Επισκέπτης
Παίζει και τζάμπα, είδα το Παοκ-Οσφπ την προηγούμενη εβδομάδα, μόλις βρω το link θα το δώσω!Με 5 ευρώ στο παρακάτω λινκ:
Παίζει και τζάμπα, είδα το Παοκ-Οσφπ την προηγούμενη εβδομάδα, μόλις βρω το link θα το δώσω!Με 5 ευρώ στο παρακάτω λινκ:
ειναι διαθεσιμο μονο στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΛΕΜΕ
Άν θες έλα παρέα στο Π.Φάληρο,θα δω το ματς σε μια καφετέρια με ένα βάζελο....και κάτι άλλο..επειδή δεν έχω φιλμνετ που μπορώ να το δω στο ίντερνετ?...ξέρει κανε'ίς?
καλησπερα αδερφια.λιγες ωρες εμειναν.
θα σου απαντήσω μετά τον αγώνα τώρα προσπαθώ να χωνέψω μερικά ούζα.και το κυριότερο...ποιός θα δίνει μπαλλιές στους επιθετικούς?...αφου 10άρι δεν έχουμε....τεσπα....θα δείξει..
Τα ιδια και εγω.Φτιαχνω κεφαλι για το ματσ!Τι ουζακι χτυπησες Πλωμαριου?θα σου απαντήσω μετά τον αγώνα τώρα προσπαθώ να χωνέψω μερικά ούζα.
μιας και είναι και η καταγωγή μου από το Πλωμάρι στα ουζερί της Αθήνας αυτό πίνω ελλείψει άλλου ποιο γνήσιου ούζου από αυτό εδώ στην Αθήνα.Τα ιδια και εγω.Φτιαχνω κεφαλι για το ματσ!Τι ουζακι χτυπησες Πλωμαριου?
Εγώ θα χτυπήσω 3-4 ουίσκυ να ζαλιστώ λίγο να μην βλέπω καθαρά.....μιας και είναι και η καταγωγή μου από το Πλωμάρι στα ουζερί της Αθήνας αυτό πίνω ελλείψει άλλου ποιο γνήσιου ούζου από αυτό εδώ στην Αθήνα.
για εμάς τους καταγόμενους από εκεί υπάρχουν πολύ καλύτερα Πλωμαρίτικα ούζα αλλά πολύ λίγα τα μαγαζιά της Αθήνας που να έχουν.
[size=14pt][move]ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!![/move]Εγώ θα χτυπήσω 3-4 ουίσκυ να ζαλιστώ λίγο να μην βλέπω καθαρά.....
[move][size=14pt]ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!! [/size] [/move]
Αφου τα ξερεις τα κολπα δεν λεω τιποτα αλλο.Πιτσιλαδης τετοιο πινει και ο πιτσι!!!μιας και είναι και η καταγωγή μου από το Πλωμάρι στα ουζερί της Αθήνας αυτό πίνω ελλείψει άλλου ποιο γνήσιου ούζου από αυτό εδώ στην Αθήνα.
για εμάς τους καταγόμενους από εκεί υπάρχουν πολύ καλύτερα Πλωμαρίτικα ούζα αλλά πολύ λίγα τα μαγαζιά της Αθήνας που να έχουν.