Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Καλημέρα! Σκοτεινέ μια εικόνα χίλιες λέξεις αδερφέ......

5551526879.jpg
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.044
Πόντοι
1.486
Καλησπέρα αδέλφια.Δύο μέρες είχα να μπω στο thread και βλέπω ότι το...γλεντήσατε πάλι.Ψυχραιμία συνχάνουμοι και αλλόθρησκοι,δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα εκτός γηπέδου καταλάβετέ το επιτέλους.Υπάρχουν πάρα πολλές δραστηριότητες να εκτονωθούμε από το να βριζόμαστε εδώ μέσα και να στέλνουμε απειλητικα μηνύματα..Κατά τα άλλα φόρτσα ΑΕΚΑΡΑ και νίκη την Κύριακή ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
aσε ναυαρχε....
ουτε εσυ γλιτωσες...
μονο ο ταρατσα (και αυτος οχι ακομα..ακομα περναει τεστ...)
ολοι μας οι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ  ειμαστε αδελφες για καποιον γαβρο...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Έχω κάτι μέρες να μπω, οπότε ας μη χάσω την ευκαιρια να πω κι εγώ καμιά μαλακία εώ μέσα.
1. Πριν από 2 μήνες είχα γράψει στο δικό μας θρεντ πως το πρωτάθλημα είναι του Παναθηναϊκού, γιατί μου φαίνεται πολύ περίεργο που ο Γκαζοφονιάς δεν τιμωρήθηκε από τον εισαγγελέα για τη δήλωσή του και γενικώς για το κλίμα που επικρατεί. Δεν έχει αλλάξει η πρόβλεψή μου και το ένστικτό μου λέει το ίδιο.
2. Μην αρχίζετε πάλι για διαιτησία, έλεος. Πόσες φορές θα το πούμε; Παίχτε μπάλα πρώτα και μετά μιλάμε. Προσωπικά εγώ θέλω να δω τον Ολυμπιακό να παίζει μπάλα κάποια στιγμή φέτος στο πρωτάθλημα, παθαίνω αναφιλαξία όταν σκέφτομαι πως στην Ευρωπη βγάζει μάτια και στην Ελλάδα δεν αλλάζουν δύο πάσες στη σειρά.
3. Όσο θα είναι στην ενδεκάδα ο Ριβάλντο...ντέρμπι δεν κερδίζετε.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Καλησπερα αδερφια. Ειμαστε ακομα ζωντανοι μετα το διπλο στο καυτατζογλειο. Αντε να κερδισουμε τον βαζελο την κυριακη να τους αγχωσουμε παλι ολους .

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Τι έγινε ρε παιδιά τι επεισόδια έχασα?
τιποτα σπουδαιο...
τα γνωστα κομπλεξ...
ο αλεξανδρος (η χριστοφορος..) απαντησε στον δωρητη(ειχε πει οτι υπαρχουν και "καλοι" ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ στο φορουμ..)οτι οι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ του φορουμ ειναι αδελφες(ή κατι τετοιο..) εκτος του ταρατσα.....(αλλα και για τον ταρατσα ακομα δεν ειναι 100% σιγουρος...)
.......
αυτα....
βεβαια το παλικαρι δικαιολογητε...

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
καλος για τους γαυρους ειναι μονο οποιος συμφωνει μαζι τους.  :uglystupid:

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Οι γαύροι του site δεν την παλεύουν κάστανο!!! Χανουμάκια την Κυριακή ερχόμαστε!!! Λέτε να έχουμε τα περυσινά του 1-4. Δύσκολο αφού πάνω από ένα goal δε βάζουμε ούτε με αίτηση φέτος!!

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
δεν ειναι ολοι οι γαβροι του φορουμ ετσι!!!
υπαρχουν και εξαιρετικα παλικαρια!!
δεν ειπα κατι τετοιο.φυσικα και υπαρχουν και γαμω τα παιδια οπως ο psaxnw και ο podo και αλλοι που μπορει να μου διαφευγουν τωρα.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Οι γαύροι του site δεν την παλεύουν κάστανο!!! Χανουμάκια την Κυριακή ερχόμαστε!!! Λέτε να έχουμε τα περυσινά του 1-4. Δύσκολο αφού πάνω από ένα goal δε βάζουμε ούτε με αίτηση φέτος!!
περυσι φαγαμε 4 απτην πολυ ξεκουραση. :2funny:  :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
δεν ειπα κατι τετοιο.φυσικα και υπαρχουν και γαμω τα παιδια οπως ο psaxnw και ο podo και αλλοι που μπορει να μου διαφευγουν τωρα.
άσε βρε ρέκβιεμ...και οι δύο καριόλια είναι...παλιοκουφάλες του κερατά....τα δεύτερα νικ των πλέσουρ και υπουργού.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Δεν ξέρω τι λένε οι γαυροι για σας...αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι ο Ταράτσας...τον τραβάει το σύρτη!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :-* :-* :-*

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
σωστος.ο νικ θα ειναι και ο πρωτος ολυμπιακος που θα ερθει σε δικια μας συναντηση πιστευω.
δε λεω τιποτα για να μη το γρουσουζεψω αλλα μαλλον θα τα πουμε πριν τη συναντηση
ο νωον νοητο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom