Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Παντα χαιρομαι οταν διαβαζω τετοια μηνηματα  σαν του Φιλυσυχου. ΑΠΟΔΕΙΚΝΕΙΟΥΝ ακομη για αλλη μια φορα γιατι τους αποκαλουμε Γαβρους , καφρους,  μαουνες και γενικα χειροκροτακιδες των εκαστοτε προέδρων - Λαμογιων - Εθνικων Κατασκοπων εναντιον της χωρας τους- καταχραστων - περουκακιδων κλπ. Η ο συναδελφος ειναι πολυ πιτσιρικας η τοσο μεγαλος που πασχει απο Αλτσχαιμερ.
Το να αρχισω να κανω αναδρομη στην νεοτερη ιστορια της Ελλαδος μαλλον ειναι ατοπο γι αυτο κατι φασεις του στηλ πεστε κατω (φετος ακομη πετανε η κρυβουν μπαλες για να περασει η ωρα- πριν καποια χρονια ειχαν ξυλωσει ολη την 7 και οποτε κατεβενε επιθεση η ΑΕΚ αμυνοντουσαν με πετρες) το Βατραχοι μ΄αρεσει να το ακουω απο το στομα τους (ΝΤΟΥΣΑΝ ΓΕΡΑ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ) και δεν χρειαζομαστε κανεναν σας θυμιζω το συνθημα το 1979---ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΣΕΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΝΑΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΙΝΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ----στο μπαραζ με την ΑΕΚ που δεν κατεβηκε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ να παιξει. Αντε για να μην αρχισουμε να λεμε και πονανε πολυ

ΑΕΚΑΡΕΣ ΓΕΡΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ Η ΜΙΣΗ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Πρόεδροι λαμόγια?
Οι Μελισσανίδης - Καρράς νομίζω δεν ήταν στον Ολυμπιακό.
Αμυνόμασταν με πέτρες?
Τα ματς ΑΕΚ-ΟΣΦΠ με τον Μπαγιεβιτς στον πάγκο του Ολυμπιακού τα θυμάσαι?
Αντε για να μην αρχισουμε να λεμε και πονανε πολυ

ΑΕΚΑΡΕΣ ΓΕΡΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ Η ΜΙΣΗ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ
Τί να πονέσουμε ρε φίλε...Ποιός δίνει σημασία στην πονεμένη ΑΕΚ. Έχετε 12 χρόνια χωρις πρωτάθλημα και ξεθάβετε το 1979 . Τον Χρισοβιτσιάνο τον θυμάσαι?
Εννοείται ότι θα κερδίσετε, το "αδελφό προσφυγικό σωματείο". Μόνο με τον Ολυμπιακό πωρώνονται τα ΠΑΟΚια
Σέβομαι άλλους ΑΕΚτζήδες ( π.χ. νικ30, williams) και σταματάω.

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Ρε φιλαρακι μπαινεις σε ενα φορουμ που γραφουμε για την αρωστεια μας και μας την λες χοντρα και περιμενεις εμεις να κατσουμε και να μην πουμε κατι ....... τα οποια ειναι σωστα και δεν ανεφερα τιποτα απο την νεοτερη ιστορια (παρακες κλπ) και τελειωνοντας αναφερεις οτι και καλα δεν θελεις να επεκταθεις στο θεμα για καποια παιδια απο εδω οκ. σταματω και εγω αλλα αν διαβασεις τις αποψεις μου θα καταλαβεις οτι δεν ειμαι καφριλος αλλα δεν μπορω να καθομαι και να ακουω πραγματα που ειναι η μιση οψη αυτη που βολευει. Λοιπον καληνυκτα σου και να μπορεις να κοιτας το φεγγαρι οταν το δειχνει το δακτυλο και οχι το δακτυλο.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα.Εννοείται ότι δεν απαντάω σε πααπριές τύπου ''filishihou'' γιατί η παιδεία μου κ το επίπεδο μου δεν το επιτρέπει.Ευτυχώς υπάρχουν οπαδοί όλων των ομάδων που μπαίνουν κ διαβάζουν τι γράφουμε κ ξέρουν κ κρίνουν.ʼλλωστε ξέρουμε να κρατάμε ένα επίπεδο εδώ μέσα κ να μην παρεκτρεπόμαστε
Αδέρφια π'αμε για το 2 χαλαρά.2 σήμερα=μισό πρωτάθλημα
.

-29

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Σταύρε επειδή τώρα είδα ότι είσαι μεσά καλημέρα ρε αδελφέ.Πώς το βλέπεις σήμερα;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
KALI να χαίρεσαι την μικρή σου χανούμισσα.Αν μπορείς ανεβασε την φώτο της κόρης σου από το SCORE να την δούμε κ να κααμαρώσουμε το μικρό χανουμάκι.

Επισκέπτης
Σταύρε επειδή τώρα είδα ότι είσαι μεσά καλημέρα ρε αδελφέ.Πώς το βλέπεις σήμερα;

ʼρχοντα Dark με "τσιμπησες" ρε θηρίο !!!

Καλησπέρα κ στον φίλο trelos21 ! ΣΩΣΤΟΣ για μια ακόμη φορά . Φίλε trele21 πήρα το pm σου - Τnxs, θα τα πούμε στο γήπεδο λίαν συντόμως !

Σήμερα  2πλό στην Τούμπα = ΤΙΤΛΟΣ. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Dark.

Δύσκολο όμως, όχι ακατόρθωτο. Κ εξηγώ το γιατί :

Γιατί η ομάδα έχει χαρακτήρα, γιατί έχει Φερέρ, γιατί έχει τσαμπουκά, γιατί  έχει φλόγα για το κάτι παραπάνω...Εχω φωνή για Λύμπε σήμερα. Κάτι τους χρωστάει για μια ηλίθια κόκκινη που τον κέρασε ο Ζωγραφάκης πριν 2 χρόνια στο ΟΑΚΑ (....).

Από την άλλη τόσες απουσίες είναι ένα θέμα, ειδικά αυτές του ʼκη (θυμάσαι τι συζητάγαμε πρίν 2 μέρες) κ Έμε. Νομίζω ότι κ οι 2 σε τέτοιο ντέρμπυ και σε τέτοια έδρα θα ήταν ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ για την μάχη του κέντρου κ λόγω κλάσης κ λόγω εμπειρίας.
Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν η ομάδα ξεκουράστηκε λόγω της διακοπής ή τελικά αποσυντονίστηκε από το μεγάλο κενό.
Βλέπω επίσης και μια τρομερή συσπέιρωση στα ΠΑΟΚια που θα γεμίσουν σήμερα το γήπεδο, παρόλη την 3άρα του Ατρόμητου....

Δύσκολή αποστολή πάντως, υπάρχει πίστη για 2πλό ειδικά αν το σόι του Βαρούχα δεν θυμηθεί τα παλιά "κόλπα"....

ʼντε και στο τέλος να πούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το γνωστό :

"" ...ΕΕΜΠΡΟΣΣΣ   ΑΑΕΕΕΤΤΤΕΕΕΕΕΕΕΕ ...........ΔΙΚΕΦΑΛΕΕΕΕ"

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Βλέπω Κονέ να ξεκιναέι σήμερα.Θυμίσου το. ;)

ΡΕΕΕΕ ΕΝΑΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΦΕΡΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

Σταύρο την άλλη εβδομάδα ετοιμάζω συνάντηση στο ΟΑΚΑ με όλα τα αδέρφια.Την Κυριακή παίζουμεστις 16.45.Θα σε ενημερώσωπρος τα τέλη της άλλης.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.038
Πόντοι
1.486

Επισκέπτης
Να σου ζήσει φίλε KALIS, να είναι καλότυχη στην Ζωή της.

Ελπίζω να μας φέρει και το σχετικό γούρι σήμερα....

ʼντε για το 2πλό..

laskkost

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΑΕΚΑΡΑ! ΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ  ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!  :grin:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αδελφέ KALI πολύ όμορφη είναι η μικρή σου χανούμισσα.ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ.Της εύχομαι να δει πολλά πρωταθλήματα.Αντε κ αν πάρουμε τον τίτλο,θα την αναγάγουμε σε μασκότ.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.038
Πόντοι
1.486
Αδελφέ KALI πολύ όμορφη είναι η μικρή σου χανούμισσα.ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ.Της εύχομαι να δει πολλά πρωταθλήματα.Αντε κ αν πάρουμε τον τίτλο,θα την αναγάγουμε σε μασκότ.
Ευχαριστώ εσένα και το σταύρακα για τις ευχές.Γερά σήμερα γιατί μου μυρίζει στήσιμο από τα κοράκια.Μόνο με ένα 0-3 από το ημίχρονο θα ησυχάσω!!!!!!!!

Συνημμένα

• 48.jpg
    48.jpg
    99,9 KB · Εμφανίσεις: 26
  • GOALNEWS_b.jpg
    GOALNEWS_b.jpg
    268 KB · Εμφανίσεις: 15

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.943
Πόντοι
12.056
Eμενα ο μεγαλος ειναι 2 χρονων και δεν μπορει να πει το ΑΕΚ καλα....
ΑΙΙΙΚ το λεει.... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ωχ παναγία μου.ΑΙΙΙΚ λέει;τι μας θύμισες;δεν πιστεύω να εννοεί την ΑΙΚ Στοκχόλμης;με τις ''όμορφες'' αναμνήσεις που έχουμε από αυτήν.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.943
Πόντοι
12.056
Ειναι παρθενος  σκληρος του ακομα...δεν ξερει απο ασχημες στιγμες!!!
Τον πηγαινω συχνα στους Θρακομακεδονες που ειναι διπλα μου για να μαθαινει...
Η μαλακια ειναι οτι τον πηγαινω και στον Αχαρναικο και εκει εχουν πρασινο χρωμα και τριφυλλι για εμβλημα  :tickedoff: :tickedoff:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.038
Πόντοι
1.486
Δυστυχώς...Χτύπησε πάλι η κατάρα του Γενάρη... :headbang: :headbang: :headbang:

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Χανουμιααααα με καψατε! Χ2 διπλη ευκαιρια την ειχα βαλει την ΑΕΚ σε ενα καρο τριαδες,περασαν τα απιστευτα σημεια,γυρναω σπιτι και ενω θεωρουσα δεδομενο πως τουλαχιστον δεν θα χασετε...βλεπω 2-0 :o !!!
Το φελεκι μου γαμω δηλαδη.  :headbang:

panathas2

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Like
6
Πόντοι
0
Παιδιά, αν και είμαι Παναθηναϊκός, λυπάμαι που χάσατε.
Την ΑΕΚ τη συμπαθώ.
Μη σας νοιάζει, θα πάτε καλά στην Ευρώπη!
Να δούμε πότε θα αρχίσει να χάνει ο πούστης ο Ολυμπιακός, η ομάδα του δημοσίου, οι κωλόγαβροι!

Καλή χρονιά σε όλους!

johnkayliaris

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
αστα εκει που ειναι να χασει τον σπρωχνουν.δεν αλλαζουν οπως φενετε αυτα.
παει χαθηκε το πρωταθλημα,αν και δεν το εβλεπα οταν ηταν 5 τωρα που εγιναν 8 οι βαθμοι τελειωσε.γιατι ειναι 8 και θα το δειτε αυριο αβαβα θα περασει απο την ξανθη ο ολυμπιακος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom