμερα. Μία ευκαιρία του παρουσιάστηκε και το παστέλωσε με απίστευτη ευκολία! Έδωσε και μία πάσα που αν ήταν κάποιος σκόρερ στην ομάδα και όχι ο ντεφορμέ λόγω μόνιμου πάγκου Βίγια θα το είχε παστελώσει. Το πρόβλημα της ομάδας είναι ότι δεν έχει κάνα 2 καλά στόπερ και καθαρό σκόρερ..
Σωστός.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Τον Ιbra τον θεωρείς καλό σκόρερ? εγώ ναι Ο Guardiola πάλι όχι
Προπονητή του καναπέ,ο Πέπε δεν θεωρούσε τον Ίμπρα κακό σκόρερ (αλλοίμονο),απλώς ήταν τόσο προσηλωμένος στο παιχνίδι που ήθελε να παίξει που ακόμα κ ένας παίκτης της κλάσης του Ιμπραίμοβιτς εφόσον δεν του ταίριαζε έπρεπε να φύγει...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
και για να μην παρεξηγούμαστε..μου είναι και οι δύο αδιάφορες..αν πρέπει να υποστηρίξω μια ,αυτή είναι η Μπαγερν!!
Ελπίζω φέτος να μην γαμηθεί πάλι ο Δίας κ να το πάρει το Τσου Λου...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Ελπίζω φέτος να μην γαμηθεί πάλι ο Δίας κ να το πάρει το Τσου Λου...

Χλωμό, είναι losers http://[URL unfurl="true"]www.iphoneforum.ro/public/style_emoticons/default/loser.gif[/img[/URL]]
Ή γιούβε ή ρεάλ πιστεύω προσωπικά

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
Αγγαρεια για την Μπαρτσα και τα 2 ματς...

Αγγαρεία σε classico δεν υφίσταται μαν, ειδικά μετά από πολύ πρόσφατο εξευτελισμό μέσα στο Καμπ Νου πάλι από την Ρεάλ..αν σκεφτείς κ πόσο ψωνισμένοι είναι οι της Μπάρτσα καταλαβαίνεις νομίζω αν θα μπορούσαν να είναι αδιάφοροι...σαν λυσσασμένοι θέλανε να το πάρουνε από το ματσάκι, αν κάποιος έκανε αγγαρεία αυτός ήταν ο Μουρίνιο ο οποίος είναι στα αρχίδια του γενικά κ ήθελε να προφυλάξει κ παίχτες για το Τσου-Λου..φάνηκε εξάλλου κ από την ενδεκάδα που κατέβασε...

Ιδού κ οι ενδεκάδες    μια ματιά να ρίξεις φαίνεται ποιος κατέβηκε για πλάκα κ ποιος τσουρουφλιζότανε...αν η Ρεάλ δεν μαλακιζότανε στα μικρά παιχνίδια στην αρχή (που δεν αποκλείεται οι μαλάκες που έχει για παίχτες, επειδή θέλουν να τον κάνουν να φύγει, να μαλακιστήκανε ηθελημένα) θα το καθάριζε το πρωτάθλημα κ φέτος..φαίνεται από τα μεταξύ τους παιχνίδια εξάλλου (που εδώ οι μαλάκες της Ρεάλ παίζουν για τον εγωισμό τους κ το γοητρό τους) που γέρνει η πλάστιγγα στην πραγματικότητα...

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Αγγαρεία σε classico δεν υφίσταται μαν, ειδικά μετά από πολύ πρόσφατο εξευτελισμό μέσα στο Καμπ Νου πάλι από την Ρεάλ..αν σκεφτείς κ πόσο ψωνισμένοι είναι οι της Μπάρτσα καταλαβαίνεις νομίζω αν θα μπορούσαν να είναι αδιάφοροι...σαν λυσσασμένοι θέλανε να το πάρουνε από το ματσάκι, αν κάποιος έκανε αγγαρεία αυτός ήταν ο Μουρίνιο ο οποίος είναι στα αρχίδια του γενικά κ ήθελε να προφυλάξει κ παίχτες για το Τσου-Λου..φάνηκε εξάλλου κ από την ενδεκάδα που κατέβασε...

Ιδού κ οι ενδεκάδες    μια ματιά να ρίξεις φαίνεται ποιος κατέβηκε για πλάκα κ ποιος τσουρουφλιζότανε...αν η Ρεάλ δεν μαλακιζότανε στα μικρά παιχνίδια στην αρχή (που δεν αποκλείεται οι μαλάκες που έχει για παίχτες, επειδή θέλουν να τον κάνουν να φύγει, να μαλακιστήκανε ηθελημένα) θα το καθάριζε το πρωτάθλημα κ φέτος..φαίνεται από τα μεταξύ τους παιχνίδια εξάλλου (που εδώ οι μαλάκες της Ρεάλ παίζουν για τον εγωισμό τους κ το γοητρό τους) που γέρνει η πλάστιγγα στην πραγματικότητα...

Φίλε σας κάναμε μάγκες επειδή είμαστε ανύπαρκοι στην άμυνα φέτος και επιπλέον λείπει κάποιος καθαρός επιθετικός όπως ήταν ο Βίγια πριν τον τραυματισμό.. Εδώ δεν μπορούμε να κρατήσουμε το 0 στην άμυνα με ομάδες της πλάκας.. Πέρα από αυτό τώρα εγώ αν και φανατικός της Μπαρτσελόνα από παιδί έχω βαρεθεί αυτό το πάσινγκ γκέημ της τωρινής φουρνιάς και πραγματικά πιστεύω ότι είναι καιρός για αλλαγή στον τρόπο παιχνιδιού.. Η ομάδα έχει πολλή ποιότητα.. Βασικά πιστεύω ότι ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας χτυπάει πίσω και τον Μέσι..

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
Φίλε σας κάναμε μάγκες επειδή είμαστε ανύπαρκοι στην άμυνα φέτος και επιπλέον λείπει κάποιος καθαρός επιθετικός όπως ήταν ο Βίγια πριν τον τραυματισμό.. Εδώ δεν μπορούμε να κρατήσουμε το 0 στην άμυνα με ομάδες της πλάκας.. Πέρα από αυτό τώρα εγώ αν και φανατικός της Μπαρτσελόνα από παιδί έχω βαρεθεί αυτό το πάσινγκ γκέημ της τωρινής φουρνιάς και πραγματικά πιστεύω ότι είναι καιρός για αλλαγή στον τρόπο παιχνιδιού.. Η ομάδα έχει πολλή ποιότητα.. Βασικά πιστεύω ότι ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας χτυπάει πίσω και τον Μέσι..

Μαν δεν είμαι Ρεάλ, όπως έχω γράψει κ 2-3 σελίδες πίσω είμαι Μπιλμπάο..απλά με έχει κουράσει λίγο αυτή η θεοποίηση της Μπάρτσα, το γεγονός ότι κ η κουτσή Μαρία λέει ότι είναι Μπάρτσα κ τα σφυρίγματα που παίρνει τα τελευταία χρόνια (όπως κ η Ρεάλ έπαιρνε παλιότερα βέβαια)...συμφωνώ για το tiki-taka νομίζω ότι ξεσκίζει το παιχνίδι από ένα σημείο κ μετά..είναι δεδομένο ότι έχει παιχταράδες μέσα η Mπάρτσα, απλά είμαι περίεργος τι θα γίνει όταν φύγει ο Τσάβι, μου φαίνεται σκασμένος τελευταία..αν κ μου την πέσανε όταν το ξανα-είπα, νομίζω ότι ο Μέσσι χάνει πολύ χωρίς αυτόν...cheers man..

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Χλωμό, είναι losers http://[URL unfurl="true"]www.iphoneforum.ro/public/style_emoticons/default/loser.gif[/img[/URL]]
Ή γιούβε ή ρεάλ πιστεύω προσωπικά
[/quote]
Στην καλή της μέρα τις κερδίζει σίγουρα κ τις 2.

Με τη Ρεάλ το απέδειξε κιόλας πέρισυ...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640

Αυτό από που το συμπεραίνεις;

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Μαν δεν είμαι Ρεάλ, όπως έχω γράψει κ 2-3 σελίδες πίσω είμαι Μπιλμπάο..απλά με έχει κουράσει λίγο αυτή η θεοποίηση της Μπάρτσα, το γεγονός ότι κ η κουτσή Μαρία λέει ότι είναι Μπάρτσα κ τα σφυρίγματα που παίρνει τα τελευταία χρόνια (όπως κ η Ρεάλ έπαιρνε παλιότερα βέβαια)...συμφωνώ για το tiki-taka νομίζω ότι ξεσκίζει το παιχνίδι από ένα σημείο κ μετά..είναι δεδομένο ότι έχει παιχταράδες μέσα η Mπάρτσα, απλά είμαι περίεργος τι θα γίνει όταν φύγει ο Τσάβι, μου φαίνεται σκασμένος τελευταία..αν κ μου την πέσανε όταν το ξανα-είπα, νομίζω ότι ο Μέσσι χάνει πολύ χωρίς αυτόν...cheers man..
Για ποιο λόγο επιμένεις τόσο πολύ ότι ο Μέσσι στηρίζεται πάρα πολύ στον Τσάβι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom