Νέα

Ρεάλ Μαδρίτης,η βασίλισσα της Ευρώπης!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 167K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Cristiano Ronaldo VS Ronaldo Luís Nazário de Lima

• Cr7

Ψήφοι: 45 34,6%
  • R9

Ψήφοι: 85 65,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    130

Taseas Tony Montana

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
6
Μπορώ να πω για αυτα που εχουν δει τα ματια μου και εχω ζησει.

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ηταν ενας ΝΤΙΕΓΚΟ ΑΡΜΑΝΤΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ όσο αναφορά το παγκόσμιο γιγνεσθαι.

Οσο αναφορά την μπανανία μας, παικτης σαν τον Χατζηπανάγα δεν εχουμε ξαναδεικαι δεν νομιζω οτι θα ξαναδούμε

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
114
Πόντοι
6
τι εννοείται ρε γίγαντα; Πήγε στη Γιούβε που είχε πάρει το ευρωπαϊκό και έγινε με τη μία ηγέτης; Ο Ντελ Πιέρο τι ρόλο βάραγε δηλαδή;
[/quote
Φίλε ο Ζιζού στα 25 του, σήκωσε μόνος του το μουντιάλ και ταπείνωσε ολόκληρη εθνική βραζιλίας με υπεραστερες. Οταν πήγε στη γιούβε εννοείται και ήταν αυτός ο ηγέτης και ο όχι ο ντελ πιερο

OP
OP
hitman21

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
μαγκες αυτα τα ηρωικα του στυλ "το πηρε μονος του ο παιχταρας" ειναι να τα διηγουμαστε τις κρυες νυχτες του χειμωνα στα εγγονια μας μαζι με τις ιστοριες του αχιλλεα της τροιας και για να πουλανε οι φυλλαδες το επομενο πρωι..ναι το αθλημα χρειαζεται ηρωες,αλλα ΟΥΔΕΠΟΤΕ ενας ποδοσφαιριστης δεν ηταν αρκετος για να παρει ΜΟΝΟΣ του τιτλο σε ομαδικο αθλημα..αλλο καθοριστικος αλλο "το πηρε μονος του"..

ενδεικτικα η 11αδα της γαλλιας στον τελικο του 98'..
16] Fabien BARTHEZ (GK),[3] Bixente LIZARAZU,[6] Youri DJORKAEFF (-74'),[7] Didier DESCHAMPS (C),[8] Marcel DESAILLY,[9] Stephane GUIVARCH (-66'),[10] Zinedine ZIDANE,[15] Lilian THURAM,[17] Emmanuel PETIT,[18] Frank LEBOEUF,[19] Christian KAREMBEU

τελικα μαζι τους φαγανε...

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
114
Πόντοι
6
μαγκες αυτα τα ηρωικα του στυλ "το πηρε μονος του ο παιχταρας" ειναι να τα διηγουμαστε τις κρυες νυχτες του χειμωνα στα εγγονια μας μαζι με τις ιστοριες του αχιλλεα της τροιας και για να πουλανε οι φυλλαδες το επομενο πρωι..ναι το αθλημα χρειαζεται ηρωες,αλλα ΟΥΔΕΠΟΤΕ ενας ποδοσφαιριστης δεν ηταν αρκετος για να παρει ΜΟΝΟΣ του τιτλο σε ομαδικο αθλημα..αλλο καθοριστικος αλλο "το πηρε μονος του"..

ενδεικτικα η 11αδα της γαλλιας στον τελικο του 98'..
16] Fabien BARTHEZ (GK),[3] Bixente LIZARAZU,[6] Youri DJORKAEFF (-74'),[7] Didier DESCHAMPS (C),[8] Marcel DESAILLY,[9] Stephane GUIVARCH (-66'),[10] Zinedine ZIDANE,[15] Lilian THURAM,[17] Emmanuel PETIT,[18] Frank LEBOEUF,[19] Christian KAREMBEU

τελικα μαζι τους φαγανε...
χαχαχαχαχ...Συμφωνώ απόλυα χτιμαν...Το είπα τόσο απόλυτα για να αποδείξω ότι ο Μέσι χωρίς τον Τσάβι και Ινιεστα δε θα ήταν εδω που είναι

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Φίλε ο Ζιζού στα 25 του, σήκωσε μόνος του το μουντιάλ και ταπείνωσε ολόκληρη εθνική βραζιλίας με υπεραστερες. Οταν πήγε στη γιούβε εννοείται και ήταν αυτός ο ηγέτης και ο όχι ο ντελ πιερο

σήκωσε μόνος του το μουντιάλ τι σημαίνει; ότι ήταν ο καλύτερος παίχτης; Ότι ήταν ο μοναδικός καλός παίχτης; Ό,τι από τα δύο κι αν ισχύει, δεν τον κάνει ηγέτη. Κάπου έχω διαβάσει ότι ηγέτης δεν είναι ο καλύτερος παίχτης, αλλά συνήθως ο αρχηγός. Κάποιος είπε ότι ο Πουγιόλ είναι ο ηγέτης της Μπάρτσα. Άρα στη Γιούβε θα ήταν ο Κόντε κι όχι ο Ζιζού. Μήπως θες να σου βάλω λινκ με τα χαρακτηριστικά της ηγετικής συμπεριφοράς, γιατί μάλλον στο σχολείο δεν πολυδιάβαζες;

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.516
Πόντοι
456
Καντε ενα thread με ηγετες να τελειωνουμε.

Το συγκεκριμενο αφορα την Ρεαλ

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Αυτό κατάλαβες απ αυτά που λέω πιο πάνω? Πιστεύεις ότι οι παίκτες τηs Real έχουν την ιδια σιγουριά για το αν θα φάνε γκολ με τον Lopez και την ίδια με τον κασίγιας.??μην περνάς στο άλλο άκρο μηδενίζοντας το επιχειρημά μου προσπαθώντας να υπερασπιστείς τη γνώμη σου
Δεν ισοπεδώνω,απλώς έχεις μπερδέψει την συνεισφορά στην ψυχολογία,με την αξία στο γήπεδο...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
και για να επιστρέψω από εκεί που ξεκίνησα ο Μέσι δε θα γίνει ποτέ Ζιζού ακόμα και 3 εκατομμύρια γκολ να βάλει
Μην συγκρίνετε ανόμοιους παίκτες,κ μην ζηλεύετε αλλά θαυμάζετε τέτοιους παικταράδες...

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.516
Πόντοι
456
Ειλικρινά με πόνο ψυχής καί μακάρι να βγώ ψεύτης βέβαια αλλά δεν βλέπω φώς σήμερα  :( :( :( !!

Παμε για το 3 στα 3.

Το θεωρω εφικτο μονο λογω μουρινιο και πριμ*

*550.000 σε καθε παιχτη σε περιπτωση κατακτησης τσου λου

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Bλεπω προκριση αποψε της Man. United... πηρε Χ στο 1ο παιχνιδι...

στην Ντορτμουντ τι να ριξω  :think:

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
114
Πόντοι
6
Μην συγκρίνετε ανόμοιους παίκτες,κ μην ζηλεύετε αλλά θαυμάζετε τέτοιους παικταράδες...
Τους θαυμάζουμε, δεν είδες πιο πάνω που λέω ότι ο Μέσι είναι τεράστιος παίκτης? αλίμονο εγώ δεν είμαι απ αυτους που υποτιμάνε τον Μεσι και μπαίνω στη λογική συκρίσεων με Κριστιάνο, απλως λεω οτι κάποιος αθλητης για να γίνει θρύλος οπως λένε πολλοί τον Λιο, πρέπει να πληρεί κι άλλα χαρακτηριστικά

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
Μαν το λέω για 2 λόγους, αν κ τους έχω αναφέρει κ στα προηγούμενα σχόλια που έχω κάνει:

(1) Σε όσα οαιχνίδια ο Τσάβι δεν παίζει (π.χ. με Γιούβε κ Ρεάλ) ο Μέσσι ήταν άφαντος.
(2) Στην εθνική Αργεντινής που δεν έχει Τσάβι να του μοιράζει παιχνίδι είναι ανύπαρκτος.

Το αν είναι ψωνισμένοι φαίνεται από το πως αντιδρούν όταν δεν παίρνουν τα σφυρίγματα που θέλουν (αφού έχουν συνηθίσει να τους παίζει 70-30 η διαιτησία τοοόσα χρόνια) κ από το ότι τσαντίζονται όταν τους παίζουν δυνατά (μιλάω χωρίς φάουλ πάντα) οι αντίπαλοι..Εκτός αυτού νομίζω φαίνεται από τον αέρα ενός παίχτη γενικά, π.χ. ο Ζιντάν (ο τελειότερος παιχτης που έχω δει προσωπικά) ήταν ψωνισμένος φουλ...

εγώ πάλι νομίζω πως εκνευρίζονται γιατί παίζοντας δυνατά έως αντιαθλητικά είναι ένας τρόπος να τους σπάσεις την ανάπτυξη και να τους φοβίσεις, μήπως και έχεις κάποιες πιθανότητες...
ο Ζιντάν ψωνισμένος; για το μέγεθος του ήταν χαμάλης...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
και για να επιστρέψω από εκεί που ξεκίνησα ο Μέσι δε θα γίνει ποτέ Ζιζού ακόμα και 3 εκατομμύρια γκολ να βάλει

δεν μπορούν να συγκριθούν βρε συ... αλλιώς έπαιζε ο ένας, αλλιώς ο άλλος...
για κάποιους μπορεί να είναι ήδη ανώτερος

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
χαχαχαχαχ...Συμφωνώ απόλυα χτιμαν...Το είπα τόσο απόλυτα για να αποδείξω ότι ο Μέσι χωρίς τον Τσάβι και Ινιεστα δε θα ήταν εδω που είναι

όλοι μαζί ανέβηκαν επίπεδο... μην ξεχνάς πως ο Τσάβι είναι στην ομάδα πολυ πριν τις χρυσές στιγμές... που κανείς δεν φανταζόταν πως θα εξελισσόταν τόσο πολύ...

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
432
Πόντοι
186
http://[URL unfurl="true"]www.varsitytheatre.com/manutdVSrealmadridWEB.jpg[/img[/URL]]

[size=50pt]0[/size]                                                     [size=50pt]0[/size]

30'

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
432
Πόντοι
186
http://[URL unfurl="true"]www.varsitytheatre.com/manutdVSrealmadridWEB.jpg[/img[/URL]]

[size=50pt]0[/size]                                                    [size=50pt]0[/size]

[size=20pt]ημιχρονο[/size]

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
432
Πόντοι
186

[size=50pt]1[/size]                                                     [size=50pt]0[/size]                                                  

48' RAMOS OWNGOAL

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom