Solid_Snake
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2012
- Like
- 112
- Πόντοι
- 6
μήπως θες να τα βγάλουμε έξω να τα μετρήσουμε τα πρωταθλήματα μας?? να δούμε ποιος έχει περισσότερα?? χαχαχαχαχΜε +18 βαθμους στο πρωταθλημα? Χαλαρωσε ρε φιλε
μήπως θες να τα βγάλουμε έξω να τα μετρήσουμε τα πρωταθλήματα μας?? να δούμε ποιος έχει περισσότερα?? χαχαχαχαχΜε +18 βαθμους στο πρωταθλημα? Χαλαρωσε ρε φιλε
μήπως θες να τα βγάλουμε έξω να τα μετρήσουμε τα πρωταθλήματα μας?? να δούμε ποιος έχει περισσότερα?? χαχαχαχαχ
πουτσες φιλε..Παίδες, σήμερα φάνηκαν καθαρά κάποια πράγματα:
(1)Ο Μέσσι, χωρίς τον Τσάβι είναι ανύπαρκτος..απόδειξη ότι κ στην εθνική Αργεντινής τον παίζει κ βάζει γκολ ο Σκόκο...
(2)Το tiki-taka ball της Μπάρτσα έχει ξεφτίσει..
(3)Επίσης, οι παίκτες της Μπάρτσα είναι ένα μάτσο κακομαθημένα που έχουν μάθει τα σφυρίγματα να είναι υπέρ τους, αφού κάθε φορά που πατάνε περιοχή αντί να κοιτάξουν το τέρμα, κοιτάνε να βουτήξουν...η διαιτησία σήμερα πιστεύω ήταν 50-50..
(4) Ενώ στο παρελθόν οι παίκτες της Μπάρτσα βρίσκονταν με κλειστά τα μάτια, σήμερα αυτοί που το έκαναν αυτό ήταν οι της Ρεάλ...
cheers
P.S. δεν είμαι καν Ρεάλ, αλλά Μπιλμπάο...
πουτσες φιλε..
(1)ο μεσσι ειναι ο κορυφαιος παιχτης που χει πατησει το χορτο..δεν εχει αναγκη κανεναν,οι αλλοι τον εχουν..
μονο στο ποδοσφαιρο ενας παιχτης με τα επιτευγματα του θα εμπαινε σε διαδικασια αμφισβητησης..
σε οποιοδηποτε αλλο σπορ θα ταν ηδη ιερη αγελαδα στυλ φεντερερ,σενα,τζορνταν κλπ..
(2)το τικι τακα τα περασμενα χρονια ειχε παντοτε ενα κιλλερ στην κορυφη(ετο-βιγια) και στοπερ σε καλη κατασταση..
οταν παιζεις τοσο ψηλα και τα στοπερ σου ειναι για κλαματα οπως φετος,λογικο να χεις φθορα..
(3)πεδρο-μπουσκετσ-αλβεζ..οι αλλοι ειναι αξιοπρεπεστατοι,ειδικοτερα μεσσι πουγιολ..
(4)η ρεαλ ειναι διαφορετικα δομημενη,το χθεσινο παιχνιδι με τοσο χωρο που βρηκε ηταν βουτυρο εφοσον η αμυνα κρατησε..
κριστιανο-ντι μαρια στο χωρο δεν σταματιουνται απλα..για αυτο ο σερ θα περιμενει πισω ΚΑΙ στη ρεβανς...
P.S ειμαι ρεαλ κοκκαλο..
Περσονακο φιλια,μου λειψες...
O CR7 αξίζει επιτέλους μια χρυσή μπάλα, απλά είναι ο καλύτερος!
Μην μπαίνεις στη διαδικασία να συγκρίνεις τον Μεσι με κανένα αθλητή εκτός ποδοσφαίρου και πόσο μάλλον με τον Jordan o οποίος έκανε το μπάσκετ γνωστό παγκοσμίως και σε χώρες που δε ασχολούντουσαν καθόλου Κίνα, Ιαπωνία...Ο Jordan είναι το ίδιο το μπάσκετ.Απολύτως δικαιολογημένα τον έχουν σαν Holy Cow... Χωρίς αυτόν δε θα είχε κανένας το σεβασμό που έχει όλη η Γη στο ΝΒΑ και την Dream Team. Δε θα μπορέσει ποτέ κανείς να πει το ίδιο για τον Μέσι.Tην εθνική Αργεντινής δε την σέβονται πια ως ομάδα ας πούμε όπως τη Βραζιλία ή την Ισπανία παρ 'οτι παίζει ο καλύτερος παίκτης 'ολων των εποχών ο Μέσι σύμφωνα με τα λεγόμενά σου. Δες τι έπαθε από τη Γερμανία στο μουντιάλ που μας πέρασεπουτσες φιλε..
(1)ο μεσσι ειναι ο κορυφαιος παιχτης που χει πατησει το χορτο..δεν εχει αναγκη κανεναν,οι αλλοι τον εχουν..
μονο στο ποδοσφαιρο ενας παιχτης με τα επιτευγματα του θα εμπαινε σε διαδικασια αμφισβητησης..
σε οποιοδηποτε αλλο σπορ θα ταν ηδη ιερη αγελαδα στυλ φεντερερ,σενα,τζορνταν κλπ..
P.S ειμαι ρεαλ κοκκαλο..
δε μπορουμε να μαστε απολυτοι,ο ανθρωπος εχει θεμα υγειας δε ξερουμε τι γινεται,ποιος παιρνει αποφασεις..Όντως, δεν έχω καταλάβει γιατί δε βάζει το Βίγια.
Επίσης πιστεύως ο βιλανόβας δεν κάνει καλό ροτέισον κι έχουν κουραστεί πολλοί βασικοί, ειδικά ο μέσι που τον βάζει σε ΚΑΘΕ παιχνίδι για να σπάσει το ρεκόρ με τα γκολ
καλα απο την μερια του οζιλ ποιος επαιζε? ο ζορντι αλμπα η ο ντανι αλβες γιατι δεν προσεξα?Αυτη η μεση του πουγιολ πρεπει να δεινοπαθησε χτες
Για τους προσαγωγους παλι καλυτερα να μην πουμε
Μάλλον δεν είναι ακόμα έτοιμος...Όντως, δεν έχω καταλάβει γιατί δε βάζει το Βίγια.
Επίσης πιστεύως ο βιλανόβας δεν κάνει καλό ροτέισον κι έχουν κουραστεί πολλοί βασικοί, ειδικά ο μέσι που τον βάζει σε ΚΑΘΕ παιχνίδι για να σπάσει το ρεκόρ με τα γκολ
Η μπάλα τι σχήμα έχει;;;Παίδες, σήμερα φάνηκαν καθαρά κάποια πράγματα:
(1)Ο Μέσσι, χωρίς τον Τσάβι είναι ανύπαρκτος..απόδειξη ότι κ στην εθνική Αργεντινής τον παίζει κ βάζει γκολ ο Σκόκο...
(2)Το tiki-taka ball της Μπάρτσα έχει ξεφτίσει..
(3)Επίσης, οι παίκτες της Μπάρτσα είναι ένα μάτσο κακομαθημένα που έχουν μάθει τα σφυρίγματα να είναι υπέρ τους, αφού κάθε φορά που πατάνε περιοχή αντί να κοιτάξουν το τέρμα, κοιτάνε να βουτήξουν...η διαιτησία σήμερα πιστεύω ήταν 50-50..
(4) Ενώ στο παρελθόν οι παίκτες της Μπάρτσα βρίσκονταν με κλειστά τα μάτια, σήμερα αυτοί που το έκαναν αυτό ήταν οι της Ρεάλ...
cheers
P.S. δεν είμαι καν Ρεάλ, αλλά Μπιλμπάο...
Πολύ σωστός...πουτσες φιλε..
(2)το τικι τακα τα περασμενα χρονια ειχε παντοτε ενα κιλλερ στην κορυφη(ετο-βιγια) και στοπερ σε καλη κατασταση..
οταν παιζεις τοσο ψηλα και τα στοπερ σου ειναι για κλαματα οπως φετος,λογικο να χεις φθορα..
(3)πεδρο-μπουσκετσ-αλβεζ..οι αλλοι ειναι αξιοπρεπεστατοι,ειδικοτερα μεσσι πουγιολ..
(4)η ρεαλ ειναι διαφορετικα δομημενη,το χθεσινο παιχνιδι με τοσο χωρο που βρηκε ηταν βουτυρο εφοσον η αμυνα κρατησε..
κριστιανο-ντι μαρια στο χωρο δεν σταματιουνται απλα..για αυτο ο σερ θα περιμενει πισω ΚΑΙ στη ρεβανς...
P.S ειμαι ρεαλ κοκκαλο..
Δυστυχώς έχει δίκιο...για μένα είναι κάπως λογικό να έχει κριση η Μπάρτσα, σε τέτοιο επίπεδο χωρίς προπονητή δεν μπορείς να σταθείς για πολύ καιρό
πουτσες φιλε..
P.S ειμαι ρεαλ κοκκαλο..
(1)δε θα μπω σε διαδικασια να δειξω ποιος ειναι ο μεσσι..δες τους αριθμους σε συνδιασμο με την ηλικια του..Μαν,
(1) Οι απαντήσεις στην ερώτηση ποιος είναι ο κορυφαίος παίκτης που πάτησε το χόρτο μου θυμίζουν το "opinions are like assholes everyone got one"..οπότε επί της ουσίας δεν απάντησες σε αυτό που είπα..θυμάσαι ποτέ αν ο Μέσσι ήταν στο γήπεδο τις μέρες που ο Τσάβι ήταν χώμα..? εγώ όχι..ένα περιβάλλον που ο Μέσσι είναι χωρίς Τσάβι είναι η εθνική Αργεντινής, εκεί πως σου φαίνονται τα παιχνίδια που κάνει..? πως σου φάνηκε χθες κ με την Μίλαν που ο Τσάβι σερνόταν..? Δες τον στην Barca μια χρόνια χωρίς Τσάβι κ μετά το ξανασυζητάμε...
(2) Με την απάντησή σου στο 2ο δεν διαφωνώ σε κάτι, εγώ απλά δήλωσα το αποτέλεσμα...να δούμε κ αν θα φτιάξει η Barca αν αλλάξουν κάποια πρόσωπα..βέβαια ξεχνάς πως πλέον οι αντίπαλοι το έχουν δει το έργο κ ο Τσάβι είναι σκασμένος...από την άλλη πλευρά βέβαια που κ Ινιέστα έκανε γαμώ τα παιχνίδια, το εδωσε το γκολ στον Ζόρντι Άλμπα..απλά επειδή η αλλη πλευρά της Barca ήταν η πιο παραγωγική γι'αυτό είδες αυτό το θέαμα χθες...
(3)Για θυμήσου χθές πόσες βουτιές έριξαν κ μετά πες μου για αξιοπρέπεια...ήταν κανένα από αυτά πέναλτυ..? απλά ο Μαγιένκο είναι ο μόνος που θυμάμαι τα τελευταία χρόνια που έπαιξε το classico 50-50...κ αν εισαι φόλα Ρεάλ θα θυμάσαι πόσα μούφα σφυρίγματα έχουν πάρει στα μεταξύ σας κ πόσο τα επιδίωκαν...
(4)Η Barca πάντα προσπαθούσε να επιβάλλει το παιχνίδι της σε όλα τα ματς..απλά χθες δεν μπορούσε...το αν δεν βρίσκονταν οι παίχτες της χθες λίγη σχέση έχει με αυτό που λες..
p.s.1. Δεν ξέρω αν είσαι φόλα Ρεάλ, αλλά από αυτά που γράφεις πάντως με κάνεις να αναρωτιέμαι αν ο Πουγιόλ ξέρει ελληνικά..
p.s.2. αυτό για τον "περσονάκο" δεν το έπιασα, αλλά δεν φαντάζομαι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία έτσι δεν είναι...? ;)