Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εγώ στη θέση σου αρίωνα θα είχα μελαγχολήσει μ αυτές τις φωτός....
Τι μου θύμισες τώρα... Αυτός ο ξανθός ήταν μεγάλος παικταράς......... Εχουν περάσει κάτι παικταράδες από ΑΕΚ.... Σαβέβσκι, Μαύρος, Μανωλάς, Σάντεμπεργκ, Μπαγιεβιτς....
ε ρε που χει καταντήσει το Ελληνικό πρωτάθλημα.... Να θεωρούμε παικταρά τον Παπασταθόπουλο και τον Σαλπιγγίδη...... :think: :think: :think: :think: :think:
και κάτι κουτσά άλογα σαν τον Μπελούτσι και τον Λεντέσμα.

lolita2006

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Υπερβολικοι ειστε.Παντα υπηρχαν παιχταραδες και μετριοι παιχτες.Απλα σημερα απομυθοποιουνται πιο ευκολα γιατι ανοιγουμε τηλεοραση και μπορουμε να δουμε μεσι και ανρι ενω τοτε ο κοσμος εβλεπε(και μονο οι προνομιουχοι)μονο τις φασεις που εμπαιναν τα γκολ.Ελεος με την παρελθοντολατρεια.Και στην τελικη,δειτε και σε τι ταχυτητα επαιζαν τοτε ποδοσφαιρο.Η συγκριση ειναι αστοχη.Και ναι,ο παπασταθοπουλος ειναι παιχταρας!!Και μακαρι να ειχαμε το σαλπι στην ομαδα μας.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Υπερβολικοι ειστε.Παντα υπηρχαν παιχταραδες και μετριοι παιχτες.Απλα σημερα απομυθοποιουνται πιο ευκολα γιατι ανοιγουμε τηλεοραση και μπορουμε να δουμε μεσι και ανρι ενω τοτε ο κοσμος εβλεπε(και μονο οι προνομιουχοι)μονο τις φασεις που εμπαιναν τα γκολ.Ελεος με την παρελθοντολατρεια.Και στην τελικη,δειτε και σε τι ταχυτητα επαιζαν τοτε ποδοσφαιρο.Η συγκριση ειναι αστοχη.Και ναι,ο παπασταθοπουλος ειναι παιχταρας!!Και μακαρι να ειχαμε το σαλπι στην ομαδα μας.
Εγώ μάγκα προτιμώ τη μπάλλα που έχει ομορφιά από τα σημερινά μηχανάκια που τρέχουν πάνω κάτω λες και έχουν πάρει νευρομπιόν αλλά δεν μπορούν να πάνε τη μπάλλα από το ένα πόδι στο άλλο... Τα γήπεδα δεν γεμίζουν με Παπασταθόπουλους, Δώνηδες και Ματους.... Γεμίζουν με Μαύρους, Δεληκάρηδες, Μέσιδες και Ζιντάνηδες.... Είτε σ αρέσει είτε όχι το ποδόσφαιρο είναι εκτός από άθλημα και θέαμα... Αλλο ο στίβος και άλλο η μπάλλα. Εγώ προσωπικά χαίρομαι να βλέπω την Μπάρτσα όχι για το ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο που παίζει αλλά γιατί σκοπός της είναι να διασκεδάζει τον κόσμο της και μετά να κραταει το μηδέν. Ο γαύρος γέμιζε τόσα χρόνια το γήπεδο με Καλαμαριές και Λεβαδειακούς επειδή φχαριστιόταν μπαλλα....... Τελεία. Και ο Σάλπι που λες χρήσιμος είναι αλλά πολύ μονοκόμματος ρε παιδάκι μου... Και Βαζέχα όσα γκολ και να βάλει δε θα γίνει για μας τους Βάζελους ποτέ.....   

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Καλημερα παιδια αντε και ο Ισμαηλ να κανει το θαυμα του.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.051
Πόντοι
1.486
Καλημέρα Αεκάρες!!!!!!
[move]ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!![/move]

lekes

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ελα ρε ...ομαδααααααααααααααααααα-τρελανε μας.....

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Καλημερα συναρρωστοι!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ναι, παίχτε φουλ επίθεση....
και θα καταλάβετε....ακούς εκεί μόνος αμυντικός χαφ ο Ζήκος που σέρνεται....
Δυστυχώς....του δίνουμε του βάζελου όλες τις δυνατότητες να το πάρει χωρίς να παίζει μπάλα.
Και σε μια δύσκολη χρονιά που ο δεύτερος θα ματώσει του χρόνου....

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
482
Πόντοι
36
Καλημέρα φίλοι!

Τα λέγαμε ΕΔΩ για τον Αστέρα Τρίπολης, όταν είχαμε παίξει Λεωφόρο. Είναι ΠΟΛΥ δύσκολη ομάδα.

Προσωπικά έχω ξενερώσει ΕΝΤΕΛΩΣ με το μπάσκετ μας, που είναι χάλια. Έτσι δεν θα επισκεφτώ το ΟΑΚΑ σήμερα.

Για τον αγώνα προβλέψεις δε χωράνε. Θεωρώ πως έχουμε πιο δεμένη ομάδα, αλλά τίποτε εντυπωσιακό. Η ΑΕΚ χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη. Εμείς δεν καιγόμαστε ΑΚΟΜΑ. Αν πάει νορμάλ είναι Χ ΙΜΟ. Αλλά με τη μπάλα ποτέ δεν ξέρεις. Παίζουμε και οι 2 χωρίς κανονικό προπονητή...

Μία επιφύλαξη: την περασμένη Κυριακή η ΑΕΚ ευνοήθηκε σαφώς από τη διαιτησία. Κάποιες φορές sto Ellada αυτό σημαίνει κόντρα διαιτησία για την ίδια ομάδα την επόμενη αγωνιστική. Θα δούμε...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
καλημέρα υποψήφια πτώματα χανούμια.....εκτός απο το πλύσιμο βάλτε και λιπαντικό για να μην καλλάει... :grin: :grin: :grin: και αν στραβώσουν τα πράγματα...δώστε το σε εμάς να το βάλουμε... ;) ;) ;) γιατί με τους παικτα΄ραδες που έχουμε όλα είναι πιθανά... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
To ματς των νέων έληξε 1-1 πάντως. Προηγήθηκαν οι βάζελοι με πέναλντυ (ακόμα και εκεί ρε!!!) και ισοφαρήσαμε με τον Παυλή. Λέτε να είναι οιωνός???????

Επισκέπτης
φατε τους βαζελες να γινει της πουτανας μετα στο πρωταθλημα...να ειμαστε ολοι στον ποντο κ να σφαχτουμε

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
και κάτι άλλο..επειδή δεν έχω φιλμνετ που μπορώ να το δω στο ίντερνετ?...ξέρει κανε'ίς?

Επισκέπτης
φατε τους βαζελες να γινει της πουτανας μετα στο πρωταθλημα...να ειμαστε ολοι στον ποντο κ να σφαχτουμε
Και έτσι να γίνει πάλι το χειρότερο πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια θα είναι! >:(
και κάτι άλλο..επειδή δεν έχω φιλμνετ που μπορώ να το δω στο ίντερνετ?...ξέρει κανε'ίς?
Εγώ ξέρω αλλά δεν πρόκειται να σου πω για τιμωρία! :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
sport ef em.... ταληράκι και βλέπεις όσο θέλεις....... :grin:
Επεσε τάλαρο με την τσέλσι απ τα γαυράκια.......................
Μπαποράκι του Μπουρνόβα και καρότσα της στεριάς ....
Πόσα τάληρα γυρεύεις στον Περαία να με πας;;;;;; :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

aplos2

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
5.760
σουπερσπορτ με ταληρακι ειναι μονο για εξωτερικο...εγω ευελπιστω να το δω απο ανδρομεδα η σοπκαστ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom