Νέα

Ρε πώς αντέχουν...;;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα boubounitos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956

Katz

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Κριτικές
33
Like
3.460
Πόντοι
2.596
Η γυναίκα αν έχει γεννήσει κανονικά και όχι μέσω καισαρικης διαλύεται εκεί κάτω. Το ράψιμο είναι τρομερά επίπονο - περισσότερο και από την γεννά (αν έχει κάνει επισκληρίδειο ) και το τραύμα χρειάζεται τουλάχιστον ένα μήνα + για να έρθει. Πρόσθεσε πάνω σε αυτό την ενδεχόμενη επιλόχειο κατάθλιψη, ορμονικό χάος, έλλειψη ύπνου και αν είναι το πρώτο παιδί η απειρία και το άγχος επιπλέον του πόνου του θηλασμού τότε δεν θα πρέπει να σου φαίνεται περίεργο ότι έχει να πηδηχτεί 4 μήνες. Το θέμα είναι να βρεθούν οι ισορροπίες στη σχέση του ζευγαριού με το νεο δεδομένο που είναι το παιδί.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.467
Πόντοι
2.536
Μην πει κανείς πονηρός "ναι, αλλά δεν γέννησε από τον κώλο και άρα αυτός δεν έχει πρόβλημα..." γιατί θα έχει πει καφρίλα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.858
Πόντοι
3.656
Λάθος κάνεις..μια τέτοια περίπτωση, αν γίνει αντικείμενο σωστού χειρισμού απ τον άντρα - ακροατή προβλημάτων, συνήθως καταλήγει σε σεξ - παράλληλη σχέση.
Το θέμα είναι κατά πόσο ενδιαφέρεται ο ακροατής και ποιος θα προλάβει να κάνει το μπασιμο ( μπασκετική ορολογία - το μπασιμο ακολουθείται από κάρφωμα)
Μια γυναίκα που παραπονιέται για τον άντρα της, παραπονιέται σε πολλούς.. όποιος προλάβει κι όποιος το θέλει περισσότερο, είναι αυτός που θα γευτεί τον (παντρεμένο) απαγορευμένο καρπό!
( Μου έτυχε μια τέτοια περίπτωση σχετικά πρόσφατα - απέφυγα την εμπλοκή για κάποιους λόγους κι επωφελήθηκε ο επόμενος... χαχαχαχ..)

Εξαρτάται και απο τη γυναίκα.Αυτή που θέλει να κερατώσει,θα κερατώσει.Αν ήταν πουτανάκι απο μικρή,θα κερατώσει.Αν γνώρισε 1-2 άντρες μόνο,δύσκολα.

Ο άντρας δεδομένα θέλει να την πηδήξει (δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάποιος ψάχνει...φίλες,αλλά έχει και κάτι φεμινοbetαδες που απλά κάθονται...και τις ακούνε)

Εγώ επιμένω πάντως πως όσοι κάθονται και ακούνε...μένουν με την πούτσα στο χέρι.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.829
Πόντοι
6.236
Μην πει κανείς πονηρός "ναι, αλλά δεν γέννησε από τον κώλο και άρα αυτός δεν έχει πρόβλημα..." γιατί θα έχει πει καφρίλα
Μην το λες, μπορεί να έχει γεννήσει από τον κώλο. Είναι θέμα ανατομίας της γυναίκας. Σπάνιο αλλά συμβαίνει.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.467
Πόντοι
2.536
Μην το λες, μπορεί να έχει γεννήσει από τον κώλο. Είναι θέμα ανατομίας της γυναίκας. Σπάνιο αλλά συμβαίνει.
Ωρίωνα σε εκτιμώ αλλά πρέπει να σου πω ότι χρειάζεσαι κάπως περισσότερο διάβασμα

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.467
Πόντοι
2.536

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
.
Η γυναίκα αν έχει γεννήσει κανονικά και όχι μέσω καισαρικης διαλύεται εκεί κάτω. Το ράψιμο είναι τρομερά επίπονο - περισσότερο και από την γεννά (αν έχει κάνει επισκληρίδειο ) και το τραύμα χρειάζεται τουλάχιστον ένα μήνα + για να έρθει. Πρόσθεσε πάνω σε αυτό την ενδεχόμενη επιλόχειο κατάθλιψη, ορμονικό χάος, έλλειψη ύπνου και αν είναι το πρώτο παιδί η απειρία και το άγχος επιπλέον του πόνου του θηλασμού τότε δεν θα πρέπει να σου φαίνεται περίεργο ότι έχει να πηδηχτεί 4 μήνες. Το θέμα είναι να βρεθούν οι ισορροπίες στη σχέση του ζευγαριού με το νεο δεδομένο που είναι το παιδί.
Το θεμα ειναι να βρεθει μια καλη βιζιτα να ανακουφισει το συζυγο απο τις καυλες
Η αληθεια ειναι οτι οι γυναικες τραβανε πολλα και ειναι αξιοθαυμαστες γι αυτο.Σιγουρα ομως ακαταλληλες για σεξ
Εγω εχω αλλη απορια συναθλητες μου
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ
Φανταζομαι για να παντρευτεις καποια θα εχει προηγηθει σχεση πρωτα και οχι 6 μηνου αλλα 5 ετιας.
Γαμας το ιδιο μουνι 5 χρονια
Το παντρευεσαι.Το γκαστρωνεις.
Και εχεις στομαχι να θες σεξ με αυτο;
Μου φαινεται διαστημικα εξωπραγματικο.
Εναν υπερμουναρο να γαμησεις γυρω στις 10 φορες εχει χασει την αξια του.
Θες αποχη καποιου διαστηματος οπωσδηποτε.
Μπορει να ειναι 2 βδομαδες η και 1 μηνας.
Και μετα ξαναχτυπας την πορτα για να ριξεις μια δυο αναμνηστικες και μετα γεια σας στο τριμηνο παλι.
Επομενως εμενα η απορια μου αντιστρεφεται:
Οχι πως μπορει καποιος χωρις σεξ με τη ΓΥΝΑΙΚΑ του για λιγους μηνες
Αλλα πως μπορει να κανει σεξ με τη γυναικα του
:hmm:

OP
OP
boubounitos

boubounitos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2018
Like
1.801
Πόντοι
201
Δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα. Είναι καθαρά θέμα σχέσης. Εδώ και καιρό δεν τα πάνε καλά. Το διαζύγιο είναι δύσκολος δρόμος για εκείνη. Πρώτον γιατί ο άλλος της λέει δεν θέλω να χωρίσουμε ενώ δεν την θέλει και εκείνη φοβάται πως αν φύγει θα διεκδικήσει και θα της πάρει το παιδί. από την άλλη οικονομικά δεν τα βγάζει πέρα μόνη της, αν χωρίσει δηλαδή γιατί δεν έχει σπίτι δικό της και θα πρέπει να πάει στο ενοίκιο. Το σπίτι είναι του αντρα της. Η ερώτηση πώς αντέχουν τόσους μήνες χωρίς σεξ έχει να κάνει καθαρά με το πώς την παλεύουν...δύσκολο να πας με άλλον κάτω από αυτές τις συνθήκες αλλά πώς την παλεύεις ρε φιλε/η;;;;

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.956
Πόντοι
5.506
Τις προάλλες βγήκαμε συνάδελφοι από την προηγούμενη δουλειά μου. Μέσα σ αυτούς υπάρχει μια κοπέλα 29 χρόνων, με παιδί και με προβλήματα στο γάμο της κι ότι αυτά οδήγησαν στο σημείο να έχει να κάνει σεξ με τον άντρα της από τον Αύγουστο....Ρε πως αντέχουν.....;;;;;
ο σαδμαν εχει να κανει απο 89 ρε τυπε τι λες τωρα?

OP
OP
boubounitos

boubounitos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2018
Like
1.801
Πόντοι
201
Φίλε Μπουμπουνίτο, εδώ και πάρα πολλά χρόνια δεν υπάρχει "διαζύγιο σε βάρος" κάποιου. Βλακείες σου λέει ή δεν θέλει να χωρίσει και δεν πήγε ούτε καν να ρωτήσει. Να αρπάξει κάνα πούτσο θέλει μόνο.

Ήρθε και ο σιωπηλός μάρτυς
Για το διαζύγιο τα έγραψα πιο πάνω.... θέλει πουτσο μόνο ε;;;;;....θα δούμε

OP
OP
boubounitos

boubounitos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2018
Like
1.801
Πόντοι
201
Ε, ένα κάρφωμα έπρεπε να το έριχνες... Να έχεις να λες στα εγγόνια σου...
Τόσο εύκολο είναι;;;; Βασικά ξέρεις τι θα έπρεπε;;;; Να μπω σε κάνα δυο μέρες και να γράψω ότι την πήδηξα... εκεί να δεις τι έχει να γραφτεί....:cheesy:

OP
OP
boubounitos

boubounitos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2018
Like
1.801
Πόντοι
201
Τελικά μα΄θαμε πως αντέχουν ή ο μπουμπουνίτος και η παρέα του ακόμα κάθονται αποχαυνωμένοι στις ιστορίες της κιουρίας αντί να τις δώσουν τις τρύπες στο χέρι :confused:
Θα της δώσω το τηλέφωνο σου....

OP
OP
boubounitos

boubounitos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2018
Like
1.801
Πόντοι
201
αν εχουν σοβαρα προβληματα κι εχουν φτασει σε σημειο απεχθειας κι αποστροφης, ουτε να τον βλεπεις τον αλλον δε θες, ποσω μαλλον να κανεις σεξ μαζι του...
Ενα hatefuck βεβαια σ'αυτη την περιπτωση θα ηταν ο,τι πρεπει, να τη βαλεις κατω κ να της γαμησεις ολες τις τρυπες μεχρι να φωναζει ελεος...
Δεν συμφωνώ αλλά έκανα εικόνα όσα έγραψες και.....:erection:

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
306
Καλά της προάλλες φέρνει η γυναίκα μου ένα ζευγάρι που είναι φίλοι της ο τύπος ωραίο παιδί μορφωμένος με καλή δουλειά και αυτή μια αδύνατη χωρίς καμπύλες τιπ το ιδιαίτερο.
Λοιπών η τύπισσα γέννησε πέρσι και από τότε έχει να του κάτσει μυ αναφέρει η γυναίκα μου όταν έφυγαν.
Ο τύπος το έχει ρίξει στο μαγείρεμα και στα επιτραπέζια και στην δουλειά και φυσικά την φύλαξη του μωρού.
Μετα από 10 λεπτά ήθελα να χωρίσω απλά λέω στην δικιά μου άμα κάνεις πάνω από μια βδομάδα να μου κάτσεις θα πηγαίνω με ότι θρυλικό υπάρχει.
Υγ. Ρε τι τύποι υπάρχουν

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.079
Πόντοι
3.506
Τις προάλλες βγήκαμε συνάδελφοι από την προηγούμενη δουλειά μου. Μέσα σ αυτούς υπάρχει μια κοπέλα 29 χρόνων, με παιδί και με προβλήματα στο γάμο της κι ότι αυτά οδήγησαν στο σημείο να έχει να κάνει σεξ με τον άντρα της από τον Αύγουστο....Ρε πως αντέχουν.....;;;;;

Και δεν της τον μπουμπουνισες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom