Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.860
- Πόντοι
- 3.656
Σ εμένα τα έλεγε...
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα κάτσει σε σένα.
Σ εμένα τα έλεγε...
Το είπα και σε άλλον...3 χρόνων το παιδίμετά την εγκυμοσύνη αλλάζουν οι ισορροπίες στις ορμόνες της γυναίκας, είναι λογικό για κάποιο διάστημα να μην έχει όρεξη
Μ αρέσει που τα ξέρεις ολαΤο μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα κάτσει σε σένα.
Καλα μην είσαι και τόσο σίγουροςΔεν ξέρω...δεν είπε...πιθανολογω πως όχι... φοβάται μην βγει όπως είπα το διαζύγιο εις βάρος της
Μ αρέσει που τα ξέρεις ολα
Είδες πουθενά να απάντησα με σαφήνεια, κατηγορηματικά και απόλυτα;;;;;;Καλα μην είσαι και τόσο σίγουρος
Έτσι λες ε;;;; Θα πρέπει να ανοίξεις κουβέντα με τους pnewman,anemodoura & troubamanΑφού κάθεται και σου λέει όλα αυτά,σε βλέπει σαν φιλεναδίτσα
Πες τα....περνάς καλά τουλάχιστον ;;;;;Δεν λέει φίδια, μένει απέναντί μου.
Όχι δεν είπα κάτιΕίδες πουθενά να απάντησα με σαφήνεια, κατηγορηματικά και απόλυτα;;;;;;
Φτιάχνω ποπ κορν, μετά τον Ευαγγελάτο και σε παρακολουθώ γιατί .... the show must go on.Πες τα....περνάς καλά τουλάχιστον ;;;;;
Ήταν απάντηση στο "μην είσαι απόλυτος". Έχω μάθει να μην είμαι...Όχι δεν είπα κάτι
ΟκΉταν απάντηση στο "μην είσαι απόλυτος". Έχω μάθει να μην είμαι...
τύπε εσυ δεν εισαι που ελεγες κατι φίδια οτι βαράς μαλακια με ανοικτη κουρτινα και σε παίρνουν ματι οι γειτόνοι;
Μήπως γι αυτό στα λέει η γκόμενα ?
αν εχουν σοβαρα προβληματα κι εχουν φτασει σε σημειο απεχθειας κι αποστροφης, ουτε να τον βλεπεις τον αλλον δε θες, ποσω μαλλον να κανεις σεξ μαζι του...Τις προάλλες βγήκαμε συνάδελφοι από την προηγούμενη δουλειά μου. Μέσα σ αυτούς υπάρχει μια κοπέλα 29 χρόνων, με παιδί και με προβλήματα στο γάμο της κι ότι αυτά οδήγησαν στο σημείο να έχει να κάνει σεξ με τον άντρα της από τον Αύγουστο....Ρε πως αντέχουν.....;;;;;
Λάθος κάνεις..μια τέτοια περίπτωση, αν γίνει αντικείμενο σωστού χειρισμού απ τον άντρα - ακροατή προβλημάτων, συνήθως καταλήγει σε σεξ - παράλληλη σχέση.Αφού κάθεται και σου λέει όλα αυτά,σε βλέπει σαν φιλεναδίτσα
τύπε .... ισχύουν αυτά που λες .... αλλά μπορεί το πήδημα να το πληρώσεις ακριβά .....Λάθος κάνεις..μια τέτοια περίπτωση, αν γίνει αντικείμενο σωστού χειρισμού απ τον άντρα - ακροατή προβλημάτων, συνήθως καταλήγει σε σεξ - παράλληλη σχέση.
Το θέμα είναι κατά πόσο ενδιαφέρεται ο ακροατής και ποιος θα προλάβει να κάνει το μπασιμο ( μπασκετική ορολογία - το μπασιμο ακολουθείται από κάρφωμα)
Μια γυναίκα που παραπονιέται για τον άντρα της, παραπονιέται σε πολλούς.. όποιος προλάβει κι όποιος το θέλει περισσότερο, είναι αυτός που θα γευτεί τον (παντρεμένο) απαγορευμένο καρπό!
Συμφωνώ σε όλα.τύπε .... ισχύουν αυτά που λες .... αλλά μπορεί το πήδημα να το πληρώσεις ακριβά .....
η καλύτερη φάση για παντρεμένους .... είναι να πηδάνε παντρεμένες που είναι πολύ καλά με τον άνδρα τους ... και δεν έχουν σκοπό να τον αφήσουν ....
απλά γουστάρουν φάσεις .... αν μάλιστα ο άνδρας της έχει πιο πολλά από σένα .... είσαι πιο σίγουρος !!!!!! αν είναι γατάκι ... ρισκάρεις !
αρκεί να έχεις πουλήσει ιστορία .... να την πετύχεις σε αγαμίες ... να εξάψεις περιέργεια ... να είσαι λεζάντας ... να είσαι περίεργος/μουρλός .... ήρωας κόμικ κτλ !
Τις προάλλες βγήκαμε συνάδελφοι από την προηγούμενη δουλειά μου. Μέσα σ αυτούς υπάρχει μια κοπέλα 29 χρόνων, με παιδί και με προβλήματα στο γάμο της κι ότι αυτά οδήγησαν στο σημείο να έχει να κάνει σεξ με τον άντρα της από τον Αύγουστο....Ρε πως αντέχουν.....;;;;;
Ε, ένα κάρφωμα έπρεπε να το έριχνες... Να έχεις να λες στα εγγόνια σου...Λάθος κάνεις..μια τέτοια περίπτωση, αν γίνει αντικείμενο σωστού χειρισμού απ τον άντρα - ακροατή προβλημάτων, συνήθως καταλήγει σε σεξ - παράλληλη σχέση.
Το θέμα είναι κατά πόσο ενδιαφέρεται ο ακροατής και ποιος θα προλάβει να κάνει το μπασιμο ( μπασκετική ορολογία - το μπασιμο ακολουθείται από κάρφωμα)
Μια γυναίκα που παραπονιέται για τον άντρα της, παραπονιέται σε πολλούς.. όποιος προλάβει κι όποιος το θέλει περισσότερο, είναι αυτός που θα γευτεί τον (παντρεμένο) απαγορευμένο καρπό!
( Μου έτυχε μια τέτοια περίπτωση σχετικά πρόσφατα - απέφυγα την εμπλοκή για κάποιους λόγους κι επωφελήθηκε ο επόμενος... χαχαχαχ..)
Φίλε Μπουμπουνίτο, εδώ και πάρα πολλά χρόνια δεν υπάρχει "διαζύγιο σε βάρος" κάποιου. Βλακείες σου λέει ή δεν θέλει να χωρίσει και δεν πήγε ούτε καν να ρωτήσει. Να αρπάξει κάνα πούτσο θέλει μόνο.Δεν ξέρω...δεν είπε...πιθανολογω πως όχι... φοβάται μην βγει όπως είπα το διαζύγιο εις βάρος της
Ήρθε και ο σιωπηλός μάρτυςΦτιάχνω ποπ κορν, μετά τον Ευαγγελάτο και σε παρακολουθώ γιατί .... the show must go on.
Άξιος!