Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Δεν πειράζει..ένα λάθος λιγότερο..( ούτως ή άλλως έχω να λέω στα εγγονάκια μου..)Ε, ένα κάρφωμα έπρεπε να το έριχνες... Να έχεις να λες στα εγγόνια σου...
Δεν πειράζει..ένα λάθος λιγότερο..( ούτως ή άλλως έχω να λέω στα εγγονάκια μου..)Ε, ένα κάρφωμα έπρεπε να το έριχνες... Να έχεις να λες στα εγγόνια σου...
Λάθος κάνεις..μια τέτοια περίπτωση, αν γίνει αντικείμενο σωστού χειρισμού απ τον άντρα - ακροατή προβλημάτων, συνήθως καταλήγει σε σεξ - παράλληλη σχέση.
Το θέμα είναι κατά πόσο ενδιαφέρεται ο ακροατής και ποιος θα προλάβει να κάνει το μπασιμο ( μπασκετική ορολογία - το μπασιμο ακολουθείται από κάρφωμα)
Μια γυναίκα που παραπονιέται για τον άντρα της, παραπονιέται σε πολλούς.. όποιος προλάβει κι όποιος το θέλει περισσότερο, είναι αυτός που θα γευτεί τον (παντρεμένο) απαγορευμένο καρπό!
( Μου έτυχε μια τέτοια περίπτωση σχετικά πρόσφατα - απέφυγα την εμπλοκή για κάποιους λόγους κι επωφελήθηκε ο επόμενος... χαχαχαχ..)
Μην το λες, μπορεί να έχει γεννήσει από τον κώλο. Είναι θέμα ανατομίας της γυναίκας. Σπάνιο αλλά συμβαίνει.Μην πει κανείς πονηρός "ναι, αλλά δεν γέννησε από τον κώλο και άρα αυτός δεν έχει πρόβλημα..." γιατί θα έχει πει καφρίλα
Ωρίωνα σε εκτιμώ αλλά πρέπει να σου πω ότι χρειάζεσαι κάπως περισσότερο διάβασμαΜην το λες, μπορεί να έχει γεννήσει από τον κώλο. Είναι θέμα ανατομίας της γυναίκας. Σπάνιο αλλά συμβαίνει.
Τι πρέπει να διαβάσω, Δάσκαλε;Ωρίωνα σε εκτιμώ αλλά πρέπει να σου πω ότι χρειάζεσαι κάπως περισσότερο διάβασμα
Ανατομία. Άλλως, Μαρκήσιο ντε Σαντ.Τι πρέπει να διαβάσω, Δάσκαλε;
Χριστουγεννιάτικα να διαβάζω φλωριές; Ας είναι...Ανατομία. Άλλως, Μαρκήσιο ντε Σαντ.
Για να μάθεις πριν τις άγιες μέρες πώς γίνονται τα παιδιά και να διασκεδάσεις το είπα. Καλοπροαίρετα.Χριστουγεννιάτικα να διαβάζω φλωριές; Ας είναι...
Το θεμα ειναι να βρεθει μια καλη βιζιτα να ανακουφισει το συζυγο απο τις καυλεςΗ γυναίκα αν έχει γεννήσει κανονικά και όχι μέσω καισαρικης διαλύεται εκεί κάτω. Το ράψιμο είναι τρομερά επίπονο - περισσότερο και από την γεννά (αν έχει κάνει επισκληρίδειο ) και το τραύμα χρειάζεται τουλάχιστον ένα μήνα + για να έρθει. Πρόσθεσε πάνω σε αυτό την ενδεχόμενη επιλόχειο κατάθλιψη, ορμονικό χάος, έλλειψη ύπνου και αν είναι το πρώτο παιδί η απειρία και το άγχος επιπλέον του πόνου του θηλασμού τότε δεν θα πρέπει να σου φαίνεται περίεργο ότι έχει να πηδηχτεί 4 μήνες. Το θέμα είναι να βρεθούν οι ισορροπίες στη σχέση του ζευγαριού με το νεο δεδομένο που είναι το παιδί.
Δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα. Είναι καθαρά θέμα σχέσης. Εδώ και καιρό δεν τα πάνε καλά. Το διαζύγιο είναι δύσκολος δρόμος για εκείνη. Πρώτον γιατί ο άλλος της λέει δεν θέλω να χωρίσουμε ενώ δεν την θέλει και εκείνη φοβάται πως αν φύγει θα διεκδικήσει και θα της πάρει το παιδί. από την άλλη οικονομικά δεν τα βγάζει πέρα μόνη της, αν χωρίσει δηλαδή γιατί δεν έχει σπίτι δικό της και θα πρέπει να πάει στο ενοίκιο. Το σπίτι είναι του αντρα της. Η ερώτηση πώς αντέχουν τόσους μήνες χωρίς σεξ έχει να κάνει καθαρά με το πώς την παλεύουν...δύσκολο να πας με άλλον κάτω από αυτές τις συνθήκες αλλά πώς την παλεύεις ρε φιλε/η;;;;Η γυναίκα αν έχει γεννήσει κανονικά και όχι μέσω καισαρικης διαλύεται εκεί κάτω. Το ράψιμο είναι τρομερά επίπονο - περισσότερο και από την γεννά (αν έχει κάνει επισκληρίδειο ) και το τραύμα χρειάζεται τουλάχιστον ένα μήνα + για να έρθει. Πρόσθεσε πάνω σε αυτό την ενδεχόμενη επιλόχειο κατάθλιψη, ορμονικό χάος, έλλειψη ύπνου και αν είναι το πρώτο παιδί η απειρία και το άγχος επιπλέον του πόνου του θηλασμού τότε δεν θα πρέπει να σου φαίνεται περίεργο ότι έχει να πηδηχτεί 4 μήνες. Το θέμα είναι να βρεθούν οι ισορροπίες στη σχέση του ζευγαριού με το νεο δεδομένο που είναι το παιδί.
ο σαδμαν εχει να κανει απο 89 ρε τυπε τι λες τωρα?Τις προάλλες βγήκαμε συνάδελφοι από την προηγούμενη δουλειά μου. Μέσα σ αυτούς υπάρχει μια κοπέλα 29 χρόνων, με παιδί και με προβλήματα στο γάμο της κι ότι αυτά οδήγησαν στο σημείο να έχει να κάνει σεξ με τον άντρα της από τον Αύγουστο....Ρε πως αντέχουν.....;;;;;
Δεν χρειαζοταν να μετακομίσει...Μήπως γι αυτό στα λέει η γκόμενα ?
Μήπως λέω μήπως έτυχε να μετακομίσει απέναντί σου ? Για ρώτα την
Για το διαζύγιο τα έγραψα πιο πάνω.... θέλει πουτσο μόνο ε;;;;;....θα δούμεΦίλε Μπουμπουνίτο, εδώ και πάρα πολλά χρόνια δεν υπάρχει "διαζύγιο σε βάρος" κάποιου. Βλακείες σου λέει ή δεν θέλει να χωρίσει και δεν πήγε ούτε καν να ρωτήσει. Να αρπάξει κάνα πούτσο θέλει μόνο.
Ήρθε και ο σιωπηλός μάρτυς
Τόσο εύκολο είναι;;;; Βασικά ξέρεις τι θα έπρεπε;;;; Να μπω σε κάνα δυο μέρες και να γράψω ότι την πήδηξα... εκεί να δεις τι έχει να γραφτεί....Ε, ένα κάρφωμα έπρεπε να το έριχνες... Να έχεις να λες στα εγγόνια σου...
Θα της δώσω το τηλέφωνο σου....Τελικά μα΄θαμε πως αντέχουν ή ο μπουμπουνίτος και η παρέα του ακόμα κάθονται αποχαυνωμένοι στις ιστορίες της κιουρίας αντί να τις δώσουν τις τρύπες στο χέρι
Δεν συμφωνώ αλλά έκανα εικόνα όσα έγραψες και.....αν εχουν σοβαρα προβληματα κι εχουν φτασει σε σημειο απεχθειας κι αποστροφης, ουτε να τον βλεπεις τον αλλον δε θες, ποσω μαλλον να κανεις σεξ μαζι του...
Ενα hatefuck βεβαια σ'αυτη την περιπτωση θα ηταν ο,τι πρεπει, να τη βαλεις κατω κ να της γαμησεις ολες τις τρυπες μεχρι να φωναζει ελεος...
Τις προάλλες βγήκαμε συνάδελφοι από την προηγούμενη δουλειά μου. Μέσα σ αυτούς υπάρχει μια κοπέλα 29 χρόνων, με παιδί και με προβλήματα στο γάμο της κι ότι αυτά οδήγησαν στο σημείο να έχει να κάνει σεξ με τον άντρα της από τον Αύγουστο....Ρε πως αντέχουν.....;;;;;