Δ
Διαγραμμένο μέλος 86473
Επισκέπτης
Μα πανω απο ΟΛΑ ειμαι ΑΝΤΙΟλυμπικος!! ;)εισαι φιλος της χαποελ-Αελ-Αποελ;
Μα πανω απο ΟΛΑ ειμαι ΑΝΤΙΟλυμπικος!! ;)εισαι φιλος της χαποελ-Αελ-Αποελ;
Οταν βγάλεις αρχιδια δικα σου θα μαθεις και να το γράφεις!!!!Μα πανω απο ΟΛΑ ειμαι ΑΝΤΙΟλυμπικος!! ;)
Μα πανω απο ΟΛΑ ειμαι ΑΝΤΙΟλυμπικος!! ;)
ποιανού ομαρ;του σαριφ;για τα πανηγύρια φέτος είμαστε και οι δύο.οι ήττες θα είναι πολλές και για τις 2 ομάδες,το έχω πει από την αρχή της σαιζον και το ξαναλεω.τα ρόστερ ΑΕΚ και ολυμπιακού είναι για γέλια φέτος.καλα εμάς ήταν και πέρυσι.O Φιγκέιρας είναι ρεζέρβα του Ομάρ. Οπότε όταν γυρίσει θα βελτιωθούμε. Τώρα για Ντα Κόστα, Μποτία, Ντε λα Πέγια τα έχουμε πει. Αν και ο Ντα Κόστα παραδόξως δεν ήταν κακός χτες.
Εσύ είσαι Ντροπή και Σάλτα και Γαμησου Αεκτζη του καναπέ..έλα στο Γηπεδο μορη Κυρια και στείλε μου που θα είσαι να Ερθω να τα πούμε Live..και να δουμε ποιος είναι πιο πολύ Αεκτζης απο τον Αλλον!!Εισαι για τον πουτσο.
Η εισαι ΑΕΚ η δεν εισαι τιποτα. Ντροπιαζεις τους ΑΕΚτσηδες με τις μαλακιες που λες και γραφεις.
Παρε πουλο.
Εσύ είσαι Ντροπή και Σάλτα και Γαμησου Αεκτζη του καναπέ..έλα στο Γηπεδο μορη Κυρια και στείλε μου που θα είσαι να Ερθω να τα πούμε Live..και να δουμε ποιος είναι πιο πολύ Αεκτζης απο τον Αλλον!!
Βαλε Κοκκινη Κυλοτα και Τραβα στον Πειραια παλιοΜαλακα και κανε Πιατσα στο Λιμανι..Λινατσα Βρωμερη!! Οξω Πουστη απ την Παραγκα!!"ποιος ειναι πιο πολυ αεκτζης απο τον αλλον". Σιγα μη σκισεις κανα καλσον ρε χοντρομαλακα.
Με "Αεκτζηδες" που οταν τρωνε 3-4 απο την ομαδα του κρατους και της ζιμενς βγαινουν και γραφουν για τις πουτσες που εφαγαν απο αελ η για ευρωπαικες τους ηττες ( ασχετες με την ΑΕΚ ), δεν εχω και πολλα κοινα.
Ασχολεισαι περισσοτερο με την βρωμο-ομαδα του κοκκαλη-μαρινακη παρα με αυτην που λες οτι υποστηριζεις. Αντι να το βουλωσεις και να μην φανεις για αλλη μια φορα μαλακας, μετα την οποια ηττα καθεσαι και λες για ηττες του πουστογαυρου τις οποιες ΔΕΝ εχει υποστει απο την ομαδα σου.
Αποφασισε ποια ομαδα εισαι και ενημερωσε και εμας μετα, ΑΕΚτζη του κωλου. Για κατι μαλακες σαν εσενα βγαινουν και κραζουν τα χυμενα τα τραβελια του βρωμολιμανου και οι βαζελες.
*Του Αγίου πούτσου ανήμερα θα φτιάξουμε γήπεδο με το μουνόπανο που μπλέξαμε.
ANAKOINΩΣΗ ORIGINAL ΠΑΤΡΑΣ :
Η ORIGINAL 21 ήταν, είναι και θα είναι μονο με το μεγαλείο που πρεσβεύει ο δικέφαλος αετός . [size=16pt]Ηταν, είναι και θα είναι μόνο με την ΑΕΚ, μέχρι να βγει η τελευταία ανάσα μας.[/size]