Solid_Snake
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2012
- Like
- 112
- Πόντοι
- 6
και ναι τον Ολυμπιακό της Αγγλίας θα φτύσουμε αίμα αλλά θα τον αποκλείσουμεΣωστός. Για σήμερα τι προβλέπεις τύπε.. Θα περάσετε την Γιουνάιτεντ?
και ναι τον Ολυμπιακό της Αγγλίας θα φτύσουμε αίμα αλλά θα τον αποκλείσουμεΣωστός. Για σήμερα τι προβλέπεις τύπε.. Θα περάσετε την Γιουνάιτεντ?
Εγώ να μορφωθώ ή εσύ που έχεις μπερδέψει τις έννοιες αρχηγός και ηγέτης?Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος στην Ρεάλ όπως και στην εθνική Ισπανίας ηγέτης είναι ο Casillas που είναι η Real η ίδια και όλοι τον σέβονται επειδή είναι στην ομάδα 14 χρόνια, τους παρακινεί και τους ενθαρρύνει να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό! Μορφώσου...
Για μένα ηγέτης είναι αυτός που θα πάρει την μπάλα όταν καίει ρε φίλε και θα ξελασπώσει την ομάδα..Αυτό το κάνει μόνο ο Μέσι στην Μπάρτσα και γι αυτό τον θεωρώ αδιαμφησβήτητο ηγέτη τους, όπως θεωρώ και τον Ρονάλντο ηγέτη της Ρεάλ..
Ακόμα κ την Μπενφίκα με το ζόρι την πέρασε...όχι δα...
καλά άστο αν πας στο λεξικό το πρώτο συνώνυμο της λέξης αρχηγός είναι ηγέτης...φαίνεται ότι δεν τα πήγαινες πολύ καλά με τα γράμματα στο σχολείοΕγώ να μορφωθώ ή εσύ που έχεις μπερδέψει τις έννοιες αρχηγός και ηγέτης?
1.Δηλαδή όλα τα ρεκόρ κ τα υπόλοιπα που έχει κάνει κ συνεχίζει να κάνει (να παίρνει τη μπάλα κ να περνάει όποιον θέλει,να μην αστοχεί σχεδόν ποτέ),τα κάνει λόγω Τσάβι;Μαν το λέω για 2 λόγους, αν κ τους έχω αναφέρει κ στα προηγούμενα σχόλια που έχω κάνει:
(1) Σε όσα οαιχνίδια ο Τσάβι δεν παίζει (π.χ. με Γιούβε κ Ρεάλ) ο Μέσσι ήταν άφαντος.
(2) Στην εθνική Αργεντινής που δεν έχει Τσάβι να του μοιράζει παιχνίδι είναι ανύπαρκτος.
Το αν είναι ψωνισμένοι φαίνεται από το πως αντιδρούν όταν δεν παίρνουν τα σφυρίγματα που θέλουν (αφού έχουν συνηθίσει να τους παίζει 70-30 η διαιτησία τοοόσα χρόνια) κ από το ότι τσαντίζονται όταν τους παίζουν δυνατά (μιλάω χωρίς φάουλ πάντα) οι αντίπαλοι..Εκτός αυτού νομίζω φαίνεται από τον αέρα ενός παίχτη γενικά, π.χ. ο Ζιντάν (ο τελειότερος παιχτης που έχω δει προσωπικά) ήταν ψωνισμένος φουλ...
Νομίζεις ότι στην Μπάρτσα ηγέτης είναι ο Μέσι? Ο Puyol είναι που είναι και captain...τα χαρακτηριστικά της ηγετικής συμπεριφοράς τα ξέρεις ή να τα ποστάρω εδώ με link? Ηγέτης δεν είναι ο καλύτερος παίκτης πάντα ή ο πιο γκολτζής!
καλά άστο αν πας στο λεξικό το πρώτο συνώνυμο της λέξης αρχηγός είναι ηγέτης...φαίνεται ότι δεν τα πήγαινες πολύ καλά με τα γράμματα στο σχολείο
Εάν φύγει δηλαδή ο Κασίγιας,θα καταρρεύσει η Ρεάλ;;;Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος στην Ρεάλ όπως και στην εθνική Ισπανίας ηγέτης είναι ο Casillas που είναι η Real η ίδια και όλοι τον σέβονται επειδή είναι στην ομάδα 14 χρόνια, τους παρακινεί και τους ενθαρρύνει να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό! Μορφώσου...
Εγώ για ποδόσφαιρο σου μιλάω.. Η ηγετική προσωπικότητα της ομάδας δεν είναι πάντα αυτή που έχει το περιβραχιόνιο.. Και επειδή αναφέραμε για Μπαρτσελόνα οι ηγετικές προσωπικότητες που είχε από τότε που βλέπω εγώ μπάλα είναι Ριβάλντο, Ροναλντίνιο και τώρα Μέσι.
Αυτό κατάλαβες απ αυτά που λέω πιο πάνω? Πιστεύεις ότι οι παίκτες τηs Real έχουν την ιδια σιγουριά για το αν θα φάνε γκολ με τον Lopez και την ίδια με τον κασίγιας.??μην περνάς στο άλλο άκρο μηδενίζοντας το επιχειρημά μου προσπαθώντας να υπερασπιστείς τη γνώμη σουΕάν φύγει δηλαδή ο Κασίγιας,θα καταρρεύσει η Ρεάλ;;;
Πριν Ροναλντίνιο εννοείς έτσι? Ο Ρονάλντο το φαινόμενο έμεινε νομίζω ένα χρόνο μόνο στην ομάδα, ο Μαραντόνα δεν πρέπει να τα πήγε πολύ καλά στην Μπάρτσα, οπότε αυτός που λες πρέπει να είναι ο Κρόιφ?και πριν εμφανιστούν αυτοί; Γύρω στο 2000 οι οπαδοί της Μπάρτσα ψήφισαν ποιον θεωρούσαν καλύτερο ξένο που πέρασε από την ομάδα. Ποιος είχε κερδίσει τότε;
edit: off topic
και πριν εμφανιστούν αυτοί; Γύρω στο 2000 οι οπαδοί της Μπάρτσα ψήφισαν ποιον θεωρούσαν καλύτερο ξένο που πέρασε από την ομάδα. Ποιος είχε κερδίσει τότε;
edit: off topic
και ναι τις περισσότερες φορές ακόμα και στο ποδόσφαιρο αυτός που φορά το περιβραχυώνιο είναι και ο ηγέτης της ομάδας αλλά όχι πάνταΕγώ για ποδόσφαιρο σου μιλάω.. Η ηγετική προσωπικότητα της ομάδας δεν είναι πάντα αυτή που έχει το περιβραχιόνιο.. Και επειδή αναφέραμε για Μπαρτσελόνα οι ηγετικές προσωπικότητες που είχε από τότε που βλέπω εγώ μπάλα είναι Ριβάλντο, Ροναλντίνιο και τώρα Μέσι.
και για να επιστρέψω από εκεί που ξεκίνησα ο Μέσι δε θα γίνει ποτέ Ζιζού ακόμα και 3 εκατομμύρια γκολ να βάλει
Πριν Ροναλντίνιο εννοείς έτσι? Ο Ρονάλντο το φαινόμενο έμεινε νομίζω ένα χρόνο μόνο στην ομάδα, ο Μαραντόνα δεν πρέπει να τα πήγε πολύ καλά στην Μπάρτσα, οπότε αυτός που λες πρέπει να είναι ο Κρόιφ?
και για να επιστρέψω από εκεί που ξεκίνησα ο Μέσι δε θα γίνει ποτέ Ζιζού ακόμα και 3 εκατομμύρια γκολ να βάλει
εννοείταιπώς είσαι σίγουρος; Ο Μέσι είναι ακόμη στα 25 του. Ο Ζιζού στα 25 του ήταν ήδη ηγέτης;