talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
μανάρι μου...τι ματάρες είναι αυτές?....αλλα επειδη ειμαι και αισθηματιας. το πρωτο. θελω να με κοιταει στα ματια
και να μην ξεχνιόμαστε...... την κυριακή....
μανάρι μου...τι ματάρες είναι αυτές?....αλλα επειδη ειμαι και αισθηματιας. το πρωτο. θελω να με κοιταει στα ματια
βιαζεσαι..και να μην ξεχνιόμαστε...... την κυριακή....
Όλα μπορώ να τα αντέξω,μόνο μην με πουν αδελφή και ..καρμίρη!!!aσε ναυαρχε....
ουτε εσυ γλιτωσες...
μονο ο ταρατσα (και αυτος οχι ακομα..ακομα περναει τεστ...)
ολοι μας οι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ειμαστε αδελφες για καποιον γαβρο...
και υποναυαρχοΌλα μπορώ να τα αντέξω,μόνο μην με πουν αδελφή και ..καρμίρη!!!
Να τι θα μου κάνει ο Bullάκος!Αδελφές και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια!
Τον Ταράτσα θα τον κάνει αδελφή ο bull όταν δει τι γράφει για αυτόν...
Να τι θα μου κάνει ο Bullάκος!
και υποναυαρχο
Γεια σου Γάτε!!!Αδελφές και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια!
Τον Ταράτσα θα τον κάνει αδελφή ο bull όταν δει τι γράφει για αυτόν...
Γεια σου βαρκάρη kali!
Ο Bull κάνει και μειωμένη θητεία λόγω 2ης ιθαγένειας, έχει και γερμανική! Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε! Ο gatto σίγουρα κατάλαβε!Παρουσίες θα πάρεις σήμερα ή βγήκαμε όλοι Ι5 λόγω σεξουαλικών προτιμήσεων?
κα-τα-λαβα γιου χου ειμαι εξυπνος αλλα δε λεωΟ Bull κάνει και μειωμένη θητεία λόγω 2ης ιθαγένειας, έχει και γερμανική! Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε! Ο gatto σίγουρα κατάλαβε!
Λίγοι παρόντες σήμερα..Ο Σκοτεινός δικαιολογημένος γιατί είναι με τη Νανά,οι άλλοι που είναι??Altec,Arion,Nik,Teras,Alfa,Talos,Boobomastoras που είναι ΟΕΟ???Θα πέσουνε κεφάλια μου φαίνεται...Παρουσίες θα πάρεις σήμερα ή βγήκαμε όλοι Ι5 λόγω σεξουαλικών προτιμήσεων?
και η τσεπη του το καταλαβε.Ο Bull κάνει και μειωμένη θητεία λόγω 2ης ιθαγένειας, έχει και γερμανική! Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε! Ο gatto σίγουρα κατάλαβε!
Δεν τα ξέρεις καλά Ναύαρχε! Η Νανα είναι μαζί μου για έναν μήνα!Λίγοι παρόντες σήμερα..Ο Σκοτεινός δικαιολογημένος γιατί είναι με τη Νανά,οι άλλοι που είναι??Altec,Arion,Nik,Teras,Alfa,Talos,Boobomastoras που είναι ΟΕΟ???Θα πέσουνε κεφάλια μου φαίνεται...
τι πού είμαι ρε....με εσάς θα ασχολούμαι συνέχεια.....προτιμώ την στάρ τρανς....τον έχει μεγαλύτερο....Λίγοι παρόντες σήμερα..Ο Σκοτεινός δικαιολογημένος γιατί είναι με τη Νανά,οι άλλοι που είναι??Altec,Arion,Nik,Teras,Alfa,Talos,Boobomastoras που είναι ΟΕΟ???Θα πέσουνε κεφάλια μου φαίνεται...
περιμενε.. και την κυριακη θα δειτε ποιος την εχει μεγαλυτερητι πού είμαι ρε....με εσάς θα ασχολούμαι συνέχεια.....προτιμώ την στάρ τρανς....τον έχει μεγαλύτερο....
Είδες το καινούργιο avatar της?τι πού είμαι ρε....με εσάς θα ασχολούμαι συνέχεια.....προτιμώ την στάρ τρανς....τον έχει μεγαλύτερο....