You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε παιδιά διώχνουν το Lua Lua από τον Ολυμπιακό !!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα julio_the_impaler
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 68
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
ετσι τι να πουμε και εμεις για γυναικα καπετανιου που την εκανε τσακωτη με ολους τους εργαζομενους στο κοτερο για σαραβακο διονυσιου κι φυσικα οπως ανεφερε και καποιος πριν για τον πρωτο δηλωμενο...τζον αμιτσι...τωρα για λουα λουα επειδη λετε μαλακιουλες ο παιχτης μαγκες ειναι ο πιο ακριβοπληρωμενος που υπαρχει στον ολυμπιακο.παιρνει σχεδον 2 μυρρια με πριμ τιτλων και επειδη εχει να παιρνει και η πρωην ομαδα του το πακετακι για ενα χρονο φτανει 5 με 6 μυρρια...δεν νομιζω να εχετε εσεις κατι τετοιο ε?αλλωστε οι δευτεροτριτοι αν βαλουν πριμ τιτλων θα γελαει ο κοσμος....και αν ο λουα ειναι επανελλημενα ασυνεπης καλα κανει και τον πουλαει προσεχτε οχι τον διωχνει ελευθερο τον πουλαει.αν σας αρεσει κοπιαστε...τιμη εκκινησης απ οτι λεγεται ειναι γυρω στα 4 μυρρια...για να βαζουμε τα πραγματα στη θεση τους οχι τιποτε αλλο σας επιασε ολους τους ανυπαρκτους ο πονος για λουα λουα...ο πονος απ το θρυλο τοσα χρονια και το αιμα αλλα που να παρετε χαμπαρι.α και μια πληροφορια για μπαγεβιτς...μενει θεσσαλονικη οποτε μη σας παραμυθιαζουν...νοικιασε σπιτι εκει πολυ προσφατα για πολλα ετη οποτε μη τρωτε παραμυθι.βαζελάκια και τουρκάκια να κοιτάνε τις δικές τους πομπές.Στο θέμα μας τώρα.Καλά κάνει και τον διώχνει.Τι την πέρασε την ομάδα?Και ποιός είναι ο λουα λουα?Πάνω από όλους είναι ο ΘΡΥΛΟΣ μας! ! !και αν ο κάθε λουα λουα θέλει να παίζει στην ομάδα να είναι σωστός στις υποχρεώσεις του,όπως είναι σωστός όταν πάει στη τράπεζα και τσεπώνει το παραδάκι.Αυτά
ρε φιλε για χαλαρωσε λιγο γιατι πολυ περιεργα μας τα λες...
καταρχην να σου πω οτι τι κανει ο καθενας στο κρεβατι του ειναι δικο του θεμα, αλλα παρ'ολα αυτα θα κατεβω στο επιπεδο σου να σου απαντησω αντιστοιχως ¨:
- αναστοπουλος : τουλαχιστον 2 σταρ ελλας της εποχης στο πλευρο του επισημως και στο da capo ψωνιζει πιτσιρικες ακομα
- μητροπουλος : ειχε συντροφο την πιο ωραια γυναικα της εποχης του (r.i.p.)
- γεωργατος / ελευθεροπουλος : αμετρητες μοντελες-τραγουδιαρες-ηθοποιοι επισημως γκομενες ( συμπεριλαμβανομενων αννας μαριας παπαχαραλαμπους, αποστολιας ζωη, κτλ) .
- καστιγιο : φανη δρακοπουλου κτλ κτλ κτλ (ολα σε ξεκωλα-τραγουδιαρες)
- ακομα και ο ασχημαντρας ο τσαλουχιδης ειχε βγει στις ειδησεις επειδη σε γαμο στην βεροια πιπωσε την νυφη στις τουαλετες και τον πιασανε
- καρεμπε : ασχολιαστο...
δεν συνεχιζω επειδη δεν βρισκω νοημα.
αυτα δηλαδη σημαινουν οτι εμεις στον πειραια γαμαμε και δερνουμε ??? συμφωνα με την λογικη σου, ναι. εγω εχω τις αντιρησεις μου...
και τελικα τι ομαδα εισαι?
καταρχην να σου πω οτι τι κανει ο καθενας στο κρεβατι του ειναι δικο του θεμα, αλλα παρ'ολα αυτα θα κατεβω στο επιπεδο σου να σου απαντησω αντιστοιχως ¨:
- αναστοπουλος : τουλαχιστον 2 σταρ ελλας της εποχης στο πλευρο του επισημως και στο da capo ψωνιζει πιτσιρικες ακομα
- γεωργατος / ελευθεροπουλος : αμετρητες μοντελες-τραγουδιαρες-ηθοποιοι επισημως γκομενες ( συμπεριλαμβανομενων αννας μαριας παπαχαραλαμπους, αποστολιας ζωη, κτλ) .
- ακομα και ο ασχημαντρας ο τσαλουχιδης ειχε βγει στις ειδησεις επειδη σε γαμο στην βεροια πιπωσε την νυφη στις τουαλετες και τον πιασανε
αυτα δηλαδη σημαινουν οτι εμεις στον πειραια γαμαμε και δερνουμε ??? συμφωνα με την λογικη σου, ναι. εγω εχω τις αντιρησεις μου...
αυτο το τελευταιο ντρεπονται δεν το λενε.ειναι αντιολυμπιακοι και τιποτα αλλο.σε οποιο και αν αναφερεσαι μην περιμενεις απαντηση.ρε φιλε για χαλαρωσε λιγο γιατι πολυ περιεργα μας τα λες...
xarhs76 σε μενα το ειπες?εγω ειμαι με την μεγαλυτερη ομαδα της ελλαδας..ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ..
Αυτα που ειπες,δεν αναιρουν αυτα που ειπα εγω..Δεν αμφισβητω οτι ισως εγιναν οσα λες..Αλλα εγω σου μιλησα με στοιχεια φιλε..
πχ η Ελενη Κροκους ειναι πρωην γυναικα του Σαββα Θεοδωριδη που τον κερατωνε με τον Κροκους κ τελικα τον χωρισε κ παντρευτηκε τον Κροκους κ γεννησε τον μικρο Σωκρατη Κροκους..
Για γυναικα αντζα ειναι πασιγνωστα τα οσα ειπα..
ειναι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ οσα εγραψα..
Αυτα που ειπες,δεν αναιρουν αυτα που ειπα εγω..Δεν αμφισβητω οτι ισως εγιναν οσα λες..Αλλα εγω σου μιλησα με στοιχεια φιλε..
πχ η Ελενη Κροκους ειναι πρωην γυναικα του Σαββα Θεοδωριδη που τον κερατωνε με τον Κροκους κ τελικα τον χωρισε κ παντρευτηκε τον Κροκους κ γεννησε τον μικρο Σωκρατη Κροκους..
Για γυναικα αντζα ειναι πασιγνωστα τα οσα ειπα..
ειναι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ οσα εγραψα..
και οσα λεμε εμεις αποδεδειγμενα ειναι...για γυναικα καπετανιου θα μας πει κατι η για διονυσιου με σαραβακο?
δεν τα ξερω αυτα,αν τα ξερεις πες εσυ..
Είναι σύνηθες στο Ελλάντα να μιλάς για το σπίτι του άλλου για να μην πιάσουν το σπίτι το δικό σου...
Ο Θρύλος είναι πρώτος και αυτό πονάει...
Τέσπα,ο LuaΧ2 το έφαγε το κεφαλάκι του γιατί από τελευταίος στην Αγγλία την είδε φίρμα και βεντέτα στο Θρύλο και τα είχε γράψει όλα στα @@ του.Στο καλό φίλε Λούα Λούα,σε ευχαριστούμε για όσα προσέφερες(γιατί αχάριστοι δεν είμαστε).
Ο Θρύλος είναι πρώτος και αυτό πονάει...
Τέσπα,ο LuaΧ2 το έφαγε το κεφαλάκι του γιατί από τελευταίος στην Αγγλία την είδε φίρμα και βεντέτα στο Θρύλο και τα είχε γράψει όλα στα @@ του.Στο καλό φίλε Λούα Λούα,σε ευχαριστούμε για όσα προσέφερες(γιατί αχάριστοι δεν είμαστε).
ναι ζεις σε αλλη χωρα εσυ .καλα αλλα ακομα δεν μας ειπες τι εισαι ?αρης εισαι?δεν τα ξερω αυτα,αν τα ξερεις πες εσυ..
σε σενα το ειπα laplace και συγνωμη που δεν το ξεκαθαρισα.
αποδεδειγμενα ειναι μονο αυτα με την γυναικα του αντζα (και οχι τον φροντιστη) και του σαββα. και στα 2 αυτα εχεις δικιο. δεν ειπες μονο αυτα ομως...εμπλεξες την καραφλα του γεωργατου και τον αναστοπουλο
αποδεδειγμενα ειναι και αυτα με τον "μικρο" και τον αγγελο. αυτο δειχνει κατι ομως για τους παναθηναικους? οπως και οι δηλωσεις του κωστετσου φωτογραφημενου στα 4 να δηλωνει οτι ειναι ΠΑΟ. δειχνει κατι αυτο ? ( το πραγματικα αστειο βεβαια ειναι οτι η βροχοπουλου δηλωσε ΑΕΚ!!!)
και κατι ακομα : πως οριζεται η μεγαλυτερη ομαδα μιας χωρας ?
πριν απαντησεις, σε παραπεμπω στην εκπομπη "φακελοι" του παπαχελα την περσινη Μεγαλη Τριτη που προβληθηκε στο mega και την συνεντευξη της δεσποινας παπαδοπουλου (χηρας του γεωργιου)
αποδεδειγμενα ειναι μονο αυτα με την γυναικα του αντζα (και οχι τον φροντιστη) και του σαββα. και στα 2 αυτα εχεις δικιο. δεν ειπες μονο αυτα ομως...εμπλεξες την καραφλα του γεωργατου και τον αναστοπουλο
αποδεδειγμενα ειναι και αυτα με τον "μικρο" και τον αγγελο. αυτο δειχνει κατι ομως για τους παναθηναικους? οπως και οι δηλωσεις του κωστετσου φωτογραφημενου στα 4 να δηλωνει οτι ειναι ΠΑΟ. δειχνει κατι αυτο ? ( το πραγματικα αστειο βεβαια ειναι οτι η βροχοπουλου δηλωσε ΑΕΚ!!!)
πριν απαντησεις, σε παραπεμπω στην εκπομπη "φακελοι" του παπαχελα την περσινη Μεγαλη Τριτη που προβληθηκε στο mega και την συνεντευξη της δεσποινας παπαδοπουλου (χηρας του γεωργιου)
σε σενα το ειπα laplace και συγνωμη που δεν το ξεκαθαρισα.
φιλε μου η μεγαλη ομαδα ειναι αυτη που εχει παει σε τελικους,ημιτελικα cl ...
επισης για ΔΕΣΠΟΙΝΑ που λες,ΜΑΘΕ οτι ο τζιγκερ της εσκασε γερο κομποδεμα για να τα πει αυτα,επειδη ΜΙΣΕΙ τον ΠΑΟ προ 1979..
ΕΠΙΣΗΣ μαθε οτι στο δικαστηριο πηγε κλαιγοντας κ ειπε οτι της ΕΚΑΝΑΝ ΜΟΝΤΑΖ κ εδειξαν αλλα απο οτι ειπε..
οσο για τα σεξουαλικα ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΙΛΕ,ΝΑΙ ΜΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΣΑ ΛΕΩ αλλα αδιαφορω προσωπικα για το τι κανει ο καθενας,για την πλακα το κανουμε..
μπορει εσυ που εισαι γαβρος να εχεις γαμησει 24124124412 περισσοτερα μουνια απο εμενα,δεν αντιλεγω...πλακιτσα κανουμε κ τσιγκλισμα ΑΛΛΑ οσα εγραψα ειναι αληθεια γιατι ακουγονται απο πολλες πηγες κ εχουν γραφει κ σε εφημεριδες
τον βασιλειο που τον θυμηθηκες?καλα αυτα που λεει ο λαπλας ειναι για γελια οπως και τα βιντεακια.αλλωστε ακομα στα καμινια εχουμε κατι μηχανακια και για συνδεσμους ντου και ξυλο εκδρομες κλπ απαξιω να μιλησω.δεν ειναι καν δευτεροι.τα παοκια ειναι.δεν νομιζω ποτε να αφηναν δικο τους πισω....σε σενα το ειπα laplace και συγνωμη που δεν το ξεκαθαρισα.
τον βασιλειο που τον θυμηθηκες?καλα αυτα που λεει ο λαπλας ειναι για γελια οπως και τα βιντεακια.αλλωστε ακομα στα καμινια εχουμε κατι μηχανακια και για συνδεσμους ντου και ξυλο εκδρομες κλπ απαξιω να μιλησω.δεν ειναι καν δευτεροι.τα παοκια ειναι.δεν νομιζω ποτε να αφηναν δικο τους πισω....
καλα δεν θα ριξουμε την συζητηση σε αυτο το επιπεδο μεγαλε..
το βιντεο στο εβαλα γιατι ειχες βαλει ενα αναλογο..
μην το γαμας,ας κρατηθει ενα επιπεδο τουλαχιστον..
φιλε laplace,
απο τις απαντησεις μου καταλαβαινεις οτι δεν θιγομαι ουτε θυμωνω. γουσταρω και εγω το τσιγκλισμα κτλ και γουσταρω που δεν βριζεις οπως δεν βριζω. οποτε ελευθερα.
αλλα ρε φιλε αυτο με τον τζιγγερ να την πληρωσε κτλ κτλ ειναι για πολλα γελια. ασε που αυτοαναιρεισαι : Η' ο τζιγγερ την πληρωσε Η΄ τα μπουρδουκλωσανε στο μονταζ . αποφασισε!
επισης , δεν ειπα εγω ποσες εχω πηδηξει η ποσες πηδανε οι παναθηναικοι...σε τελικη τελικη δεν νομιζω να γαμαει καποιος περισσοτερο η λιγοτερο αναλογα με το τι ομαδα ειναι
απο τις απαντησεις μου καταλαβαινεις οτι δεν θιγομαι ουτε θυμωνω. γουσταρω και εγω το τσιγκλισμα κτλ και γουσταρω που δεν βριζεις οπως δεν βριζω. οποτε ελευθερα.
αλλα ρε φιλε αυτο με τον τζιγγερ να την πληρωσε κτλ κτλ ειναι για πολλα γελια. ασε που αυτοαναιρεισαι : Η' ο τζιγγερ την πληρωσε Η΄ τα μπουρδουκλωσανε στο μονταζ . αποφασισε!
επισης , δεν ειπα εγω ποσες εχω πηδηξει η ποσες πηδανε οι παναθηναικοι...σε τελικη τελικη δεν νομιζω να γαμαει καποιος περισσοτερο η λιγοτερο αναλογα με το τι ομαδα ειναι
φιλε laplace,
φιλε αυτο με τον τζιγκερ το ειχε βγαλει Η ΠΡΑΣΙΝΗ,με στοιχεια,ειχε κ δηλωσεις της ιδιας της Παπαδοπουλου
κ να σου πω κατι φιλε,εμενα η χουντα μου γαμησε ολο το σοι κ η Παπαδοπουλου ειπε οτι 'δεν εγιναν βασανισμοι'..
τωρα εσυ θεωρεις αξιοπιστο αυτο το ατομο,εγω ομως ΚΑΘΟΛΟΥ..
κ σου λεω ξανα,ρωτα εναν παλιο παναθηναικο αν ο τζιγκερ ΜΙΣΕΙ ή οχι οτι εχει σχεση με προ Παναθηναικο του 1979 που τον αγορασε..
ενταξει, μην συγχεουμε την ποδοσφαιρικη πλακιτσα με τα οργια της χουντας...ολοι ειχαμε θυματα τοτε...
για να τελειωνουμε ομως, θα σου προτεινα να κοψεις την ΠΡΑΣΙΝΗ και τα συναφη (οπως και οι γαυροι τον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ και τα συναφη ). η μαλακια τυφλωνει...δυστυχως!
καλη σου μερα
καλο σκ
για να τελειωνουμε ομως, θα σου προτεινα να κοψεις την ΠΡΑΣΙΝΗ και τα συναφη (οπως και οι γαυροι τον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ και τα συναφη ). η μαλακια τυφλωνει...δυστυχως!
καλη σου μερα
καλο σκ
ενταξει, μην συγχεουμε την ποδοσφαιρικη πλακιτσα με τα οργια της χουντας...ολοι ειχαμε θυματα τοτε...
καλη σου μερα
καλο σκ
καλο ΣΚ φιλε..
δεν το γαμαω...θα το γαμαγα αν ελεγα καποιο ψεμμα η καποια ανακριβεια...και μιλας σς καποιον που οχι απλα ξερει απο τετοιες ιστοριες...αστο μην ανοιξω το στομα μου παλι....και φυσικα αυτα περι χουντεμπλευ ειναι ντροπη και μονο να αναφερονται...εκτος και αν γουσταρεις βασιλιαδες χουντες και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις..... ;)καλα δεν θα ριξουμε την συζητηση σε αυτο το επιπεδο μεγαλε..
το βιντεο στο εβαλα γιατι ειχες βαλει ενα αναλογο..
μην το γαμας,ας κρατηθει ενα επιπεδο τουλαχιστον..
δεν το γαμαω...θα το γαμαγα αν ελεγα καποιο ψεμμα η καποια ανακριβεια...και μιλας σς καποιον που οχι απλα ξερει απο τετοιες ιστοριες...αστο μην ανοιξω το στομα μου παλι....και φυσικα αυτα περι χουντεμπλευ ειναι ντροπη και μονο να αναφερονται...εκτος και αν γουσταρεις βασιλιαδες χουντες και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις..... ;)
γαμα το ρε ari,δεν θα συνενοηθουμε..
καλο ΣΚ να εχεις κ καλη τυχη στον ΑΡΗ αποψε..
και για ιστοριες φιλε,εγω να δεις ποσες μπορω να πω..απο κανελλους μεχρι οτι θες,αλλα τα θεωρω ΜΑΛΑΚΙΕΣ ολα αυτα..
ειδικα να πλακωνεται καποιος για την μπαλα..αλλο το τσιγκλισμα κ αλλο να χτυπηθεις με εναν συνανθρωπο σου για την μπαλα..
ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑΙ(πχ οικογενεια,γκομενα,τιμη κλπ) αλλα ΟΧΙ για την μπαλα..
οσο για την χουντα κ τους βασιλιαδες ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 89
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις