Νέα

Ρεάλ Μαδρίτης,η βασίλισσα της Ευρώπης!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 165K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Cristiano Ronaldo VS Ronaldo Luís Nazário de Lima

• Cr7

Ψήφοι: 45 34,6%
  • R9

Ψήφοι: 85 65,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    130

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος στην Ρεάλ όπως και στην εθνική Ισπανίας ηγέτης είναι ο Casillas που είναι η Real η ίδια και όλοι τον σέβονται επειδή είναι στην ομάδα 14 χρόνια, τους παρακινεί και τους ενθαρρύνει να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό! Μορφώσου...
Εγώ να μορφωθώ ή εσύ που έχεις μπερδέψει τις έννοιες αρχηγός και ηγέτης?

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Για μένα ηγέτης είναι αυτός που θα πάρει την μπάλα όταν καίει ρε φίλε και θα ξελασπώσει την ομάδα..Αυτό το κάνει μόνο ο Μέσι στην Μπάρτσα και γι αυτό τον θεωρώ αδιαμφησβήτητο ηγέτη τους, όπως θεωρώ και τον Ρονάλντο ηγέτη της Ρεάλ..
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
Εγώ να μορφωθώ ή εσύ που έχεις μπερδέψει τις έννοιες αρχηγός και ηγέτης?
καλά άστο αν πας στο λεξικό το πρώτο συνώνυμο της λέξης αρχηγός είναι ηγέτης...φαίνεται ότι δεν τα πήγαινες πολύ καλά με τα γράμματα στο σχολείο

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Μαν το λέω για 2 λόγους, αν κ τους έχω αναφέρει κ στα προηγούμενα σχόλια που έχω κάνει:

(1) Σε όσα οαιχνίδια ο Τσάβι δεν παίζει (π.χ. με Γιούβε κ Ρεάλ) ο Μέσσι ήταν άφαντος.
(2) Στην εθνική Αργεντινής που δεν έχει Τσάβι να του μοιράζει παιχνίδι είναι ανύπαρκτος.

Το αν είναι ψωνισμένοι φαίνεται από το πως αντιδρούν όταν δεν παίρνουν τα σφυρίγματα που θέλουν (αφού έχουν συνηθίσει να τους παίζει 70-30 η διαιτησία τοοόσα χρόνια) κ από το ότι τσαντίζονται όταν τους παίζουν δυνατά (μιλάω χωρίς φάουλ πάντα) οι αντίπαλοι..Εκτός αυτού νομίζω φαίνεται από τον αέρα ενός παίχτη γενικά, π.χ. ο Ζιντάν (ο τελειότερος παιχτης που έχω δει προσωπικά) ήταν ψωνισμένος φουλ...
1.Δηλαδή όλα τα ρεκόρ κ τα υπόλοιπα που έχει κάνει κ συνεχίζει να κάνει (να παίρνει τη μπάλα κ να περνάει όποιον θέλει,να μην αστοχεί σχεδόν ποτέ),τα κάνει λόγω Τσάβι;

2.Ας βρεθεί ένας προπονητής να βάλει σε ένα σύστημα τους παιχταράδες που έχει από τη μέση κ μπροστά,κ θα δεις τι μπάλα θα παίξει.Αν κ δεν μπορείς να του καταλογίσεις τίποτα μιας κ πάντα στα ματς της Αργεντινής τα δίνει όλα...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Νομίζεις ότι στην Μπάρτσα ηγέτης είναι ο Μέσι? Ο Puyol είναι που είναι και captain...τα χαρακτηριστικά της ηγετικής συμπεριφοράς τα ξέρεις ή να τα ποστάρω εδώ με link? Ηγέτης δεν είναι ο καλύτερος παίκτης πάντα ή ο πιο γκολτζής!

Μάλλον έδωσες πρόσφατα πανελλαδικές εξετάσεις στην τεχνολογική κατεύθυνση και έχεις το ΑΟΔΕ φρεσκο στο μυαλό ε;  :grin:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
καλά άστο αν πας στο λεξικό το πρώτο συνώνυμο της λέξης αρχηγός είναι ηγέτης...φαίνεται ότι δεν τα πήγαινες πολύ καλά με τα γράμματα στο σχολείο

Εγώ για ποδόσφαιρο σου μιλάω.. Η ηγετική προσωπικότητα της ομάδας δεν είναι πάντα αυτή που έχει το περιβραχιόνιο.. Και επειδή αναφέραμε για Μπαρτσελόνα οι ηγετικές προσωπικότητες που είχε από τότε που βλέπω εγώ μπάλα είναι Ριβάλντο, Ροναλντίνιο και τώρα Μέσι.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος στην Ρεάλ όπως και στην εθνική Ισπανίας ηγέτης είναι ο Casillas που είναι η Real η ίδια και όλοι τον σέβονται επειδή είναι στην ομάδα 14 χρόνια, τους παρακινεί και τους ενθαρρύνει να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό! Μορφώσου...
Εάν φύγει δηλαδή ο Κασίγιας,θα καταρρεύσει η Ρεάλ;;;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Εγώ για ποδόσφαιρο σου μιλάω.. Η ηγετική προσωπικότητα της ομάδας δεν είναι πάντα αυτή που έχει το περιβραχιόνιο.. Και επειδή αναφέραμε για Μπαρτσελόνα οι ηγετικές προσωπικότητες που είχε από τότε που βλέπω εγώ μπάλα είναι Ριβάλντο, Ροναλντίνιο και τώρα Μέσι.

και πριν εμφανιστούν αυτοί; Γύρω στο 2000 οι οπαδοί της Μπάρτσα ψήφισαν ποιον θεωρούσαν καλύτερο ξένο που πέρασε από την ομάδα. Ποιος είχε  κερδίσει τότε; 

edit: off topic  :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
Εάν φύγει δηλαδή ο Κασίγιας,θα καταρρεύσει η Ρεάλ;;;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτό κατάλαβες απ αυτά που λέω πιο πάνω? Πιστεύεις ότι οι παίκτες τηs Real έχουν την ιδια σιγουριά για το αν θα φάνε γκολ με τον Lopez και την ίδια με τον κασίγιας.??μην περνάς στο άλλο άκρο μηδενίζοντας το επιχειρημά μου προσπαθώντας να υπερασπιστείς τη γνώμη σου

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
και πριν εμφανιστούν αυτοί; Γύρω στο 2000 οι οπαδοί της Μπάρτσα ψήφισαν ποιον θεωρούσαν καλύτερο ξένο που πέρασε από την ομάδα. Ποιος είχε  κερδίσει τότε; 

Πριν Ροναλντίνιο εννοείς έτσι? Ο Ρονάλντο το φαινόμενο έμεινε νομίζω ένα χρόνο μόνο στην ομάδα, ο Μαραντόνα δεν πρέπει να τα πήγε πολύ καλά στην Μπάρτσα, οπότε αυτός που λες πρέπει να είναι ο Κρόιφ?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

:rockon:

200px-Giovanni_Silva_de_Oliveira.jpg

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
και ναι τις περισσότερες φορές ακόμα και στο ποδόσφαιρο αυτός που φορά το περιβραχυώνιο είναι και ο ηγέτης της ομάδας αλλά όχι πάντα

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
και για να επιστρέψω από εκεί που ξεκίνησα ο Μέσι δε θα γίνει ποτέ Ζιζού ακόμα και 3 εκατομμύρια γκολ να βάλει

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
και για να επιστρέψω από εκεί που ξεκίνησα ο Μέσι δε θα γίνει ποτέ Ζιζού ακόμα και 3 εκατομμύρια γκολ να βάλει

Ο Ζιζού είναι ο ορισμός του ηγέτη. Η Γαλλία δεν θα μπορούσε να καταφέρει τίποτα χωρίς αυτόν αν και βέβαια στα χαρτιά πάντα έχει δυνατό σύνολο. Σε αυτό συμφωνούμε. Οι Καζίγιας και Πουγιόλ όμως που μου ανέφερες σε καμιά περίπτωση δεν είναι ηγέτες..

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Πριν Ροναλντίνιο εννοείς έτσι? Ο Ρονάλντο το φαινόμενο έμεινε νομίζω ένα χρόνο μόνο στην ομάδα, ο Μαραντόνα δεν πρέπει να τα πήγε πολύ καλά στην Μπάρτσα, οπότε αυτός που λες πρέπει να είναι ο Κρόιφ?

τον Λάουντρουπ εννοούσα, αλλά τώρα δεν είμαι σίγουρος αν πήρε τη διάκριση που αναφέρω πιο πάνω από τους οπαδούς της Μπάρτσα. Κοίταξα το βιογραφικό του και είδα ότι είχε ψηφιστεί ως ο καλύτερος ξένος που έπαιξε στην Ισπανία την τελευταία 25ετία (1974-1999)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

πώς είσαι σίγουρος; Ο Μέσι είναι ακόμη στα 25 του. Ο Ζιζού στα 25 του ήταν ήδη ηγέτης;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom