Νέα

Ρε παιδιά διώχνουν το Lua Lua από τον Ολυμπιακό !!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα julio_the_impaler
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
και οσα λεμε εμεις αποδεδειγμενα ειναι...για γυναικα καπετανιου θα μας πει κατι η για διονυσιου με σαραβακο?
Η καπετανισα δεν πιαστηκε να κανει παρτουζα η αλλες παπαριες. Την κοπανησε με ενα μικροεφοπλιστη. Αλλα κι ο καπετανιος δεν καθησε με σταυρωμενα τα χερια. Τα εμπλεξε με γνωστη καλλονη ηθοποιο (και νυν πολιτικο) αλλα οταν τουφυγαν οι καυλες ξαναφερε κοντα του την καπετανισα, αφου εκαναν τον καλο της τοπι στο ξυλο. Και οχι μονο αυτο, τον εξουθενοσαν οικονομικα, που για πασατεμπο τον κοβω να πουλει τωρα.
Οσο αναφορα τον "μικρο" και τον τραγουδιστη. Ειναι γεγονος και ειχε βουηξειτοτε η Ν. Σμυρνη. (δεν ειχε Ιντερνετ τοτε βλεπετε) Ο γερος εσκασε και πεθανε απο τον καημο του. Τα αδελφια του δεν του το συχγωρεσαν ποτε. Μαλιστα για αρκετο διαστημα δεν μιλουσαν καν μεταξυ τους.
Το διαστημα μαλιστα αυτο ο "μικρος" τα ειχε με καποια συγγενη μου (πολυ μουναρα τοτε, ακομη και τωρα που ειναι 40 φευγα ειναι ενα φοβερο MILF) και πηγαιναν για γαμο.
Τον καημο της τον εκμυστηρευτηκε στη γιαγια της και αυτη μου τα ειχε πει. (παει κοντα 20ετια)

nyktovios

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αν ο μεγαλος αυτος παιχτης  αργουσε συστηματικά  σωστα επραξαν ......... η πειθαρχια χαρακτηριζει την μεγαλη ομαδα  . και ετσι βαζουν μυαλο ολοι .
Συνφωνώ φίλεμου σε οτι λές . Ετσι κανουν οι μεγάλες ομάδες . Τέλος!!!

nyktovios

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
βαζελάκια και τουρκάκια να κοιτάνε τις δικές τους πομπές.Στο θέμα μας τώρα.Καλά κάνει και τον διώχνει.Τι την πέρασε την ομάδα?Και ποιός είναι ο λουα λουα?Πάνω από όλους είναι ο ΘΡΥΛΟΣ μας! ! !και αν ο κάθε λουα λουα θέλει να παίζει στην ομάδα να είναι σωστός στις υποχρεώσεις του,όπως είναι σωστός όταν πάει στη τράπεζα και τσεπώνει το παραδάκι.Αυτά :)
[/Ωραίος !!!!!!!! :2funny:[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][/size][/size][/size][/size]quote]

OP
OP
J

julio_the_impaler

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
ρε παιδια ολα αυτα που λετε που τα ξερετε ? τα κουτσομπολια ? εχω φρικαρει !!! καλα καποια απο αυτα τα εχω ακουσει και εγω !! αλλα ειναι καποια αλλα που αφορουν τον Ολυμπιακο και εχω μεινει αποσβολωμενος !!!! τι να πει κανεις !!! παντως για το LuaLua κανουν λαθος να τον διωξουν !! στις ελληνικες ομαδες ολο και καποιος θα βρισκεται να κανει μαλακιες !! αφου μας εχουν για τον π....ο ολοι οι ξενοι !!! λες και αν τον διωξουν(κατι που δε θελω με τιποτα !!! ) του χρονου ακομα και με κανενα προπονηταρα δε θα βρεθει καποιος να κανει μαλακιες ??? το θεμα δεν ειναι τοσο του Ολυμπιακου ή του εκαστοτε προπονητη του !! απλα βρισκουν και τα κανουν ολοι στην Ελλαδα , τη χωρα μας  , η οποια δε φτουραει πουθενα , τη σημερον ημερα !!! ειναι μια χωρα που η πειθαρχεια ειναι μια λεξη αγνωστη σε ολους μας !!!

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
...φίλε κ η μαλακία είναι ότι ΕΠΑΙΝΕΙ ο Σάββας τον άντρα που του γαμούσε την γυναίκα εδώ κ χρόνια κ τον χώρισε για αυτόν...

Αυτό είναι το μεγαλείο το Θρύλου μας... "Υπεράνω όλων, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ"

:rockon:

Επισκέπτης
δεν επρεπε να το κανει αυτο με το λουα λουα,ειδικα τωρα ,παραμονη του τελικου.βεβαια,ως αρειανος ,δε με νοιαζει.αλλα αν ημουν γαβρος ,θα νευριαζα ,απο τετοια αποφαση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom