Καλημέρα! Σκοτεινέ μια εικόνα χίλιες λέξεις αδερφέ......
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
πιστευω οτι αυτο πρεπει να ειναι το νεο του αβαταρ πλεον.Καλημέρα! Σκοτεινέ μια εικόνα χίλιες λέξεις αδερφέ......
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.044
- Πόντοι
- 1.486
Καλησπέρα αδέλφια.Δύο μέρες είχα να μπω στο thread και βλέπω ότι το...γλεντήσατε πάλι.Ψυχραιμία συνχάνουμοι και αλλόθρησκοι,δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα εκτός γηπέδου καταλάβετέ το επιτέλους.Υπάρχουν πάρα πολλές δραστηριότητες να εκτονωθούμε από το να βριζόμαστε εδώ μέσα και να στέλνουμε απειλητικα μηνύματα..Κατά τα άλλα φόρτσα ΑΕΚΑΡΑ και νίκη την Κύριακή ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Έχω κάτι μέρες να μπω, οπότε ας μη χάσω την ευκαιρια να πω κι εγώ καμιά μαλακία εώ μέσα.
1. Πριν από 2 μήνες είχα γράψει στο δικό μας θρεντ πως το πρωτάθλημα είναι του Παναθηναϊκού, γιατί μου φαίνεται πολύ περίεργο που ο Γκαζοφονιάς δεν τιμωρήθηκε από τον εισαγγελέα για τη δήλωσή του και γενικώς για το κλίμα που επικρατεί. Δεν έχει αλλάξει η πρόβλεψή μου και το ένστικτό μου λέει το ίδιο.
2. Μην αρχίζετε πάλι για διαιτησία, έλεος. Πόσες φορές θα το πούμε; Παίχτε μπάλα πρώτα και μετά μιλάμε. Προσωπικά εγώ θέλω να δω τον Ολυμπιακό να παίζει μπάλα κάποια στιγμή φέτος στο πρωτάθλημα, παθαίνω αναφιλαξία όταν σκέφτομαι πως στην Ευρωπη βγάζει μάτια και στην Ελλάδα δεν αλλάζουν δύο πάσες στη σειρά.
3. Όσο θα είναι στην ενδεκάδα ο Ριβάλντο...ντέρμπι δεν κερδίζετε.
1. Πριν από 2 μήνες είχα γράψει στο δικό μας θρεντ πως το πρωτάθλημα είναι του Παναθηναϊκού, γιατί μου φαίνεται πολύ περίεργο που ο Γκαζοφονιάς δεν τιμωρήθηκε από τον εισαγγελέα για τη δήλωσή του και γενικώς για το κλίμα που επικρατεί. Δεν έχει αλλάξει η πρόβλεψή μου και το ένστικτό μου λέει το ίδιο.
2. Μην αρχίζετε πάλι για διαιτησία, έλεος. Πόσες φορές θα το πούμε; Παίχτε μπάλα πρώτα και μετά μιλάμε. Προσωπικά εγώ θέλω να δω τον Ολυμπιακό να παίζει μπάλα κάποια στιγμή φέτος στο πρωτάθλημα, παθαίνω αναφιλαξία όταν σκέφτομαι πως στην Ευρωπη βγάζει μάτια και στην Ελλάδα δεν αλλάζουν δύο πάσες στη σειρά.
3. Όσο θα είναι στην ενδεκάδα ο Ριβάλντο...ντέρμπι δεν κερδίζετε.
Επισκέπτης
Τι έγινε ρε παιδιά τι επεισόδια έχασα?aσε ναυαρχε....
ουτε εσυ γλιτωσες...
μονο ο ταρατσα (και αυτος οχι ακομα..ακομα περναει τεστ...)
ολοι μας οι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ειμαστε αδελφες για καποιον γαβρο...
boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Καλησπερα αδερφια. Ειμαστε ακομα ζωντανοι μετα το διπλο στο καυτατζογλειο. Αντε να κερδισουμε τον βαζελο την κυριακη να τους αγχωσουμε παλι ολους .
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
καλησπέρα χανούμια...καλά είστε?....δεν θα είστε για πολύ....αδελφια χανουμια να δειτε τι σας ετοιμαζω!!!
εμείς να δείτε τι σας ετοιμάζουμε..... ,,,,,
τιποτα σπουδαιο...Τι έγινε ρε παιδιά τι επεισόδια έχασα?
τα γνωστα κομπλεξ...
ο αλεξανδρος (η χριστοφορος..) απαντησε στον δωρητη(ειχε πει οτι υπαρχουν και "καλοι" ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ στο φορουμ..)οτι οι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ του φορουμ ειναι αδελφες(ή κατι τετοιο..) εκτος του ταρατσα.....(αλλα και για τον ταρατσα ακομα δεν ειναι 100% σιγουρος...)
.......
αυτα....
βεβαια το παλικαρι δικαιολογητε...
δεν ειναι ολοι οι γαβροι του φορουμ ετσι!!!καλος για τους γαυρους ειναι μονο οποιος συμφωνει μαζι τους.
υπαρχουν και εξαιρετικα παλικαρια!!
δεν ειπα κατι τετοιο.φυσικα και υπαρχουν και γαμω τα παιδια οπως ο psaxnw και ο podo και αλλοι που μπορει να μου διαφευγουν τωρα.δεν ειναι ολοι οι γαβροι του φορουμ ετσι!!!
υπαρχουν και εξαιρετικα παλικαρια!!
περυσι φαγαμε 4 απτην πολυ ξεκουραση.Οι γαύροι του site δεν την παλεύουν κάστανο!!! Χανουμάκια την Κυριακή ερχόμαστε!!! Λέτε να έχουμε τα περυσινά του 1-4. Δύσκολο αφού πάνω από ένα goal δε βάζουμε ούτε με αίτηση φέτος!!
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
άσε βρε ρέκβιεμ...και οι δύο καριόλια είναι...παλιοκουφάλες του κερατά....τα δεύτερα νικ των πλέσουρ και υπουργού....δεν ειπα κατι τετοιο.φυσικα και υπαρχουν και γαμω τα παιδια οπως ο psaxnw και ο podo και αλλοι που μπορει να μου διαφευγουν τωρα.
σωστος.ο νικ θα ειναι και ο πρωτος ολυμπιακος που θα ερθει σε δικια μας συναντηση πιστευω.νικ278 και αλλοι ακομα
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
άσε βρε ρέκβιεμ...και οι δύο καριόλια είναι...παλιοκουφάλες του κερατά....τα δεύτερα νικ των πλέσουρ και υπουργού....
Άσε ρε...που μπαίνεις με 2ο nick το...Μαρίνα!!!!
δε λεω τιποτα για να μη το γρουσουζεψω αλλα μαλλον θα τα πουμε πριν τη συναντησησωστος.ο νικ θα ειναι και ο πρωτος ολυμπιακος που θα ερθει σε δικια μας συναντηση πιστευω.
ο νωον νοητο
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 993
- Απαντήσεις
- 23