You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.391
- Πόντοι
- 266
αεκατζη η ομαδα σουακομα πιο δυσκολο το να πληρωνονται στην ωρα τους..
παταει καλα εφετος ;) ;) ;)
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
τα αλλα ποστς σου που πηγαν ρε?αεκατζη η ομαδα σου
παταει καλα εφετος ;) ;) ;)
μην κοροιδευομαστε ρε...οι ιδιοι παιχτες που περσυ βγαλαν την ομαδα 4ρτη ειναι...
αν οι προσθηκες του 34αρη λυμπε ο λυμπε φιλε μου θα σου ανοιξει ολες τις αμυνες τωρα αν ο τσιμπουρ και ο μπλανκο δεν τραβανε δεν φταιει ο λυμπε
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.391
- Πόντοι
- 266
τα φαγε ο μπαγεβιτς....τα αλλα ποστς σου που πηγαν ρε?
Δεν έχουμε πλάγια μπακ, ρε παιδιά. Τι πρωτάθλημα και μαλακίες λέτε;
Χρειαζόμαστε τουλάχιστον άλλον έναν καλό κόφτη ακόμα και πάλι, στο κέντρο της άμυνας θα έχουμε τρύπες.
Αν ο Λεονάρντο είναι καλός φέτος και παίξει ο Μάκος, θα έχουμε κάποιες λύσεις.
Πρέπει όμως να μείνει ο Σκόκο, όπωσδήποτε.
Επίσης, πιστεύω ότι και ο Λαγός μπορεί να βοηθήσει.
Δεν είδα τα φιλικά, αλλά άκουσα ότι τον έβαλε πλάγιο μπακ και ήταν καλός.
Χρειαζόμαστε τουλάχιστον άλλον έναν καλό κόφτη ακόμα και πάλι, στο κέντρο της άμυνας θα έχουμε τρύπες.
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
ετσι...Δεν έχουμε πλάγια μπακ, ρε παιδιά. Τι πρωτάθλημα και μαλακίες λέτε;
οπως ειπα πριν πολλα ερωτηματικα και διοικητικη ασταθεια που κανενας δε βλεπω να αναφερει...
περιμενετε να δουμε..
matrix21
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.110
- Πόντοι
- 6.635
καλα κανουν οι παραγοντες και δηλωνουν οτι στοχος ειναι το νταμπλ!Πως θα παει ρε συ για πρωταθλημα????
Σορρυ κιολας αλλα με απλα την προσθηκη του Ντιοπ και την ιδια ομαδα με περισυ,που εκανε τραγικη χρονια... Προς τι ο τοσος ενθουσιασμος και η βεβαιοτητα που διαβαζω απο εφημεριδες και απο δηλωσεις παραγοντων της ομαδας(Αδαμιδης) οτι στοχος ειναι το νταμπλ!!!!
Λιγο δυσκολα τα βλεπω παντως εγω ολα αυτα...
ετσι πρεπει να δηλωνουν οι παραγοντες ενος συλλογου οπως η ΑΕΚ!
ομως το αν αυτο φανταζει εφικτο ή οχι ειναι κατι που ο καθε λογικα σκεπτομενος ΑΕΚτζης μπορει να το δει...
εγω παντως δεν εχω ενθουσιαστει μεχρι τωρα...θα επρεπε?
με τη λογικη των προσθηκων...ο ΠΑΟ θα επρεπε να ειναι το φαβορι κατα τη γνωμη μου...
βεβαια η αληθεια θα φανει στο πρωταθλημα...τωρα...να χαμε να λεγαμε...
ετσι...οπως ειπα πριν πολλα ερωτηματικα και διοικητικη ασταθεια που κανενας δε βλεπω να αναφερει...
περιμενετε να δουμε..
Είναι πιθανό να έχουμε επανάληψη των περσινών. Το μείγμα είναι εκρηκτικό, ο Μπάγεβιτς είναι προβληματική προσωπικότητα, μεγάλη μερίδα οπαδών δεν τον γουστάρει, στη διαιτησία δεν έχουμε άκρες, ούτε πρόκειται να έχουμε με την παρούσα διοίκηση, οπότε στην πρώτη μαλακία που θα γίνει, μπορεί να αρχίσουν πάλι τα περσινά.
Πάντως ο Αδαμίδης είναι καλύτερη περίπτωση από τον Θανόπουλο. Φαίνεται αυτό.
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
εδω θα διαφωνησουμε φιλε..το θεμα δεν ειναι τι λες,αλλα τι κανεις για να στηριξεις τα λεγομενα σου...καλα κανουν οι παραγοντες και δηλωνουν οτι στοχος ειναι το νταμπλ!
αλλιως κινδυνευεις να χαρακτηριστεις παπατζης ή βλακας.. ;)
υ.γ.το ζητημα ειναι να θυμηθουν ολα αυτα τα ζωα σε ποια ομαδα ειναι μετοχοι..
συμφωνω 100%......Είναι πιθανό να έχουμε επανάληψη των περσινών. Το μείγμα είναι εκρηκτικό, ο Μπάγεβιτς είναι προβληματική προσωπικότητα, μεγάλη μερίδα οπαδών δεν τον γουστάρει, στη διαιτησία δεν έχουμε άκρες, ούτε πρόκειται να έχουμε με την παρούσα διοίκηση, οπότε στην πρώτη μαλακία που θα γίνει, μπορεί να αρχίσουν πάλι τα περσινά.
Πάντως ο Αδαμίδης είναι καλύτερη περίπτωση από τον Θανόπουλο. Φαίνεται αυτό.
υ.γ.χειροτερο απο το ψηφοφορο του πατερα δυσκολο να βρεις....
καλα κανουν οι παραγοντες και δηλωνουν οτι στοχος ειναι το νταμπλ!
ομως το αν αυτο φανταζει εφικτο ή οχι ειναι κατι που ο καθε λογικα σκεπτομενος ΑΕΚτζης μπορει να το δει...
εγω παντως δεν εχω ενθουσιαστει μεχρι τωρα...θα επρεπε?
με τη λογικη των προσθηκων...ο ΠΑΟ θα επρεπε να ειναι το φαβορι κατα τη γνωμη μου...
βεβαια η αληθεια θα φανει στο πρωταθλημα...τωρα...να χαμε να λεγαμε...
Ο γαύρος έχει μακράν το καλύτερο ρόστερ. Με έναν καλό κόφτη είναι υπερπλήρης για τον ελληνικό πρωτάθλημα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει προπονητή, ο Λίνεν δεν ξέρει τι σημαίνει άμυνα.
matrix21
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.110
- Πόντοι
- 6.635
ρε hitman κατ ουσια συμφωνουμε...αλλα αυτο που λεω ειναι πως δεν γινεται να βγουν παραγοντες της ΑΕΚ και να δηλωσουν οτι στοχος μας για φετος ειναι η 5η θεση και η εξοδος στο γιουροπα...δεν ειμαστε ΞΑΝΘΗ,ΚΛΠ!εδω θα διαφωνησουμε φιλε..το θεμα δεν ειναι τι λες,αλλα τι κανεις για να στηριξεις τα λεγομενα σου...
αλλιως κινδυνευεις να χαρακτηριστεις παπατζης ή βλακας.. ;)
υ.γ.το ζητημα ειναι να θυμηθουν ολα αυτα τα ζωα σε ποια ομαδα ειναι μετοχοι..
παντα ο στοχος ενος τετοιου συλλογου πρεπει να ειναι το νταμπλ...αλλο αν θα παρουμε τα @@ μου στο τελος!!!
με καταλαβαινεις πιστευω!
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
με 2 λογια φιλε,οι δηλωσεις τσαμπα ειναι..ρε hitman κατ ουσια συμφωνουμε...αλλα αυτο που λεω ειναι πως δεν γινεται να βγουν παραγοντες της ΑΕΚ και να δηλωσουν οτι στοχος μας για φετος ειναι η 5η θεση και η εξοδος στο γιουροπα...δεν ειμαστε ΞΑΝΘΗ,ΚΛΠ!
παντα ο στοχος ενος τετοιου συλλογου πρεπει να ειναι το νταμπλ...αλλο αν θα παρουμε τα @@ μου στο τελος!!!
με καταλαβαινεις πιστευω!
matrix21
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.110
- Πόντοι
- 6.635
γι αυτο τις κανουν...επειδη ειναι τσαμπα!με 2 λογια φιλε,οι δηλωσεις τσαμπα ειναι..
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.391
- Πόντοι
- 266
Ένα ποσό που φτάνει τις 450.000 ευρώ θα βάλει στα ταμεία της η ΠΑΕ ΑΕΚ από τη συμμετοχή της ομάδας στο τουρνουά του Σίδνεϊ το οποίο και κατέκτησε η Ένωση μετά τις εξαιρετικές της εμφανίσεις απέναντι στην τοπική ομάδα, την Μπλάκμπερν και τους Ρέιντζερς. Το παιχνίδι με την ομάδα της Γλασκόβης ήταν και το τελευταίο για το «δικέφαλο» στην Αυστραλία και η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς έκλεισε τις υποχρεώσεις της με μια ακόμα νίκη, την τρίτη σε ισάριθμα παιχνίδια.
:o
:o
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Έναν "εν δυνάμει" Τζόλε έβγαλε η Ελλάδα (ελπίζουμε και για 2ο πλέον )και αφού τον σακατέψατε,
τώρα που ξανατρέχει τον βάζετε στην άμυνα ενώ στο κέντρο παίζουν τιτίκες, όπως μαντούκες και λεονάρντοι.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις