Νομίζω το προβλημα ξεκινάει από τους λόγους και τις συνθήκες που καποιος αποφασίζει να γίνει γονιός ...
Νομίζω ότι γίνονται επειδή το επιβάλλει η κοινωνία. Ακολουθούν την πεπατημένη οδό, τις αγελαίες τάσεις.
Νομίζω το προβλημα ξεκινάει από τους λόγους και τις συνθήκες που καποιος αποφασίζει να γίνει γονιός ...
συμφωνω τυπεΝομίζω ότι γίνονται επειδή το επιβάλλει η κοινωνία. Ακολουθούν την πεπατημένη οδό, τις αγελαίες τάσεις.
μακάρι να ταν τερατολογιες, αλλά η Ουκρανη πεθερά μου τα επιβεβαιώνει δυστυχώς..Αυτα έκανε το ίνδαλμα σου όπως καταλαβαίνω.. Αριστεροι, δεξιοί ΤΑ ΊΔΙΑ ΑΡΧΙΔΙΑ...οι γνωστες τερατολογιες των απογονων των ναζι και του μπαντερα
αυτους δλδ που εχει κωλοδαχτυλιασει στο ντονμπας ο πουτιν
που το παιζετε και ακροδεξιοι τρομαρα σας ενω στεκεστε διπλα στους σιωνιστες που αντιμαχονται τον χριστιανισμο
Η επιθετικότητα και οι κτηνώδεις τάσεις θεωρώ ότι αποτελούν μέρος της ανθρώπινης φύσης μας. Η φαινομενική ευημερία των προηγούμενων χρόνων μας επέτρεπε να τα κρατάμε υπό καταστολή επειδή υπήρχε ο φόβος της κοινωνικής κατακραυγής. Με την έλευση της οικονομικής κρίσης και την κατάρρευση της κοινωνίας μας (τα οποία λειτουργούν ως επιπρόσθετο στρες το οποίο αδυνατούμε να χειριστούμε) απελευθερώσαμε αυτές τις τάσεις και αποκτηνωθήκαμε. Ο άπελπις δεν ανησυχεί για την αμαύρωση της υπόληψης του. Αποκαλύφθηκε το πραγματικό πρόβλημα της νεοελληνικής κοινωνίας, η έλλειψη ουσιαστικής παιδείας, πολιτισμού και ηθικών αξιών. Εστιάσαμε περισσότερο στην ηθικοφάνεια, τον δογματισμό και την τυπολατρία και παραμελήσαμε την πνευματικότητα μας. Ευτυχώς εγώ θεωρώ τον εαυτό μου πολίτη του κόσμου και μόνο από κοινωνιολογικής άποψης με ενδιαφέρει η μελέτη της Ελληνικής κοινωνίας.
ωραίο σχόλιο
ωραία γράφετε![]()
πως νοιωθεις που εσύ ένα σφάλμα της φύσης εξακολουθείς να ζεις στον ματαιο τουτο κοσμο, ενώ παιδακια 4 ετών που δεν φταίνε σε τιποτα να σκοτώνονται από τις οικογενειες τους? :S :S :S
νιώθω ωραία βρίσκοντας έστω και μία αφορμή να σου κάνω αναφορά
επίσης σύμφωνα με όσα λίγα έχω διαβάσει για την ψυχολογία συνήθως κατηγορεί κάποιος κάποιον άλλο για τα άσχημα του εαυτού του που δεν μπορεί να παραδεχτεί
οπότε σε συγχωρώ (η αναφορά έγινε κανονικά όπως προβλέπεται)
νομίζω ότι για πειραματόζωο ψυχολόγου μπορεί και να φανείς χρήσιμος (κάπου, επιτέλους)![]()
Μπουστης και παντοφλακιας;δηλαδή τωρα εσυ με ειπες μπουστη ρε???!!!!!!:S
υγ: η αναφορα από μπουστη είναι τιμη και παρασιμο ρε μπουστη!!!!![]()
![]()
![]()
Τυπε, επειγοντως ενα γιατρο, θα νιωσεις πολυ καλυτερα.
Τύπε μου, ο κοσμος μια μερα θα καταστραφει οχι εξαιτιας των διαβολικων ανθρωπων, αλλά εξαιτιας των καλων ανθρωπων που καθονται και δεν κανουν τιποτα για να αποτρεψουν τους πρωτους.
Το συγκεκριμενο καθήκι επρεπε να εχει βρεθει σε ενα ψυχιατρειο με μια ωραια λευκη μπλουζα, αν καποιοι καλοι ανθρωποι ειχαν ασχοληθει να βαλουν τελος στην τρομοκρατια που ασκουσε στους γυρω του.
Να θυμασαι.
Οπου βλεπεις μια επιδειξη ισχυος του κακου, υποκρυπτεται μια απαραδεκτη ανοχη του καλού.
Επειδη η μαλακια στον εγκεφαλο ειναι ανιατη καλυτερα μια ευθανασια να μην υποφερει αλλο η ανθρωποτητα...
πως νοιωθεις που εσύ ένα σφάλμα της φύσης εξακολουθείς να ζεις στον ματαιο τουτο κοσμο, ενώ παιδακια 4 ετών που δεν φταίνε σε τιποτα να σκοτώνονται από τις οικογενειες τους? :S :S :S
σε ξεφτιλισε ο κιναιδοςδηλαδή τωρα εσυ με ειπες μπουστη ρε???!!!!!!:S
υγ: η αναφορα από μπουστη είναι τιμη και παρασιμο ρε μπουστη!!!!![]()
![]()
![]()
Δηλαδή πριν που είχαμε ευημερία, υπήρχε η κοινωνική κατακραυγή αλλά όταν άρχισαν τα ζόρια ελαττώθηκε;Η επιθετικότητα και οι κτηνώδεις τάσεις θεωρώ ότι αποτελούν μέρος της ανθρώπινης φύσης μας. Η φαινομενική ευημερία των προηγούμενων χρόνων μας επέτρεπε να τα κρατάμε υπό καταστολή επειδή υπήρχε ο φόβος της κοινωνικής κατακραυγής. Με την έλευση της οικονομικής κρίσης και την κατάρρευση της κοινωνίας μας (τα οποία λειτουργούν ως επιπρόσθετο στρες το οποίο αδυνατούμε να χειριστούμε) απελευθερώσαμε αυτές τις τάσεις και αποκτηνωθήκαμε. Ο άπελπις δεν ανησυχεί για την αμαύρωση της υπόληψης του. Αποκαλύφθηκε το πραγματικό πρόβλημα της νεοελληνικής κοινωνίας, η έλλειψη ουσιαστικής παιδείας, πολιτισμού και ηθικών αξιών. Εστιάσαμε περισσότερο στην ηθικοφάνεια, τον δογματισμό και την τυπολατρία και παραμελήσαμε την πνευματικότητα μας. Ευτυχώς εγώ θεωρώ τον εαυτό μου πολίτη του κόσμου και μόνο από κοινωνιολογικής άποψης με ενδιαφέρει η μελέτη της Ελληνικής κοινωνίας.