gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Εσύ να δείξεις πρώτα σεβασμό προς τον Αλέξη...που μου έμαθες και το 'respect"...μπαστουνόβλαχε!+1.000.000.000.000
Respect...
Εσύ να δείξεις πρώτα σεβασμό προς τον Αλέξη...που μου έμαθες και το 'respect"...μπαστουνόβλαχε!+1.000.000.000.000
Respect...
Respect σε ποιόν????Εσύ να δείξεις πρώτα σεβασμό προς τον Αλέξη...που μου έμαθες και το 'respect"...μπαστουνόβλαχε!
Γιατί οι υπόλοιποι έχουν καλύτερους προέδρους?Respect σε ποιόν????
Το άλλο με τον τοτό το ξέρεις ρε γκασμά????
Ρε φίλε ποια Δικαστήρια? Δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ είναι. Δεν είναι Δικαστήριο. Και δεύτερον το καθυστέρησαν επίτηδες για να μην εκδικαστεί όσο η Καλαμαριά είχε ελπίδες να παραμείνει στην κατηγορία ώστε να μην απορρίπτοταν τα ασφαλιστικά μέτρα όπως τελικά έγινε. Ολος ο κόσμος αυτό λέει. Θα μας τρελάνεις?????Σύντροφοι, ο πιπινομάνιακ στο παραπάνω πόστ του τα είπε όλα.
Αλλωστε σας το είχα πει ΠΡΙΝ απο όλους ότι θα δικαιωνόταν ο Ολυμπιακός στα Δικαστήρια γιατί η ενέργειά του ήταν ΣΥΝΝΟΜΗ, άσχετο αν με κράξανε μερικοί και άσχετο αν ηθικα δεν με βρίσκει σύμφωνο.
Και σύντροφε νικολακι72 , αν ήξερες το τι γίνεται με τα Δικαστήρια δεν θα σου προξενούσε καμιά απολύτως έκπληξη η καθυστέρηση της καθαρογραφής της απόφασης.
Εγω ειμαι ο πρωτος που χαρακτηρισα το Γκαγκατση σατανικο..καπως ετσι ειναι
αλλα το να καθυστερει η κλικα του γκαγκατση να καθαρογραψει την αποφαση 1 μηνα , με την ταυτοχρονη σφαγη της καλαμαριας και υποπτων αποτελεσματων αστερας - λειβαδια 1-2 πχ, οταν ηρθε η ωρα να εκδικαστει η υποθεση εμφανιστικε η καλαμαρια χωρις ενομο συμφερον
να μην ξεχναμε μερικα πραγματακια
ΨΟΦΟΣ ΚΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΓΚΑΓΚΑΤΣΟΠΑΡΕΑ
εδώ ρε φίλε δεν είχαν στείλει το δελτίο συμμετοχών στην Καλαμαριά και παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός την ίδια νύκτα του αγώνα είπε πως θα καταθέσει ένσταση. Η ΕΠΟ πρέπει να ενημερώνει τις ομάδες όλες ή μόνο τον Ολυμπιακό, για να ξέρουμε και εμείς!!! Το έστειλαν το δελτίο συμμετοχών κατόπιν αίτησης της Καλαμαριας μετά τον Αγώνα. Τώρα εάν εσύ τα βλέπεις φυσιολογικά όλα αυτά ή θεωρείς τον Γκαγκάτση να αντιμετωπίζει όλες τις ομάδες το ίδιο, τότε δουλευόμαστε.Σύντροφοι, ο πιπινομάνιακ στο παραπάνω πόστ του τα είπε όλα.
Αλλωστε σας το είχα πει ΠΡΙΝ απο όλους ότι θα δικαιωνόταν ο Ολυμπιακός στα Δικαστήρια γιατί η ενέργειά του ήταν ΣΥΝΝΟΜΗ, άσχετο αν με κράξανε μερικοί και άσχετο αν ηθικα δεν με βρίσκει σύμφωνο.
Και σύντροφε νικολακι72 , αν ήξερες το τι γίνεται με τα Δικαστήρια δεν θα σου προξενούσε καμιά απολύτως έκπληξη η καθυστέρηση της καθαρογραφής της απόφασης.
Η απόφαση αδελφέ μπορεί να ήταν σωστή αλλά αυτό που κυκλοφορεί ότι ο Γκαγκά ειδοποίησε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τον Βάλνερ δυστυχώς είναι και το πιο πιθανό!!!Ας μην τον ανακυρήξουμε και δίκαιο κριτή...Εγω ειμαι ο πρωτος που χαρακτηρισα το Γκαγκατση σατανικο..
Εκοψε-εραψε τη κατασταση χρησιμοποιωντας και καποια "νομικα τερτιπια" για να διαφυλαξει τα νωτα του,ομως στην ουσια η αποφαση ηταν 100% νομοτυπη...
Και οσον αφορα το θεμα της αντιπαλοτητας που εχει προκυψει τα τελευταια χρονια,μεταξυ ΟΜΑΔΩΝ εναντιον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (παυλα ΕΠΟ,παυλα παραγκας),η κατασταση ΔΥΣΤΥΧΩΣ εχει καταντησει σαν τη παραβολη του λυκου με τα προβατα...
Φωναζουν ΟΛΕΣ οι αλλες ομαδες για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ αποφαση που ευνοει τον Ολυμπιακο (ανεξαρτητα αν ειναι δικαιη η οχι),με συνεπεια οταν ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δικιο,να μην τους το αναγνωριζουν...
Δεν το σφύριξε ο Γκαγκά...ο Κομπότης το σφύριξε γιατί είχε κάνει κίνηση το Δεκέμβριο πριν την Καλαμαριά για να τον αποκτήσει,αλλά την έψαξε τη δουλειά και διαπίστωσε ότι υπάρχει κόλημα!!!Η απόφαση αδελφέ μπορεί να ήταν σωστή αλλά αυτό που κυκλοφορεί ότι ο Γκαγκά ειδοποίησε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τον Βάλνερ δυστυχώς είναι και το πιο πιθανό!!!Ας μην τον ανακυρήξουμε και δίκαιο κριτή...
Καλα τα είπες παράρτημα!Δεν το σφύριξε ο Γκαγκά...ο Κομπότης το σφύριξε γιατί είχε κάνει κίνηση το Δεκέμβριο πριν την Καλαμαριά για να τον αποκτήσει,αλλά την έψαξε τη δουλειά και διαπίστωσε ότι υπάρχει κόλημα!!!
Βέβαια,από την άλλη...είτε το σφύριξε ό Κομπότης έιτε ο Γκαγκά...το ένα και το αυτό είναι...μεταξύ κουμπάρων βλέπεις...
Αλλά εσένα τί σε πείραξε τελικά...???που η Γκαγκάπαρέα το σφύριξε στον γάυρο ενώ εσένα για τον Φυτανίδη το έκανε γαργάρα με αποτέλεσμα να το πάρετε χαμπάρι μετά απο ένα μήνα???Εκεί είναι το θέμα...???Ξέρατε όλοι τι εστί Γκαγκάτσης...αλλά όταν σας δόθηκε η ευκαιρία Ξεκινώντας υποτίθεται κάτι καινούριο με την ΣκουπροΛίγκα ...ο Κόκκαλης έθεσε ως όρο να μην πειράξει κανείς τον Γκαγκάτση και κάνατε όλοι τουμπέκα...ας τους λουστούμε όλοι μας τώρα!!!
Είναι αργά για δάκρυα πια...
Συνέχισε να λές χοντρέ...Καλα τα είπες παράρτημα!
Και μετά λέγαμε για τον Μάκαρο!Πρέπει να δώσεις 50 ευρώ για να πας σε θύρα της προκοπής και να δεις την ΑΕΚ με αμφίβολη ενδεκάδα και τον "μισό" Πανιώνιο να παλεύουν για την προνομιούχο δεύτερη θέση!Απο την αλλα καλα ρε Ντεμη δεν θα μας λες αν θα κατεβασεις την ομαδα (για μενα πρεπει να κατεβει αλλα με αλλαγμενη εντεκαδα) πας και ανεβαζεις τις τιμες των εισητηρίων?????????????/
Με ποια λογική???
Σαφώς και αναφέρομαι στη διοίκηση της ομάδας σου...αλλά και όλων των υπολοίπων...Συμφωνώ bull αλλά και να ήθελε να πειράξει κάποιος τον Γκαγκά πως θα το έκανε?Οι εκλογές είναι τον Οκτώβριο αν δεν κάνω λάθος και τότε θα πάρει τον μπούλο...αν και δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι!Όταν λες ότι κάναμε όλοι τουμπέκα ασφαλώς θα αναφέρεσαι στην διοίκηση μας!
[size=14pt]Η Σούπερ Λιγκ με το μόνο με το οποίο ασχολήθηκε ήταν με τα έσοδα των ομάδων!!!Όλα τα άλλα ήταν για λαική κατανάλωση![/size]